ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,598 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 501 צפיות
שלום, יש התלבטות בין איוניק לקורולה סטיישן חדשות. אם מישהו מכיר מקרוב את שני הדגמים, נסע על שניהם ויכול לתת דגשים חסרונות ויתרונות בנושאים כמו זריזות וביצועים, נוחות נסיעה, נוחות תא מטען וכו'. אשמח לתגובות ענייניות. תודה!
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 478 צפיות
פיאט דובלו 1.2 90 כס מתלבט אם לקנות אחד כזה, מהשנתונים 11-12. מה דעתכם על הרכב, חלש מידי? אם למישהו היה את הרכב, אשמח לשמוע את דעתו. ובכללי, מי שזוכר אותי ממקודם.. מחפש רכב למשלוחים זול ואמין- עדיפות לגודל של דובלו. מישהו מוכר? המשך יום נעים, תודה על זמנכם
הודעה אחרונה מאת yonatanto1, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 467 צפיות
שלום, אני סטודנט שמחפש רכב יד 2 ללא הרבה הוצאות. התקציב שלי זה עד כ-30000 אלף, ועם חריגה אם באמת שווה את זה (כ-5 אלף). אסע 3-4 פעמים בשבוע הלוך ושוב בין רמת גן לחולון. כמו-כן מעדיף רכב קטן. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 816 צפיות
שלום, כיום אני נוסע על Audi TT 2020 מנוע 2.0 197 כ״ס. הרכב מעט קטן לי והיום עשיתי נסיעת מבחן על הAteca Cupra. רכב מעט יותר חזק ממה שיש לי כרגע אבל יאמר לזכותם שהבקרת שיגור מוסיפה עניין. אבל לא נפלתי מהרכב. האם מישהו נסע על Audi SQ5 2017+ ויכול לתת פידבק על הרכב? הן מבחינת כח הן מבחינת חווית נסיעה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
- 4 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים אז תקופה ארוכה שאני שוקל להחליף את הרכב שלי, התכנון היה להחליף אותה באזור מרץ אבל תודות לקורונה החלטתי לדחות את זה וכרגע הגיע הזמן כנראה. אני כיום נוהג על סיטרואן C1 ידנית ואני ממש אוהב את הנהיגה בה (מרגיש כמו קרטינג) אבל לצערי יש קצת דברים שמפריעים לי בה גודל - אני צלם (כשיש אירועים) והציוד בקושי שנכנס לי לרכב חוזק - האוטו עגלה ואני ממש צריך לסחוט את המנוע בכביש הררי בנוסף לזה אני מאוד אוהב לנהוג ועם כל הכיף שאפשר לעשות עם הרכב הזה נראה לי שהגיע הזמן לקנות רכב שהוא "טיפה" יותר מעניין מזה ושאוכל להעביר את הציוד בקלות רבה יותר. הדרישות שלי פחות או יותר ה: רכב שיהיה כיף לנהוג בו יהיה סופר מיני או משפחתית כדי להעביר את הצי…
הודעה אחרונה מאת NoKa, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 519 צפיות
מתלבט לגבי שלושה דגמים לקניה רכב לזוג פלוס ילד שיושב בכיסא בטיחות מאחורה התקציב הוא 70 אלף עם יכולת גמישות קלה ביציאה מנקודת הנחה שביד 2 מפרסמים במחירים גבוהים אז לדעתי יכול להגיע לתקציב סוזוקי קרוסאובר 2017 מנוע טורבו סוזוקי ויטרה 2016-2017 קיה ספורטאז׳ 2 ליטר 2015 מה לדעתכם הכי כדאי לבחור בו עם דגש על אמינות, אחזקה זולה,בטיחות, נוחות נסיעה, מרווח פנימי ובגאז׳, וביצועים.
