ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
שלום רב וגמר חתימה טובה לכל גולשי הפורום. בימים אלו אני מתלבט בין פונטו s-75 לבין פונטו ELX 2003 מליסינג שניהן ידיניות. אני מוכר אאת הפונטו שברשותי מודל 05 מנוע 1600 ורוצה להתקדם לרכב חדש יותר. בנוגע ל-S 75 אני מעוניין לרכוש מודל בין 97 ל-2000 או את ה ELX מודל 2003. לכן בנוגע לאמינות, תקלות נפוצות ( בכל רכב מסויים יש תקלות שחוזרות על עצמן ), צריכת דלק ותחזוקה כמובן. אני סטודנט ולכן הרכב אם וכאשר יהיה שנת 2003 מליסינג בשביל ההוזלה. אז בבקשה תנו את עצתכם.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מקווה שאני לא יותר מדי נודניק כי הקפצתי את ההודעה האחרונה שלי מהנושא האחרון שהעלתי לנושא חדש: אז ככה, אני הולך לראות היום (יום שני) סניק 02 1600 אוטומט, בשיחה עם בעל הרכב נאמר לי שהרכב יד שניה מטופל במוסך רנו והוא יכול להראות לי פלט טיפולים שהרכב עשה במוסך, כמו כן הרכב עבר טסט שבוע שעבר ובעל הרכב מתחייב שהרכב נקי מתאונות. אז אני חוזר על שאלתי, על מה אני צריך להתמקד בבדיקה? הידע שלי לגבי הסניק הוא די נמוך אז אני באמת אעריך עזרה ממישהו שיש לו או היה לו סניק בשנתון דומה. דבר אחרון, בעל הרכב דורש 50K שכמובן במקרה ויתגלה פגם ברכב המחיר יקוזז. תודה על העזרה ואני אשתדל לא להיות נודניק יותר מדי.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
כן, אני ממשיך לצערי לשגע לכם את השכל למרות שלאט לאט אני מבין שהדברים מאד קשורים באקזמפלר שאמצא ואני מוצא. בלי קשר, כמה גרועה צריכת הדלק של הלאנסר אוטומאט שנת 95 למשל ? זה משהו שעדיין לא הבנתי ודיי קריטי לי, ואיך היא בהשוואה לניסן סאני שנת 95 אוטומאטית ?
הודעה אחרונה מאת KoM, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, היום אני מחזיק רכב צרפתי שאותו אני אוהב רק הבעיה שהוא שותה לי דלק כמו שיכור. אני גר בהרי יהודה וכל יום נוסע לתל אביב. נכנסתי לסניף הונדה ולקחתי קצת חומר על שני דגמים, אקורד קומפורט וסיויק LS האחת שותה 15 לאחד והשניה 18 לאחד נשמע לי יותר מידי טוב מהמציאות. האם הן מסוגלות לסחוב עליות ? אשמח לקבל דעות לקבל שתי ההונדות,מה עדיף מבחינת בטיחות,תצרוכת דלק והוצאות במוסך. אווו,והכי חשוב. מה לגבי האמינות ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 3 תגובות
- 886 צפיות
לילה טוב. יש מישהו שמעוניין למכור את הרכב שלו, הרכב הוא סיאט איביזה שנת 94 1600, 3 דלתות ידנית. איך אני יכול לזהות אם המנוע של הרכב הוא ה-100 כוחות סוס (16 שסתומים) או 75? ובכלל הרכב יש שניה אחי ראה את האוטו ואמר שהוא ניראה במצב באמת נדיר. מה שידוע הוא שהוא עשה תאונה מקדימה אך מתחייב שאין לו שאסי. המנוע עבר 180 אלף ואחרי ראש מנוע. האוטו גם אחרי פחחות כללית. המחיר שהוא דורש הוא 15 אלף. הטסט שלו עד חודש 12 מה אתם אומרים? המחיר לא מוגזם טיפה?
הודעה אחרונה מאת motorishta, -
מחיר סובארו SVX 1 2 3
מאת ESTK- 34 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שנה טובה , רציתי לדעת מה המחירון בערך של סובארו מדגם SVX, וכמה נורמלי לשלם מעל המחירון לרכב כזה עקב היותו נדיר? והאם הדגם הזה במיכלולים שלו דומנה לליאונה?
