Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יודע מה הסיפור של הדבר הזה?

בנסיעה מכיוון ירושלים לתל אביב.

יש לפחות 2 או 3 מצלמות כאלו על עמודים.

הן אחרי נתב"ג. הן יושבות בגובה של כ 5-6 מטר.

נשמח למידע עליהן. ולמה הן?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני אומר לך, המתנ"ע-מאדים האלה, נקנקו ממני 200 גרם זרקוניום כולה על נהיגה במכפיל 4 של מהירות האור.:x

ואני מסביר לו שבשקודה שלי, המד מהירות לא עובד, ככה זה בכל הסקודות והוא בשלו, 1,320,000 קמ"ש בשניה זה ברירת קנס והחרמה של החללית! :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני אומר לך, המתנ"ע-מאדים האלה, נקנקו ממני 200 גרם זרקוניום כולה על נהיגה במכפיל 4 של מהירות האור.:x

ואני מסביר לו שבשקודה שלי, המד מהירות לא עובד, ככה זה בכל הסקודות והוא בשלו, 1,320,000 קמ"ש בשניה זה ברירת קנס והחרמה של החללית! :x

ללא ספק אחת ההודעות המצחיקות וההזויות ביותר :shock:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
נראה לי שבגירה ננשך ע"י עכביש הזיות.

לחבר טוב יש קרפדה אמריקאית Bufo alvarius שהרעל שעליה הוא אחד מסמי ההזיה המסוכנים ביותר בעולם שעלול גם להסתיים במוות.

המסורת האינדיאנית היא לגרום לה להפריש את הארס, להעביר אותה מאחד לשני ו...ללקק את הצפרדע ולהכנס לטרנס אכזרי של 3-4 ימים.

מיותר לציין שמעולם לא ניסינו את זה מאחר ושימוש לא נכון יגרום למוות.

בארה"ב אנשים מגדלים אותן, חולבים את הארס(הליך לא כואב לקרפדה), מייבשים אותו לאבקה, מפזרים על סיגריה רגילה במינון קטן ומטמסטלים להנאתם.

1 גרם אבקת ארס מיובש מספיק למשתמש ממוצע לחודש שימוש ועולה 0 שקלים :shock:(אלא אם מכניסים לתחשיב את העכבר שצריך לקנות פעם בשבוע, אתה יודע, גם קרפדה צריכה לאכול)!

פורסם
לחבר טוב יש קרפדה אמריקאית Bufo alvarius שהרעל שעליה הוא אחד מסמי ההזיה המסוכנים ביותר בעולם שעלול גם להסתיים במוות.

המסורת האינדיאנית היא לגרום לה להפריש את הארס, להעביר אותה מאחד לשני ו...ללקק את הצפרדע ולהכנס לטרנס אכזרי של 3-4 ימים.

מיותר לציין שמעולם לא ניסינו את זה מאחר ושימוש לא נכון יגרום למוות.

בארה"ב אנשים מגדלים אותן, חולבים את הארס(הליך לא כואב לקרפדה), מייבשים אותו לאבקה, מפזרים על סיגריה רגילה במינון קטן ומטמסטלים להנאתם.

1 גרם אבקת ארס מיובש מספיק למשתמש ממוצע לחודש שימוש ועולה 0 שקלים :shock:(אלא אם מכניסים לתחשיב את העכבר שצריך לקנות פעם בשבוע, אתה יודע, גם קרפדה צריכה לאכול)!

פעם הבאה שאת בארה"ב תקראי לי גם :lol:

Bimmer

פורסם

לא יפה לצוחק עליייייייייייייייייי.

וברצינות

תודה רבה לעונים.

עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה.

עכשיו יש עוד אחת

ולגבי החרמת החללית.

דבר איתי יש לי קשרים בוונוס

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

bagira תשמע, אתה חייב להגיד לי מה אתה מעשן שגם אני יתחיל!

פורסם
bagira תשמע, אתה חייב להגיד לי מה אתה מעשן שגם אני יתחיל!

בדרך כלל אני מעשן פילה סלמון ושפודרה. לפעמים גם אסאדו אבל רק כשבאים אורחים.

פורסם
אלא אם מכניסים לתחשיב את העכבר שצריך לקנות פעם בשבוע, אתה יודע, גם קרפדה צריכה לאכול

משהו קטן לגבי עכברים, חבר שלי פה קנה לטאה, גדולה, בערך מטר וקצת, לא יודע איזה סוג.

הזוי א: מטיילים איתה בחוץ עם רצועה ! כמו כלב, רק במזג אויר חמים.

הזוי ב: ראיתי איך הוא מוציא חבילת עכברים קפואים מהמקרר, שולף אחד שם על צלחת מחמם במיקרו

ובטאבון ללטאה. היה מראה קשה.

• תוכן חדש...