ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,624 נושאים בפורום הזה
-
רכב עם מנוע 2.0 ל' שנת 2008 ב-150K 1 2
מאת Guest anakonda-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו כחודש לפני רכישת רכב חדש שיחליף את הפונטו המצוקמקת שלנו ברכב מכובד עם סכום לא רע ביד.. התחלתי לברר על מספר מכוניות ובטרם תיאום נסיעות מבחן אולי תוכלו לומר לי מאיזה רכב מומלץ לוותר מראש חשוב במיוחד היא אמינות ושמירה על הערך..זמן החזקת הרכב יהיה 3 וחצי שנים שתהיה כמה שיותר מרווחת(לאדם נכה-אבא)ואולי אפילו מעט מהירה(בשבילי)חובה אוטומט!!להלן כמה רכבים נחמדים שאנחנו מתלבטים מאזדה 6(שהולכת להחילף צורה בקרוב?) פורד פוקוס שמעתי שמעט איטית רנו מגאן 4 דלתות פגו 407 Sr איבזור דל לעומת המחיר סיטרואן C4 -לא ממש אהבתי את התאוצה נסעתי בסיטרואן עם מנוע 1.6 והרגישה חלשה סובארו B4 תאמת שאבא שלי ממש התלהב ממנה נראה אחלה אופציה חשוב חשוב חשוב שהרכב יהי…
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- 7 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
אפשר בבקשה לקבל קישור למבן שערכו ותוצאותיו מפורסמות בידיעות אחרונות. ניסיתי למצוא ולא הצלחתי תודה רבה
הודעה אחרונה מאת pinister, -
- 2 תגובות
- 17.8 אלף צפיות
שלום לכולם מה דעתכם על פורד פוקוס מבחינת נוחות נהיגה + אחיזה + תחזוקה זולה כולל דלק ? יש גם פוקוסים קטנים יותר עם בגז קטן, יש כאילו הרבה בארץ ?
הודעה אחרונה מאת slarti, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שבת שלום לחברי הפורום, הדילמה שלי היא אם לבחור בסיטרואן סקסו שנת 98 יד רביעית עם 123 אלף ק"מ או סקסו עם 180 אלף ק"מ יד ראשונה שנת 97. אם רכב החליף כל כך הרבה ידיים זה אומר משהו לא? במיוחד שהרכב 9 שנים על הכביש ושאני אהיה היד ה5. צרפתיה יד רביעית 98 לא נשמע בכלל טוב.... קישור למודעה (המודעה הראשונה, עם סכום של 13,500) http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=30&SubModelID=272&FromYear=1997&UntilYear=1998&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info= דעתכם בנושא? בברכה, איציק.
הודעה אחרונה מאת גל1, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח, אבקש יעוץ בנוגע לרכישת פולו 2008, יד 1, עם קילומטראז' מינימלי: 1. בנסיעה עליו הרכב הרגיש זריז למדי, אע"פ שע"פ הספרים המנוע הוא חלש. האם אני טועה? 2. האם יש בעיות מיוחדות עם הדגם? האם הטיפולים השוטפים יקרים באופן ניכר יחסית לרכב יפני? 3. איך שמירת הערך שלו והאם קשה למכור אותו כמשומש? 4. הקנייה היא מטרייד אין, והמוכר דיווח לי על כנף שהוחלפה. על זה הוא מוכן להוריד כ- 2000עד 3000 ש"ח.האם יש ירידת מחיר גדולה יותר בעקבות החלפת הכנף? 5. לסיום- האם יש לכם המלצה למכון בדיקה אמין באזור גוש דן? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת אורן, -
- 1 תגובות
- 928 צפיות
שלום, התייעתי בפורום על שני נושאים עכשיו שהסתכלתי בלוחות השונים נסגרתי פחות או יותר על שלושה דגמים. האם מישהו יכול לתת לי מדד של צריכת דלק לדגמים הנ"ל? (מדד יותר טוב מאוכלת המון לבסדר לאוכלת מעט) ביצעתי חיפוש ויצאתי מבולבלת מכל התשובות. הדגמים הם: מיצובישי כריזמה 99-98 מאזדה 323 מודל 98 ניסן אלמרה מודל 98 האם הסטיגמה של "לקנות מהשכרה" באמת לא נכונה ביחס לירידה במחיר? (גם על זה עשיתי חיפוש ולא הבנתי מה התשובה הנכונה) שנית ברצוני להודות לכולם על התשובות מראש- זו פעם ראשונה שאני משתמשת בפורום וירטואלי וזה ממש עוזר למי שלא מבין כלום בלקנות מכונית
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
- 3 תגובות
- 888 צפיות
שלום לכל חברי הפורום, אני נהג חדש ואני מעוניין לקנות את מכוניתי הראשונה. אני מחפש אוטו שיהיה קומפקטי וזול להחזקה(אמין, ללא צריכת דלק רבה וכו') ושלא יהיה עגלה רצינית. יש לי כמה כיוונים: -גולף 2.0 2003 אני מחפש עם חבילת ג'נריישן...האם המחיר הגבוה של הגולף באמת מוצדק? -מאזדה 3 5 דל' אני חושב שרק מודל 2004 נכנס לי בתקציב. ראיתי שרבים מחברי הפורום ממליצים על פיז'ו 206 XS, האם הוא עדיף מהדגמים הנ"ל? כמו שאמרתי, אני ישמח להצעות נוספות. המון תודה לכל המגיבים
הודעה אחרונה מאת YoaF, -
רכב יד רביעית
מאת mayb- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצאנו ניסן אלמרה יד רביעית עם 110000 ק"מ אבל הוא רוצה 40000ש"ח - מישהו יודע כמה צריך לשלם על יד רביעית (מודל 2000) האם כדי לקנות יד רביעית? האם זה לא אומר שמשהו לא טוב ברכב? אני יודעת שאחת מהיידים היתה השכרה/ליסינג. האם זה משנה?
