Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קלה ובעיה רצינית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב יש לנו בעיה של חבר של אח שלי

יש לו רכב הונדה סיוויק בכל מקרה משהו ישן יחסית שנת 1999 מחירון שלו באיזור ה 20 אלף קצת יותר קצת פחות.

הוא הביא לחברה שלו לנהוג ברכב והילדה שהיא בכלל נהגת גם חדשה וגם צעירה דפקה את האוטו.

היא עלתה על מדרכה אי תנועה כזה קטן וגרמה לנזילת שמן רצינית כתוצאה מהפגיעה + ככל הניראה בעיה בגיר כי מאז הדפיקה נדלקה ברכב המנורה של הגיר.

עכשיו הבחור החבר של אחי לא יודע מה לעשות, מצד אחד לחברה שלו לא היה ביטוח על הרכב שלו, מצד שני לתקן את זה זה סיפור יקר יחסית למחיר של הרכב.. אחי אמר לו שבטוח שביתו את הרכב מהמקרה, אבל חבר שלי חושב שאין סיכוי ושהוא ישאר עם הנבלה.

מה דעתכם? מה עושים במצב כזה? מתקנים וממשיכים הלאה? מוכרים אותה? מנסים להביא השבתה?? איך מה ???

פורסם
אבל חבר שלי חושב שאין סיכוי ושהוא ישאר עם הנבלה.

החברה או האוטו? :lol:

לדעתי, תבדוק קודם כמה זה עולה, ותעשה את החישובים עם עצמך.

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם

מה הכוונה לעשות את החישובים?

נגיד בדקנו עלות של התיקון - אגב לא בדקו את זה עדיין, יש למישהו מושג מה העלות? יש נזילת שמן רצינית והמנורה של הגיר נדלקה מאז הפגיעה.

נגיד שהתיקון לא שווה, האם יש סיכוי שהביטוח יכיר בנו, מישהו סיפר לי שהבטיח ימציא כל מיני תירוצים למקרה כזה.

פורסם

הרכב נמוך, קרטר של שמן גיר נמצא גם כן נמוך.

לפני שמפעילים את הביטוח ומשלמים השתתפות עצמית + הפסד הנחה ל 3 שנים הבאות,

אני ממליץ להכניס את הרכב למוסך ולקבל הצעת מחיר לתיקון, בלי להפעיל את הביטוח.

יכול להיות שכל הנזק יסתכם בהחלפה\תיקון בהלחמה של אגן הקרטר, אטם ומילוי שמן גיר.

לא מומלץ לנסוע ברכב (הייתי אומר, אסור).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אינני עו"ד ולכן קח את דברי בע"מ.

למיטב זכרוני חברת ביטוח לא יכולה להמנע מתשלום אלא רק להפחית את הפיצוי גם אם הנהג לא היה מבוטח באופן פורמלי.

לדוגמא:

רכב מבוטח כך שרשאים לנהוג בו רק שני בני זוג נקובים בשם. נהג אחר נהג ברכב ועשה תאונה, האם במקרה הזה חברת הביטוח תשלם פיצוי?

התשובה באופן מפתיע היא כן, הפיצוי ינתן לפי הנוסחה הבאה: בהנחה שלא הייתה לחב' הביטוח שום סיבה עניינית לסרב לבטח את הנהג הפוגע עוד בטרם ביצוע התאונה - אז הפיצוי ינתן כך: בוחנים מה הייתה הפרמיה המשולמת אם גם הנהג הפוגע היה מבוטח ומול זה מעמידים את הפרמיה ששולמה בפועל.

היחס בינהם הוא הפיצוי שינתן בעבור הנזק.

אם הוספת הנהג הייתה מכפילה את הפרמיה, אז הפיצוי שינתן יהיה בדיוק חצי מסך הנזק (בניכוי השתתפות עצמית).

• תוכן חדש...