Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו של אבא שלי רשום על שמי.קניתי אוטו חדש ואני רוצה גם לעביר אותו על שמי,אבל חבר אמר לי שאני לא יעשה את זה מכיוון שאני אשלם יותר מס והרשום את האוטו על שם של אחד מהמשפחה.

האם יש אמת בדבריו?

(ד.א אני חייל משוחרר,עובד בעבודה מעודפת)

פורסם

באיזה מס מדובר? גובה מס ההכנסה מושפע מהכנסתך ומעוד מספר רכיבים, לא מבעלותך על רכב. מה שעשוי להיות מושפע הן קצבאות מסויימות שבעלות על רכב מונעת את קבלתן, אבל אני מבין שאתה אדם עובד, לא נסמך על קצבאות, כך שרישום הרכב על שמך לא אמור להפריע מבחינה זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הקצבאות שמדובר עליהן נשללות כבר כשיש רכב אחד (למעט בחלק מהמקרים רכבים ישנים מתחת לשנתון/נפח מנוע מסויים).

הרכב השני כבר לא ישפיע.

אם כבר שיקולים לרישום הבעלות אז צריך לחשוב על תוי חניה, דוחות מצלמה (יש אולי מישהו במשפחה שאין לו רשיון ואין לו כוונה להוציא אחד?), עלויות ביטוח (רק אם מדובר בבני משפחה שמתגוררים יחד. ולא לשקר בהצהרות לחברות הביטוח, זה לא כדאי)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
הקצבאות שמדובר עליהן נשללות כבר כשיש רכב אחד (למעט בחלק מהמקרים רכבים ישנים מתחת לשנתון/נפח מנוע מסויים).

הרכב השני כבר לא ישפיע.

אם כבר שיקולים לרישום הבעלות אז צריך לחשוב על תוי חניה, דוחות מצלמה (יש אולי מישהו במשפחה שאין לו רשיון ואין לו כוונה להוציא אחד?), עלויות ביטוח (רק אם מדובר בבני משפחה שמתגוררים יחד. ולא לשקר בהצהרות לחברות הביטוח, זה לא כדאי)

לאמא שלי אין רשיון.אם אני ארשום את האוטו על שמה איך זה יכול לעזור לי ביטוח?(ד.א אני מתכוון לעשות רק חובה ואלי גם צד ג')

פורסם

זה לא עוזר עם ביטוח.

זה עוזר עם דו"חות מצלמה מסוג ברירת קנס. קצת קשה לרשום נקודות לאדם ללא רשיון.

אגב - אני מאוד ממליץ לך לא להעיז לנסוע מטר בלי ביטוח צד ג'.

יש רכבים מאוד יקרים על הכביש, שגם להחליף להם נניח דלת יעלה לך מאוד ביוקר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עלות הביטוח נקבעת לפי מאפייני הרכב והנוהגים בו לא לפי הבעלים הרשום. אם תנהג ברכב שהביטוח שלו אינו מתאים לגילל ולותק הנהיגה שלך תנהג לנמעשה ללא ביטוח - אם מדובר בביטוח חובה מדובר בעבירה ואם בצד ג' או מקיף - אתה מסכן את כספך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם תנהג ברכב שהביטוח שלו אינו מתאים לגילל ולותק הנהיגה שלך תנהג לנמעשה ללא ביטוח - אם מדובר בביטוח חובה מדובר בעבירה ואם בצד ג' או מקיף - אתה מסכן את כספך.

לא בדיוק מדוייק - ביטוח חובה עושים לרכב לא לאדם, לכן אם יש ביטוח חובה לרכב אז כל אדם בעל רישיון נהיגה בתוקף ראשי לנהוג על הרכב .

פורסם

כל אדם בתנאי שהוא מקיים תנאים המופיעים בפוליסה. שים לב שביטוח חובה המכסה נהגים צעירים וחדשים עולה יותר מכפליים מביטוח החובה לנהגים ותיקים מבוגרים.

פורסם

אם תפתח את פוליסת הביטוח שלך תראה שאם יש הגבלות מסויימות על הנוהגים ברכב הן חלות אך ורק בהקשר לביטוח המקיף ולא לביטוח החובה .

לדוגמא , אבי קנה ביטוח לרכב (הוא הנהג היחידי על רכבו) חובה + מקיף המותאם לו אישית , כלומר בפוליסה כתוב במפורש שהביטוח המקיף תקף אך ורק לנהגים מעל גיל 50 , עבור הביטוח חובה לא מצויין שום סייג מלבד העובדה שהנהג חייב להיות בעל רישיון נהיגה תקף בישראל .

כנ''ל לגביי פוליסת הביטוח של אימי , של אחי ושלי (לכל אחד רכב משלו ) אני לא ראיתי אף פוליסת ביטוח המגבילה את ביטוח החובה עבור נהגים מסויימים בלבד אם קיימת כזאת אז אשמח לראות , כי אני לא ראיתי וראיתי מספר פוליסות בחיי ...

• תוכן חדש...