הודעה אחרונה מאת Black Joker, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים השבוע בדקתי בעצמי פאסאט 01, 1.8 המוכר אמר לי שיש מנגנון הגנה "שלא ישכחו ילדים ברכב" ואז החלונות האחוריים נפתחים האם יש כזה דבר? או שיש בעיה בחלונות החשמל של הרכב, מישהו אמר לי שיש בעיות גדולות אם חלונות חשמל של פאסאט. אשמח לעזרה תודה רבה חג שמח!!!
הודעה אחרונה מאת almog12345, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש פונטו ספייס ומעניין אותי איזה שנה הכי מוצלחת ואיזה דגם כמובן ? מהו דגם הELX ? באיזה שנים הוא יוצר ? והאם יש לו הרבה חלפים או שלא מומלץ ?
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
רובר 214 כדאי ?
מאת שלי84- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מתעניינת ברובר 214 שנת 99 , ידני, יד 2, מנוע 1400 וקילומטראז 150000 אני מודעת לבעייתיות במציאת חלקים מקוריים לפעמים, אבל מעבר לזה, האם שווה לקנות ב-17000 ? המון תודה לכם!
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אז ככה קודם כל נעים מאוד ואחלה אתר הוקם פה אני מחפש כבר כמה זמן לקנות רכב, כבר כמה ימים שאני חורש פה את הפורום ואת מדורי החיפוש ועובר מעוד נושא לעוד נושא קרוב כזה או אחר מה שקרה זה שמרב מידע כבר הלכתי לאיבוד ונשארתי עם יותר מידי סימני שאלה.... אני מעוניין לקנות רכב עד לתקציב של 40 אלף ש"ח שאת זה העלתי עוד מ 35 אלף... הרכב שאני מחפש חייב להיות לפחות בגודל 1600 הוא ישמש בנסיעות בין הקריות לחיפה בעיקר (הרבה עליות לא קלות לרכבים קטנים), שיהיה מרווח ככל הניתן, חסכוני ככל שניתן (למרות שזה בסוף פונקציה עיקרית של הנהג מול הרכב) ושיראה סבבה (שוב הכל בעיני המתבונן...) אבל מרב שקראתי פה עשרות דיונים ונושאים בדיוק כמו שאני עכשיו פותח פה הלכתי לאיבוד לגמריי בראש רצות לי …
הודעה אחרונה מאת Baruchg, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי ראיתי דייהטסו שרייד 97 נוספת היום, הוא יד שלישית ועבר 150,000 , המחיר שנקבע כרגע לפני הבדיקה והתחייבות בשילדה הינו 18,000, שזה 500 ש"ח מתחת למחירון. הטסט הבא באפריל, לטענתם הרכב עבר טיפול לאחרונה כי לא תיכננו למכור. מה דעתכם ? אגב, האם היד והקילומטראז' גבוהים מידי ? (ברור לי שממוצע של יד הוא שנתיים-שלוש ושל קילומטראז' 15-20 לשנה), כמובן שהייתי מעדיפה למצוא יד וקילומטראז' נמוכים יותר, אבל אני כבר מעל חודש מחפשת רכב וקצת מתחילה להתייאש. (נא לא להמליץ לי על פונטו). רציתי לשאול מה מקובל לשלם במצב כזה, מעל או מתחת למחירון ? וכשנגיע לבדיקה לאיזה פרמטרים צריך להתייחס כדי להוריד מעלות הרכב ? תודה מראש, אשמח לתגובות.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- 5 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
השבוע ראיתי בסוכנות את ה S40 אותו מרשים אבל החבר שהיה איתי הסביר לי כי בחיים אני לא אוכל להפתר ממנה כי השוק שלה ממש קשה האםפ יש אמת בדבריו?