הודעה אחרונה מאת tagadam87, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 667 צפיות
שלום חברים, לא מזמן שאלתי אתכם לגבי סקודה פאביה אך כיוון שאני קצת פוחד מהאמינות שלה ועצם זה שהיא לא משווקת בארץ היית שמח לשמוע על ניסאן מיקרה ספורט: 1. אמינות הגיר? 2. ראיתי שזה מנוע 1 ליטר טורבו, מה מידת הכוח שלו וההאצה ביחס לרכבים סקודה פאביה, סיאט איביזה ושות׳? 3. אשמח לקבל חוו״ד על איכות החומרים ולמי שהתנסה עם הרכב 4. ראיתי שדגם הספורט מגיע עם חישוקי אלומיניום 17״, האם זה פוגע בנוחות משמעותית לעומת 16״? 5. בידוד רעשים? איך? (כמובן, ביחס לסופר מיני) תודה,
הודעה אחרונה מאת levy, -
-
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 823 צפיות
אהלן חברים, קודם כל אם זה לא הפורום המתאים אני מתנצל ואשמח להעברה. לא מצאתי מקום טוב יותר מאשר לשאול את השאלות שלי כאן לפני שאני נכנס עמוק יותר לעולם הרכב. אני מעוניין יחד עם חבר לעשות פרויקט (עדיין לא סגורים על היצרן למרות שהחשק הוא לכיוון הוולו/גולף) וחשבתי שאוכל לקבל כלים וטיפים שאוכל להשתמש בהם במהלך הפרויקט מאנשים עם ניסיון/גם בלי ניסיון. כל דבר שעולה לכם לראש. הידע הטכני שלנו לא ברמת המקצוע אך השאיפה להגיע לתוצר מוגמר הוא מאוד גבוה משמע אנחנו מוכנים ללמוד ולהקדיש לזה כמה זמן שצריך. המטרה שלנו היא לשפץ את הרכב מהיסוד, לא סליפרית אלא להביא אותה למצב מקורי עד כמה שניתן. בו"ז שאנחנו מחפשים את הרכב האידאלי נחפש גם מחסן טוב שנוכל לאחסן אותה ו…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הונדה סיוויק האצ׳בק שנת 2015-2016 (הצורה שהתחדשה עם הפנסים). אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי על כל עניין עלות אחזקת הרכב - טיפולים שותפים, ביטוח. מי שיכול לרשום לי צריכת דלק ממוצעת יהיה מבורך. במידה ויש מחלות ידועות אודה למי שיציף אותן שאהיה מוכן. תודה רבה לעונים ואחלה שבוע.
הודעה אחרונה מאת Newbi333, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 596 צפיות
אהלן לכולם ראשית, אחרי קריאה מרובה כאורח אנונימי - הפורום פה נפלא וכולם עוזרים מאוד:) אני ממש לפני רכישה של סוזוקי קרוסאובר 2016 אוטומטית (המנוע 1.6 שלפני מנוע הטורבו החדש), 50K ק"מ, יד 1 פרטית. רציתי לשמוע מכם.ן מה דעתכם.ן על הרכב? האם הוא מצדיק מחירון של סביב ה-74K? צריך את עזרתכם.ן ! קצת עלינו - זוג נשואים טריים, ילד בקרוב (בעזרת השם), נוסעים כ-30K ק"מ בשנה. פחות חשובה לנו איכות הנסיעה אלא יותר האמינות של הרכב ("שלא ייראה מוסך"), התחזוקה הזולה ואם אפשר להרוויח מעט נוחות (גובה ומרחב) מה טוב. תודה רבה מראש, אורי
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 485 צפיות
התקציב הוא הוא 15K פלוס מינוס , מתלבט בין רכבים - i10 , סוויפט , ספלאש , יאריס , סיריון . והתקציב זורק אותי לשנתונים 2008 - 2012 פחות יותר תלוי ברכב . אז אני שואל בשנתונים כאלה לאן עדיף ללכת ? איזה סוג גיר כדאי אוטומטי , רובוטי ? (עדיפות ללא ידני) . בטיחות , אמינות , חיסכון בדלק בשנתונים האלה ? ובאופן כללי נקודות תורפה , תודה !
