טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,217 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 5 אלף צפיות
יש מישהו שיכול להמליץ על מקום טוב באזור של העבודה שלי לקנות ג'נטים (בעדיפות BBS או OZ) לקורולה? תודה לעונים נכונה
הודעה אחרונה מאת ssc, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני היתעננתי על אגזוזי לחץ לקניה לאיביזה שלי וחבר הציע לי אגזוז של רמוס מצב טוב באמת נראה טוב במחיר של 650 שח.... נשמע מחיר טוב תאמת... עכשיו האגזוז אצלי... ולא רשום עליו רמוס בשום מקום? רשום רק באמצע euro sport ובקטן ליד R איך אני יכול לדעת אם האגזוז באמת של רמוס או לא? לאגזוז יש יציאה אחת אליפסית שעולה טיפה למעלה בסוף והוא לא נראה בניה עצמית תאמת.. תודה רבה לעוזרים במקרה עכשיו חבר העלה לי תמונות שלו מצטער על האיכות ..... אני ינסה לארגן מצלמה דיגיטלית לאיכות יותר טובה http://photos.walla.co.il/amiram56
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רב. אתמול בכניסה לחנייה שפשפתי את עמוד הפרגולה של החנייה. השפשוף הוא קטן, הפגיעה היית רק בצבע וזה קילף אותו קצת .. מה הדרך הטובה ביותר לצביעת הקטע הקטן הזה ? עם מקחול או צמר גפן זה רק מכסה את זה באותו הצבע אבל הצביע לא יוצאת חלקה יש למישהו רעיון לצביעה יותר נקייה ? יש תמונה של השפשוף למטה..
הודעה אחרונה מאת avvvi, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול להגיד לי אם המנוע 1.7 16V בוקסר של אלפא מגיב טוב לפורטינג? האם השיפור הוא משמעוצי ושווה את זה? ואם אפשר בבקשה תמונות של פורטינג שבוצע על המנוע הזה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת NuXeR, -
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
תמונות שמצאתי באחד האתרים
הודעה אחרונה מאת romer-, -
- 1 תגובות
- 898 צפיות
שלום חברה יש לי סט קפיצי הנמכה של ספארקו ואני צריך טלפון של מתקינית כמו בני מראש העין ועוד אחרים ואצל מי שאתה ממליצים ומה המחיר שמשלמים על זה בתדוה GTI
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול אותכם כמה שאלות דביליות: איך מרכיבים גבות או מסכות לפנסים? דבק? אם זה דבק, זה לא פוגע בפנס? האם זה יקר ( המסכות)? האם הן נופלות במהירות מעל 100קמ"ש תקני בכלל? תודה
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
זה מה שאחי ביקש לרשום: "אז ככה,יש לי סוזוקי סוויפט 1.3 שנת 93 5 דלתות, ויש לאוטו בעיה רצינית,בעית כוח-65 כוח סוס מהמפעל, עכשיו דגמי הGTI בארצות הברית ועוד מדינות באות עם 100\135 כוח סוס ללא שיפורים,אבל הם מנועי 1600 ויש גם 1300, אז השאלה שלי היא כזאת,אני לא מדבר על "ציפ פילטר אגזוז",אני מדבר על דברים רצינים כגון טורבו,אינטרקולר,קאם שאפט דברים רציניים. עכשיו המנוע שלי לא תאמינו עשה 80,000 קילומטר בלי איפוס בלי שום דבר, אז שווה לי להשקיע בטורבו וכול השאר או שלקנות מנוע חדש? בחברה הצהירו שבגרסאת הGTI עם קונים קיט ספציפי שלהם בלי עוד שיפורים,יש לכם 200 כוח סוס, אז השאלה שלי היא כזאת כי מצאתי חנויות מיוחדות לסוויפט שלי [קיטים חיצוניים,מנוע,ב…
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 913 צפיות
לפני כמה ימים שאלתי את השאלה הבאה: " קרה דבר מאד מוזר,אחרי נסיע קצרה על הכביש המהיר התיבה סירבה להוריד הילוך בעת עצירה ואני נאלצתי לשלב ל LO כדי שהיא תוריד להילןך ראשון. (הכוונה שהאוטו התחיל להאיץ מרמזור בהילוך אחרון) מה זה יכול להיות? זה לא קרה בעבר והרכב עבר רק 53K." חשבתי מה יכולה להיות הבעיה וברצוני לשאול האם דלק לא איכותי(מהול) יכל לגרום לבעיה הזאת? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מאיפה קונים גומיות אטימה חדשות לכל הרכב? מה אזור המחיר? וגם אני רוצה להחליף את כל השטיחים לחדשים מאיפה קונים כזה בד\לבד אדום? וגם כאן-איזור מחיר תודה!