הודעה אחרונה מאת GoRide, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני תלמיד שמחפש רכב בתקציב הנ"ל . יש לי כמה התלבטויות : סיטרואן קסרה דיהו נובירה דיהו לאנוס פולקסווגן פולו אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים הנ"ל מכיוון שכולם עומדים בתקציב שלי וכבר יש לי הצעות לכל רכב .. אני מעוניין בנתונים על צריכת דלק , אמינות , חוזק מנוע ועד כמה אפשר לשפר את המנוע .. תודה מראש וגמר חתימה טובה !
הודעה אחרונה מאת VoLT, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב אני מחפש משפחתית ידנית 1.6 סמ"ק. הדרישות מהנה לנהיגה נוחה לנסיעה מחיר תיקונים וחלפים ממוצע (ולא בשמיים כמו פולקסוואגן למשל) תקציב 60000-70000 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש לקנות אוטו , בתור רכב ראשון , אני לא מכיר אנשים עם פיאסטה,. מודל 96 זה פחות או יותר הכיוון. אם אפשר לייעץ לגבי הרכב , בעיות נפוצות , אמינות צריכת דלק. פשוט אם כדאי או לא, אני אשאל גם אחרת . איזה רכב הייתם ממליצים עד 11000 תודה רבה חתימה טובה ושנה נפלאה !
הודעה אחרונה מאת biluga, -
- 1 תגובות
- 865 צפיות
שלום לכולם, אני מתל-אביב ורוב הנסיעות שלי הן בתוך העיר. היום אני מחזיק פולו 98, 75כ"ס ידנית והאמתי שאני ממש לא מרוצה. האחזקה עולה לי המון ויש לי אינספור בעיות עם האוטו. החלטתי למכור אותו עכשיו אז אני מאמין שאני אקבל פחות או יותר מחירון שזה אומר: 24K. יש לי להוסיף בערך 30K כלומר, סה"כ 50K. אני מחפש רכב חסכוני,אמין ושהמוסך לא יפתח לי את התחת כל פעם שאני מגיע. חשוב שיהיה יפה ולא גדול במיוחד (הנוסעים הם אני וחברה שלי רוב הזמן). אודה לכם על כל עצה, מתן.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
חברים שלום אחרי ההתלבטות בין פאסאט שנת 01 לבין וולוו S40 01, ונפלה החלטה פאסאט שנת 01. נאמר לי שהפאסאט החלפים שלה כמו אודי יקרים רצח והטיפולים יקרים מאוד גם כן,מאחר ואני נוסע הרבה אמרו לי שכדי לי לרדת מפאסאט ועדיף הונדה אקורד או הונדה סיוויק או רכב יפני כי החלפים יותר זולים . אני מאוד מתלבט מדובר על רכב שנת 00 ,01 {אין תקציה ליותר}, ואני לא יכול להכנס ל"הרפתקאה" של חלפים יקרים מאוד בשוטף. אם יכולתי הייתי קונה מאזדה 6 ,בעבר היה לי מאזדה 626 והחלפים לא היו סיפור בכלל אבל מאזדה 6 כלכלית רחוקה ממני. איך הונדה אקורד או סיוויק גם טוב? תודה לכולכם על העזרה חתימה טובה ,צום קל ושנה טובה.
