Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 2008 מקבל גם גרסת GT-ליין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לא מעט אנשים שהתקציב שלהם הוא 150 לרכב חדש. זה מספר עגול ופסיכולוגי.

הרבה מהם לא צריכים רכב גדול אלא יותר רכב מיוחד שאין לאחרים או כזה שיעשה להם כיף. הדגם הזה יקרוץ להם מאוד. 

בסוף כשאתה באולם תצוגה ויש דגם יותר יפה/מעניין ב10,000 ש"ח. להרבה אנשים הסכום הזה לא דרמטי.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 1
פורסם

שיבושם להם ושיהיה להם לבריאות,

אני באמת מתקשה למצוא הצדקה לשלם כל כך הרבה, על אף שהחבילה שרמת הגימור הזו מציעה מצוינת.

לדעתי מחיר מקסימלי לג'יפון קטן (מבוסס סופר מיני) ברמת הגימור הגבוהה ביותר צריך להיות לא יותר מ-130-135 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מנקודת המבט שלי. 3008 1.2 פרימיום עולה 168k שזה 23k יותר מה 2008 המדוברת. 

היות ובני הבכור כבר אוטוטו מוציא רשיון נהיגה והנסיעות בהרכב מלא (אנחנו זוג +3) כמעט ולא קיימות. אני חושב שרכב קטן יותר מהספורטאז' שיש לנו, יכול להספיק. 

בוא לא נשכח שה 2008 גדולה ביחס לקטגוריה שלה ולמעשה בעלת מימדים דומים לסוזוקי קרוסאובר שהיתה לי לפני הקיה. 

אז אני לא חושב שצריך להשוות אותה לארונה או סטוניק שלא יתאימו לצרכים שלי. 

ההשוואה היא מול: 

אקסיד פרימיום 146k. (לא קיים עם גג נפתח). 

קאמיק 1.5 סטייל 141k + גג (5k).

cx30 אקזקיוטיב 160k(!). 

• אהבתי 2

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

יכול להיות שהמחיר הוא רק בסיס להנחות... לפני כשנתיים שקלתי לקנות 2008 חדשה. באותו שלב היו שלוש רמות גימור. איש המכירות שהסביר לי על ההבדלים ביניהן הציע לי מיד שלל הנחות על הגרסה היקרה שהפכו את ההפרש בינה לבין האחרות לקטן יחסית ואם הייתי מחליט לקנות סביר שהייתי לוקח אותה למרות שבמקור חשבתי שאין לי צורך בתוספות של גרסה זאת.

מצד שני אני מבין שבשנתיים שעברות לאור ההצלחה של ה-3008 לובינסיקי פחות מציעים הנחות.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אולי אני יותר מידי קונספירטיבי (יש מילה כזו? מלשון קונספירציה),

אבל לטעמי זה הכל מכוון לאט לאט הם "יעקרו" את גרסת הבסיס מאביזרי בטיחות וכו' ולאנשים זה יהיה טבעי הרי יש גם דגם ב 145K אז טבעי שתמכור ב130K עם פחות אבזרי בטיחות,

בסוף גם המחיר של הדגם הבסיסי גם יזלוג כלפי מעלה.

פורסם

מפרט בטיחותי מינימלי אמור למנוע בדיוק את זה.

בפועל על הדרך הוא מספק פרנסה למוביליי ושות', אבל בתכנון הוא אמור לגרום לכך שמערכות בטיחות יהיו חלק מכל הגרסאות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פיז'ו עשו לקחו את עניין מפרט הבטיחות לקצה ב3008 בין אקטיב לפרימיום עם "מערכת בלימהת חירום אקטיבית בטווח מוגדל עד 5-140 קמ”ש" בפרימיום. באקטיב המערכת לא רלוונטית למהירות בין עירונית.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...