רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,604 נושאים בפורום הזה
-
כבישי נהיגה באיזור חיפה 1 2
מאת ik3-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 22 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בעקרון אני מכיר את הכביש של העליה של נשר שהוא בהחלט נחמד, יש לציין שהאספלט לא 100% לכל אורך הכביש(אבל אנחנו גרים בישראל זה מה יש). היתרון של הכביש הוא שהוא יחסית קרוב אלי- יותר מבית אורן(אני גר בקריות), וגם בהחלט יש שם פניות כיפיות. החסרון הכי גדול מבחינתי הוא שאם יוצא מצב שיש רכב לפני- זהו נהרס ה"סשן" ואני נתקע במצב של אין ברירה חייב לנסוע לאט לאט, אי אפשר לעקוף כמעט אף פעם(סופר מסוכן) וגם כמעט ואין מקום לעצור בצד כדי לתת לתנועה לזרום ולחזור לכביש ברגע שמתפנה קצת. לפני מספר חודשים אולי משהו כמו שנה גיליתי את כביש בית אורן, אז כאן בהחלט יש מספר שיפורים ביתרונות זה שהכביש מעט יותר רחב מהכביש של נשר, וגם יש יותר נקודות לעצור במקרה ואיזה רכב נמצא ל…
הודעה אחרונה מאת lm007, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי שנשארו רק העמודים המיותמים ביצעתי חיפוש דרך טאפטוק שהביא אותי לתוצאות לא קשורות לחיפוש Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- 15 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
לובינסקי ממשיכה במסורת ה"גרסאות ממש מאובזרות, מעוצבות, ויקרות" שלה ומשיקה את ה-2008 GT-ליין בתמורה ל-144,000 משקליכם. ג'יפון קטן במחיר של משפחתית מסורתית ולא זולה, מה דעתכם על המתכון הזה?
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
לאחר השרשור באותו נושא עם הגולף 8, הפעם זה כבר מקבל פרספקטיבה אחרת. הבימרית לובשת אותם צמיגים שהגולף נבחנה בהן. ומציגה תוצאה עוד פחות טובה. עולות פה שאלות - האם הצמיג אשם? בבדיקה לא מעמיקה - הצמיג זכה לציונים טובים במבחני צמיגים. האם מכונית עם ניחוח ספורטיבי מיצרן בעל מונטין כמו BMW לא נבדקת? מאוד מוזר בעיני העניין. הצבע שלה מהמם. העיצוב...
הודעה אחרונה מאת מיץ פטל, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אם רכב נוסע מתוך תחומי הקו הירוק אל שטחי הגדה, דבר שלהבנתי חייב להיעשות תוך שימוש באחד המעברים הרשמיים של המדינה (לדוגמא, מעבר מכבים), האם יש איזשהו בידוק? או שכעקרון כל אחד יכול לנסוע לדוגמא מתל אביב אל מרכז רמאללה ללא כל קושי? אם כן, מדוע, והאם מתישהו במשך השנים כן היה מתבצע בידוק כלשהו במקרה כזה (למשל בתקופת האינתיפאדה השנייה?) אני מסתכל בגוגל על תמונות של כל מיני מעברים ולא שם לב שבכלל יש אפילו "בוטקה" או איזשהו תוואי של חסימה בצד הנסיעה מתחומי הקו הירוק אל שטחי הגדה. למשל כאן בתמונה - רואים שבצד ימין אין שום סימן של בידוק.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 8 אלף צפיות
היי יש פה אנשים שעשו את המבחן הפסיכוטכני למבקשי רישיון נהיגה במשאית/אוטובוס במכון מדיטון בתל אביב? אם כן תוכלו להסביר על המבחן? על הקושי? כמה זמן לוקח וכמה זמן מקבלים תשובה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת היי ביי, -
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 23.3 אלף צפיות
שלום לכם, אשמח לדעת מה מחיר כרטיס נסיעה בעבור אדם אחד עם מזוודה לאילת. עלייה בתל אביב=》ירידה באילת. תודה
הודעה אחרונה מאת shachar187, -
כרגע הפוקוס תגיע רק בשתי גרסאות אקטיב: האצ'בק וסטיישן, עם רשימת אבזור ארוכה, מנוע חזק, ומחירים אטרקטיביים. אבל זו רק הסנונית הראשונה. התוכנית להמשך: אקספלורר, ברונקו ספורט, ו"שני" המוסטנגים.