הודעה אחרונה מאת Paradoxx, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
עד עכשיו הקרבורטור היה מכוון ל 1200 בסרק כמובן כמו תמיד היו קפיצות טורים אבל בכול מקרה חשבתי שזה יותר מידי 1200 וגם זה שורף יותר מידי דלק אז כשהורדתי ל1000 כול האוטו רועד כמו לא יודע מה, וגם הקפיצות יותר חריגות אז השאלה שלי: האם צריך עכשיו להוסיף או להוריד את כמות האוויר? או שהאוטו שלי צריך לעבוד על 1200? ולמה לעזעזל יש לי כול הזמן קפיצות טורים? יענו כול הזמן המחוג זז למעלה למטה. החלפתי פלאגים הוספתי צינור שהיה חסר לפילטר אוויר הוא שאב אוויר חם מתוך תא המנוע במקום אוויר קר מפרונט הרכב איפה שהגריל אבל שום דבר לא עוזר הטורים עדיין קופצים. מצטער על החיבור של השאלות ***עריכה*** אופס טעות שלי זה לא 306 זה 309
הודעה אחרונה מאת No Nick.inc, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נכון הייתי לי כזו הודעה בעבר , אז אובחן המנוע צעדים כחולה וכמובן הוחלף , לאחרונה שוב הסל"ד החל להשתגע , ולעיתים משחק בטווחים שבין 1000 ל 2200 סל"ד בקפיצות או בעמידה קבועה על 2200 סל"ד. ניסתי לנתק את תקע הפונציומטר מצערת ( אני מקווה שאני אומר את השם נכון ) שיושב מאחורי המצערת , אחרי שנתקתי אותו האוטו עמד על 1000 סל"ד יציב ללא כל קפיצות או גימגומים . שמתי לב שהתקע הזה מתחבר לצינוריות שבסופם עוד תקע או שניים למטה , ממש אין לי מושג באילו תקעים מדובר. השאלה היא האם התקלה היא בתקע פונציומטר הספציפי , האם התקלה בצינורות שיורדים ממנו , או האם התקלה מהחיישנים / תקעים האחרים בסביבה מתחתיו. מנוע צעדים שללתי כי שנתקתי את התקע פונציומטר הרכב עבד על 1000 סל"ד …
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
רוחב גלגלים ב BMW
מאת Guest gonen- 2 תגובות
- 795 צפיות
1. עשיתי חיפוש ולא מצאתי 2. כבר ניתקלתי בפיצול ת'רדים לכן לא התעלקתי על ת'רד אחר עם השאלות שלי למרות שהנושא דומה. 3. ועכשיו לעיקר: ב.מ.וו 316 שנת 87, כרגע יש לי 195/65/14 לכמה ניתן להרחיב מעבר לכך ? האם ניתן לשים צמיגים בחתך נמוך יותר (אם צריך אז גם ג'נט גדול יותר) ? מה ההוראות של משרד הרישוי בנושא ? חרגתי נניח ב 5 (שמתי 200 במקום 195 באופן תיאורטי) זה פסול ? לא עובר טסט ? מעלימים עין ? מה הסיכוי לקבל אישור ל 215/50/17 או משהו כזה אצלי ???