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
רכבי 7 מקומות - שווה? 1 2
מאת ead-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אדם שמתעסק עם רכבים הרבה אמר לי שלא כדאי להתעסק עם רכבים של 7 מקומות כי התקלות בהם שכיחים יותר [במיוחד בתקציב רכב נמוך, סביבות 20K], אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, האם בתקציב כזה עדיף להתמקד רק ברכב רגיל [אנו 5 ילדים] ולהצטמצם איכשהו, או שדבריו לא מוסכמים. הציעו לי כעת פורד גלאקסי שנת 2008, 120000 קילומטר, יד שלישית. לפני חודש היה לו התחממות והחליפו את המערכות מקדימה, ראש מנוע, רדיאטור צינורות וכו'. כמה לדעתכם שווה לשלם על דבר כזה? והאם כשארצה למכור זאת בעוד זמן מה יהיה לי קל למכור? [הורדתי אותו ל12.5K]. תודה רבה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 730 צפיות
היי, אני בהתלבטות לגבי I10 שנת 2018 פריים. לפי לוי יצחק, התיבת הילוכים היא אוטומט. לפי בעל הרכב (ויד 2), תיבת ההילוכים היא חצי אוטומט. אשמח להסבר מה זה בדיוק חצי אוטומט, האם מעבירים הילוך ידני רק ללא קלאץ? לפי בעל הרכב זה אוטומט לחלוטין, רק שנוסעים בתנאי כביש קיצוניים (עליות\ירידות של ים המלח), אז צריך לשחק עם ההילוכים (1,2...). תודה מראש, קובי
הודעה אחרונה מאת zvigolden, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 536 צפיות
היי אשמח לשמוע מה אתם אומרים לגבי הפולו 2014 אוטומט 1.2 tsi מבחינת אמינות צריכת דלק גיר (ששמעתי שאולי יש קצת בעיות) וכו
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
שלום חברים יקרים בימים אלה אני מוכר את הרכב שלי ומעוניין ברכב חדש בתקציב המכירה. אני מעוניין לרכוש מאזדה 3חדשה , לא משנה לי המרכב . השאלה שאני משלם פה קרוב ל150 K , יכול יש מצב שצפויי להגיע איזה עידכון משהו ב2021 ? ומה הייתם ממליצים לקנות במחיר כזה ? יפניות / קוראניות בלבד.
הודעה אחרונה מאת Daewoo_Racer, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הי מתלבט האם לקנות את הרכב הבא: קיבלתי הצעה מאוויס לגבי קיה ריו lx סדאן שנת 2017 89 אלף קילומטר יד 1. עם הרכב מגיעות הבעיות הבאות שצירפתי בתמונה. אשמח לדעת האם כדאי לי ללכתעל הרכב או לחפש אחד אחר? המחיר שהוצע חי הוא 41 אלף שח. תודה
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל ייעוץ לגבי קניית רכב ידני. אני גר בעיר עם הרבה עליות ומורדות, ובכל זאת מבחינתי חובה שיהיה ידני. פרמטרים נוספים חשובים- אמינות, בטיחות, חסכוני בדלק, תא מטען כמה שיותר גדול. נסיעות בעיקר בעיר. שלא תהיה תחושה שהרכב פצפון. ההתלבטות היא האם לרכוש רכב חדש (מצד אחד חבל על הכסף) או רכב צעיר יחסית ואיזה רכב. ברכבים חדשים חשבתי על: יונדאי i10 (הבנתי שאין ליבואן במלאי, לא יודע כמה אוכל לחכות) קיה פיקנטו סיאט איביזה ניסאן מיקרה ברכבים צעירים משנת 2017 חשבתי על: יונדאי i20 סוזוקי בלאנו עוד שאלה: איזה נפח מנוע עדיף ? 1.2 או 1.0 ? תודה!
הודעה אחרונה מאת federbar, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 22 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מעוניינת לקנות רכב עד10 (אולי חריגה ל12 וגם זה עדיף שלא) העדפות שלי הם בעיקרון צריכת דלק נמוכה ושלא יראה יותר מידי מוסך על כל השאר אני מוכנה להתפשר. לצערי אני לא מכירה אנשים שמבינים ברכבים כל כך אשמח אם תוכלו לעזור לי פה ♥
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 778 צפיות
מבקש לקבל חוות דעת על הרכב, מבחינת ירידת ערך, עלויות תחזוקה, עלויות טיפולים, האם הוא נכנס לעיתים קרובות למוסך? הנאה מהנהיגה, הכל מהכל, אשמח לקבל מידע מאנשים שהיה להם הרכב!