הודעה אחרונה מאת borisYalzin, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נוהג ברכבים היברידיים מ2010, (טויוטה פריוס 2010, לקסוס 450GH 2010 ואיוניק 2017), תמיד התענייתי ב"איך הדברים עובדים" ואותו דבר לגבי הרכבים חדשים שצצו לחיינו איי שם ב1997. אז כך, לגבי כל האבזור שקיים ברכבים, הם דיי דומים בכל הרכבים שנוצרו באותה שנה (אם הבדלים קטנים), מה שמעניין זה איך כל מערכת היברידית עובדת ואיך כל חברה מצאה את הפתרון שלה לשילוב מערכת היברידית ברכבים. שתי היצרניות, טויוטה ויונדאי-קאיה, מציגות פתרון דומה למערכת היברידית משולבת שלושה מנועים - מנוע בנזין, מנוע חשמלי קטן משולב במנוע הבנזין, ומנוע חשמלי חזק, השוני הוא בעיקר: אופן ניהול מנוע הבנזין והפקת אנרגיה אופן החיבור בין במנועים הי…
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 627 צפיות
שלום כולם, מתכוון לרכוש בימים הקרובים את הרכב של אמא שלי. סיכמנו לא לעשות העברת בעלות בשביל לא להוסיף יד.. אנחנו גרים בערים שונות ולכן הבנתי שתהיה לי בעיה להוציא תו חניה לעיר בה אני גר (הרצליה). האם הוספה שלי כבעלים משני יכול לסייע בצורה כלשהי, שמעתי ממישהו שאפשר בעזרת ייפוי כוח או משהו כזה להוציא תו חניה עירוני. אציין (במידה וזה רלוונטי) שאמא שלי גרה ביישוב ולכן לא צריכה תו חניה באף עיר.. יש מה לעשות? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת guya72, -
-
שלום לכולם, החלטתי אחרי הרבה מאוד שנים עם סקודה (אוקטביה) וסיאט ( לאון וארונה) לרכוש ב.מ.וו דגם 316 משנים 2013-14. הבעיה שאני נתקל בחוסר מידע על הרכב, בעיקר אמינות ועלויות אחזקה לסקודה וסיאט למשל, יש קבוצה מאוד גדולה בפייסבוק וגם השיח כאן רחב על ב.מ.וו לא מצאתי כלום אודה לעזרתכם ולחוות דעת ממי שיש לו ניסיון עם הרכב.
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הי חברים, זקוק לעזרתכם: כשמכרתי את הרכב וביקשתי לבטל את ביטוח החובה - נמסר לי ע"י סוכן הביטוח לשלוח את תעודת המקור בדואר, עדיף דואר 24, וכך עשיתי. מפה לשם עבר כבר חודש וחצי והתעודה לא הגיעה לסוכן, כנראה אבדה איפשהו. חברת הביטוח לא מוכנה לבטל את הביטוח. יש משהו שניתן לעשות כדי לבטל ולקבל זיכוי? תודה, דור
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 654 צפיות
שלום, עקב תשלום לכביש 6 שהתפספס (קרוב משפחה נהג ברכב, הייתי בטוח ששילם) נפתח תיק הוצאה לפועל בסכום של 500 ש"ח, העברתי את הטיפול לקרוב משפחה שהוא עורך דין ע"מ לראות האם אפשר לקצץ חלק מהתשלום. אתמול ניגשתי לבצע העברת בעלות בדואר לרכב שלי והפקידה אמרה שאי אפשר לבצע את העברה בדואר, רק במשרד הרישוי. אני מניח שהעיכוב נובע מתיק ההוצאה לפועל. החלטתי לשלם את הסכום ולגמור את העניין, השאלה היא האם מרגע התשלום אוכל לבצע את ההעברה בדואר או שיש איזה פרק זמן שצריך להמתין עד לעדכון הפרטים במערכת? תודה
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו יודע במקרה אם/כיצד ניתן להתחבר ל-Android Auto בסקודה קאמיק חדשה באופן אלחוטי? ראיתי באינטרנט שיש מערכות מולטימדיה שתומכות בזה, וגם בטלפון עצמו הפעלתי Enable wireless projection בהגדרות של ה-Android Auto, אבל עדיין הרכב מסרב לזהות את הטלפון ללא כבל. תודה
הודעה אחרונה מאת DubelBoom, -
-
- 7 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, אני לא מבין הרבה ברכבים ולכן אני שואל פה. קניתי רכב עם איתוראן ועשיתי מנוי בעלות של 26 שקלים בחודש. הקורונה גרמה לי לבדוק על מה אני משלם ולמה? אז התברר שהביטוח לא דורש. התקשרתי לבטל והציעו לי לעבור למסלול SAVE שקט בעלות של 14 ש"ח, אומנם זה כסף קטן אבל אני מנסה לצמצם הוצאות. מה אתם אומרים, צריך את זה בכלל? מה זה נותן אם הרכב מבוטח נגד גנבות? רכב - סיאט איביזה 2016, איתוראן מבוסס רדיו ולא GSM. תודה רבה לעונים :)
הודעה אחרונה מאת nadavmiler, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 529 צפיות
ברכב עם מערכת שיוט אדפטיבית כשאתה נכנס לנסיעה הרכב מאט/ בולם למהירות השיירה האם בבלימה מדליק אור ברקס ?
