Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי - למה אני צריך דילר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ההורים רוצים להביא רכב מחול בייבוא אישי

אבא שלי ואחי חרשו את לוחות המודעות בחול דרך האינטרנט ומצאו כמה רכבים שנראים להם שנת 09.

באתר היא מי בודק עבורנו את הרכב, באתר יש תמונות ויש מספר רישוי שאפשר לקבל עבורו ספר טיפולים מלא, אבל בכל זאת אם רוצים לעשות לרכב בדיקה מי עושה זאת עבורנו - האם כאן נכנס לתמונה הדילר?

ואם לא אז מה משמעות של דילר בעסקה כזאת חוץ מהעובדה שהוא גובה 2600 דולר?

פורסם

הם מלווים אותי בכל התהליך עד הגעת הרכב לארץ

השאלה שלי היא אם הסתכלתי בלוח מודעות בחול מצאתי רכב שאני רוצה איך אני יכול לעשות את כל התהליך בעצמי והאם זה בכלל שווה את הכאב ראש?

ושאלה נוספת פחות קשורה - האם אפשר לרכוש רכב חדש 2010 בחול בתשלומים? ולייבא לארץ?

איך הולכת פרוצדורה כזו?

פורסם

תראה,

כעיקרון אתה לא צריך את הדילר אתה יכול לעשות הכל בעצמך,

א-ב-ל זה תהליך לא פשוט שידרוש ממך ללמוד את הנושא בקירוב,להשקיע הרבה אנרגיה וחושף אותך לטעויות שעלולות ליצור בעיות כגון,בירוקרטייה וכו.

לכן המצלתי שלם לדילר זה לדעתי משתלם לשקט הנפשי,זמן ואנרגיה.

Porsche 944 turbo

פורסם

דבר אחד שאני מציע לך להסדיר - זה לקבוע לו"ז מדוייק תוך כמה זמן הדילר מתחייב להיבא את הרכב לפתח ביתך.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
מבין אוקי...

מה לגבי השאלה השניה והפחות קשורה - קיימת אפשרות לרכוש רכב חדש מחול או רכב 09 בתשלומים? ולייבא לארץ?

בארה"ב לא תוכל להעלות רכב על ספינה בלי שיש לך את ה-Title ביד

ה-Title הוא רשיון הרכב וכל עוד הרכב לא משולם במלואו הבנק שמלווה לך את הכסף מחזיק בו

אף אחד גם לא ייתן לך הלוואה בחו"ל לכן האופציה היחידה שלך למימון היא לבקש הלוואה פרטית בבנק בארץ

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

בתור אחד שלומד כלכלה תרשה לי לייעץ לך משהו.

אמנם דילר בארץ ייקח ממך עמלה, אבל הוא חוסך לך הפסד ימי עבודה, ריצות, בירוקרטיה ועוד הוצאות כמו טלפון ודלק.

תחשוב אם זה משתלם לך...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ואם לא אז מה משמעות של דילר בעסקה כזאת חוץ מהעובדה שהוא גובה 2600 דולר?

אם זה מה שלוקחים ממך (וזה כלום) לך על דילר.

פורסם

המחיר נמוך בגלל שהוא שזה מכר טוב של המשפחה..

בכל מקרה רציתי לדעת אם אפשר לעשות את זה לבד.. אבל אני מבין שזה באמת שווה את הכאב ראש

פורסם

בעיקרון, דילר מכיר את כל מי שהיית רוצה להכיר כדי לשמן את גלגלי השיניים בתהליך הבירוקרטי.

רק זה שווה את התשלום.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...