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
מעוניין לרכוש רכב שעלה לכביש באוקטובר 2017. ברישיון מופיע שם הבעלים ומתחת רישום מקורי השכרה/החכרמס' בעלים רשום 00. האם זה יתכן שהרכב רשום על שם אדם פרטי +בעלים מקורי ליסינג והוא עדיין יד 00? דבר נוסף, כפי שרשמתי הרכב עלה לכביש באוקטובר וברישיון מופיע ק"מ עדכני מיום 15.7.20 הגיוני? אני חשבתי שרק בטסט רושמים קילומטראז. תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם, שואל בשביל אחותי וגיסי, ילד רביעי מצטרף למשפחה בקרוב והפורד פוקוס סטיישן כבר לא מספיקה, הם מחפשים רכב שיש לו 7 מקומות ופרט חשוב הוא שכאשר השורה השלישית פתוחה עדיין ישאר בגאז' עם מקום לעגלה ועוד קצת דברים. התקציב הוא עד 70,000₪, וכמובן העדיפות היא לשנתון כמה שיותר גבוה ורכב אמין. מה אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 642 צפיות
שלום רב, מצאתי רכב עם נתונים יחסית טובים, טויוטה יאריס 2013 יד 3 עם 70K. הרכב לטענת המוכרת עבר תאונה קלה וכתוצאה מזה נעשה תיקון של פחחות וצבע לכנף השמאלית ללא ירידת ערך. שאלתי אותה אם אפשר לקבל תמונות של הפגיעה או דוח של שמאי והיא לא כ"כ הבינה את פשר הבקשה, אני חייב לציין שמדובר על אישה מבוגרת שנשמעת מאוד תמימה. האם לדעתכם כדאי להתעקש על הדוח של השמאי לפני שאני בכלל מגיע לראות את הרכב או בכלל אולי כדי לוותר על הרכב הזה עקב הפגיעה בכנף? המוכרת גם דורשת מחירון משוקלל (3K מעל המחירון). תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם צריכים לעשות החלטה בימים הקרובים אם לרכוש את הרכב ומתלבטים מאד בעיקר בגלל האמינות והסטיגמה של סיטרואן. מדובר ברכב לזוג מבוגר שמחפש נוחות- מה שטוב בסיטרואן, מחזיק רכב להרבה מאד שנים , לפחות 10, אך מאד חשובה גם האמינות- לא להגיע למוסך חוץ מטיפולים שנתיים. ללא "כאבי ראש" מיותרים בעיקר בגילם. מדובר בדגם ה Shine . אם יש למשהו את הרכב או מכיר משהו שרכש אותו אשמח לחוות דעתכם. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי מתלבטת בין אופל מוקה לשברולט טראקס. **זה נכון שחלפים של אופל יקרים ונדירים? מי מבין השניים מומלץ? כמה עולה אחזקת רכב של גיפון כזה? גם בהשוואה לרכב קטן יותר כמו מאזדה 2 או פיקנטו? האם הם נחשבים לרכבים אמינים או שכדאי לרדת מזה?
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
-
- 6 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו מחפשים רכב שיתאים למשפחה + 3 ילדים קטנים (גילאי 5 ומטה) , נוסעים כ 12,000km בשנה. אין דרישות מיוחדות מהרכב - רק שיעשה את העבודה (פחות חשובה לנו חווית הנסיעה, אבזור מתקדם וכו') הכיוון הוא ללכת לעסקת ליסינג תפעולי / עסקת ליסינג מהסוג שמשלמים מקדמה + תשלום חודשי ובסוף התקופה פשוט מחזירים את הרכב. רציתי להיעזר בחכמת ההמונים, האם מישהו עשה עסקה משתלמת לאחרונה והוא מעוניין לשתף? כרגע ההצעה הכי משתלמת שקיבלנו היא למיצובישי אטראז' בעסקת ליסינג תפעולי ל 36 חודשים ב 1650 לחודש + מקדמה של 6900. כולל ביטוחים, טיפולים והשבה לקדמות. לא כולל אגרת רישוי שנתית. תודה לכולם! יוסי
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
