Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בקשר לקבלת הרכב החדש מהחברה(פרטי)

etay_r1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בתחילת שבוע שעבר רכשנו וולוו S40 2.0 LUXURY והרכב הגיע אתמול לסוכנות והיינו אמורים לקבל אותו היום, אלא שבערב התקשר אלינו נציג המכירות ואומר שנוכל לקבל את הרכב רק ביום רביעי בצהריים כי שחכו להתקין ברכב את האיתוראן, אז לי אישית נדלקה מנורה אדומה ואני מפחד שהרכב עבר איזו תאונה חס וחלילה והם פשוט צריכים זמן להכניס אותו למוסך מבלי להגיד לנו, אז מה דעתכם , מה לעשות באילו צעדים לנקות?

תודה רבה לעוזרים:?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פרנואידיות זה דבר נורא! אני חי איתו כל יום:)!

אל תחשוב על מקרים רעים ותפעיל את הדימיון בראשך לצד הרע.

כפי שנכתב כאן קודם, אם הדמיון ממש מפותח, אז גש לראות את המכונית.

תתחדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין צורך לשלם עבור בדיקה במכון צד שלישי. על פי החוק, במעמד מסירת הרכב חייב היבואן למסור מידע בנוגע לנזקים לבקשת הקונה, ובמקרים מסויימים חלה אף חובת דיווח מצד היבואן.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=964:2010-05-31-12-56-23&catid=111:import-car-c&Itemid=161

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרנואידיות זה דבר נורא! אני חי איתו כל יום:)!

זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך...

אני הייתי מתקשר אליהם על הבוקר ואומר להם שבמחשבה שניה אני לא רוצה איתוראן ושאני בא לקחת את הרכב. אם זה בסדר מבחינתם אז כנראה שהכל תקין ופשוט הייתי אומר להם שבמחשבה שלישית אני כן רוצה ושאני אגיע ברביעי.

לאון 1.8 TSI DSG - כבר לא בדרך, היא כבר כאן!

- אין מישהו שעקפו אותו מימין וזה לא הגיע לו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין צורך לשלם עבור בדיקה במכון צד שלישי. על פי החוק, במעמד מסירת הרכב חייב היבואן למסור מידע בנוגע לנזקים לבקשת הקונה, ובמקרים מסויימים חלה אף חובת דיווח מצד היבואן.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=964:2010-05-31-12-56-23&catid=111:import-car-c&Itemid=161

עד 3-5 אחוז משווי הרכב (למיטב זכרוני) היבואן לא חייב לדווח כלום,עקום אבל נכון.

עדיף לעשות בדיקה במכון צד שלישי שלא "משוחד" לאף יבואן וייתן תמונה אמיתית לגבי הרכב,ולו לפיפס הקטן ביותר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הדבר הזה נכון זה אחד הדברים הביזינויים ביותר ששמעתי. זה בכלל לא משנה מה החוק אומר, אם זה נכון ויש מקרים כאלו אני בטוח שאחת מתוכניות התחקירים תשמח לעשות מזה מטעמים ולהביא את היבואנים להתחייבות שזה לא יקרה יותר.

אני אף פעם לא שמעתי על מקרה כזה ונראה לי שאם זה היה קורה אז כבר היינו כולנו שומעים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדבר נכון בהחלט וקורה לא מעט.

יש פה מישהו בפורום שזה קרה לו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף לעשות בדיקה במכון צד שלישי שלא "משוחד" לאף יבואן וייתן תמונה אמיתית לגבי הרכב,ולו לפיפס הקטן ביותר.

מה זה השטויות האלו??

מה אתה מתעסק פה עם סוחרי צאן?

יבואן שעובד נכון מדווח גם על 1% ירידת ערך לאחר הערכת שמאי.

זה כסף שהוא מקבל מהביטוח שמועבר ישירות ללקוח, יבואן שלוקח זאת לעצמו הוא גנב!

Confidence In Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חובת דיווח מעל 3.5 אחוז נזק או 6 אחוז נזק לצבע.

אבל!

במידה והקונה דורש לקבל פירוט (תיק רכב) היבואן מחוייב למסור לו, בלי קשר לכמות הנזק אפילו אם מדובר על שקל אחד של תיקון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש פה מישהו בפורום שזה קרה לו?

קרה לאבא שלי לפני כ-20 שנה. דלת קדמית שמאלית נדפקה בצורה רצינית ותוקנה - לא דווח. אני בטוח שיש עוד סיפורים.

במידה והקונה דורש לקבל פירוט (תיק רכב) היבואן מחוייב למסור לו, בלי קשר לכמות הנזק אפילו אם מדובר על שקל אחד של תיקון

אתה יכול לציין מקור? לא ידעתי את זה וזה מעניין מאד. למה לא כולם מבקשים לראות את זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יבואן שעובד נכון מדווח גם על 1% ירידת ערך לאחר הערכת שמאי.

זה כסף שהוא מקבל מהביטוח שמועבר ישירות ללקוח, יבואן שלוקח זאת לעצמו הוא גנב!

צודק ב100%. לא ייתכן שתהיה ירידת ערך ולא ינתן פיצוי. אם היבואן מבטח את הרכב עד המסירה, מה שנראה לי שקורה, אז הוא צריך לקבל פיצוי ולהעביר אותו במלואו ללקוח. במידה והוא לא מבטח אז שיפצה מכיסו.

ייתכן ועל פי החוק היבואן עדיין רשאי למכור את הרכב כחדש ותקין עד % נזק מסויים (שתוקן כמובן), אבל לא לדווח ללקוח ולא לפצות נשמע לי כמו עבירה פלילית. לא ייתכן שיש חוק שנותן לכך חסות, ואם כן אז שינוי החוק הזה צריך להפוך לפרוייקט הבא של הפורום הזה.

אני רוצה לשמוע עדות בגוף ראשון של מישהו שזה קרה לו. בתור מישהו שיש לו קשרים בערוץ 2 אני מבטיח לעשות כל מה שביכולתי בכדי שזה יתפרסם באחת מתוכניות התחקירים.

אני תיכף שורף פיוז רק המחשבה שזה יכול לקרות ועוד שבוע לפני שאני צריך לקבל את הלאון החדשה שלי :mad:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...