Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה הגיעה הזמן להחליף בולמים באוטו (בעלים קודמים השתולל עליהם)

עכשיו השאלות שלי הן:

1)אפשר לשים בולמים של קוני על 626 בכלל?

2)אם כן, האם זה כדאי?

3)כמה זה עולה ל 4 ואיפה אפשר לקנות?

4)מה זה משפר?

אני יודע שבטח אלו שאלות נפוצות ועשיתי חיפוש ואו שלא חיפשתי נכון וזה לא מצא לי שום נושא או שחיפשתי וזה מצא לי איזה 192 עמודים

אז אני אשמח אם מישהו יוכל לענות על השאלות הנ"ל

תודה רבה לכל מי שעוזר...

פורסם

אתה יכול להשים בולמים של קוני על הרכב

הבולמים הם הבולמים הכי טובים שאני מכיר אני אישית כל רכב שהיה לי זה רכב ספורט ואף אחד מהם לא חסכתי ושמתי KONI

בקשר למחיר יש כמה סוגים של מיטלים לקוני אתה יכול ליכנס לאחד המנועי חיפוש ולמצוא יבואן של קוני.

פורסם

היי

אני החלפתי זוג בולמים אחוריים לפני חודש וחצי ,הבולמים שהורכבו הם של קוני (אדום).

אם אתה שואל מה ההבדל בין צהוב/אדום אז ככה ... הצהוב הוא ספורטיבי(קשה יותר) שמיועד לרכבים ספורטיבים(מן הסתם :lol: ), והאדום הוא מתון יותר שמתאים לרכבים "רגועים יותר"(משפחתיות וכ"ו). את שניהם אפשר לכוון (רך /קשה)והאדומים במצב הרך "נעימים יותר לגב" .

יש לי גולף 94 1800 (רכב בכלל לא ספורטיבי) ואני די מרוצה מהתוצאות הרכב לא מתנדנד כמו לפני ההחלפה והאחיזה הרבה יותר גבוהה (שליטה טובה יותר ברכב - מן הסתם, קל וכיף יותר להיכנס לסיבובים).

אך המחיר שלהם פי 1.5 יותר(במקרה שלי, אך שווה בדיקה) מהמחיר של בולמים רגילים(מונרו למשל).

בקיצור ממליץ.

נ.ב

המוסך שהחלפתי אצלו את הבולמים אמר לי שמונרו הם "הבולמים הכי טובים בעולם" :wink: בהצלחה.

דרך אגב K&N מהפורום הוא סוכן שלהם,צור איתו קשר בה"פ ואני מאמין שתסתדרו.

פורסם

תודה

מישהו יכול להגיד לי מאיפה לקנות את הבולמים האדומים של קוני (שהם לפי איך שהבנתי יותר מתאימות למשפחתיות) וכמה הם עולים?

• תוכן חדש...