טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,217 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום שלום, לפני שמתחילים לצעוק כאן - חיפשתי ולא מצאתי את התשובה. ראיתי כמה טיפות של זפת מאחורי הגלגל הקדמי שלי, ניסיתי להוריד בסבון לרכב אבל זה לא עוזר. ראיתי שאתם ממליצים להשתמש בספרי קרבורטורים, טרפנטין ודלק. אני מפחד להשתמש בכל הנוזלים הממסים האלה ( DOT3 אגב מוריד הכל, גם את הצבע ), אז איך עושים את זה מבלי לפגוע בצבע?
הודעה אחרונה מאת gone in 60 seconds, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ידידי היקר שטף את המנוע שלו עם חומר ניקוי ואז שטף את החומר במים . לאחר הפעולה הזו סלד הסרק שלו עומד על 2000 סל"ד . אני לא כ"כ מכיר את הרכב מבחינת תפקוד , אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי בדיוק מה לפרק ולנקות .
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי פזו' 106 XS יש לי בעיה בשעון זמן הדיגיטלי בלוח שעונים שהוא כל הזמן כבוי ורק לפעמים הוא נידלק, באור יום אם אני מיתאמץ אני אוכל לראות את השעה כלומר שהשעון עובד וכניראה הבעיה היא בתאורה שלו. כשניסתי לפרק את הלוח שעונים ראיתי שזה לא פשוט. האים מישהו יודע אם באמת הבעיה היא בתאורה של השעון ורק צריך להחליף מנורה או שיש בעיה בשעון ? ואים אפשר לסדר את זה ללא פרוק לוח השעונים כלומר אולי זה בעיה בפיוז ? אם צריך לפרק לוח שעונים אז איך עושים זאת ב 106 ? השעון זמן נימצא בתוך השעון טורים, האים יכול להיות שהבעיה בשעון טורים שהמחט שלו נופלת מדי פעם (בעיה שכתבתי עליה לא מיזמן) קשורה לבעיה בשעון זמן ???
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום מישהו מכיר, מהי איכות הצמיגים? החלפתי היום 2 (במחיר 260 כל אחד) לפי המלצת הפנצר מאכר... תודה
הודעה אחרונה מאת zoharrr, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 14.9 אלף צפיות
קישור נחמד (צריך ג'אווה) ללימוד קריאה נכונה עם קליבר. http://www.phy.ntnu.edu.tw/java/ruler/vernier.html
הודעה אחרונה מאת K&N, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 995 צפיות
אהלן ! אולי מישהו מכיר איך מפרקים את הווסת טמפרטורה (זה שיש לו ידית קר/חם בדשבורד) של מערכת מיזוג בראלי דור ראשון ? יש לי נזילה משם ואין לי מושג איך לגשת אליו. אגב, מישהו יודע מה מכיר של חדש ? תודה !
-
מישהו יודע כמה עולה לצבוע רכב? האם הצבע יורד במשך הזמן? ומה צריך להגיד למשרד הרישוי כדי שיאשרו לך להחליף את הצבע?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! האם שמעתם או ידוע לכם על תקלות אפשריות במערכת הגה כח של הפונטו ספייסים? אם כן, האם ידועה הסיבה לבעיות, מה הפתרונות האפשריים ועלויות תיקון ? אני שואל זאת בעקבות נורת תקלת הגה כח שנדלקה אתמול בזמן נסיעה אולם לאחר חנייה והתנעה חוזרת לא היה כלום. למען ההגינות: השאלה נשאלה גם בפורום אחר אבל אני רוצה לקבל דעות נוספות לפני שאני ניגש בתחילת השבוע למוסך כדי שיבדקו דרך המחשב איזו תקלה נרשמה - אני פשוט רוצה לדעת מה צפוי לי !
הודעה אחרונה מאת mike, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב של אמאל'ה חטף פאנצ'ר, הגעתי לטפל בזה ואחרי זה נסעתי אחריה לפאנצ'ריה ועקבתי אחרי מצב הגלגל (אם האויר מחזיק).. במהלך הנסיעה קלטתי שהאגזוז מטפטף... הרכב עמד לילה שלם, ולא היה קר במיוחד בחוץ.... לאחרונה היו בעיות במשאבת מים, ואולי יש קשר... על מה נזילה שכזו מהאגזוז יכולה להעיד? הרכב אצלינו 10 שנים, מהיום הראשון, מטופל כמו שצריך ומתוחזק טוב מאוד, עוד לא עבר את ה-100K ק"מ.
