Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat Punto Evo Spirit ב 85K. מה אתם אומרים על המבצע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנו כרגע מבצע בפיאט,שמשך את תשומת ליבי:

"מהדורה מיוחדת של הפונטו EVO, בשם SPIRIT

מדובר בגרסא מאובזרת של הפונטו EVO הידנית מנוע 1400 ליטר, עם סנרוף, גלגלי מגנזיום, מערכת blue&me ועוד והכל במחיר 84,990 ש"ח"

ולפי מיטב הבנתי היא מגיעה עם מערכת המולטיאייר.

מה דעתכם על המבצע?

בתור אחד שכרגע מתלבט בין לקיחת רכב בליסינג מהעבודה לבין קנייה עצאית של רכב, המבצע הזה מאוד מושך את תשומת לבי.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי שדובר על המבצע הזה כבר כאן, ונאמר שזו איוו עם 77 כ"ס, אבל עם אבזור כזה עדיין שווה לדעתי :-)

פורסם

מנוע 1.4 רגיל ולא מולטי אייר... אם זה היה מולטי אייר נראה לי שהמכוניות היו נחטפות תוך יום.

פורסם

יותר חזק (105 כ"ס במקום 95, זה גרסה משודרגת של מנוע 1.4 אחר, לא של זה שנמכר בארץ עם 77 כ"ס) ולטענת פיאט גם יותר חסכוני.

פורסם

עכשיו רק שיתמחרו את העקרב החדש בהתאם. הייתי רוצה לראות פליטי ליסינג קונים משהו שבאמת הם אוהבים. איזו קטנה חמימה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם זה גם כולל את תוכנית רלקס (3 שנים אחריות כוללת, 3 שנים טיפולים בחינם, טרייד אין נוכחי במחיר מחירון, טרייד אין עתידי על הפיאט במחיר מחירון)אז זאת בכלל מציאה!

אפרופו פליטי הליסינג, קראתי שנכשל סופית הנסיון למנוע את עליית מחירי הליסינג בינואר וחברות הליסינג מתכוננות לגל של החזרות רכבים בינואר ואף מציעים מראש החלפת רכבים ברכבים יותר זולים בכדי שללקוח הסופי לא תהיה עליה במחיר (למרות הירידה בגודל הרכב) וכל זאת בכדי לשמר לקוחות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא נראה לי שהמנכ"ל שלך יתרגש מהפחתה של 600 ש"ח במשכורת.

השאלה היא אם אתה ויתר העובדים בחברה תתרגשו מ 600 ש"ח פחות במשכורת, כל חודש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הייתי כרגע בסוכנות וביררתי פרטים.

Bagira, המבצע הזה לא נכלל בתוכנית ה Relax, אך יש אפשרות בטרייד אין, כאשר עבור טרייד אין המבצע הוא 88K ולא 85K.

ראיתי את הרכב, ישבתי בפנים והזמנתי נסיעת מבחן. ניראה מאוד חביב, השאלה היא עד כמה העובדה שהוא בעל 77 סוסים בלבד משפיעה על הנסיעה בנסיעה יומיומית?

ההתלבטות שלי כרגע היא האם לקנות רכב או לקחת בליסינג, כאשר הסיבה הראשית למה כרגע אני מעדיף ליסינג היא בגלל הק"מ הרב שהרכב צפוי לעבור(ת"א-אשדוד וחזרה מידי יום).

פורסם

ההתלבטות שלי כרגע היא האם לקנות רכב או לקחת בליסינג, כאשר הסיבה הראשית למה כרגע אני מעדיף ליסינג היא בגלל הק"מ הרב שהרכב צפוי לעבור(ת"א-אשדוד וחזרה מידי יום).

אם עבודתך היא בטווח הליכה מתחנת הרכבת ואינה מצריכה שימוש ברכב, הייתי משתמש ברכבת, מגיע טרי ורענן למשרד וקונה לעצמי מכונית מדליקה(STI משומשת, לדוגמה) במקום סופרמיני בסיסית וחדשה, לנסיעות מהבית לתחנה ולסופי שבוע.

לא הייתי עושה נסיעות ארוכות כאלו שציינת ברכבי הפרטי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
לא נראה לי שהמנכ"ל שלך יתרגש מהפחתה של 600 ש"ח במשכורת.

השאלה היא אם אתה ויתר העובדים בחברה תתרגשו מ 600 ש"ח פחות במשכורת, כל חודש!

בגירה, במקרה הספציפי שלי יש קצת יותר דאגות מ600 ש''ח, מה לא שמעת שמכרו את קבוצת מכתשים לסינים??:-P

ובכללי כמובן שזה מורגש באופן ישיר ירידה כזאת במשכורת, אך כמו שאצלנו הרוב מוגנים מאחורי חוזי שכר ונציגי הסתדרות שהוכיחו עצמם, אני מאמין שכך גם בחברות אחרות.

אם עבודתך היא בטווח הליכה מתחנת הרכבת ואינה מצריכה שימוש ברכב, הייתי משתמש ברכבת, מגיע טרי ורענן למשרד וקונה לעצמי מכונית מדליקה(STI משומשת, לדוגמה) במקום סופרמיני בסיסית וחדשה, לנסיעות מהבית לתחנה ולסופי שבוע.

לא הייתי עושה נסיעות ארוכות כאלו שציינת ברכבי הפרטי.

שמע, הבאת פה חתיכת מעבר היסטרי מפונטו צנועה לנינג'ה מטורפת.

פותח השרשור, כפי שאני מכיר את דניאל בעל המרכז שירות של פיאט באשדוד אני מאמין שתוכל להוציא עוד כמה הטבות עם קצת לחץ סביר:-)

ומה גם שלדעתי מדובר ברכב די איכותי ומאובזר ו77 כוח סוס יספיקו בהחלט לכל סוגי הנסיעות.

אחלה עסקה לדעתי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לגבי הכוח סוס אני בטוח שזה יספיק, אלא אם כן אתה יורד מרכב מאוד חזק ורגיל להמון כוח,

אני עם 205 הזרקה חד נקודתית שביום שהיא יצאה מהמפעל, עם רוח גבית, בירידה, היו לה 75 כוח סוס, והגעתי לכול מקום שרציתי בארץ, ואני ממש מתכוון לכול מקום - חרמון - אילת

אתה אוליי תגיע קצת יותר לאט אבל להגיע אתה בטוח תגיע, גם פונטו ספייס 60 תגיע,

לגבי המבצע:

ראיתי, התרשמתי, ואם הייתי מחפש רכב חדש הייתי הולך על זה, נישמע אחלה של דיל.

• תוכן חדש...