Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע ל HF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, הלך לי אטם ראש מנוע :roll: .

יש מים בשמן ומשום מה באיזור שסתום הפריקה יש שלולית שמן (טורבו בוודאות?)

אז אם יש המלצות לאטמים וכו' אני ישמח לדעת, ואם מישהוא כבר עשה ראש מנוע לבד לאוטו אני ישמח לכמה עצות טובות.

יפתח.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

צריך להיות באמת אדם מיוחד להחזיק רכב כזה מבלי להתפקע מעצבים על כל ההוצאות והבזבוז זמן!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
צריך להיות באמת אדם מיוחד להחזיק רכב כזה מבלי להתפקע מעצבים על כל ההוצאות והבזבוז זמן!!

תודה...זה בא קומפלט עם החיידק..... :lol:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

לרועי.א

א.זה לא בזבוז זמן, בזבוז זמן זה לעשות משהו ש לא נהנים ממנו בכלל ועולה הרבה כסף.

ב.אטם ראש לא הולך סתם ככה, זה פונקציה של זמן , אופי הטיפול(או ה"שיפור") והנהיגה ברכב וכו , תתפלא לשמוע שהמנוע של הHF טורבו המקורי "קצת" יותר עמיד מרוב המנועים המוגדשים שישבפיזו (מלבד ה MI ), וגם ב 405 T16 4X4 המפורסמת יש ים בעיות מכאניות מעצבנות , יש לי חבר מאנגליה עם רכב כזה שלא מפסיק לדפוק את הראש בקיר...

את זה אני מספר לך מנסיון עם 3 רכבים מבית לאנציה , ו 3 פיזו .

יום טוב

חן.

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

• תוכן חדש...