הודעה אחרונה מאת DOCTOR, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום מחפש אוטו ב45000 חסכוני ואמין. בעיקר לנסיעות בין עירוניות! יש לי כמה אפשריות אבל קיבלתי הרבה חוות דעת שונות ואין לי מושג למי להאמין כבר, אופציות גולף, פולו, יאריס, פיאסטה, פביה (קשה למצוא), סיאט. אשמח לשמוע אם יש עוד אופציות... מחפש משנתון 99 ומעלה עם מנוע מספיק חזק שיעשה ערד תא פעמיים בשבוע תודה
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום המכובד, אני מתכוון לרכוש BMW 325i מודל 1987. המוכר טוען שהרכב הינו מדגם מיוחד - m technic - אשמח לקבל פרטים לגבי: 1. מהי אותה חבילת m technic ומה כלול בה? 2. מהם סימני הזיהוי העיקריים של החבילה הזו שיעזרו לי לוודא שהיא אכן מקורית? 3. מהן נקודות התורפה העיקריות של ה 325i באופן כללי עליהן אני צריך לתת את הדעת במיוחד כאשר אני בודק את הרכב? תודה מראש גיל
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
לאחר בירורים עם צ'מפיון - כנראה שהפביה החדשה תנחת בארצנו לקראת דצמבר. לצערנו הרב, לחכות לפביה עד דצמבר - מוגזם. זה יותר מידי זמן בלי רכב, ולכן החלטנו שאולי זאת ההזדמנות שלנו לגוון קצת וללכת על משהו אחר - על הרומסטר (שהוריי מאוד אוהבים). הזמנו נסיעת מבחן ליום שני הקרוב (על ה-TDI הידנית. אין 1.6 ידנית - אך ורק טיפט' - שזאת בעיה נוספת עבורנו, שונאי הגיר האוט'. נבדוק אופציית הזמנה מיוחדת ל-1.6, ידנית.). ובקיצור, ידוע לי על שני חברי פורום בעלי רומסטר - חבר'ה, אשמח לקבל את חוות דעתכם. בברכה, אוראל.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, היום בדקתי רכב ולהלן התוצאות: טויוטה קורולה 98 , 110 ק"מ , יד שניה. קומפרסיה : 19,18,19,18. מנוע יצא תקין : 90% תקינות. *מנוע +מער' קירור +מער' דלק +מער' הצתה : לתקן נזילות שמן במנוע, קורוזיה וסימני נזילות בחיבורי צינורות מים. *סרן קידמי ומער' היגוי: לתקן זווית ציר אחורי. *שילדת מרכב: ליקויים בעלי משמעות גבוהה:תיקוני תאונות בגוף הרכב,תיקונים בדופן פנימית תא מנוע, תיקונים בתא מטען, סימני מתיחות בתחתית. ליקויים בעלי משמעות נמוכה:תיקונים במרכב פח וצבע, הוחלפו חלקי מרכב בברגים, מעיכות בתחתית+סיפים,פגיעות פח ופגמים בצבע.(הוחלף :מכסה מנוע, כנף שמאל,כנף ימין,מכסה תא מטען) *העברת כוח: חופש ונקישה בשילוב ומעבר הילוכים, נזילות שמן תיבת הילו…
הודעה אחרונה מאת eli8333, -
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
הודעה ראשונה שלי פה בפורום אז נעים מאוד, אני ואישתי הורים גאים לילדה בת כמעט שנה ונוסעים על פולו קלאסיק, רק מה הבעיה? קצת קטן עלינו האוטו מכיוון ששנינו גבוהים אז החלטנו להחליף במזל טוב את האוטו למשהו קצת יותר גדול. אני בא ממשפחה שאוהבת צרפתיות ואוהבת להתפנק באוטו (אני יודע, מבחינתי הפולו היה מאוד אמין אבל נוח כמו גיבנת) אז נסגרתי כרגע על שתי אפשרויות: 1. רנו סניק 01 2. C5 משנה 01 אני לא הכי שולט בדגמים ונפחים אז רשמתי את האפשרויות די בכלליות התקציב שלי הוא עד 50K וגם ככה הוא די צפוף אז מה אתם אומרים? מה עדיף לי? אם למישהו יש אפשרות נוספת אני מאוד אשמח לקבל. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת okfir, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לצערי צריכים במשפחה רכב אוטומטי. מכיוון שאין לי שום כוונה להישאר עם רכב משעמם, הוחלט לקנות רכב נוסף, אוט' , לאמא. אבל חשבתי אולי BMW 320 יכולה להיות פשרה לשנינו. למה אני משווה אותה עם וולקן - כי זה הרכב שיש לי עכשיו, ואני נהנה מכל דקה ממנו. אז ככה: 1. בגרסאות הידניות (האוט' הוא התפשרות שלי) - איזה רכב עדיף (מבחינת התנהגות וכיף, לוא-דווקא פר-שקל): וולקן או 320? 2. איך האחזקה של הרכב? לא ביטוחים, אלא עלות חלקים, צריכת דלק ובעיקר אמינות הגיר האוט' והמנוע. (כמו מרצדס - מנועים מחזיקים 700K ק"מ? 3. ה-320באוט' לא תרגיש עגלתית מדי בגלל המרכב הכבד? 4. אם למישהו יש ניסיון עם 323/325 - גם יהיה מעניין לשמוע. אם יש עוד משהו להוסיף... בשמחה. אגב, מה הה…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחר שהרכב שלי הושבת אחרי תאונה וגירוד כל ההסכונות אני ושוטפתי לחיים מחפשים רכב שיהיה אוטומט( חובה), בעלות של 40000-50000. בין הדגמים שעלו היה: 1. פורד פוקוס 4\5 דלתות שנת 2000-2002(האם יש מקום לרמקולים אחוריים ?) 