Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברוכה הבאה BMW X4M Competition (בייבוא מקביל/זעיר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר עלה על כבישי ישראל רכב ראשון מדגם BMW X4M Competition שהובא לכאן ע"י יבואן זעיר.

הדגם מגיע עם מנוע 3 ליטר 6 צילינדרים, מגדש טורבו כפול ומפיק לא פחות מ-510 כ"סת המיאוץ מ-0-100 לוקח 4.1 שניות,  והכוח מועבר לארבעת הגלגלים ע"י תיבה הילוכים בת 8 מהירוריות של ZF.

כמו ב-M2 CS גם כאן יש מערכת מתלים אדפטיבית, שימוש נרחב בקרבון פייבר לחסכון במשקל, וחישוקים קלים במיוחד.

המהירות מוגבלת אלקטרונית ל-250 קמ"ש אך למי שזה לא מספיק יש ברשימת האופציות M Driver package  שמעלה את המהירות המקסימלית ל-285 קמ"ש

המחיר 587000 ש"ח (המחיר בארה"ב נמוך ב-5% מזה של ה-M2 CS שמחירה כאן בייבוא רשמי הוא 900000 ש"ח...)

image.thumb.png.a4cc4b0a212be639c5d88b4c19009fc9.png

פורסם

שמתי לב שרכבים מייבוא זעיר מקבלים תבנית מספר משלהם - 02*-**-*15

ראיתי כבר אאודי איטרון בתקינה אמריקאית וריינג' רובר עם ההתחלה והסיומת.

מה שהפתיע אותי, זה העובדה שמסתבר שאפשר לייבא גם משאיות בייבוא זעיר - ותא רק טנדרים ומסחריות עד 3.5 טון.

השבוע יצא לי לראות פורד F550 חדש עם הלוחית המדוברת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ממש לא. יבואנים זעירים מקבלים מגוון גדול של קידומות  חלק ב-01 וחלק ב-02.  הקידומת 151-152 ב-02, יש גם יבואנים זעירים ב-154 ו-155 היא ברובה של אוטומקס שהוא אחד היבואנים מקבילים הגדולים (אם לא הגדול שבהם)

פורסם

יש לי שאלה, 

איפה אפשר לראות את הנתונים של איזה רכב עלה מתי? צריכה להיות גישה מסויימת או שהמאגר פתוח לכולם? 

• תוכן חדש...