Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בכביש 6.

T-Corolla
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשבועיים בערך, נסעתי מחיפה (יוקנעם) עד דימונה (באר שבע) בכביש 6 ורציתי לשאול מתי אני אמור לקבל את האגרה לתשלום? כמה בערך זה אמור לעלות לי?

*בסוגריים רשום את העליה והירידה מכביש 6.

תודה רבה לעוזרים.

Peugeot 206XS

פורסם

אם זו פעם ראשונה שלך עם הרכב הספציפי שנהגת בו,לוקח להם יותר זמן (קצת מעל חודש).

אם נסעת כבר עם הרכב הנוכחי בעבר,בד"כ 3-4שבועות וזה מגיע בדואר.

לגבי מחיר תסתכל באתר שלהם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שים לך תזכורת ביומן עוד חודש-חודש וחצי להתקשר אליהם ולברר מה עם זה ולשלם.

אם אין עדיין נתונים עדכן את התזכורת לחודש נוסף וכו'.

אם חס וחלילה תשכח, והחיוב יאבד בדואר - חבל לך על הזמן. הקנסות שלהם דרקוניים לגמרי.

אני אישית עשיתי מנוי וידאו (לא עולה כלום - לא הרישום ולא חודשי) רק כדי לא להיקלע לסיטואציות האלה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא חשבת על הרעיון התלוש/הזוי/פרוע/מנותק מהמציאות (מחק את המיותר, בהנחה שבכלל תמצא אותו) להיכנס לאתר של כביש 6 או להתקשר לשירות הלקוחות שלהם ולקבל את התשובות לכל שאלותיך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...