Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חור קטן ברדיאטור יעשה את העבודה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ולמה שלא תצא גבר ותשלם על מה שלא מגיע לך, עשית עיסקה תצא גבר ותכבד אותה. אתה וכל אלה שעוד מיעצים לך, אחר כך בוכים למה הכל כל כך יקר בארץ. בגלל גנבים/קומבינטורים כמוך, כל גוף/ארגון לוקח מקדם ביטחון וככה בסופו של דבר כולנו משלמים יותר.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

עזוב לעשות נזקים מכוונים לרכב, פשוט מאוד:

תתקשר לחברת הגרירה, כשהפקידה החמודה תציע לשלוח טכנאי תאמר לה בפשטות שתוך כדי נסיעה הלכה רצועת טיימינג וכל נזק שהטכנאי יגרום לרכב בעקבות נסיון הנעה שלו- אתה תתבע מהם את עלויות התיקון.

מבטיח לך שמיד ישלחו לך גרר (מנסיון אישי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גררתי עשרות פעמים

מעולם לא הגיע טכנאי

תמיד אמרתי

התפוצץ הרדיאטור כל המים נשפחו. אסור להניע.

זהו. אין מה לעשות נזק כי אין מי שיבדוק שאתה צודק. הם לא ישלחו טכנאי למקרה אבוד.

אתה תמיד יכול להגיד שהלך המנוע והמנוע רתח והשמן יצא ואין שמן

מה זה משנה. כל עוד תתעקש שלא יביאו טכנאי אלא גרר, יביאו גרר.

פורסם

מהניסיון שלי, תגיד שהרכב התחמם ונכבה,

הם יפחדו לנסות להניע שוב.

הם לא יקחו את הסיכון.

ניסיתי את זה כמה פעמים בתקלות שידעתי שא"א לפטור במקום, ולא רציתי לבזבז את זמני וזמנם...

פורסם

תקלה הרבה יותר פשוטה,4 צמיגים חתוכים.

נ.ב. לא יותר קרוב לך בקריות?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
בגלל גנבים/קומבינטורים כמוך, כל גוף/ארגון לוקח מקדם ביטחון וככה בסופו של דבר כולנו משלמים יותר.

אין לי בעייה עם הרעיון הכללי שאתה מנסה להעביר, אבל אתה באמת מאמין שאם לא יהיו לקוחות קומבינטורים כל הגופים\אירגונים יתיישרו ויוזילו מחירים ?

אני בטוח שלא (וכראייה לכך, שים לב מה קורה בענף הרכב בעת עליית שערי מטבע מסויים, ומה לא קורה כשהשער שלו יורד...).

גם הגופים\אירגונים שאתה מדבר עליהם קומבינטורים לא קטנים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מצטער, אבל 300 שח בשנה לשרותי גרירה ושמשות ורדיו ורכב חליפי ואנערף מה עוד זה מכיל, זה לא יקר בכלל.

חברים, גרירה מת"א לחולון עולה היום 150-200 שח.

רכב מעל 15 שנה, נתקע בממוצע לפחות פעם בשנה, גם אם יהיה מטופל באדיקות יתרה, אני מדבר מנסיון.

אז לא, זה לא יקר ולא נורא, אני אישית לא מהסס להשתמש בשרותי הדרך, גם להחלפת גלגל כי אין לי חשק להתלכלך באמצע הלילה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אצלי בחורף שנה שעברה ביונדאי גטס 2006 השתגעה באמצע הנסיעה נהגתי כך:

טלפון לחברת הגרירה ובקשה לגרר.כאשר שאלו מה הבעיה הטעיתי אותה מחוסר ידע):"יש לי רעש חזק מאוד מכיוון הצד הימני של המנוע ואני חושד,שמדובר ברעש ממשאבת המים.

הפקידה אמרה: אני לא לוקחת סיכון-ישר על הגרר ואפילו לא חושבת,שיש טעם לשלוח מכונאי שיעזור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למה אתם חושבים שהמוקדנית תעדיף לישלוח טכנאי ע"פ גרר? בכל הפעמים שגררתי, (הם לא היו כ"כ הרבה) הם אפילו לא הציעו טכנאי ישר גרר וזה היה מהצפון לדרום. פשוט אומרים שהאוטו מיתחמם, אף טכנאי לא יהיה מוכן לבוא בעשר בלילה ולחפש מה הסיבה להיתחממות

פורסם

אם אני לא טועה, רק רכב עם טסט בתוקף מתקבל לגריטה. אם אין לרכב טסט למה לשבור את הראש לגבי הגרר? תמכור אותו לחלקים באחת הגרוטיאדות המקומיות

פורסם
אם הייתי מחכה עוד שבוע הטסט היה נגמר ולא הייתי יכול לבטלו לצורך גריטה. לא היה לי זמן לטפל בזה קודם.

אם כבר עבר השבוע הזאת, אז כבר הפסדת את הגרירה, זה שאתה מבטל/מקפיא את הרשיון לא עוזר לך לזה, כי זה לא נקרע שיש לך עדיין טסט, רק את ההפרש של השבוע שעשית הקפאה תקבל חזרה ולא יותר מזה.

• תוכן חדש...