רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,568 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 804 צפיות
נשמע כמו מכירת חיסול ! http://www.seat.co.il/landing_leon.asp
הודעה אחרונה מאת The Who, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש כזה דבר z3 עם מנוע 2.0 טורבו? כי חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי מנוע כזה ,למרות שבויקיפדיה רשום שתי דגמי מנועים עם נפח 2000 : M52TUB20 M52B20 (דרך אגב שתיהם רשומים עם אותו הספק של 148 כ"ס http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M52#B20_T) השאלה שלי עם הT הזאת מסמלת TURBO? כי זה של חבר ויש רעש פריקה והוא גם אמר לי שיש לה פורק לחץ,אבל לא האמנתי ,ובצדק ,כי חיפשתי ולא מצאתי כזה. תודה רבה לעונים!
הודעה אחרונה מאת חגי107, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
עקב רכישת רכב חדש האמור להגיע לארץ לקראת סוף דצמבר אני שוקל לדחות את התשלום ככל האפשר כדי שהרכב ישתחרר מהמכס אחרי ינואר ואז יירשם ב 2011. אני יודע שתאריך העלייה לכביש קובע את המחירון היום ולא השנה הכללית אבל נראה לי שפסיכולוגית זה עדיין משפיע. מה דעתכם? האם זה יעבוד? האם הרישום מתבצע אחרי התשלום? האם יש לי זמן למשוך את התשלום? תודה
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. רצתית להמליץ על 2 תוכנות לאייפון שניתנות להורדה בתשלום דרך האייטונז או בחינם דרך האינטלוס. הראשונה זה car care תוכנה שאתה מכניס לה ק"מ דלק וכמה עולה כל ליטר ונותנת גרפים יפים של צריכה. + התראות מתי להחליף צמיגים ושמן וכו'. השניה של היינס,נותנת טיפים וגם וודיאו איך להחליף פלאגים-שמן וכו'. תהנו.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 849 צפיות
שלום, לפני כשבועיים בערך, נסעתי מחיפה (יוקנעם) עד דימונה (באר שבע) בכביש 6 ורציתי לשאול מתי אני אמור לקבל את האגרה לתשלום? כמה בערך זה אמור לעלות לי? *בסוגריים רשום את העליה והירידה מכביש 6. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
בתחילת שבוע שעבר רכשנו וולוו S40 2.0 LUXURY והרכב הגיע אתמול לסוכנות והיינו אמורים לקבל אותו היום, אלא שבערב התקשר אלינו נציג המכירות ואומר שנוכל לקבל את הרכב רק ביום רביעי בצהריים כי שחכו להתקין ברכב את האיתוראן, אז לי אישית נדלקה מנורה אדומה ואני מפחד שהרכב עבר איזו תאונה חס וחלילה והם פשוט צריכים זמן להכניס אותו למוסך מבלי להגיד לנו, אז מה דעתכם , מה לעשות באילו צעדים לנקות? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
- 1 תגובות
- 799 צפיות
שלום לכל חברי הפורום, אשמח לקבל המלצות מניסיון אישי על מוסך מורשה של מיציביש באיזור ת"א ודרומה. (עד רחובות) הרכב שלי זקוק נואשות לפינוק אמיתי ולא לסתם מוסך. תודה, אריק
הודעה אחרונה מאת yuvali, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
"הוכפל הקנס לחונים בחניית נכים ללא תו מליאת הכנסת אישרה סופית את הצעתו של ח"כ אורלב להגדיל את הקנס לעבריינים שחונים במקום המיועד לנכים מ-500 שקל ל-1,000 שקל" קישור לכתבה המלאה http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/178/595.html?hp=1&loc=4&tmp=4428
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מב אתם אומרים? לטעמי נראה מעולה ולבטח יהיה להיט מכירות. http://motocar.ifeel.co.il//article/12999.aspx
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
שלום חברים. ברשותי רכב חדש, חצי שנה על הכביש, שרכשתי מהיבואן. קיימת אחריות של שנתיים עבור הרכב מטעם היבואן (היצרן). כבר בעת קבלת הרכב, נכון יותר - לאחר יום או יומיים, גיליתי שישנו פגם בכיסא הנהג. אומנם פגם יחסית פעוט, לא כזה שמטריד את מנוחתי, אך עדיין פגם. מדובר למעשה בדופן השמאלית של ריפוד הכיסא, שהינה משופשפת מאוד, או ליתר דיוק - התפרים יוצאים ממקומם המקורי. לצערי (ולטמטומי), כפי שציינתי, לא שמתי לב לכך מיד בעת קבלת הרכב (בזמן החתימה ש'הכל תקין'), אך הפגם הינו פגם שיצא כך מן המפעל (או מהיבואן). בכל אופן, לא ייחסתי לעניין חשיבות יתרה, מכיוון שחשבתי שמדובר בעניין פעוט. חשבתי לעצמי, שבטיפול הראשון, אראה זאת למוסך ובוודאי יתקנו את הפגם במסגרת האחריות. הפגם …
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 0 תגובות
- 617 צפיות
שלום, מחפש המלצה לרביעית צמיגים ל- 206XS. מידה 15\55\195 נוסע כ- 20K בשנה. נוסע פעמים ביום בכביש בית-אורן. תקציב- עד 2000-2200 ש"ח. תודה.
