Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2015-2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות הונדה סיוויק האצ׳בק שנת 2015-2016 (הצורה שהתחדשה עם הפנסים). אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי על כל עניין עלות אחזקת הרכב - טיפולים שותפים, ביטוח. מי שיכול לרשום לי צריכת דלק ממוצעת יהיה מבורך. במידה  ויש מחלות ידועות אודה למי שיציף אותן שאהיה מוכן. 

תודה רבה לעונים ואחלה שבוע. 

פורסם

צריכת דלק ממוצעת 1/12 בתוואי עירוני ברובו.

בינתיים עברה 120,000 בלי תקלות,פלאגים יקרים קצת.

בדוק שהמושבים נוחים לך,אני מעדיף בהרבה את אלו שבמאזדה שלי ובהונדה פחות נוחים לי בצורה ניכרת.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
בתאריך 25.7.2020 בשעה 23:31, halperin96 כתב:

צריכת דלק ממוצעת 1/12 בתוואי עירוני ברובו.

בינתיים עברה 120,000 בלי תקלות,פלאגים יקרים קצת.

בדוק שהמושבים נוחים לך,אני מעדיף בהרבה את אלו שבמאזדה שלי ובהונדה פחות נוחים לי בצורה ניכרת.

תודה רבה על התגובה. כן ברכבים היפנים ידוע שעלות הפלאגים היא יקרה יותר (אירידיום), חוץ מזה המושבים היו לי יחסית נוחים (למרות שאתה צודק לגבי המושבים של מאזדה) ואהבתי מאוד את הבידוד של הרכב לעומת המאזדה והקורולה. 

לפני 17 שעות, avi60769 כתב:

שלום

הונדה אמיתית,

רכב אמין 0 תקלות.

צריך קצת זמן להתרגל לספויילר בחלון האחורי.

כן הספויילר האחורי באמת הפריע לי מאוד והתחושה היא שאין שדה ראייה טוב לאחור. תודה רבה על התגובה הכנה.

פורסם

שאלה אחרונה לגבי טיפולים, מה העלות של הטיפולים השוטפים? טווח מחירים בבקשה למי שעשה טיפולים שוטפים במוסך מורשה: טיפול קטן+גדול

פורסם

שלום

יש לך אתר של היבואן מאיר,

אתה רושם מספר רכב וסוג טיפול ,ומקבל הצעת מחיר במוסך יבואן,

מכאן אתה יכול רק לרדת במחיר מול המוסך המטפל,

אני עברתי מהונדה ליונדאי, והונדה זולה בטיפולים ב 50 אחוז לפחות,

https://updates.mct.co.il/services/

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...