Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שהרכב ייצא מהמוסך ייצא לי להתעצבן על מספר דברים -

1. קודם כל, כשהלך לי האלטנטור, הממסר של האיתותים השתגע והוא התחיל לזמזם... הייתה בעיה להראות איתותים, אבל דווקא איתות אזהרה עובד יפה מאוד... זה כבר היה בסדר שבוע, ועכשיו זה שוב קרה ואני לא יכול לנסוע בלי לאותת, זה משגע אותי ואין לי מושג מה לעשות, במיוחד לאור העובדה שיום שישי היום ואני לא מספיק למוסך....

2. בעיית חשמל נוספת, שהיא לא ממש בעיה, אני מקווה... גם כן, חזרה מהמוסך, התחיל לרדת עכשיו גשם, הפעלתי את מפשיר האדים (איוורור) אבל הוא לא נדלק... סובבתי וסובבתי - כלום! הפעלתי את המזגן - כלום... אני מאמין שהמאוורר מנותק, וההיינס שלי כבר פתוח בעמוד הנכון, אבל לא קלטתי בדיוק איפה מחברים אותו ועוד לא ירדתי לראות... נכון שזה חאפריות ושצריך לחפש, אבל אם מישהו יודע, זה פשוט יחסוך לי למרות שאני אחפש עכשיו בכל מקרה (אבל תמיד יש סיכוי שאני לא אמצא).

3. הבעיה השלישית היא בעייה בהיגוי... רק, אבל רק כשאני נכנס לרוורס, וגם זה לא תמיד, אני מסובב את ההגה ואני שומע קולות שפשוף... לא היה לפני המוסך, (הוחלף קלאץ' ואלטנטור), חוץ מזה הרכב מושך ימינה, אני תיכף יורד אז נראה איך הצמיגים, אם צריך כיוון פרונט אז שבוע הבא..

תודה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
מאז שהרכב ייצא מהמוסך ייצא לי להתעצבן על מספר דברים -

1. קודם כל, כשהלך לי האלטנטור, הממסר של האיתותים השתגע והוא התחיל לזמזם... הייתה בעיה להראות איתותים, אבל דווקא איתות אזהרה עובד יפה מאוד... זה כבר היה בסדר שבוע, ועכשיו זה שוב קרה ואני לא יכול לנסוע בלי לאותת, זה משגע אותי ואין לי מושג מה לעשות, במיוחד לאור העובדה שיום שישי היום ואני לא מספיק למוסך....

2. בעיית חשמל נוספת, שהיא לא ממש בעיה, אני מקווה... גם כן, חזרה מהמוסך, התחיל לרדת עכשיו גשם, הפעלתי את מפשיר האדים (איוורור) אבל הוא לא נדלק... סובבתי וסובבתי - כלום! הפעלתי את המזגן - כלום... אני מאמין שהמאוורר מנותק, וההיינס שלי כבר פתוח בעמוד הנכון, אבל לא קלטתי בדיוק איפה מחברים אותו ועוד לא ירדתי לראות... נכון שזה חאפריות ושצריך לחפש, אבל אם מישהו יודע, זה פשוט יחסוך לי למרות שאני אחפש עכשיו בכל מקרה (אבל תמיד יש סיכוי שאני לא אמצא).

3. הבעיה השלישית היא בעייה בהיגוי... רק, אבל רק כשאני נכנס לרוורס, וגם זה לא תמיד, אני מסובב את ההגה ואני שומע קולות שפשוף... לא היה לפני המוסך, (הוחלף קלאץ' ואלטנטור), חוץ מזה הרכב מושך ימינה, אני תיכף יורד אז נראה איך הצמיגים, אם צריך כיוון פרונט אז שבוע הבא..

תודה.

מרבית הבעיות עם האיתותים ב 205 נובעות מלחצן מצוקה תקול (אותו לחצן שמפעיל 4 וינקרים). אם אתה "משחק" איתו והאיתותים פתאום בסדר, תחליף אותו. אם זה לא משם, תמשיך לכיוון הממסר והידית איתות. חובה לוודא שכל המנורות תקינות והמגעים בהן בסדר.

בעניין המפשיר אדים (אויר) האפשרויות מאוד מגוונות - החל מנגד מהירויות תקול עד לכפתור שבור / לוח מודפס שנדפק / מפוח שהתקלקל / חיבור שניתק.

הנגד מהירויות והכפתור שנשבר הם הפופולאריים ביותר.

למיטב זכרוני, אין כיוון פרונט אצלך (רק כינוס). כדאי לבדוק את מצב הזרוע פרונט שלך ושאר מכלולי ההיגוי.

זרוע פרונט תחליפית (כולל תפוח פרונט חדש) עולה במוסך בסביבות 150~ שח ללא עבודה.

זרוע פרונט בפג'ו 205 1400 צד נהג

download.php?id=9848

איציק

205arm.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מצד הנוסע , משמאלך (מאחורי ידית ההילוכים כביכול) , יש למטה חיבורים של המפוח של המזגן , אם שאתה לוחץ על המזגן פועלת וונטה ושומעים את ה "קליק" , אז הגיוני ביותר שזה המפוח , תשחק שם עם החיבורים שזה מכוון על מצב עבודה, זה אמור לעבוד. (עבד אצלי ..)

פורסם

תודה.

על בעיית השפשוף, אני מהמר שבטנת בית הגלגל או פלסטיק מגן רצועות מנוע פשוט מאד רופפים היכן שהוא ונוגעים בגלגל כאשר הינך מסובבו.

שווה בדיקה.

על השאר אין לי מה לחדש או להוסיף.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בדקת פיוזים ?

פורסם

ואיפה עשית?

הציעו קבריולט ...

אמרו שהבחורות כבר יגיעו....

את האמת צודקים!!!

אתה פושע , אתה טרוריסט ,אותך לממשלה...

פורסם

ככה:

זרועות הוחלפו לפני כמע שנה, שתיהן, וזה עלה לי בסביבות ה-500 ש"ח במוסך מורשה ואני מצטער על כך מאוד.. אני גם מקווה שהן לא הלכו שוב...

באשר למזגן, אני כמעט בטוח שהמאוורר פשוט מנותק, כי זה גם מה שהיה כשקניתי את הרכב... גם בלי להפעיל את המזגן, אין איוורור... כשאני מפעיל את המזגן, שומעים אותו בפעולה וגם מרגישים את זה, אבל לא מוזרם אויר מהפתחים... בכל אופן, אני הולך לבדוק את כל זה...

אני סומך על המוסך הספציפי הזה 100%, ורוב העבודה נעשתה על הצד הטוב, רק מיהרו יתר על המידה וזה מה שקרה... אם הבעיות באשמת המוסך כמובן, כי אם לא אז לא..

באשר לדופן הצמיג הרופף, גם לא ממש הבנתי, הצמיגים אגב - חדשים יחסית (חצי שנה), וזה קורה רק ברוורס...

הקלאץ' - עלה לי בסביבות ה-800 ש"ח (נדמה לי בלי העבודה), ואני יכול לומר לך איפה בהודעות פרטיות..

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...