2. סיאט קורדובה שנת 2000-2002 (האם אפשר להחליף את הרדיו טייפ המובנה, בא יחד עם בקרת אקלים?). 3. רנו מגאן סדן שנת 2000-2002 אין לנו מידע 4. סיאט לאון שנת 2000-2002 5. ניסן אלמרה 2000-2002 6. רנו קליאו 2001-2003 בבקשה תעזרו עם המידע שיש לכם על כל המכוניות הנ"ל? רצינו לדעת הכל: אחזקה, ביטוח, צריכת דלק, התנהגות כביש, אמינות....... תודה לכול מי שיקדיש זמן לפתרון הבעיה שלנו
הודעה אחרונה מאת coolit, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם!! רציתי לבקש את עזרתכם, אני מעוניין לקנות רכב בסדר גודל של כ-35 עד 40 אלף ש``ח ואני מתלבט בין הונדה סיוויק שנת 99 למזדה לנטיס 99 זוהי עיקר ההתלבטות (אני פתוח להצעות נוספות). בגדול אני מחפש רכב אמין עם עלויות אחזקה ממוצעות שיהיה זול בטיפולים וצריכה סבירה של דלק מה אתם חושבים שעדיף מבין השניים?? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש רכב אוטומט משפחתי אמין וחסכוני בתקציב של בין 30 ל-40 אלף אני מעדיף שנתון גבוה וקילומטראז נמוך מה שהביא אותי לכיוון הקסרה או ספייס שנותנים חווית נהיגה מהנה, אך מצד שני המיתוס אומר שהגיר האוטו' של הארופאיות לא אמין ויוצא לפנסיה לאחר כ-100 אלף קילומטר. לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי אזכורים שליליים לגבי הגיר של הקסרה. אשמח לחוות דעת מבעלי נסיון על קסרה אוטומט והאם יש הבדלים בגיר בין השנים 200 ל-2002 שיקול שני הוא ללכת על יפנומטית- 1-כריזמה 2-לנסר החדשה 3-אקסנט 4-לאנטיס אשמח לחוות דעת מקצועית תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
- 1 תגובות
- 910 צפיות
שלום לכולם , לאחר מותה של הוולוו T5 (יהייה זכרה ברוך) שהיתה אצלי ואצל אחי ל9 שנים , דרכנו נפרדות ואני צריך רכב: מאחר ולאחרונה תזרים המזומנים לא משהו עקב הוצאות כבדות . אני פוזל לרכב הנ"ל - סאאב 900 נפח 2300 טורבו מאחר ואני משאר שהוא יהייה כמעיין תחליף לוולוו עכשיו - צריכת דלק לא מעניין אותי כרגע אני סובל מרכב ששותה 1 ל4 . השאלה שלי בקשר המכני - יש ממה להזהר ? תיקונים שחיטה כמו בוולוו ? ועוד הצעות לרכב עד 25K יבואו לטובה בתודה רבה רוני .
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 0 תגובות
- 681 צפיות
שלום, רציתי לדעת איך אוכל לדעת מה מצב מגדש הטורבו כשאני בא לרכוש לאון? ואילו עוד טיפים כדאילדעת בנושא הזה?
הודעה אחרונה מאת darko, -
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם . אני מעוניין לקנות רכב שנת 2005 מאחת חברות הליסינג הגדולות (אוויס, ניו קופל, קרסו ,אלבר) ראיתי שהקילומטראז' המופיע שם הוא:33,000 ק"מ הרכב מליסינג . האם ייתכן שיש כאן חשד לזיוף ? מה אתם מציעים לי לעשות ? האם ניתן לבדוק זאת ? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת זיו עוד, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש רכב אמין חסכוני ועדיפות ליפני ,לא פוסל שום אפשרויות אחרות , עד 35 אלף שקל רצוי רכב חזק במקצת עם לוק ספורטיבי(צעיר)
הודעה אחרונה מאת 206 gti, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
גיסי צריך לבחור רכב עבודה בסכום של 200000 ש"ח הרכב צריך לסחוב לפחות טון צריך להיות נוח למשפחה לנסיעות משפחתיות וזה פרמטר חשוב האפשרויות הם: טויוטה היילקס ויגו, מיצובישי מגנום, איסוזו די מקס, (כולם דאבל קבינה) פורד טרנזית, טויוטה haice, שברולט סוואנה, פולקסוואגן (כמו הטרנזית) וסיטרואן ג'מפי. איזה מבין הרכבים יסחב הכי טוב, ויהיה נוח למשפחה וגם לנהג. האם המגנום ודומיו יהיו בעייתים מבחינת מקום למשפחה בספסל האחורי? סתם לידע הטויוטה היילקס מצריכה טפול כל חצי שנה לעומת הטרנזית שמצריכה טיפול כל שנה, כך שהבחירה עם כל הפרמטרים היא קשה. תודה.
