רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,567 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
באחד הרחובות הקרובים אליי ישנו פיג'ו (אם אני לא טועה 206, ירוקה) שעומדת כבר תקופה ארוכה. השבוע הדביקו עלייה מדבקה מעיריה שבעל הרכב חייב לפנות את הרכב תוך 30 יום. התחלתי לברר על הרכב ומצאתי את הבעלים, אני רוצה להתקשר אליו ולבדוק אם הוא לא מעוניין ברכב אני אשמח לקבל אותו על מנת ללמוד על הרכב הנ"ל. מה הייתם מציעים לומר לבעל הרכב על מנת שהוא יסכים להעביר את הרכב על שמי? אם העירייה מפנה את הרכב הם מחייבים אותו בתשלום? אולי זה יהווה סיבה בישבילו להעביר את הרכב אליי. תודה.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום, ההורים רוצים להביא רכב מחול בייבוא אישי אבא שלי ואחי חרשו את לוחות המודעות בחול דרך האינטרנט ומצאו כמה רכבים שנראים להם שנת 09. באתר היא מי בודק עבורנו את הרכב, באתר יש תמונות ויש מספר רישוי שאפשר לקבל עבורו ספר טיפולים מלא, אבל בכל זאת אם רוצים לעשות לרכב בדיקה מי עושה זאת עבורנו - האם כאן נכנס לתמונה הדילר? ואם לא אז מה משמעות של דילר בעסקה כזאת חוץ מהעובדה שהוא גובה 2600 דולר?
הודעה אחרונה מאת אודי88, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב , אני כבר כמה ימים חורש את האינטרנט, משרד התיירות, תחבורה, מכס מס הכנסה וכו'. הבעיה היא כזאת : בן דוד שלי מעוניין להגיע לארץ עם הרכב שלו, מדובר על אודי A6 שנת 99. הוא רוצה לבדוק את הדברים הבאים : 1. איך הוא יכול להיכנס לארץ ? קראתי שישנם "נקודות ירוקות" מה זה אומר ? איפה נמצאות הנקודות כניסה ? האם אפשר להיכנס רק בעזרת ספינה או גם דרך סוריה לירדן ומירדן לארץ ? 2. הוא לא צריך לשלם על הרכב מכס נכון ? הרי הוא בא לתקופה של חודשיים ואז עוזב את הארץ עם הרכב. 3. איפה אני יכול לקבל מידע יותר מפורט ?? כל פעם שאני מגיע למישהו מעבירים אותי למרכזיה הבאה , משם למרכזיה אחרת וכך הלאה ... אני מאוד אודה לכל העוזרים תודה רבה !!!
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
צולם הבוקר בפקק השטני בכביש מס' 1.
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3985962,00.html .
הודעה אחרונה מאת dani12, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים יקרים , האם מצלמת מהירות יכולה לצלם בכבישים חשוכים ללא תאורה כמו בדרך לטבריה דרך יוקנעם? באיזה כבישים נפוצים באזור המרכז וצפונה (כמו כביש מספר 2 וכדומה ) אין חשש למצלמות מהירות ? תודה לכולם ולילה טוב
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
נפתחה היום תערוכת הרכב בלוס אנג'לס. המכונית הזאת הוצגה שם. http://www.autoblog.com/2010/11/17/2012-nissan-gt-r-la-2010/ 530 כ"ס
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יש לי יונדאי אלנטרה ונראה לי שמיציתי את מוסך היבואן (יותר מדי כסף לטעמי) ובא לי לנסות מוסך מורשה "רגיל"...
הודעה אחרונה מאת DORONC, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש עמודים אפורים בשני הכיוונים מתחנת דלק הסיירים ועד אשדוד וגם בחזרה. מישהו יודע אם הם פעילים ומאיזה מהירות בערך? דבר נוסף :יש קטעים שיש תמרור של 70 ומתחתיו תמרור של איסור עקיפה לרכב כבד או משהו כזה וגם מצלמה בקטעים האלה. הגיוני שבקטע כזה היא מצלמת במהירות יותר נמוכה? לדעתי התמרורים בגלל העבודות בכביש. עוד משהו בקשר למצלמות: מה קורה עם החוק של 110 קמ"ש והעניין שפורסם שיוסיפו מספר גדול של מצלמות. סליחה על החפירה אבל הנושאים האלה מעניינים אותי ובטח יש פה כאלה שיודעים.