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאחרונה שאני לוחץ על הקלאץ יש לי מעין רעשי רצועות חריקות דקיקות, החריקות התחילו בקטן כיום העוצמה שלהם יחסית גבוהה. הקלאץ יש לציין לא מחליק כלל ( טיפה גבוה - טבעי ביחס לק"מ שהוא עבר) בעקרון אני חושב שהרעשים הללו באים מכיוונו של ה"מייסב לחץ" אך אנני בטוח. השאלה היא מה עוד זה יכול ליהיות חוץ מהמייסב לחץ ? במידה וזה אכן מייסב לחץ , כמה זמן אפשר לנסוע עם האוטו כך? , כלומר האם התיקון וההחלפה חייבת ליהיות מיידית או שאפשר למשוך את זה ( כן אני יודע שזה לא הדבר החכם, אולם כרגע אין ברירה) במידה ומייסב הלחץ הלך , האם כדאי להחליף אותו בנפרד , או להחליף את כל הקלאץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- 1 תגובות
- 935 צפיות
לאחר ששברתי ראש במשך חודשיים בניסיון להבין לאן נעלם נוזל קירור, אני חושב שגיליתי את הבעיה. זה 3 מקומות: בין מכסה טרמוסטת לבלוק, ובשני החיבורים של צינור שיוצא מרדיאטור למטה ונכנס לבלוק בצד, ליד הטרמוסטת. והנה השאלה : נזילה ראשונה - כדאי לעטום מסביב למכסה טרמוסטת עם סיליקון עמיד בחום או להחליף גומיה של טרמוסטת או להחליף טרמוסטת + גומיה. יש לציין, בינתיים הטרמוסטת מתפקד בסדר. נזילה שניה - לא נראה לי שחיזוקי בנדים עוזרים הרבה. להוריד את הצינור ולנקות פתחים/חיבורים או לשים צינור חדש וזהו? אה, הצינור הזה לא נראה מקורי (גם החיבור לרדיאטור לא), אלא סתם צינור גומי עבה עמיד בחום..... לב
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
בעבר שאלתי לגבי רמת צריכת דלק וקיבלתי הסבר כיצד לחשב זאת וכך עשיתי - וקיבלתי יחס של 1:9.1 . באותה הפעם שחישבתי, תידלקתי מיכל מלא עד שהמשאבה "קפצה" ולא מילאתי מיכל מלא ואז נסעתי X ק"מ ומילאתי שוב עד שהמשאבה "קפצה" ראיתי שרשום 23 ליטר ואז המשכתי למלא עוד עד הסוף (בערך עוד 3 ליטר). את החישוב כמובן עשיתי לפי ה-23 ליטר. היום, תדלקתי שוב, אבל מיכל מלא (גם אחרי שהמשאבה "קפצה"), וחישבתי וקיבלתי יחס של: 1:7.5 איך אפשר להסביר פער כזה גדול בין היחסים בשתי הבדיקות???? אולי עדיף לעשות את הבדיקה כאשר מתדלקים עד שהמשאבה "קופצת" (זה תמיד קופץ באותה נקודה?)? כמה ליטרים ניתן לתדלק אחרי שהמשאבה "קופצת"? אולי לא מילאתי ממש עד הסוף ובגלל זה ההפרש???
הודעה אחרונה מאת malky, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם בסל"ד/הילוך עסקינן: באוטו שלי (ב.מ.וו 316 1600סמ"ק קרבורטור 87) אני היום מעביר הילוך ב 3000 סל"ד, אבל לעיתים אני נותן לו למשוך טיפה יותר, אחרי השלוש ההילוך מושך חזק (התרומה של משיכת ההילוך בהחלט לא שולית) וקצת לפני ה 4000 מתחיל להיות לו אולי קצת קשה, את ה 4000 אני לא חושב שעברתי אי פעם. האם אני מעביר בסל"ד נורמלי ? אולי אני צריך להעביר באופן קבוע רק ב 3500 או אפילו 4000 לפי מה שאתה אומר ?