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
- 0 תגובות
- 875 צפיות
אם מישהו מכיר איזה חנות של צ'יפים על רמה מאיזור נא לשלוח לי בה"פ
הודעה אחרונה מאת impreza, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ערב טוב. בימים האחרונים התפתחו לי רעידות ברכב. זה קורה רק בזמן האצה או בלימה. אם אני לא לוחץ על הגז-הרכב נוסע בצורה חלקה לגמרי ללא שום רעידות כלשהן. ברגע שאני מאיץ בצורה חזקה-מתחילות רעידות - לא חזקות - אבל שמטלטלות את הרכב משמאל לימין (בניגוד למלמעלה למטה במקרה של צמיג עקום) באותו הזמן נשמעים רעשי המהום מכוון המנוע (מעין וואוואווא )שמקבילים לרעידות. בזמן בלימה ההגה רועד לי בידיים אבל לא תמיד-בעיקר בבלימה בפניה. החלפתי לפני כשבועיים 4 צמיגים שעברו כמובן איזון. יש למישהו השערה? תודה רבה
-
בעיית חשמל
מאת cdg- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי בעיה עם החשמל ברכב רנו 19 אחרי שהעמסתי יום אחד משהו בבגז' הפסיק לעבוד הרדיו דיסק ואין אור בפאנלים בדקתי את הרדיו הוצאתי אותו בבית הוא עובד יופי אבל ברכב אני מחבר אותו לחשמל ולאדמה והוא לא נדלק(זה לא הרמקולים) יש משהו שאני יכול לעשות בלי ללכת לחשמלאי??? משהו בסיסי שצריך לבדוק? נראה לי שהאדמה לא מחוברת איך בודקים את זה? תודה מראש רן
הודעה אחרונה מאת cdg, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שאלות: 1. מה יחסי ההעברה של הגיר (לא מפרט טכני - יש לי ואין לי כוח לחשב בשעה זו) - כלומר מה מהירות סופית (עם גנט וצמיג מקורי), מה המהירות ב 6000 סל"ד בהילוך ראשון, שני, שלישי וכו'. 2. קושי ההסבה ל - 205 : ההתאמות הנדרשות (שטנגות, המנופים על הגשר וכו'). 3. הערות והארות מניסיון ייתקבלו בברכה. תודה מראש.... אלון נ.ב. תשובות כמו המידע קיים ברשת וכו' אני מכיר ולא מעוניין בהן - חשוב לי לשמוע ממי שיש לו ידע טוב בנושא (תאוריה ו/או מעשי). ועוד שאלה קטנה: האם ייתכן שיחס העברה סופי של ZX וולקן (5 הילוכים) ארוך יותר מגיר 6 הילוכים? פעם ראשונה ששמעתי את זה היום (וזה לא נראה לי) ואין לי איך לבדוק את הנושא עד יום ראשון! הייתי רוצה תשובה קודם. שוב תודה לעונים... אל…
הודעה אחרונה מאת אלון חלווה, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם בעקבות הצילצולים החזקים שנוצרו אצלי באוטו הייתי היום במוסך לראות ממה זה נובע. טוב אחריי חיבור למחשב ישר עלו על התקלה חיישן המאפ סנסור לא תקין. אמרתי ישר לא יכול להיות החלפתי אותו בדיוק לפני שנה הייתי בהלם ממש מוחלט לא הגיוני שאחרי שנה שהחלפתי עוד פעם זה קורה לי שוב הדבר הקטן הזה עולה אלפיה אני פשוט לא מבין איך זה הגיוני. גילו גם בריחת אוויר מהמזרקים ותושבת גיר פגומה כל זה תוקן למרות שזה יחסית הרבה עבודה להחליף גומיות של המזרקים היה צריך להוציא את הסעפת יניקה. טוב אחרי שכל זה תוקן(חוץ מהחיישן) אמרו לי שיכול להיות שזה רק בגלל הבריחת אוויר שהיתה לי,ובגלל זה המחשב ראה שיש בעיה בחיישן. בכל מקרה אמרו לי לפני שיצאתי שאם האוטו ימשי…
הודעה אחרונה מאת David A, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מרגיש טיפש. כשלקחתי את הראש מהחרט הוא אמר לי שהוא פירק את הפולי של גלי הזיזים הוא לא סימן והוא לא יודע לאן להחזיר אותו, אמרתי מה יכול להיות אם זה לא במקום אז נחליף בינהם. בעודי מרכיב את הראש (מנוע) כיוונתי את הטיימינג לכל הנקודות שלו והופ! צילנדר מס' 4 נמצא בסוף דחיסה במקום צילינדר מס' 1.... פתאום הכל הפוך!, אז החלפתי בין הפולי של גלי הזיזים ובאמת, פתאום הכל מסתדר אלא ש.....צילינדר מס'1 אומנם נמצא בסוף דחיסה אבל צילנדר מס'4 נמצא בסוף יניקה תחילת פליטה! (אם כיוון סיבוב המנוע בפולי הוא עם כיוון השעון, אם הוא נגד כיוון השעון אז הכל מסתדר) בבקשה עזרה ממבינים ברכב כי זה מבלבל מעצבן ואני תקוע רק בגלל זה. אז לאן המנוע מסתובב? עם כיוון השעון או נגד? (אני לא יכול…
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ניסיתי לדחוס את זה בכותרת, אבל אני אסביר: האם זה שבאוטו מסוים (עם קרבורטור ודיסטריביוטור) ההתנעה היא מהירה ביותר, כלומר רבע-חצי שניה של סטרטר והאוטו מניע, האם זה משקף משהו על מצב הקרבורטור, הפלגים, כיוון ההצתה, או כל גורם אחר בשרשרת? והאם להפך, כלומר האם זה שלוקח נניח 5 שניות עד שהאוטו מתניע אומר שמשהו לא בסדר? אני מקווה שהשאלה מובנת...