הודעה אחרונה מאת ludu, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3984879,00.html הד"ר הורשע. מדברי השופט:
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
יש לי אפשרות לקנות רכב מעוקל במחיר טוב לצורך חלקים ומנוע. אמרו לי שלא ניתן להשתמש במנוע כי הרכב מעוקל. אם אני מוריד את האוטו מהכביש יהיה אפשר לקחת את המנוע? תודה !
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
במהלך שנה אחרונה יש נוהג חדש במוסך המרכזי של סובראו כאשר רכב נכנס לטיפול בכל תקלה שקשורה למערכת המים בחשבונית מציינים ""יתכן נזק למנוע" מה דעתכם בנושא ?
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כן ירבו איסורים כאלה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3984778,00.html
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נעבד רשיון רכב מסמכי ביטוח, והעברת בעלות האם ניתן לשחזר? אם כן איך איפה עושים? תודה.
הודעה אחרונה מאת HTF, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
באיביזה 2010 שברשותי לאחרונה השקע AUX החל לזמזם על בסיס קבוע.. תחילה חשבתי כי הכבל פגום, לאחר מכן חשבתי שהיציאה מהטלפון\זרוע שלו פגומים, וכעת אני מגיע למסקנה חד משמעית שמדובר בשקע הרכב, זה המובנה, ליד הידית הילוכים למי מכם שמכיר את הרכב. האם זה דבר שקשור לאחריות הרכב או לאיזה מתקין מקומי שהתקין לי את המערכת ברכב? מדובר באותה מערכת מקורית של ..לדעתי בלקאופנט, מערכת שחורה כזו, סטנדרטית.. למען האמת גם אין לי ממש זמן להסחב לכל מיני מקומות שיטרטרו אותי, האם זה דבר שניתן לסדר לבד? אולי מדובר בסתם חיבור רופף? בהנחה והדבר לא קשור לסיאט, אשמח לשמוע על מקום בו אפשר לסדר את זה בירושלים. תודה!
הודעה אחרונה מאת Z4 3.0si, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האם מישהו יודע פרטים על המבצע הנ"ל ?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם מצלמות המהירות בשדרות בן גוריון בנתניה עובדות? אני לא מאיזור נתניה,ראיתי שיש שרשור בנושא-אבל עברו 4 שנים מאז. עברתי שם היום בסביבות ה-80-90 קמ"ש.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 13 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לכולם! אני וזוגתי יוצאים לטיול של כשבוע באוסטריה ב 20 לחודש, ואנו הולכים לאיבוד בשלל האופציות שנגלות לפנינו בנושא השכרת רכב. אנו נוחתים בלינץ ומשם ישירות לזלצבורג ברכבת, ולאחר כמה ימים שם מתכוונים לשכור רכב ולרדת לאינסברוק (חבל טירול בכלליות). אנו מכוונים לרכב בעלות מינימלית. מחיפוש בפורום עולה שסיקסט מומלצים למדי וכדאי להזמין מהארץ, אך המחיר אצלם יקר למדי (54 יורו ליום,לפולו, ועדיין זול מאצל שאר החברות הגדולות). באתר CARRENT, למשל, המחיר זול משמעותית ויורד לאיזור ה 35 יורו ליום, כולל כל הכיסויים(פנדה..). אני בן 30. השאלות הן: 1. במה מתבטא החיסכון במחיר, האם נשלם אותו אח"כ בצורה זו או אחרת? 2. לא מצאתי התייחסות לחברה הנ"ל בפורום (CARRENT). ע"פ האתר הם מי…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 18.3 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי? מה עדיף ולמה?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הדיבורים על הפונטו אברת' שמגיעה ארצה עשו לנו חשק לצאת ולחקור את המותג שהצית מחדש את שוק הספורטיביות-הקטנות בארץ. אז שלחנו את לאון ממערכת CarsForum לסיבוב על ה-500 אברת', מכונית רטרו שקצת השתגעה. 500 אברת'
הודעה אחרונה מאת לאון טאובס, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בס"ד אני נהג חדש שנמצא על הכביש חצי שנה בערך... כבר חודש שנמצאת אצלי סיויק 97 אוטומטית שמורה בקנאות יד שלישית... עברה לפני שבועיים פחחות וצבע. אתמול נסענו ב2 מכוניות (כמעט כמו כל מוצ'ש), אני וחבר. וכמו תמיד הגענו למהירויות מטורפות בכביש רחב נתיבים שכולם בו נוסעים מינימום 140 קמ'ש. הרכב שייט יפה מאוד כל הכביש... הפתיע אותי במיוחד לאור העובדה שהמנוע שלו נקי לגמרי משיפורים, ו13 שנה בה אותו המנוע והגיר רצו 200 אלף קמ'. בהמשך הכביש חבר שלי עקף אותי, ונסעתי אחריו בהמשך הדרך. אגב חשוב לציין שהחבר מתמחה בברקסים מוגזמים אך כבר דיי צפויים בשל ההיכרות הארוכה שלי איתו... הוא עלה על יציאה מהכביש שלא הייתה נכונה, נסעתי אחריו כדי לכוון אותו איך לצאת משם כי ראיתי …
הודעה אחרונה מאת TDean, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 945 צפיות
לא מניסיון שקרה לי פשוט סתם קראיתי וראיתי את העיניין הזה צץ כמה פעמים כאן בפורום, מדוע שוטר אחרי שצילם רכב שעבר על המהירות המותרת ועוצר אותו מוריד 5 קמ"ש ?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יודע אם יש התקן מיוחד של USB כמו אלו שמתחברים למצת לטעינת פלאפונים? הכוונה למשהו קבוע ויפה שניתן לשלב במקום בדשבורד מבלי להתחבר למצת הרכב? כזה שאפשר לחבר ישירות ללוח הפיוזים?