הודעה אחרונה מאת Dani57, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מי יודע מה הסיפור של הדבר הזה? בנסיעה מכיוון ירושלים לתל אביב. יש לפחות 2 או 3 מצלמות כאלו על עמודים. הן אחרי נתב"ג. הן יושבות בגובה של כ 5-6 מטר. נשמח למידע עליהן. ולמה הן?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 1 תגובות
- 806 צפיות
למה התכוון המורה - המורה לנהיגה שלי אמר לי בסוף השיעור דבר אחד רק שאני אפסיק לחבוט בעצמי, שאני אפסיק עם זה כבר מה הכוונה? שאני לא אזלזל בי? שאני לא אוריד מהביטחון העצמי שלי ומהערך של עצמי? אשמח לתשובה
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה, אני מתן, מי שזכה בתחרות של קארספורום בפייסבוק, בקורס "נהיגה בשליטה" של לאון. אז דבר ראשון, תודה לקארספורום. שני. היום בשעה טובה נפגשתי עם לאון בשביל הקורס. בגדול, בניתי על קורס כזה כבר הרבה זמן(הרבה..יש לי רישיון כמה חודשים כולה..) אבל לא יצא בגלל גיוס שמתקרב, כסף וכו. עוד לפני, חשבתי שיש עוד מה ללמוד כמובן, כי שעורי נהיגה לא באמת למדתי נהיגה.. אבל לא חשבתי שעד כדי כך הקורס הזה יוסיף לי, ואני באמת לא מבין למה הדבר הזה הוא לא סוג של חובה\חלק משעורי הנהיגה. כי בסופו של דבר מדובר במקרים שקוראים יומיום, לא בדברים שתפגש איתם רק שתעלה על מסלול או שתסע כאילו אתה במסלול. אישית למדתי המון דברים שלא ידעתי ולא יצא לי להתנסות בהם(בלימות, ירידה לשוליים…
הודעה אחרונה מאת matanmax, -
ביטוח חובה
מאת roy_balas-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, היום סוף סוף עברתי טסט ראשון לאוטו. השאלה שלי היא כזאת, בתקופת המלווה אני מחוייב לינסוע אם ביטוח חובה או שאפשרי עם ביטוח רגיל שלא מוגדר לנהג חדש
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
שלום לכם ברשותי רכב ללא טסט שאני מעוניין להעביר לגריטה (הרשיון בוטל לפני שהסתיים הטסט), ואני רוצה לנצל את ביטוח הגרירה שאני עדיין משלם ולגרור את הרכב לפ"ת (מטבריה). איך אני גורם לחברת הגרירה לשלוח גרר ולא טכנאי? יש לרכב בעיות מכניות אבל הוא במצב נסיעה. תודה
הודעה אחרונה מאת סאמי, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא יאמן אבל כנראה שבשנים הקרובות, סובארו כבר לא תהיה המתמודדת על תואר המכונית האנמית על הכביש.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 2 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מתוך פורום רכב ynet, לשם יש לי אישור מאודי עציון להעלות כתבות שלו. אלפא רומיאו ג'ולייטה 2010 פוגשת ג'ולייטה 1962
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
ואם כן, למי אפשר לפנות בכדי להשיג את הצילומים?
הודעה אחרונה מאת Michael.R, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
האוטו של אבא שלי רשום על שמי.קניתי אוטו חדש ואני רוצה גם לעביר אותו על שמי,אבל חבר אמר לי שאני לא יעשה את זה מכיוון שאני אשלם יותר מס והרשום את האוטו על שם של אחד מהמשפחה. האם יש אמת בדבריו? (ד.א אני חייל משוחרר,עובד בעבודה מעודפת)
הודעה אחרונה מאת Emanuel5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אחרי שניסן הוציאו את הג'וק שלא מתאימה לאף קטגוריית רכב. עכשיו הם מוציאים את רכב השטח שלהם בלי גג. זה כמו הג'יפים של פעם שתמיד היו פתוחים גם גג ברזנט.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי פורום, חזרתי מהמילואים היום בערב ובכביש 12 בקטע בין סיירים לכביש 40 קיבלתי 3-4 פלאשים במספר צמתים (שיבזון ועוד). כיוון שהיה חושך לא הצלחתי להבין האם אני שפוך מעייפות אחרי 10 בקו ואני מדמיין את הפלאשים או שיש שם מצלמות.. נסעתי המהירות הכתובה בתמרור +/- 10% אין פרטים בשרשור היעודי למצלמות מהירות. עזרתכם, תודה. נ.ב. אם ובאמת צולמתי 4 פעמים בקטע של 15 ק"מ, זה אומר שיהיו לי 4 דוחות???
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום מישהו התנסה עם קישוט ע"י הדבקת מדברת קרבון בפנים הרכב ? למשל על הקונסולה המרכזית , מעל ללוח שעונים. יש מישהו שהתנסה לגבי עמידות של המדבקות הללו? עולה משהו כמו דולר וחצי באיבי.