- 8 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, האם קיימים הבדלים נוספים כמו למשל חתך צמיגים או בולמים שמעניקים ניהוג שונה? צריכת דלק? שמירת ערך או כל דבר אחר? שניהם ברמת גימור spirit. נ. ב הצבע הכחול נראה ממש טוב על שניהם. מושבים בהירים נראים מעולה אבל הם הרבה פחות פרקטיים ולכן עדיף שחורים. לטעמי, האדומים שיש בחול, הכי יפים עבור הרכב הזה. תודה
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 11 תגובות
- 985 צפיות
שלום לכולם, אנחנו בשיא החיפושים לקניית רכב בתקציב של עד 40 אש"ח. ההתלבטויות כרגע הן סביב פולו 13/14 (שמעתי שיש להן גיר בעייתי, קצת מדאיג...), i30 2014 עם קילומטרז' גבוה (יש למישהו רפרנס כמה היא בעייתית אחרי 170k ק"מ?), ואנחנו פוזלים קלות לכיוון הקליאו 2014 או איביזה 12-13-14 אבל נראה לי פחות עונה לדרישות. גם סקודה פאביה היא אופציה למרות שלא ראיתי כאלה למכירה בשבועות האחרונים לצערי... אשמח להצעות וחוות דעת בנושא הרכבים הנ"ל, למי שהיה כזה או מהיכרות כללית... בשנתיים האחרונות הייתה לי רנו קליאו 2017 שמאוד מאוד נהניתי מהנסיעה והביצועים שלה ושגם הייתה די חסכונית, לצורך ההשוואה זו חוויית הנהיגה שאני מחפש מהרכב הבא באידיאל. השיקולים ה…
הודעה אחרונה מאת IgorPE, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 569 צפיות
אהלן, מה דעתכם על בהיסטוריית טיפולים של הרכב הזה? האם יש משהו שמעורר חשש? כמו כן הוחלף פגוש (ועוד כמה דברים בדוח שמאי שמצורך גם) בגלל מכה קטנה בחנייה ללא ירידת ערך. מה דעתכם? Sent from my GM1917 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת nadavar, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי לכולם. כבר חצי שנה שחיפשנו רכב שישמש כרכב שני במשפחה, מיועד לאישה ותינוק ורק לנסיעות עירוניות בטווח המגורים. אחרי בדיקות, חיפושים, מגרשים, סוחרים, אנשים פרטיים, המסקנה שהבנו שאין רכב שהוא מושלם. או שהשנתון יהיה נמוך משרצינו, או הקילומטראג' יהיה גבוה משרצינו, או שהיה בבעלות ליסינג/השכרה בעברו או דגם קטן משרצינו. הבנו שיש תקציב שלא ניתן לחרוג ממנו. הרי רכישת רכב בתקציב שלנו זו תמיד תהיה ריזיקה. הרכב יכול להרגיש מעולה, לעבור בדיקה בצורה כמעט מושלמת ועדיין אחרי חצי שנה יכול להיות משהו כמו גיר או מנוע או כל דבר אחר. אנחנו בכל זאת מדברים על תקציב לרכב בשנתונים 2009-2012 בשיא. לבסוף מצאנו רכב אצל סוחר. גולף, שנת 2011 tsi 1400 סמק…
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 549 צפיות
שלום חברים אני מחפש רכב כבר מעל לשלושה שבועות. רכבתי על אופנועים ב 8 שנים האחרונות ואני וארוסתי בדרך להתחתן ולכן אני עובר לרכב שבתקווה ויהיה טוב ללא תקלות, ישמש אותנו גם בעתיד הנראה לעין עם ילד אחד או 2. הידע שלי ברכבים קצת חלוד, מה שכן, את האיי 30 אני מכיר מאמא שלי והוא אחלה רכב. התקציב שלי הוא עד 34 אלף שח ואני מתלבט אם ללכת על איי 30 שנתון 2010 2011 גג (לפי המודעות ביד 2) או לקנות שברולט קרוז 2016, שהאמינות שלה בעיני מוטלת בספק אבל מצד שני התגובות על גרסאת 1.4 ל' טורבו נראות טוב. שני רכבים, שתי קטגוריות שונות, 34 אלף שח ונהג אחד מבולבל - עזרתכם! **פתוח לעוד הצעות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת dorsht,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 898 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- Moshe c
- Igalz
- אריה שאג
- David32
- לומד לתקן
- Haim_gds
- natco
- meny5
- itamar_by
- GKME
- mikyl