הודעה אחרונה מאת megapuzik, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איך יודעים שהוא הלך? מה הסבירות שזה יקרה? למישהו קרה כזה דבר? אפשר לסדר את זה? *פתאום אתמול אני מדליק מזגן והמד מתח יורד ומתחיל להבהב...וזהו הוא לא חוזר לי יותר ל14V... תודה תמיר...
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכב: פונטו 2001, 50K ק"מ. 3 שנים+ על הכביש. נוזל הבלמים לא הוחלף מעולם (מקורי), הנוזל עצמו נראה ממש צלול ובצבע זהוב. 1. האם לדעתכם יש צורך בהחלפתו? האם יתכן שניתן להמשיך ליסוע איתו ? 2. ברכב יש ABS, האם החלפת הנוזל היא פעולה טכנית מסובכת או פשוטה יחסית ? ואני מתכוון במוסך מורשה לצורך העניין. 3. מה יכולה להיות העלות וכמה זמן זה יכול לקחת? 4. האם כאשר מחליפים ברקסים קדמיים מנקזים אוויר מהמערכת לאחר מכן או שפשוט בזמן ההחלפה לא יכול לחדור אוויר למערכת? תודה על הסבלנות!!
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום , למי שזוכר לפני איזה חודש וחצי בערך הלכה לי ההברגה של המותחן של הרצועה , העניין טופל אבל לפני כשבוע חזר לי רעש של רעידה , מעיין רעידה מתכתית מעצבנת , אני כבר ידעתי לאיפה לגשת ( לברגים של המדחס של המזגן ) , חיזקתי את הבורג הקבוע שבד"כ עושה את הבעיה אבל הבעיה לא עברה , המשכתי לבדוק ומצאתי שהבורג העליון של המדחס פשוט משוחרר , חיזקתי אותו ואז שמתי לי שההברגה שלו גמורה ... איזה עצבים ... עכשיו זה מינימום שעה עבודה במוסך ... לי אישית פשוט מפריע הרעש , אבא שלי שנוסע ברכב אפילו לא שומע את זה אבל כנראה שאני פרפקציוניסט ... ואני שונא רעשים מתכתיים ... !!!
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הדוד האחורי שלי גמור ורציתי לדעת אם אני צריך דוד מקורי של rsi או שאפשר גם לא מקורי? והאם מישהו יודע מהי העלות בערך? תודה דניאל
הודעה אחרונה מאת daniel-rsi, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברשותי אופל אסטרה 1400 סמ"ק שנת 1992. (לא לצחוק, אני אוהב אותה) כבר כמה שנים שאני לא מצליח לימצא את מסנן הדלק. חיפשתי בכל מקום שאנשים יעצו לי: במנוע, מתחת למושב האחורי, ומתחת לכנף של הגלגל האחורי. התעצבנתי וחתכתי את צינור הדלק לפני שהוא נכנס לקרבורטור וחיברתי מסנן שקניתי. למרות הכל העובדה שלא מצאתי את מקומו של המסנן המקורי מעצבנת אותי. האם יכול להיות שהגרמנים האלה עשו מסנן דלק קבוע, שלא דורש החלפה?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכל החברים.. יש לי בעיה (אני מקווה שהיא קטנה). יש לי פורד פיאסטה 1600, יש לי אגזוז פתוח והוא קצת מעשן (עשן לבן), זה לא נראה לי לי רציני אבל רציתי רק להיות בטוח שזה לא משהו רציני. ועוד דבר הוא גם השפריץ פעם אחת מים שחורים שנראים כמו פיח שנמס מהאגזוז.. למשהו יש מושג מה זה אמור להביע?? בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
החלפת פילטר אוויר
מאת gmb- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם... תגידו טיפול 10K גדול מגיע בקרוב... תמיד רציתי להחליף את פילטר האוויר ולהתקין אחד חלופי (פילטר פתוח).... פילטר רגיל צריך להחליף כל פעם, וגם זה עולה משהו כמו 70-100 ש"ח, נכון?? אני רוצה להחליף לפילטר אוויר פתוח של חברה טובה (יש שוני ביניהם בכלל?) איזה חברה מומלצת מתוך כל הקיימות? K&N, OMP, J&R וכולי... האם ההתקנה צריכה להתבצע במוסך או שמא החצר האחורית מספיקה לי? מהי העלות המוערכת של פילטר כזה? והאם צריך להחליף אותו כל כמה זמן? לנקות? איך? איך בדיוק הוא מתחבר/מחליף את הפילטר הקודם? מה שיש לי עכשיו ברכב זה צינור שיוצא מאחורי הפנס הקדמי השמאלי עד לקופסה שחורה כמה סנטימטרים אחורה יותר, שם יש פילטר אוויר בצורת ריבוע ומשם למנוע... יש כמה …
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
רכשתי את צמיג של גודייר במקום הצמיג של יוקוהמה שרציתי לקנות,איזה צמיג עדיף ואם עשיתי בחירה נכונה?
