Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכשיר מסוג מוטורולה t720 בסלקום( http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/Serve/item/Hebrew/1.8.1.3.5.html ).

כשהייתי בגרמניה, ראיתי דיבוריות יעודיות של hello moto במחירים מטורפים של 300 יורו (דיבורית שונה מ"הרגיל", עם המון פיצ'רים).

חיפשתי בארץ דיבורית פשוטה ולא מצאתי כלום!

יש אולי איזה פתרון אחר? משהו אוניברסלי שיתאים?

הדבר היחיד שאני רואה שאפשר לעשות זה להתקין טלפון אבל זה יקר ומזמין פורצים.

תודה מראש.

אני שונא צרפתים.

פורסם

להזמין במשלוח מחו"ל דרך האינטרנט:

דמי משלוח, מכס וכהנה.

לדעתי, זה מכשיר מחורבן (מנסיון, בתור עובד חברת סלולאר).

תחליף לנוקיה. :wink:

דניאל

MCS 2008

פורסם

דמי משלוח, מכס וכהנה.

דניאל

הדיבורית היעודית למכשיר נורא יקרה, אם הייתי יכול להרשות לעצמי אותה, הייתי מבקש ישלחו לי מגרמניה.

שאלתי על הצעות חלופיות.

ואני לא מסתדר עם נוקיה למיניהם.

תודה.

אני שונא צרפתים.

פורסם

דמי משלוח, מכס וכהנה.

דניאל

הדיבורית היעודית למכשיר נורא יקרה, אם הייתי יכול להרשות לעצמי אותה, הייתי מבקש ישלחו לי מגרמניה.

שאלתי על הצעות חלופיות.

תודה.

קימות היום דיבריות אישיות ממש נוחות, שמגיעות עם רצועה לצואר,

קנת כזאת, תלה את הפלאפון על הצוואר ... וסע עם זה !

לדעתי הפתרון הכי הגיוני שיש!,

בהתחלה אולי זה קצת יציק לך... אבל תתרגל !

בהצלחה!,

ניר.

פורסם

דמי משלוח, מכס וכהנה.

דניאל

שאלתי על הצעות חלופיות.

תודה.

בהצלחה!,

ניר.

מה זה דיבורית אישית?

תודה!

אני שונא צרפתים.

פורסם

חוץ מזה יש לך אפשרות לקנות דיבורית אוניברסלית שיש בחוברות של הויזה-זה כולה מיקרופון שמתלבש על הרמקול של הטלפון עצמו וככה אתה שומע את זה במוגבר...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

יש עוד אפשרות והיא לקחת מכשיר נוסף על אותו קו.

סלקום נותנים מכשיר נוסף על אותו קו בכ-300 שקלים כולל דיבורית והתקנה

(לפחות לפני שנתיים כשקניתי את ה-8260 שלא היתה לו דיבורית וגם בגלל שרציתי להשאר עם הדיבורית הקיימת של Nokia 5XXX/6XXX

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש עוד אפשרות והיא לקחת מכשיר נוסף על אותו קו.

סלקום נותנים מכשיר נוסף על אותו קו בכ-300 שקלים כולל דיבורית והתקנה

(לפחות לפני שנתיים כשקניתי את ה-8260 שלא היתה לו דיבורית וגם בגלל שרציתי להשאר עם הדיבורית הקיימת של Nokia 5XXX/6XXX

נשמע מעניין, אני אצור קשר עם סלקום, תודה רבה :!:

אני שונא צרפתים.

פורסם

דמי משלוח, מכס וכהנה.

דניאל

שאלתי על הצעות חלופיות.

תודה.

בהצלחה!,

ניר.

מה זה דיבורית אישית?

תודה!

דיבורית אישית ... = אוזניה!.

ניר.

פורסם

אין דיבורית לT720...

האופציות היחידות הן :

1) להמתין, יכול מאוד להיות שתשווק בקרוב דיבורית... (שומעה נגנבה לאוזני :wink: שיהיה בה חיבור USB וכך ניתן להשתמש במכשיר תוך כדי נסיעה כמודם GPRS)

2) לרכוש דיבורית אישית (אוזניה) ולקחת בחשבון שזה מטריד מאוד בזמן נהיגה ולא קל להתרגל לזה.

