Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat Punto Evo Spirit ב 85K. מה אתם אומרים על המבצע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן אכן הייתי מגיע ברכבת לעבודה.

הבעיה שבעבודה שלי לפעמים נידרש ממני גם להישאר עד שעות מאוחרות ובמקרים כאלה מאוד מבאס להיות תלוי ברכבת.

אני לא יורד מאיזה מפלצת, סה"כ אימפרזה 1600.

דווקא בגלל הק"מ הרבים שהרכב ייאלץ לעבור אני די נוטה לרדת מהרעיון של רכב חדש פרט ונוטה לכיוון הליסינג.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה חישוב כלכלי פרופר. בוא נעשה הערכה: בהנחה ויש לך את ה-88 אלף שקלים הללו להוציא על הרכב, בעוד 3 שנים הוא יהיה שווה 50 אלף, כלומר 38 אלף שקלים פחות. תוסיף טסטים, טיפולים וביטוחים כ-16K ועלויות דלק של 80 ק"מ בממוצע כל יום (כולל נסיעות בסופ"שים) - 41K ל-3 שנים. תקבל בסה"כ הוצאה של כ-95K לאורך 3 שנים. תחלק ב-36 ותקבל כ-2600 שקלים. עכשיו תבדוק כמה הליסינג יעלה לך חודשית מהנטו כולל הכל. אם זה פחות - לך על זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם אתה מספיק רגוע בכביש 80 כ"ס הם מעל ומעבר.

מעל ומעבר? רק אל תבהיל את פותח השרשור. הוא עוד יקנה סוזוקי אלטו בגללך. :lol:

ואפרופו מעל ומעבר ומספיק רגוע, מה 126 כוחות הסוס שלך מעידים עליך?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
זה חישוב כלכלי פרופר. בוא נעשה הערכה: בהנחה ויש לך את ה-88 אלף שקלים הללו להוציא על הרכב, בעוד 3 שנים הוא יהיה שווה 50 אלף, כלומר 38 אלף שקלים פחות. תוסיף טסטים, טיפולים וביטוחים כ-16K ועלויות דלק של 80 ק"מ בממוצע כל יום (כולל נסיעות בסופ"שים) - 41K ל-3 שנים. תקבל בסה"כ הוצאה של כ-95K לאורך 3 שנים. תחלק ב-36 ותקבל כ-2600 שקלים. עכשיו תבדוק כמה הליסינג יעלה לך חודשית מהנטו כולל הכל. אם זה פחות - לך על זה.

רוני

תודה רוני.

זה אכן החישוב שאני עושה, הגעתי לסכומים דומים לשלך, וכאשר אני מוסיף עוד כ1K ש"ח דלק מידי חודש יוצא כ3.5K בחודש בסה"כ.

זה סכום שאיתו אפשר לקחת רכב ליסינג ללא דאגות של מכירה,בלאי וכד', וזה כניראה מה שאני הולך לעשות.

פורסם
16K ועלויות דלק של 80 ק"מ בממוצע כל יום (כולל נסיעות בסופ"שים) - 41K ל-3 שנים.

וכאשר אני מוסיף עוד כ1K ש"ח דלק מידי חודש יוצא כ3.5K בחודש בסה"כ..

אין צורך להוסיף שוב את הדלק.

רוני, אל תכניס לו לחשבון את האלמנט, האלמנט עליינו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איך עוד 1K דלק?!

זה עוד 70 קילומטר ביום בנוסף למה שרוני רשם, סה"כ 150 ק"ם ביום?

אופס, הקדימו אותי.

פורסם

רוני

נקודה נוספת שלא הובאה בחשבון; אם לאיגור יש את ה-88,000 ש"ח והוא יבחר במסלול הליסינג, הכסף יוכל לעבוד או לשמש למטרות אחרות, בעוד השקעתו במכונית היא השקעה ברכוש שמאבד מערכו.

אם אין לו והוא זקוק למימון לרכישת הפונטו, עלות המימון היא עלות נוספת על הנ"ל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מישהו יודע כמה כוכבי בטיחות?

מישהו יודע עם עגלת תינוק נכנסת בבגז'? (פשוט יחסוך לי חצי יום עבודה בנסיעה לסוכנות)

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני מנסה להבין ובאמת שלא מצליח אך אנשים מוציאים 2600 שקל בחודש על רכב. אם אתה משתכר 10K נטו בחודש זה עדיין רבע מהמשכורת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
מישהו יודע כמה כוכבי בטיחות?

מישהו יודע עם עגלת תינוק נכנסת בבגז'? (פשוט יחסוך לי חצי יום עבודה בנסיעה לסוכנות)

למכונית 5 כוכבים במבחן הריסוק האירופאי,מדובר במבצע מעולה!

http://www.wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=9&current_lang=1&id=2401&machine_news=1

פורסם
אני מנסה להבין ובאמת שלא מצליח אך אנשים מוציאים 2600 שקל בחודש על רכב. אם אתה משתכר 10K נטו בחודש זה עדיין רבע מהמשכורת.

כי גם על רכב רגיל אתה מוציא הרבה כמו שרוני ציין.

לפעמים החיסכון בכאב ראש שווה את הכסף.

משכנתא זה קל

פורסם
נקודה נוספת שלא הובאה בחשבון; אם לאיגור יש את ה-88,000 ש"ח והוא יבחר במסלול הליסינג, הכסף יוכל לעבוד או לשמש למטרות אחרות, בעוד השקעתו במכונית היא השקעה ברכוש שמאבד מערכו.

אם אין לו והוא זקוק למימון לרכישת הפונטו, עלות המימון היא עלות נוספת על הנ"ל.

צודק - צריך להוריד את ה-1K הנוספים שאיגור משום מה הוסיף, ולהוסיף לעלויות את "עלות הכסף" כפי שתיארת (ואני שכחתי להוסיף).

אולי אתה לא מצליח, אבל חצי מדינה עושה את זה על בסיס קבוע. ואני לא מדבר רק על ליסינג אגב - כמה נראה לך שעולה לך הרכב הפרטי מדי חודש, כולל ירידת ערך?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האוטו שלי באופן פרטי זה לא חוכמה כי במחירון הוא 12K . עצרת רגע לחשוב על זה שבעצם רבע משנת העבודה שלכם אתם קמים לעבוד רק בשביל להחזיק אוטו חדש? וזה בהנחה שאתם מרוויחים 10 נטו. 5 ימים בכל חודש בן אדם קם לעבודה רק בשביל להחזיק את האוטו? צר לי לא נתפס בעיניי. זה שחצי מדינה עושה זה אומר שאני זה שלא בסדר...

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הבעיה שהרכב שלך שעולה 12K לא חדש, ולא מספק את אותה "סחורה" כמו החדש.

אתה לא יכול להשוות.

(אני אגב גם קניתי רכב משומש בתקציב נמוך שאין לו ירידת ערך ומוציא כ-300 שקל בלבד בחודש על הרכב [המעסיק משלם על נסיעות]).

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...