הודעה אחרונה מאת poratnir, -
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אחת לשנה נערכת התערוכה הזו ב- downtown מיאמי (יש גם באורלנדו) בתערוכה מציגים דילרים,אנשים פרטיים וסדנאות שיפורים ואפשר למצוא מגוון רחב מאד של רכבים החל מבנטלי שנת 1938 וכלה בפורד GT עם 1700 כ"ס. כוכבת הארוע הפעם היתה הבוגאטי ווירון סופרספורט. למי שלא עקב מדובר בגרסה החדשה של הווירון עם 1200 כ"ס, מהירות מירבית של 268 מייל לשעה ותג מחיר של 3.2 מיליון דולר אטרקציה מרכזית נוספת היתה השורה רכבים שהעמיד מייקל פיוקס לפי מה שהצלחתי להבין, הוא זה שהמציא את המזרון שזוכר את צורת הגוף. כנראה הולך לו טוב מאד... בין הרכבים שלו היתה מכונית הפורמולה 1 שבה זכה שומאכר באליפות העולם ב 2002, פרארי אנזו, פרארי FXX, פרארי 599 GTO וכו' כל המכוניות שלו הן בבניה אישית בשבילו וכל…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב יש לנו בעיה של חבר של אח שלי יש לו רכב הונדה סיוויק בכל מקרה משהו ישן יחסית שנת 1999 מחירון שלו באיזור ה 20 אלף קצת יותר קצת פחות. הוא הביא לחברה שלו לנהוג ברכב והילדה שהיא בכלל נהגת גם חדשה וגם צעירה דפקה את האוטו. היא עלתה על מדרכה אי תנועה כזה קטן וגרמה לנזילת שמן רצינית כתוצאה מהפגיעה + ככל הניראה בעיה בגיר כי מאז הדפיקה נדלקה ברכב המנורה של הגיר. עכשיו הבחור החבר של אחי לא יודע מה לעשות, מצד אחד לחברה שלו לא היה ביטוח על הרכב שלו, מצד שני לתקן את זה זה סיפור יקר יחסית למחיר של הרכב.. אחי אמר לו שבטוח שביתו את הרכב מהמקרה, אבל חבר שלי חושב שאין סיכוי ושהוא ישאר עם הנבלה. מה דעתכם? מה עושים במצב כזה? מתקנים וממשיכים הלאה? מוכרים אותה? מנסים…
הודעה אחרונה מאת dorki, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חב'רה. שאלה לי אליכם, רבים מדברים על קורס נהיגה מתקדמת ועל כך שזה תורם לשיפור הנהיגה, לצערי אף אחד לא ממש פירט מי מו ומה מהנושאים שראיתי ... אשמח לדעת מה בידיוק עושים בקורס, ובמה הוא תורם . הקורס מלמד נהיגה ספורטיבית או פשוט להיות יותר מחושב ? אשמח גם להמלצות ומחיר +- . תודה ולילה טוב .
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בכמה צפוי לרדת המחירון של מכוניות קצת ישנות, כמו מודל 2001 למשל ? נניח יש בבעלותי פיאט פונטו ספייס מודל 01, היום המחירון עומד על 14,800. כמה הוא צפוי לרדת בינואר ? סכום משמעותי ? תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
מבקש חוות דעת על מוסך דלק מוטורס למזדה.
מאת Guest shay76- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מישהו היה במוסך הזה?מדובר על מוסך מרכזי מזדה שבניר-צבי.
הודעה אחרונה מאת gt94, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
איך עוד יצאו מזה בחיים, אחרי שכל האוטו מפורק. http://www.hnn.co.il/gallery12044.html
הודעה אחרונה מאת gt94, -
ישנו כרגע מבצע בפיאט,שמשך את תשומת ליבי: "מהדורה מיוחדת של הפונטו EVO, בשם SPIRIT מדובר בגרסא מאובזרת של הפונטו EVO הידנית מנוע 1400 ליטר, עם סנרוף, גלגלי מגנזיום, מערכת blue&me ועוד והכל במחיר 84,990 ש"ח" ולפי מיטב הבנתי היא מגיעה עם מערכת המולטיאייר. מה דעתכם על המבצע? בתור אחד שכרגע מתלבט בין לקיחת רכב בליסינג מהעבודה לבין קנייה עצאית של רכב, המבצע הזה מאוד מושך את תשומת לבי.
הודעה אחרונה מאת dim4ik007, -
- 1 תגובות
- 804 צפיות
נשמע כמו מכירת חיסול ! http://www.seat.co.il/landing_leon.asp
הודעה אחרונה מאת The Who,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 316 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- MOTIOZ
- ypz
- SlowRide
- Coresh
- Pavlik
- om2
- davemustaine87
- קוסקוס
- פאר האורה
- mikk
- עוזי ל