3) לרכוש עוד מכשיר TDMA למשל 5120,6120 ישנים + דיבורית ולהשאיר כמכשיר קבוע ברכב. לשני המכשירים יהיה אותו מספר (המכשיר של הרכב הוא מספר ווירטואלי) וזה מאפשר לך גם להוציא את המשני מהרכב וככה לא למשוך את עיני הפורצים. רק תיקח בחשבון עלויות חודשיות (אין לי מושג כמה) של תשלום עבור השירות.

:-)

פורסם
עדכון מסלקום:

דיבורית יעודית למכשיר עולה, שימו לב: 599 ש"ח!!!

מחיר מוגזם לחלוטין :?

אני קניתי דיבורית Bluetooth בצרפת, לאחרונה אושר השימוש בסוג זה של תקשורת בארץ (מסתבר שיש דברים שכן זזים כאן...).

הדיבורית לפי דעתי ואופן השימוש שעונה על צרכי עולה בעשרות מונים על כל דיבורית אחרת (אוזניה, ניידת, לרכב וכו'), יש לי חופשיות מרבית בשימוש איתה, תוך כדי רמה של שמיעה ודיבור מצויינים, יש לי 3 פלאפונים ורק אחד מהם תומך Bluetooth לכן קניתי אותה עם אפשרות חיבור לכל פלאפון (אוניברסלי).

הדיבורית היא של "Jabra"

בצרפת היא עלתה לי במבצע (באותה חנות צפציפית) 85 יורו, המחיר שלה בשאר המקומות בצרפת הוא 110 יורו, בארה"ב הוא 130דולר.

*ניתן גם לקנות דגם שרק לפלאפונים תומכי bluetooth בכ- 80 דולר.

אוזניות bluetooth צריכות להגיע לארץ בקרוב, אבל משמועות הן יעלו כ- 1000+

Finger's gonna kill me.

פורסם
עדכון מסלקום:

אני קניתי דיבורית Bluetooth בצרפת, לאחרונה אושר השימוש בסוג זה של תקשורת בארץ (מסתבר שיש דברים שכן זזים כאן...).

הדיבורית לפי דעתי ואופן השימוש שעונה על צרכי עולה בעשרות מונים על כל דיבורית אחרת (אוזניה, ניידת, לרכב וכו'), יש לי חופשיות מרבית בשימוש איתה, תוך כדי רמה של שמיעה ודיבור מצויינים, יש לי 3 פלאפונים ורק אחד מהם תומך Bluetooth לכן קניתי אותה עם אפשרות חיבור לכל פלאפון (אוניברסלי).

הדיבורית היא של "Jabra"

בצרפת היא עלתה לי במבצע (באותה חנות צפציפית) 85 יורו, המחיר שלה בשאר המקומות בצרפת הוא 110 יורו, בארה"ב הוא 130דולר.

לא הבנתי אותך...

הדיבורית BT שרכשת, יש לה גם כבל אופציונלי או שהיא מגיעה גם עם מתאם שניתן לחיבור לחלק מהסלולריים?

בכל מקרה לT720 אין BT כך שזה לא רלוונטי...

:-)

פורסם
עדכון מסלקום:

הדיבורית היא של "Jabra"

לא הבנתי אותך...

הדיבורית BT שרכשת, יש לה גם כבל אופציונלי או שהיא מגיעה גם עם מתאם שניתן לחיבור לחלק מהסלולריים?

בכל מקרה לT720 אין BT כך שזה לא רלוונטי...

הדיבורית האונברסלית באה עם שני חלקים, חלק אחד שמתחבר לפלאפון (חיבור אוזניה 2.5מ"מ, ומתאם לפלאלפונים אחרים, מכל סוג), ותקן ה- Bluetooth.

חלק שני זה האוזניה עצמה, מתלבשת באופן מושלם על האוזן ועליה כפתורי שליטה (ווליום, וכפתור קבלת/ניתוק שיחה) ממש לא מרגישים שהיא על האוזן.

לפלאפונים Bluetooth יש רק את החלק של האוזניה, ללא החלק שמתחבר לפלאפון.

כאשר אני משתמש בפלאפון Bluetooth אני משתמש רק באוזניה, וכשאני משתמש בפלאפונים האחרים אני משתמש גם בחלק הנוסף.

כאן יש יותר אינפורמציה -

http://www.jabra.com/products/FreeSpeak_nonBluetooth.htm

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...