הודעה אחרונה מאת malky, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מאיפה אני משיג אינג'קטורים של בוש? מאור.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. היום בערב, כשהיה קר וירד גשם, פתחתי את המזגן כדי להוריד את האדים מהחלון. אחרי קצת זמן, בערך 2 דקות, נשמעו רעשים של צפצופים וחריקות חלשים, לא בטונים מאוד גבוהים, אבל מאוד מדאיגים, סגרתי את המזגן, והרעשים נפסקו, לאחר מכן פתחתי שוב את המזגן ושוב הרעשים חזרו, כך הבנתי שכנראה הבעיה היא מהמנוע של המזגן. יחד עם הרעשים נוצר קצת עשן, לא הרבה, אבל היה ריח של משהו שרוף. האם הבעיה יכולה להיות פיוז במזגן שנשרף? יש לציין שגם בנסיעה אחרי 4 שעות בערך חזרו הרעשים, בלי שפתחתי את המזגן ואחר כך נעלמו. חוץ מזה, האוטו נוסע טוב, לא מורגשת בעיה מיוחדת, הנורת אזהרה של חום מנוע לא דלקה, אך אני לא יכול לציין מה הטמפרטורה בגלל גאוני פיז'ו. בכל מקרה, עזרה תתקבל בחום רב! …
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. כבר 10 שנים אני שם לבייבי שלי צמיגי ברידג'סטון ולא מתפתה לאחרות. אבל כמו כל צמיג גם אותם צריך להחליף מידי פעם (כל 3-4 שנים). התחלתי לברר לגבי זוג צמיגים במידה שלי אבל גיליתי שברידג' כבר לא מיצרים/ מייבאים את המידה שלי ?! אני יודע שהמידה די נדירה אבל חליק לא יביאו לצרכן נאמן שכמותי צמיג כזה ? בכל אופן אני נאלץ עכשיו לרעות בשדות זרים ואני אשמח להמלצה על צמיג ברמה לפחות כמו הברידג' (אם אין ברירה אלך על צמיג נחות יותר) + מקום לקניה. תודה. דני.
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יודע על מקום כזה? אני נוסע לתקן את המצלמה הדיגיטלית שלי .. אז חשבתי מכיוון שאני מחפש פילטר פתוח אולי יש בהרצליה משהו.. אם מישהו יודע עזרתו תתקבל בברכה.. בתודה מראש גיל אסרף
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם! חברה יש לי בעיה עם משאבת ההגה היא כרגע בקנטים ועל חדשה דורשים 3 אלף (אין סיכוי) שיפוץ זה 900 (נשמע יותר טוב) האם מישהוא מכיר מקום יותר זול? או שיכול לתת לי אופציה נוספת? למצוא אחרת מפירוק זה סיכוי של אחד למליון... (כבר עדיף לעשות פשיטה על איזה רכב באמצע הלילה הסיכויים יהיו טובים יותר : )
הודעה אחרונה מאת המכונאי, -
-
נורת פנס נשרפת
מאת Guest gonen- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
נורת הפנס הקדמי שלי (הלוגן H1) נשרפת לי באופן קבוע כל כמה זמן, לא תדירות קבועה וגם לא נוראית - האחרונה החזיקה לי כ 4 חודשים נראה לי, לפניה החזיקה כחודש אם אני זוכר נכון. כשאני מחליף אותן אני לא נוגע בזכוכית (ידוע לי שזה פוגע בנורה והיא נשרפת כך יותר מהר). מה יכול לגרום לכך ? ואיך אפשר לסדר את זה ? לשם השוואה - הנורה השמאלית לא החלפתי כלל (קניתי את האוטו לפני שנה וחודש) והיא עדיין עובדת. זה לא שההוצאה כבדה עלי, ואני לא מתעצל להחליף כשנשרף אבל אם אפשר לפתור את זה אז למה לא ? אם זה סיפור של לרוץ עלכל החוטים ברכב ולמצוא קצר, אז את זה אני לא יעשה, אם זה יכול להיפתר ע"י החלפת פיוז זה אפשרי (יותר פשוט להחליף כל פעם פיוז שנשרף מאשר נורה...)... תודה.