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הי, בימים האחרונים, למרות שאני לא נוסע הרבה (בסיס סגור), הרגשתי שההגה לא חוזר בצורה חלקה אחרי פניה שמאלה בעיקר. לפעמים, אני ממש צריך לעזור לו לחזור. בדקתי לחץ אויר בצמיגים, מלאתי שיהיה בצורה מדויקת אותו דבר, ולא השתנה. אמרו לי שהבעיה היא ככה"נ כיוון פרונט, אז הלכתי למכון קומפיוטר ליין באיזור המוסכים של ב"ב. שם אמרו לי שמסרק ההגה שלי גמור, וצריך להחליף אותו, בעלות של 1150 ש"ח שכוללת: מסרק הגה חדש התקנה העברת תפוחים כיוון פרונט מע"מ. ביררתי מחירים במוסך שאני מטפל בו בד"כ , והוא הציע לי אותו דבר ב800 ש"ח, עם מסרק הגה משופץ, אחריות לשנה עליו, והוא אמר שהוא ממליץ משופץ מהניסיון שלו. מה דעתכם על המחירים? ללכת על משופץ או חדש? הרכב הוא פיאסטה 97 youth …
הודעה אחרונה מאת ariel-s, -
-
- 20 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אהלן, היום קפצה לי חתולה ( ) לכביש. נסעתי על 60 קמ"ש כשראיתי אותה קופצת לכביש ומהר מאוד בלמתי בחוזקה עד שננעלו הגלגלים והרמתי בלם יד (הייתי בכביש חד סיטרי, לא היה לי לאן לשבור את ההגה). דבר כזה פוגע באוטו? על פניו נראה כי האוטו מתנהג כרגיל. יש לי ממה לחשוש? תודה. אגב, לחתולה שלום.
הודעה אחרונה מאת malky, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הנושא נטחן בפורום בעבר. אתר BX באנגליה עסוק בשאלה אם צריך להחליף בולמים לאחר 400000 ק"מ. I recently replaced my front suspension bushings (after 400000km), the את מי מעניינים הSuspension סיטרואן עם 400K ק,מ....!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
דוד שלי עלה בטעות על מדרכה יותר מידי גבוהה אז האגזוז היתעקם הלך למסוך אמרו לו לא נורא אפשר לסוע ככה..טוב הוא נוסע חודש חודשים מרגיש שלאוטו יש צריכת דלק יותר טובה משהיתה האם האגזוז יכול להשפיע?
הודעה אחרונה מאת דניאל14, -
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
רציתי לדעת איך הולך התהליך של ציפוי טפלון? הכוונה היא האם זה חומר שנמצא בתוך ווקס או שזה הליך מיוחד? איפה אפשר לעשות את זה ומה זה כולל? (שטיפה, ווקס...) עלות? תודה דניאל
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 0 תגובות
- 701 צפיות
תודה לכל מי שהמליץ לי ותקנתי את המכה מאחור באוטו במוסך שהמלצתם ש.א. לידור בראשון לציון והוא היה נהדר ונתן לי אוטו חליפי והוא לקח צ'ק לתשעים יום והוא מטפל בגבית הכסף עבורי ממי שפגע בי. בקצור אחלה מוסך לפחחות וצבע ועשו עבודה יפה וטובה
הודעה אחרונה מאת פיאטיק,
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 526 אורחים (הצג רשימה מלאה)