הודעה אחרונה מאת LPG, -
סיפור על M3 אדומה -ואיך זכיתי במכרז של BAT בטעות [לא בארץ המוגבלויות הבלתי אפשריות] 1 2
מאת golangti-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 27 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
למי שעדיין לא מכיר את BAT -bring a trialer, זהו אתה מכרזים אינטרנטי לרכבים, אופנועים ודברים שקשורים לעולם הרכב. מה שמיוחד באתר הוא, שהוא מבוסס על פורמט של פורום, כלומר תוך כדי תקופת המכירה עד סיום המכרז, ניתן לשאול בפומבי את המוכר שאלות, או לבקש מידע נוסף, כמו תמונות, סרטונים, מסמכים וכו. המוכר כמובן תמיד טורח לספק תשובות ופרטים, כדי להוכיח אמינות. להזכיר, הכל בפורום פתוח וגם כל מי שרשום יכול להוסיף הערות והארות. בכל ימי השבוע יש מכרזים שמסתיימים במשך היום, כמובן שאני מקבל את האימייל היומי, ואני מכור קשות לאתר. הרכבים הם תמיד מיוחדים גם אם לא נדירים, מגיעים מכל העולם, ובהרבה מקרים לא יקרים במיוחד. המידע שלומדים מהתגובות הוא מרתק, והרבה פעמים יש קרבות בידים בדקות האחר…
הודעה אחרונה מאת parnuk, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 659 צפיות
האם מצויין במפורש ברשיון הרכב? האם לפי ציון בטיחות משרד התחבורה ניתן לדעת בוודאות? (9) תמיד מצויין ברשיון? האם נבדק בבדיקה? ספציפית אני מעוניין לדעת לגבי 308SW לפי פרסומים הרכב קיבל את התוספת מ2018 אבל תאריך עלייה לכביש לא תמיד תואם את תאריך הייצור. האם ניתן לברר לפי מספר VIN? ומה לגבי יונדאי איוניק: כל רמות הגימור החל מתחילת היבוא ב2017 זכו לבלימה אוטונומית? תודה רבה למשיבים!
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום אני חדש פה אז אני נהג חדש וחשוב לי להתחיל לנהוג בשביל להשתפשף בנהיגה, העניין הוא שמעולם לא היה לנו אוטו, והעולם הזה ממש זר עבורי. יש כנראה אופציה של ליסינג מהעבודה, מה דעתכם על זה? האם זה יחסוך לי את כאבי הראש במקרה של תקלה ברכב? גם לגבי ביטוח החובה והמקיף קראתי בכל מיני מקומות שהעלויות לנהג חדש הן יחסית גבוהות, ובליסינג מהעבודה זה די נמוך.. האם זה נכון? מה שמדאיג אותי בליסינג מהעבודה הוא הצורך להתחייב לתקופה מסויימת ואם מחזירים לפני אז ישנו קנס - העניין הוא שעוד לא בדקתי מול קצין הרכב מה התקופה הכי קצרה אצלינו (עדיפות לשנה או אפילו פחות). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת dorondoron, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 752 צפיות
הבנתי מכמה אנשים (או שזה סתם בולשיט) שמיצובישי לנסר היא עגלה ולא סוחבת בעליות. מה הלוז? זה נכון? (הכוונה לשנת 2010)
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ובכן כיום (בישראל) הדגם היחיד של וולוו שלא משווק בגירסת PLUG-IN הברידית הוא ה-XC40, וזה הולך להשתנות בקרוב. גירסת ה-Plug-in ההברידית אמנם נקראת T5 אך בתא מנוע שלה יש מנוע 3 צילינדרים בנפח 1477 סמ"ק שמוציא הספק של 180 כ"ס ומניע את הגלגלים הקדמיים, אליו מצטרף מנוע חשמלי עם הספק של 82 כ"ס ההספק המשולב הוא 262 כ"ס עם מומנט מכובד של 43.3 קג"מ. טווח הנסיעה על חשמל ע"פ היצרן הוא 45 ק"מ. (במבחנים הצליחו להגיע לטווח אמיתי של 38 ק"מ) טעינה מלאה משקע רגיל תקח 6 שעות, שימוש במטען Type 2 יקצר את משך הטעינה ל-2.5 שעות, וזאת גם הטעינה המהירה ביותר שתוכלו לקבל בדגם הזה. התאוצה המוצהרת מ-0-100 היא 7.3 שניות. (מקום טוב באמצע בין ה-T4 ל-T5 הר…