הודעה אחרונה מאת המכונאי, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי רק את ספר הרכב בעברית, ולא את הספר המפורט באנגלית. בספר בעברית אין טבלת טיפולים/ כל התייחסות למועדי טיפולים (מועדי החלפת נוזלים למיניהם...) למי שיש את הספר הנ"ל, אני זקוקה לסריקה של הנושא הנ"ל. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת תומR, -
חברים וידידי מיני יקרים לאחר פחחות וצבע ארוכים - היום ניסיתי להעביר את המיני היקרה שלי טסט בעיקרון הכל היה בסדר גמור מלבד כמה דברים קטנים אבל הבוחן הסב את תשוומת ליבי לרפלקטור של המנורה הקדמית השאלה שלי היא : מהיכן אני יכול להשיג רפלקטור של מיני והאים זה אותו רפלקטור שיש גם לחיפושית ? מחכה לתשובה . חשוב לציין שזה עבר בטסט ,אבל לפני שיהיה לי משהו גרוע יותר אז רצוי לטפל מוקדם ! רנסטר אם אתה קורה את ההודעה תעזור לי בבקשה מינימן
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
האם אפשרי להוציא את השעון האנלוגי הענק שיש לי בפיז'ו 205 פוראוור ולשים במקומו שעון טורים כמה אמור לעלות כל הסיפור? מאור.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפני מספר ימים אחי קנה ניסן טארנו 98 קצר. הרכב מחליק בסיבובים(הוא צריך להחליף צמיגים). על איזה צמיגים 50-50 הייתם ממליצים (תקציב פתוח) תודה
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הטיפול כלל: רדיאטור חדש(מקורי) טיימינג(רצועות+מותחנים)מקורי רביעית צמיגים TOYO(להמלצת נהגי מוניות LOL) בולם גז חדש(מקורי) טיפול(שמן פילטר שמן פילטר אוויר,סולר,למזגן) שתי בולמי זעזועים קדימה(מקורי) מוט מקשר X2 קדימה (שתי יחידות למי שלא הבין)(מקורי) גומיות בדלת(מקורי אלא מה?) נגמר! וטוב שנגמר תוספת ששחכתי: ברקסים מקוריים,(לא יודע אם זה מקורי. במוסך מורשה מה הם כבר יכולים לשים רגלים של גמל.. ) וצלחות. השיפור שמורגש: האצה חלקה יותר,אחיזת כביש טובה יותר.,(כבר לא רוקדים דאנס באוטו שיש מהמורות בכביש),המנוע לא עובר את קו ה 70 מעלות צלז" ביום קר מאוד/גשום ביום חם מאוד 80מעלות בנסיעה 90 בעמידה,עם מזגן 72 מעלות קבוע. עכשיו עם הבולם גז החדש - הגז מורגש ולא כ…
הודעה אחרונה מאת omri75, -
- 0 תגובות
- 767 צפיות
כמובן שלאחר הראש אין סיכוי שהדלתא תהיה תקינה אז היא המציאה משהוא חדש... הוונטה לא עובדת והטרמוסטט שקניתי (חלופי- של פיאט פיורינו) גורם למנוע להתחמם. אז את הטרמוסטט כבר העפתי ואני מחכה לטרמוסטט המקורי שהזמנתי, אבל מה עם היוניט? הוונטה לא עובדת... כאשר אני מגשר את החוטים שלה היא עובדת אבל כשאני מחבר אותה ליוניט היא לא... אז החלפתי את היוניט בתקווה שהיא תעבוד....וכלום! גם עם היוניט החדשה היא לא עובדת, החלפתי את היוניט החדשה באחרת ועדיין הוונטה לא עובדת... יש לציין שליוניט מגיע זרם, והרדיאטור לא סתום. אולי בגלל שהתקמצנתי וקניטי יונית ב-20 שקל? פשוט יש לי נסיון עם היוניטים האלו והם טובות.... מה עושים?
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי אוטו משנת 97. הצבע כבר לא נראה ממש חדש והאוטו מלא שריטות קטנות וגדולות. על הגג ,בעיקר, יש כתמים כאלה. הצבע הוא כחול מטאלי. בקיצור הלכתי לאוטו דיפו וקניתי את הפוליש ווקס שהציעו לי. היום ניסיתי בפינה והאמת זה לא ממש עזר. זה יצא קצת יותר מבריק, אבל הכתמים לא ירדו... אולי לא עשיתי את זה נכון? מה עוד אני יכול לעשות?
הודעה אחרונה מאת Paradoxx, -
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 526 אורחים (הצג רשימה מלאה)