Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם, מתכוון לרכוש בימים הקרובים את הרכב של אמא שלי. סיכמנו לא לעשות העברת בעלות בשביל לא להוסיף יד.. אנחנו גרים בערים שונות ולכן הבנתי שתהיה לי בעיה להוציא תו חניה לעיר בה אני גר (הרצליה). האם הוספה שלי כבעלים משני יכול לסייע בצורה כלשהי, שמעתי ממישהו שאפשר בעזרת ייפוי כוח או משהו כזה להוציא תו חניה עירוני. אציין (במידה וזה רלוונטי) שאמא שלי גרה ביישוב ולכן לא צריכה תו חניה באף עיר.. יש מה לעשות?

תודה מראש!

פורסם

כל עיר והפרוצדורה שלה. ברוב המקרים תצטרך להביא אישור נוטריוני שהרכב משמש אותך באופן קבוע. פנה למחלקת החניה בעיריה ותשאל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

https://www.herzliya.muni.il/תו-חנייה/

5. רכב שאינו רשום על שם תושב הרצליה - ומשתמש ברכב של אדם אחר, בן משפחה מקרבה ראשונה בלבד:  יש לצרף תצהיר עורך דין או רשם בית משפט,  שבו מצהיר בעל הרכב, כי מסר את הרכב  לשימושו הבלעדי של מבקש התו. לתצהיר יש לצרף צילום רישיון רכב בתוקף וספח תעודת זהות של מבקש התו המתגורר בהרצליה.

• תוכן חדש...