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 550 צפיות
שלום לכולם ברשותי יונדאי i35 שנת 2014, לפני כמה ימים החלפתי גומיה במנוע הגה, מידי לאחר מכן יש לי בעיות בנסיעה, זאת אומרת, כאשר אני נוהג ברכב הרכב מוריד לי אוטומטית מהירות ולאחר קיק הרכב מעלה טורים ונודעה, תופעה זו קורת כול כמה דקות, וגם תוך כדי נדלקת מנורה של החלקה, חזרתי שוב פעם למוסך והם עשו איפוס תקלות בעזרת מחשב וזה לא עזר מכיוון שכבר עשו את זה פעמיים, משהוא יכול לעזור בבקשה?
הודעה אחרונה מאת Talle, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, רכב פיאט פנדה 2011 ידנית. מנוע 1100סמ"ק. זהו רכב בינעירוני חסכוני. נסעתי בכביש 6 מחדרה לירושלים ולא היו בעיות. הכביש הוא הכביש שמלון בראשית צופה עליו. תודה!
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
היי, אני לקוח פרטי ואני חושב על לעשות דלקן, הבנתי שהיום כל התקן שמתקינים הוא אוניברסלי ורק צריך לפתוח ״כרטיס לקוח״ בכל חברה שאני רוצה להשתמש בה עם הדלקן. השאלה שלי, מה החסרונות של דלקן, למה לא לעשות ? מבחינת מחיר זה יוצא יותר יקר/יותר זול/ אותו מחיר ? ההבדל הוא רק בנוחות או שיש עוד דברים טובים/לא טובים ?
הודעה אחרונה מאת save, -
אתמול יצאתי מגבעת שאול בירושלים לכיוון ראשון לציון בשעה 17:00, כהרגלי פתחתי Waze והתחלתי נסיעה. כבר ביציאה מהרחוב ההכוונות היו מוזרות, בתחילה בכלל לא נסעתי לפיו אלא ע"פ אינסטינקט יצאתי לכיוון גני סחרוב, בפניה לכיוון כביש 1 מגני סחרוב ה Waze פשוט התעקש שאפנה ימינה, לכיוון מרכז העיר, מה שהיה נראה לי הזוי במיוחד שכן זה לחלוטין הכיוון ההפוך מהיעד.. לקחתי נשימה, הסתכלתי כמה שיכולתי על מצב הכביש והמשכתי למורת רוחו של ה Waze המחורפן אל כיוון כביש 1, כשזמן הנסיעה מופיע 1.5 שעות, יותר מכפול מהזמן הרגיל (הנסיעה אורכת 40 דקות). 5 דקות אל תוך הנסיעה Waze מכוון אותי ימינה לכיוון מבשרת ציון, המשכתי ישר, עוד 5 דקות והוא מכוון אותי לאבו גוש, המשכתי ישר, 5 דקות, מכוון אותי לנווה אילן,…
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 645 צפיות
בשבוע שעבר עלה על כבישי ישראל רכב ראשון מדגם BMW X4M Competition שהובא לכאן ע"י יבואן זעיר. הדגם מגיע עם מנוע 3 ליטר 6 צילינדרים, מגדש טורבו כפול ומפיק לא פחות מ-510 כ"סת המיאוץ מ-0-100 לוקח 4.1 שניות, והכוח מועבר לארבעת הגלגלים ע"י תיבה הילוכים בת 8 מהירוריות של ZF. כמו ב-M2 CS גם כאן יש מערכת מתלים אדפטיבית, שימוש נרחב בקרבון פייבר לחסכון במשקל, וחישוקים קלים במיוחד. המהירות מוגבלת אלקטרונית ל-250 קמ"ש אך למי שזה לא מספיק יש ברשימת האופציות M Driver package שמעלה את המהירות המקסימלית ל-285 קמ"ש המחיר 587000 ש"ח (המחיר בארה"ב נמוך ב-5% מזה של ה-M2 CS שמחירה כאן בייבוא רשמי הוא 900000 ש"ח...)