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי לכולם אני רוצה לקנות רכב שנת 2001 ולא בטוח מה עדיף: אלנטרה פוקוס או קורולה כשהתקציב שלי הוא 40000-45000. אשמח לקבל חוות דעת מקצועית כשמאוד חשוב ש: 1.אמינות 2.חיסכון בדלק 3.מחירון לא יורד משמעותית 4.נוחות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
-
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני די מתלבט לגבי הפג'ו 306, 1800 שנת 99 ומעלה אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע. חשוב שיהיה: מהיר, זריז, לא "שותה" דלק (חסכוני) ובעל מראה צעיר וספורטיבי תודה לעוזרים!!! צום קל וגמר חתימה טובה לכל בית ישראל
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת דעות של אנשים (בעלי מקצוע וגם כאלו שיש להם את סוגי הרכבים הללו ) על הרכבים הבאים: קאיה שומה קאיה מנטור דייהו לנוס דייהו נובירה. הרעיון מאחורי הרכבים הללו הוא שאני מחפש רכב משפחתי עם שנתון גבוה יחסית (2000 ומעלה) שלא יקרע לי את הכיס. היפניות והארופאיות באותם מודלים ועם אותם פרמטרים פחות או יותר הם בהפרש משמעותי ביותר במחיר. עכשיו כל אחד ששומע את שמות הרכבים הללו ישר שולל וטוען שאלו הם רכבים גרועים מאוד. לפי דעתי הבעיה היחידה עם רכבים אלו הם לא האמינות שלהם אלא השוק שלהם בזמן מכירה, וזה לא מטריד אותי. לגבי ביצועים בנהיגה אני לא מחפש רכב מרוץ אלא רכב שישרת אותי ואת אשתי בנסיעות סטנדרטיות ,תא מטען יחסית גדול(בטח יותר מהפולו שלי כרגע) ו…
הודעה אחרונה מאת mikel77, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו שכבר הזכרתי - אני קונה בקרוב את המונדיאו של אבא שלי מהליסינג. מדובר על רכב בן 3, עם 41,000 ק"מ. הרכב טופל במוסך פורד (ולא במוסך ליסינג). הרכב לא עבר אף טראומה (למעט דפיקות קטנות שכבר תוקנו על ידי הליסינג, ואני משער שבמוסך איכותי במיוחד NOT) בסה"כ אני מכיר את ההיסטוריה של הרכב ויודע שהוא שמור (אבא שלי פדנט. מבפנים האוטו נראה כאילו הוא הגיע מהסוכנות שלשום), ויכול לקבל אותו ב-15% מתחת למחירון (כלומר 83,000). שאלות: א. מישהו יכול לחשוב על סיבה לא ללכת על זה? ב. האם יש דברים ספציפיים שכדאי לי לשים אליהם לב לפני הקניה? ג. האם יש טעם לעשות בדיקה לרכב? (בהנחה שפגיעות שלדה אין, וליקויים קטנים יכללו בהנחה של ה-15% שהליסינג כבר נותנים)
הודעה אחרונה מאת slarti, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חשבתי לקנות אוטו חדש לא יקר משהו רגיל ואחרי כמה חיפושים ננעלתי על 2 מכוניות שעולות זול משתלמות ולא בולעות דלק. יש לי כמה שאלות מה יותר אמין ומה יותר נוח וכיף לנהיגה היונדאי אקסנט או הסוזוקי סוויפט? ועוד שאלה האם המערכות במכוניות האלה מקוריות ולא ניתנות להחלפה בלי לחתוך את הדשבורד או שאפשר להשים איזו מערכת שאני רוצה?
הודעה אחרונה מאת BIOSPHERE,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 958 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- DJI
- Matan1515
- PYA
- teyal
- yuvk
- pasat04
- 3n
- רוניכברלאבלה
- הרקוליטו
- צוק
- SurfHigh
- daniel.asu