הודעה אחרונה מאת poratnir, -
החלפתי שלשום את הGoodyear F1 GSD השחוטים לחלוטין שלי (עברו 40 אלף קילומטר, כנראה היו צריכים החלפה אחרי 25K - זה עדיין מצויין לעומת המקוריים שהחזיקו משהו כמו 14K) בTOYO האמורים. אתמול האוטו נלקח ל"מעבדה" לכיוונים. כמעט כל הגיאומטריה הייתה בסדר, חוץ מtoe out קל בשמאלי אחורי. הכל יושר + תוספת קאמבר מקדימה (לא יותר מדי, גם ככה האוטו אוכל צמיגים קדמיים בקו ישר), עוד קצת toe out מקדימה ולבקשתי, גם פחות toe in מאחורה בשביל להפוך את הזנב לקצת יותר אגרסיבי. לצערי כבר יומיים אני מזדחל עם האוטו בפקקים הכי גרועים של גוש דן, היום הייתה לי נסיעה של 10 דקות לאנשהו, שבמהרה הפכה למשהו כמו 40 דקות ומשהו כמו 10-15 ליטר דלק. אז ככה: 1. הצמיגים האלו די רועשים. הם מתחילים לשרוק באיזו…
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
מה קרה ל- R8? 1 2
מאת bar72-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
ב"גלובס" של סוף השבוע כתב דובי בן-גדליהו (כתב הרכב של העיתון), כי: "בפלח האקזוטי בישראל רכישות רבות מתבצעות כגחמה עד להופעת תחליף ראוי יותר, לעתים כעבור פחות משנה. יציאת מכוניות אקזוטיות כאלה לשוק היד השנייה, עלולה לגרום לזילות בערך השיווקי של הדגם, ראו מה שקרה לאאודי R8". הכתבה המלאה כאן: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?QUID=1056,U1289738154589&did=1000600473. אז מה קרה ל- R8?
הודעה אחרונה מאת duki, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם. ברשותי מאזדה 3, דגם הספיריט. ברכב יש גלגלים בגודל 205/50/17, ברצוני להחליף רק את המגנזיום, לסט אחר. אינני מחליף מידה, לא את הצמיגים, ולא שום דבר. נאמר לי בחברה שאין עם זה בעיה. בפנצ'רייה אמרו לי שהסט החדש טיפה יותר רכב, ככה זה כמעט תמיד. האם זה לרעת הרכב? יכול להשפיע במשהו? תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת הילל, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז בשעה טובה ומוצלחת קניתי סוף סוף את הרכב הראשון שלי - וולוו s40 טורבו 1999 הרבה בזכות חרישה מעמיקה כאן בפורום ואם תשאלו למה קניתי וולוו ולא "מאזדההונדהמיצובישיטויוטה" התשובה היא שלפי החשבון שעשיתי שווה לי לשלם יותר על טיפולים ועל דלק וכו' ולשלם פחות על הרכב עצמו (תבדקו במחירונים) ובמחיר הזה לנהוג במכונית נוחה פי עשר וחזקה פי מאה מהמכוניות הנ"ל אז מה הוא כולל מושבי עור מזגן עוצמתי בקרת שיוט (שלא עובדת) חלונות כהים כנף אחורי חישוקי סגסוגת (ג'אנטים בלע"ז) ועוד כהנה וכהנה לרכב יש תיבה אוטמטית והמנוע מספק 200!!! כוחות סוס בנתיים אני מאד נהנה מהאוטו תמונות בהמשך
הודעה אחרונה מאת sandosse, -
-
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן, יש לי סיאט איביזה ספורט חדשה 2010 ואני מעוניין להוסיף לה חיישני רוורס ! רציתי אם תוכלו לעזור לי ולומר לי איפה ניתן למצוא מקום טוב שעושה את זה בצבע הרכב ובמחיר טוב ???!?! אשמח לתגובות בהקדם תודה ויום טוב !
הודעה אחרונה מאת -moshe-,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 420 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ChaoscripT
- גולדן191
- NickName1
- SlowRide
- שביט
- yoav911gt2
- yossiaviel
- stx
- gpro
- AmitGo
- hgilad123
- דובצע