Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לשתי המקרים האלה יש אותו מחנה משוטף.

redroze

עקרונית אתה צודק, אבל למה צריכים לקחת רכב חדש לבדיקה!!!

בשביל שקט נפשי. אם יש לך חשש כלשהו, עדיף שתלך ותוציא 150 ש"ח כדי להרגיע את עצמך, מאשר שזה ינקר לך במוח כל הזמן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לשתי המקרים האלה יש אותו מחנה משוטף.

redroze

עקרונית אתה צודק, אבל למה צריכים לקחת רכב חדש לבדיקה!!!

כפי שתוכל לקרוא באופציית החיפוש, קורים הרבה מקרים ש"שוכחים" ליידע את בעל הרכב על תקלות/בעיות שהתגלו ברכב טרם מסירתו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם לא הבנתם, אמרתי את זה בציניות (לכן לא שמתי סימן שאלה). גם לי במאיר "שכחו" לדווח על תיקון קטן. יותר נכון שיקרו בפנים. אבל מכיוון שהנזק היה מזערי ודי התישו אותי כבר קודם, השרתי דברים כמו שהם.

פורסם
גם לי במאיר "שכחו" לדווח על תיקון קטן. יותר נכון שיקרו בפנים. אבל מכיוון שהנזק היה מזערי ודי התישו אותי כבר קודם, השרתי דברים כמו שהם.

זו בדיוק הסיבה מדוע היבואנים ממשיכים להתנהג כך. מכיוון שאנחנו מוותרים. אם לא נילחם ולא נשתף ולא נתאגד ולא נחרים שום דבר לא ישתנה. ברור לי שזה יותר קל להגיד מאשר לעשות, אבל אני בקטעים כאלה לא מוותר. זה עוד לא קרה לי עם רכב אבל עם בזק, YES, בנק מזרחי, בנק הפועלים ועוד כמה זה קרה ולא וויתרתי עד שהודו בטעות ופיצו בהתאם.

לא קלים חייו של הצרכן הישראלי...

mikyl, אתה יכול בבקשה לשתף אותנו במקרה שלך?

לאון 1.8 TSI DSG - כבר לא בדרך, היא כבר כאן!

- אין מישהו שעקפו אותו מימין וזה לא הגיע לו.

פורסם

אבזור לא היה תואם את המפרט, דיבורית שהתקינו הייתה שונה מזאת שהזמנתי. היו גם שקרים במהלך המכירה עצמה. פעמיים באתי לקבל את הרכב ופעמיים חזרתי בלי. בזמן המסירה ביקשתי וקיבלתי דו"ח על עבודות שנעשו. היה כתוב שלא בוצע שום תיקון. כמה ימים אחר כך שטפתי את הרכב וגיליתי תיקון ממש קטן שנעשה בצורה די גסה בפגוש. מה היה עלי לעשות? לחזור ולבקש פיצוי של 100 ש"ח?

פורסם
בטח. כי יש יבואנים מכובדים יראי שמים שבחיים לא יסתירו כלום.

אני זוכר את הסיפור על מישהו שקנה אודי (A6 אאל"ט), שמהיום הראשון הייתה בעייתית. הרכב בקושי יצא מהמוסך, ובסוף התברר כי הרכב נפל מהמשאית שהובילה אותו והכל "טופל" מבלי שיידעו את הלקוח. רק כדי לסבר את האוזן, מרחק הסרנים בצד אחד של הרכב, היה קטן מבצד השני. חיפשתי את הכתבה ב-YNET אבל לא מצאתי.

פסק הדין של המקרה הנ"ל: http://havialaw.co.il/pd/pd5.pdf

בעיניי מדובר בפסיקה שערורייתית של השופט שמעודדת סוחרים להונות ולזלזל בצרכנים מתוך הידיעה שזה ישתלם להם גם אם יתבעו ויפסידו בתביעה.

למי שאין כח לקרוא אז השורה התחתונה היא שהם קנו אאודי A6 פגומה ב 360Kש"ח ולאחר יותר משנתיים של טרטור והתנערות מאחריות, שבהן הרכב ישב מושבת ליד ביתם של התובעים, השופט פסק כי הפיצוי יהיה מחירון יצחק לוי ביום ההשבה (לאחר ירידת ערך של שנתיים+) ועוד קצת פיצויים מסביב. קנו רכב ב 360Kש"ח, לא נסעו בו בכלל, רצו לכל מיני מוסכים ומומחים במשך יותר משנתיים, נאלצו לממן רכב חלופי מכיסם, ובסופו של דבר עדיין ישארו מופסדים ביותר מ100Kש"ח לאחר הפיצוי שהשופט פסק.

לאון 1.8 TSI DSG - כבר לא בדרך, היא כבר כאן!

- אין מישהו שעקפו אותו מימין וזה לא הגיע לו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
פסק הדין של המקרה הנ"ל: http://havialaw.co.il/pd/pd5.pdf

בעיניי מדובר בפסיקה שערורייתית של השופט שמעודדת סוחרים להונות ולזלזל בצרכנים מתוך הידיעה שזה ישתלם להם גם אם יתבעו ויפסידו בתביעה.

באמת סיפור שלא יאמן ורק מראה עד כמה השופטים שלנו, לא מכבדים את הקניין והזכויות של הפרט. לצערנו זה קורה בכל תחום, קנס של 100,000 ש"ח לחברות בישראל המגלגלות מיליוני שקלים בחודש, לא מגרד להם את הביי.. ולמעשה נותן להם אור ירוק להמשיך ולפעול. לרוב, הייחידים שנהנים מזה אלו עורכי הדין שגוזרים את הקופון על חשבון הציבור.

• תוכן חדש...