כמה תעלה קיה סלטוס? 1 2
מאת me5000-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אמורה להגיע בקרוב, מה יהיה המחיר?
-
השנה הספייס סטאר חוגגת 6 שנים, ועם כמעט 117 אלף ק"מ הגיע הזמן לסיכום שנתי. כיוון שאת חוות דעת כבר סיכמתי בעבר, השנה הסיכום יתעסק בבעיות ועלויות אחזקה. סיכום וחוות דעת על הספייס סטאר בעיות בשנה שעברה מערכת המולטימדיה התחילה לעבוד לסירוגין, חשבנו כבר להחליף אותה עד שחבר פורום @Chamuelm הציע לבדוק את פיוז המערכת, ואכן הוצאת והכנסת הפיוז פתרה את הבעיה. דבר נוסף שהתחלתי להרגיש אלו רעידות בעת שילוב לרוורס, הדבר לא קורה תמיד, אולי מדובר על תושבות שנחלשו, הנושא במעקב וחודש הבא כניראה הרכב יכנס לבדיקה יחד עם דיסקים שכניראה יזדקקו להחלפה. מעבר לזה במשך 6 שנים לא היו בעיות מכאניות או חשמליות, אפילו הפנסים הראשים מבריקים…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
ליסינג מעסיק / פרטי 1 2
מאת Ragnar-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לילה טוב לחכמי קארספורום. זקוק לעצותיכם. לצד הקורונה והזמן הפנוי שבה בעקבותיה, התחלתי לתהות באשר לכדאיות הליסינג שיש ברשותי מהעבודה (רכב צמוד) לבין ליסינג פרטי (של שלמה סיקסט, לדוגמה) הנתונים לפניכם: ליסינג מטעם המעסיק: תשלום - ניקוי חודשי קבוע של 2830 ש"ח. חוזה - סטנדרטי ל-3 שנים. רכב - לא נתון לבחירתי. כיום סקודה ראפיד ברמת גימור ליסינג, 2019. דלק - דלקן. לא ידוע לי על הגבלה כלשהי. כנ"ל בנוגע למגבלת קלימטראז'. מניח שבסביבות ה-30K לשנה. לא מתייחסים לזה ברצינות בחברה וכן נותנים "יד חופשית" ב-2 הקטגוריות הללו. כמובן שאני לא עושה אילת - מטולה בכל יום. אבל אין ספק שיש לא מעט רכבים שחורגים מאוד מהמגבלה והחברה סופגת את זה. כיסויים…
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 עוקבים
- 27 תגובות
- 7 אלף צפיות
בשקט בשקט עלו על כבישי ישראל בתחילת השבוע לא פחות מ3(!) מכוניות מדגם M2 CS מדובר בדגם הממוקם מעל דגם ה-M2 Competition ומצויד באותו מנוע 3 ליטר 6 צילינדרים עם שני מגדשי טורבו, המפיקים 450 כ"ס (כ-39 כ"ס יותר) ההגעה היא אחורית כמובן והכוח עובר לגלגלים האחוריים דרך דיפרציאל אקטיבי המסוגל המסוגל לנתב את הכוח לאחד הגלגלים אם הדבר נדרש. הצמיגים 19" יושבים על חישוקים קלים במיוחד, כאשר צמיגים האחוריים (ברוחב 265) רחבים יותר מהקדמיים (ברוחב 235) חלקים שונים מהגוף כמו מכסה המנוע והגג עשויים קרבון פיבר כדי לחסוך במשקל. מתלים אדפטיביים מגיעים כסטנדרט (ישירות מה-M4), כמו גם בלמים משופרים מסדרת M Sport. המכוניות שהגיעו ארצה מצוידות בג…
הודעה אחרונה מאת Legend, -