Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat Punto Evo Spirit ב 85K. מה אתם אומרים על המבצע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התקנת סאן-רוף אינה מחייבת כל חיזוק.

מעבר לזה, במידה וההתקנה מבוצעת כיאות, לא מוכרים לי דיווחים על בעיות של נזילה, אטימות או חלודה יותר מאשר בהתקנה מקורית (שגם שם בעיות חלודה,אטימות ונזילות הן בעיות שקיימות).

סתם דוגמא שצצה לי בראש, ניקוז סתום (בין אם בגג מקורי או לא) יגרום לחלודה בכמויות מטורפות.

מי שלא מכיר את בעיית הניקוז ויש לו גג בהתקנה מקומית יכול בקלות להאשים את ההתקנה הישראלית.

לא שכנעת אותי. בפס ייצור החיתוך והרכבה נעשים במהלך הייצור לפני הרכבת פלסטיק, גג, ריפוד ומושבים. בארץ לוקחים מוצר מוכן, מפרקים את החלקים, חותכים, מרכיבים (כל הזמן הזה עובדים בתוך רכב) ומרכיבים חזרה. אני לא הייתי קונה רכב כזה. לא מוכן לשום התקנה מקומית.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא אקנה רכב "ישן" גם אם הוא בן 3-4, כי לא הרווחתי מזה כלום, עדיף כבר להישאר עם הרכב שלי שאני יודע כמה טוב הוא מטופל וכמה הוא שמור במקום להיכנס להרפתקה עם רכב "ישן" אחר.

המטרה שלי היא להגיע לפתרון המשתלם ביותר וכמובן גם להתפנק קצת.

לדעתי, קנה רכב בן 5, במצב חדש (יש כאלה).

גם רכב "חדש" וגם חצי מחיר.

איזה רכב יש לך עכשיו?

משכנתא זה קל

פורסם

תודה על הקישור לכתבה.

הם הגיעו לאותו סכום משוער כמו שרוני הגיע אליו בחישוב שהוא ערך.

עכשיו רק נישאר לחכות לישיבה עם הסמנכ"לית כדי לשמוע את ההצעה שלה.

יש לי כרגע אימפרזה שנת 2000.

למרות כל הק"מ שהיא עברה, אני סומך עליה יותר מאשר רכב אחר בן 5 שאין לי אפשרות לדעת מה הייתה רמת האחזקה שלו.

פורסם

לדעתי שווה ביותר.

קודם כל זה לא מולטי אייר זה רגיל 77 כוח סוס אבל עדיין משתלם

אני קניתי את הגרנדה שלי שנה שעברה חדשה בלי כלום עלתה לי 90000

ועכשיו מציאים ב 5000 פחות ועם סנרוף וגלגלי מגנזיום לדעתי זה מתנה בשווי 10000 שח בערך

ממליץ מאוד

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

• תוכן חדש...