Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

ברשותי רכב ללא טסט שאני מעוניין להעביר לגריטה (הרשיון בוטל לפני שהסתיים הטסט), ואני רוצה לנצל את ביטוח הגרירה שאני עדיין משלם ולגרור את הרכב לפ"ת (מטבריה). איך אני גורם לחברת הגרירה לשלוח גרר ולא טכנאי? יש לרכב בעיות מכניות אבל הוא במצב נסיעה.

תודה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום

גש למשרד הרישוי הקרוב לביתך ותוציא רישיון זמני. זה למעשה נותן לרכב ללא טסט רשות לנוע על הכביש למשך 24/48 שעות.

לגבי הגרר

תנסה להפוך את חוטי ההצתה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
הרשיון בוטל לפני שהסתיים הטסט

גש למשרד הרישוי הקרוב לביתך ותוציא רישיון זמני.

קצת מיהרת לבטל את הרשיון.

:turn-l:
פורסם

אני לא חושב שאפשר להוציא רשיון זמני לרכב שרשיונו בוטל.

בכל מקרה, רשיון זמני מחייב נסיעה ברכב תקין בלבד ותנאי זה רשום על גבי הרשיון הזמני.

כמו-כן נדרש ביטוח חובה תקף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אין בעיה לגרום לחברה לשלוח גרר, פשוט תמציא תקלה שאין לה פתרון בשטח.

הבעיה האמיתית תהיה ברגע שישאלו אותך לאן אתה רוצה לגרור את הרכב, זה ייישמע מאוד מחשיד אם תאמר שאתה גורר למגרש גריטה.

פורסם
אין בעיה לגרום לחברה לשלוח גרר, פשוט תמציא תקלה שאין לה פתרון בשטח.

הבעיה האמיתית תהיה ברגע שישאלו אותך לאן אתה רוצה לגרור את הרכב, זה ייישמע מאוד מחשיד אם תאמר שאתה גורר למגרש גריטה.

הבעיה השניה היא הקטנה - באזור התעשיה בק' אריה יש מוסכניק שאני מכיר והוא יקח את הרכב.. אני מוכן ליסוע 100 מטר ללא טסט. השאלה היא מה לומר לפקידה כדי שלא תחשוב אפילו לשלוח טכנאי. רפידות בלם יכול להחליף טכנאי בשטח? אני יכול לטעון שהרכבב לא בולם טוב ואני מפחד ליסוע כך אפילו מטר. יעבוד?

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה, חסרות בעיות שאי אפשר לפתור בשטח?

תגיד שנשברה לך התושבת של המנוע ושהוא נפל. סתם משהו שקפץ לי לראש..

אם אתה לא רוצה לשקר, אתה גם יכול באמת לשבור אותה :p

פורסם

תצחק, אני באמת מעדיף לקלקל משהו אבל אני לא יודע איך עושים את זה בצורה פשוטה. אשמח אם מישהו יתן לי איזושהי הנחיה ברורה: כיצד להשבית רכב בלי בלגן.

פורסם

פשוט מאוד, חתוך את צינור הרדיאטור ותגיד להם שהרכב מתחמם בגלל הצינור הקרוע וחבל על הזמן של התכנאי כי הוא לא יכול לעזור.

נ.ב אני לא אוהב את השיטות האלה,

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

גם אני ממש לא אוהב. אין לי ברירה. אני משלם שנים על ביטוח גרירה, ומרגיש פראייר אם סופסוף כשאני זקוק לשירות לא אשתמש בו, כלומר אשלם עליו מחיר מלא. צינור, אגב, הוא יחליף בחמש דקות. הרעיון עם השמן בקרבורטור נשמע יותר טוב, אבל אני מעדיף משהו שיוכל לקרטע 100 מטר עד למגרש הגריטה.

פורסם

סיפור כלשהו של "הרדיאטור נפל לתוך הקרבורטור" או איזה משהו בנוסח נפל נשבר כמו שהוזכר ע"י קודמי.

ברגע שהוצא אליך גרר, זה ממש לא מעניין מה קורה, מצידו של הגרריסט לבוא לגרור אוטו מודל 2010 מהחברה אליך לחניה כי התקמצנת על דלק, הוא רק יוודא שהרכב הנגרר הוא באמת הרכב שעליו הוזמן השירות (לוחית רישוי ודגם רכב) ויצא לדרכו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...