Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat Punto Evo Spirit ב 85K. מה אתם אומרים על המבצע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמין לי שאני אומר שמשפחטומטית חדשה מהניילון לא עושה לי את זה. נכון שאוטו ישן לא נותן את אותה תמורה אבל האם עלות אחזקה זולה יותר לא שווה את מה שאנשים קוראים לו "כאב ראש".

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האוטו שלי באופן פרטי זה לא חוכמה כי במחירון הוא 12K . עצרת רגע לחשוב על זה שבעצם רבע משנת העבודה שלכם אתם קמים לעבוד רק בשביל להחזיק אוטו חדש? וזה בהנחה שאתם מרוויחים 10 נטו. 5 ימים בכל חודש בן אדם קם לעבודה רק בשביל להחזיק את האוטו? צר לי לא נתפס בעיניי. זה שחצי מדינה עושה זה אומר שאני זה שלא בסדר...

ואתה עצרת לחשוב שבעצם רבע משנת העבודה אתה קם רק בשביל להחזיק את הדירה שלך? (שכירות/משכנתא?). ככה זה עובד, ומי שלא יכול להרשות לעצמו את זה - מחזיק רכב ישן (או בכלל לא).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

10 נטו? משכורת ממוצעת בארץ זה 8 ברוטו, איך לקחתם 10K נטו בתור דוגמה? אני מכיר מישהו שרחוק מאוד מ-10K נטו בכיוון מטה וקנה לעצמו רכב חדש. אכן מעשה טיפשי, הלוואה ל-5 שנים על רוב מכריע של מחיר, אבל אנשים עושים את זה משום מה, סוג של פינוק כנראה.

נקודה אחרת, בהרבה מקרים זה רכב משפחתי, כך שיש שתי משכורות והחלק היחסי של הרכב יורד.

אגב אני מסכים עם עמיר, שרכבי קבוצה 2 לשעבר באמת לא שווים את הכסף שמשלמים עליהם, לפחות B3, קורולה ומאזדה 3 חדשות, שיצא לי לנסות אותם. פשוט בזבוז. עם כבר מוציאים כזה סכום, עדיף להשקיע עוד 25-30K ברכב רמה מעל, ההבדל בהרגשה בין מאזדה 3 למאזדה 6 לדוגמה, הוא ענק. או להיפך, לחסוך ולקנות סופר-מיני מרווחת/מיקרו-ואן, כך לפחות ההוצאה תהיה קטנה יותר.

פורסם

רוני, אתה האחרון שאני צריך להסביר לו את ההבדל בין רכב לדירה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

רוני ושאר החבר'ה, אתם צודקים. ההוספה של ה 1K הייתה בטעות, משום מה לא שמתי לב לחישוב הדלק שכבר קיים.

אין לי שום חשיבות להורדת ניילונים מרכב חדש.

העובדה היא שאני חייב רכב חדש, בגלל השעות הלא קבועות בעבודה אני לא יכול לסמוך על הרכבת.

למרות כמה שאני אוהב את הרכב שלי, ולמרות כל האהבה והכסף שהושקע בו מכל הבחינות, הוא כבר עבר 220K, אני לא יכול להמשיך ולנסוע בו כל יום אשדוד-ת"א וחזרה.

אני לא אקנה רכב "ישן" גם אם הוא בן 3-4, כי לא הרווחתי מזה כלום, עדיף כבר להישאר עם הרכב שלי שאני יודע כמה טוב הוא מטופל וכמה הוא שמור במקום להיכנס להרפתקה עם רכב "ישן" אחר.

המטרה שלי היא להגיע לפתרון המשתלם ביותר וכמובן גם להתפנק קצת.

פורסם

לדעתי אכן יש פה שיקול כלכלי לטווח ארוך שאליך לקחת.

מבחינת הרכב הוא יספק את הסחורה מצויין ויפנק אותך טוב מאוד(בעלים של גרנדה רובוטית 07)

ואני לא בטוח לגבי ירידת הערך ששחטו את הרכב כי מדובר בגירסה מיוחדת במהדורת מוגבלת בארץ והיא תמיד תיהיה בעלת מחירון גבוהה יותר מאשר האיבו הרגיל שימכרו. יהיה לך רכב עם ביקוש טוב יותר בעתיד וגם הפונטו אומרים שהיא אחד מהרכבים הזולים ביותר לאחזקה ומאוד חסכונית בדלק!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הקטע של ה"מהדורה מוגבלת" הוא לדעתי טריק שיווקי בלבד.

לאחר בדיקה בסוכנות, המלאי הוא גדול והמבצע צפוי להימשך עד סוף השנה/גמר המלאי.

ורכב שעובר כ20K ק"מ בשנה, צפוי לאבד חלק ניכר מהמחירון שלו.

פורסם
רוני, אתה האחרון שאני צריך להסביר לו את ההבדל בין רכב לדירה.

לא האחרון, אבל כן - זה די ברור. ועדיין...

הקטע של ה"מהדורה מוגבלת" הוא לדעתי טריק שיווקי בלבד.

לאחר בדיקה בסוכנות, המלאי הוא גדול והמבצע צפוי להימשך עד סוף השנה/גמר המלאי.

ורכב שעובר כ20K ק"מ בשנה, צפוי לאבד חלק ניכר מהמחירון שלו.

נכון, ועשיתי לך שיקלול כזה בצורה די סבירה. תוסיף כמה מאות שקלים בחודש על ערך הכסף, ותקבל את המשוואה הכלכלית שלך ביחס למה עדיף, ליסינג או פרטי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בא נשמע למה.

בנוגע לכדאיות הליסינג, הנה תחשיב YNET מהיום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אינני טועה התקנת חלון שמש מחייבת חיזוק שלדה. אני בספק אם נעשה חיזוק וגם אם כן אחמד לא עושה חיזוק לפי דרישות מהנדסי פיאט וכמו הרובוט של פיאט.

פורסם

bagira:

אם שאלתך היא מדוע סאן רוף בהתקנה מקומית זה חסרון, אז כבעלים לשעבר (מאוד) של רכב עם סאן רוף בהתקנה מקומית תשובתי הוא: חלודה. ברכבי, ובמרבית הרכבים מאותו דגם ואותו בציר, שבכולם הותקן אז סאן רוף מקומי.

לא, זה לא חייב להיות כך, אבל כן, זה נוטה להיות כך: איכות ההתקנות בארץ נמוכה מהרצוי, בממוצע.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

התקנת סאן-רוף אינה מחייבת כל חיזוק.

מעבר לזה, במידה וההתקנה מבוצעת כיאות, לא מוכרים לי דיווחים על בעיות של נזילה, אטימות או חלודה יותר מאשר בהתקנה מקורית (שגם שם בעיות חלודה,אטימות ונזילות הן בעיות שקיימות).

סתם דוגמא שצצה לי בראש, ניקוז סתום (בין אם בגג מקורי או לא) יגרום לחלודה בכמויות מטורפות.

מי שלא מכיר את בעיית הניקוז ויש לו גג בהתקנה מקומית יכול בקלות להאשים את ההתקנה הישראלית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מנסיון של 9 שנים עם פיאט פונטו ידני, האוטו הוא מאוד מאוד חסכוני והוא כמעט לא רואה תחנות דלק, לגבי הכוח, האוטו הוא קל יחסית וההרגשה בפיאט שברוב המכוניות שלהם מרגישים את הזריזות שלהן בכל מקום בכביש.

אם אתה משלם על הדלק ליסינג זו לא אופציה נעימה :/

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

• תוכן חדש...