Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיאור המצב:

האוטו מושך חזק ביותר שמאלה , אבל ממש חזק, כדי להחזיר את ההגה למרכז צריך להיאבק בו.

הוחלף משולש קדמי שהיה במצב קטטוני ,אח"כ לקחתי את האוטו לסיבוב והבעיה עדין לא נפתרה.

העליתי את האוטו באויר והתנעתי אותו , הגלגל השמאלי מסתובב (בניוטרל ) דבר שקיים באוטו

שנים כלומר לא משהו חדש , אבל הגלגל הימני מגמגם , כאילו רוצה להסתובב אבל משהו מונע בעדו.

שילבתי להילוך ראישון והגלגל השמאלי מסתובב מהר (טבעי) והימני מסתובב בגימגום .

עוד משהו שעשיתי זה לסובב את ההגה לצדדים (כשהאוטו באויר להזכירכם) ,עכשיו האוטו

מסתובב תוך כדי נקישות , השארתי את ההגה כשהוא כולו מסובב שמאלה ויצאתי מהאוטו

(עדין באויר) הגלגל השמאלי עדין מסתובב מהר , השמאלי...לא ממש.

תפסתי את הגלגל (הימני כי השמאלי פחד אימים לגעת בו מרוב שהוא מסתובב מהר)

וכאילו שיחקתי עם ההיגוי ימינה ושאלה וזאת ע"י דחיפת הגלגל , התוצא היא שמרגישים נקישות חזקות מאד והמני לא מסתובב והשמאלי כן (כל הזמן)...

מה זה יכול להיות ?

דיפרנציאל גמור ? או ציריות גמורות ? :?

אני מחכה לתשובות,

תודה,

אדריאן... :?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

אני מוכן להתערב שמדובר בבוכנת הקליפר בגלגל שלא רוצה להסתובב

יש מצב שצריך להחליף מחזיר שמן או שיפוץ בוכנה עסק לא יקר בכלל

אשמח אם תעדכן אותי על הבדיקה

בהצלחה!!

הציעו קבריולט ...

אמרו שהבחורות כבר יגיעו....

את האמת צודקים!!!

אתה פושע , אתה טרוריסט ,אותך לממשלה...

פורסם

זה לא זה...

הגלגל לא נתפס ע"י הבוכנה (רמז לזה הוא גם שהדיסק לא חם ,וגם כשהאוטו בניוטרל הגלגל

מסתובב חופשי),

ובוכנת קליפר לא תיגרום לנקישות כאלו...

זה כמעט 100% ציריות או דיפרנציאל.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

מדובר בבעייה של שניהם אני כמעט בטוח לגבי הבוכנה

הציעו קבריולט ...

אמרו שהבחורות כבר יגיעו....

את האמת צודקים!!!

אתה פושע , אתה טרוריסט ,אותך לממשלה...

פורסם

מאד קל לאבחן אם זאת הבוכנה ...מפרקים את הרפידות של הברקס באותו הגלגל...

ואז אין מצב שהבוכנה תלחץ (אגב, לצורך הענין אני פירקתי את כל הקליפר :roll: ).

פורסם
העליתי את האוטו באויר והתנעתי אותו , הגלגל השמאלי מסתובב (בניוטרל ) דבר שקיים באוטו

שנים כלומר לא משהו חדש , אבל הגלגל הימני מגמגם , כאילו רוצה להסתובב אבל משהו מונע בעדו.

תופעה טבעית לחלוטין.

שיחקתי עם ההיגוי ימינה ושאלה וזאת ע"י דחיפת הגלגל , התוצא היא שמרגישים נקישות חזקות

תופעה שמזכירה חופש בזרוע ההיגוי של מסרק ההגה, דרוש שיפוץ דחוף.

בכל מקרה קח את הרכב למוסך או למכון פרונטים לבדיקה מלאה ומקיפה של מע' ההיגוי והמתלים הקד'.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ככל שעוברות השעות והבדיקות , אני מצליח יותר ויותר לבודד את הציריות...

הרעשים והנקישות באים מכיוון הציריות...

פורסם

שני דברים:

1. אחרי החלפת משולשים מומלץ בחום לעשות כיוון פרונט

2. ציריות חשודות כאשר יש נקישות בנסיעה קדימה/אחורה עם הגה מסובב כל הדרך ימינה/שמאלה

נראה לי כדי לך לגשת למוסך. בנושא כיווני פרונט אני יכול להמליץ על אהרון רוט ברח' הירקון בבני ברק. דבר עם האבא (אהרון) או עם הבן (אורי אם אני לא טועה).

P.

פורסם

כעיקרון ,

אמורים לעשות כיוון פרונט אחרי כל פירוק של אום מהפרונט

• תוכן חדש...