הודעה אחרונה מאת xran, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי 2 הצעות לדייהטסו שרייד. איזו מביניהן משתלמת יותר? (איזה רכב יותר טוב...) נפח-1.3 , אוטומט, 1997 , יד 2. 128,000 ק"מ. או נפח-1.3 , ידנית, 1999 , יד 2. 132,000 ק"מ. שתיהם במחיר של 24K ש"ח. (האם זה בכלל לגיטימי? זה המחירון, יותר או פחות??)
הודעה אחרונה מאת DOCTOR, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב. שכנה שלי הציעה לי את רכבה,פולקסוואגן פולו קלאסיק,גיר ידני,נפח 1600,שנת 2001,ועם 100 כ"ס. הרכב עדיין לא הגיע ל-80 אלף ק"מ שלו והוא עבר טסט לפני כשבועיים,היא גם יד 2.בנזין.לא דיזל. היא טוענת שהמחירון שלו הוא 37,360 והיא רוצה עליו 37 אלף. יש עליו פה ושם שריטות קטנות ומכות/מעיכות קטנות שלא כ"כ רציניות אבל זה מפריע לי חיצונית עוד במיוחד שיש בדשבורד מול הנוסע 2 שריטות עמוקות יחסית שנגרמו ככל הנראה מחפץ חד כלשהו. * אני חושב לקחת אותו מחר (26.9.07) לבדיקה. מה דעתכם? המחיר שווה את הרכב? ועל מה להתמקח איתה אם אפשר ועד כמה? תודה לכולם!
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רברב. לזוגתי שתחיה, נכנס ג'וק לעבור לצפון הרחוק לאיזור תל חי לצורך לימודים. אני מחפש לה כעת רכב אוטומטי, נוח וחסכוני. באיזור הK30 כדי שיוכל להגיע פעם בשבוע לתל אביב רבתי. הדגש הוא על חיסכון עקב היותינו סטודנטים, שיהיה הרכב הכי "אפור" ומשעמם מצידה. נו מילא...יהיה לי תירוץ לעבור לאופנוע... אבי .פ.
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. אני בדרך לרכישת רובר 620TI. לפני שבוע שוחחתי אם מישהו מהאתר שבדיוק קנה 620TI. מה שמוזר היה שהוא אמר שהרכב הוא 2300 טורבו ולא 2000. הוא שאל אותי ולא ממש ידעתי מה לענות לו. הוא אמר שכתוב ברישיון נפח 2255 ושבעל הרכב אמר לו שהמחירון הוא כמו של ה2300 טורבו שזה 21,500. בכל מקרה מצאתי רובר 620TI שנת 96 שבעל הרכב אומר שזה מנוע 2300 טורבו והמחירון הוא 22,500. נכנסתי למחירון לוי יצחק ורובר 2300 יש רק אוטומט וממש לו טורבו. לפי המחירון ולפי כמה חיפושים שעשיתי רובר 620TI היא 2000 טורבו. אני אשמח אם מישהו שמבין יוכל לשפוך קצת אור על המקרה ולהגיד לי לפחות היכן אני מוצא את המחירון של הרכב. אני אמור לנסוע לראות את הרכב ביום ראשון אז אני קצת בבעיה. תודה רבה…
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם טוב אז כפי שהבמתם הנני סטודנט, אך ברכ תחום ידועתי מוגבל על כן אני פונה לפורם זה. אז כרגע אני וחברה שלי בדרך לקניית רכבנו הראשון ואנחנו מתלבטים ראשית בין סולר לבנזין, כן אנחנו יודעים אגרת הטסט אומנם יקרה יותר אך החל מעוד שנה המחיר בין הבנזין לסולר יתקזז ומצד שני אנחנו יודעים שאנחנו לא הולכים לבצע מספר נסיעות גדולות רצינו לדעת האם מלבד אגרת הטסט ישנן עוד חסרונות כספיים לסולר? שנית רצינו לדעת לגבי סוגי רכבים מסויימים החלום שלנו לקנות רכב בסגנון טויוטה היילקס וחברותיה נגוז מיכוון שאנחנו עוברים לגור בבאר שבע, מה שמצביע על אחוז השרדות נמוך על כן החלפנו את שאיפותנו לרכב מסוג ברלינגו או קנגו... מה משניהם עדיף והאם מישהו יודע את צריכת הדלק שלהם (לשנים 97-00) יתרונות…
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם. מחפש המלצות על רכב קטן שיהיה זול במיוחד לתחזוקה ודלק. שיהיה מאוד מפואר מבפנים עם נסיעה מאוד נוחה ויציבות הגה. עד 45 אלף שקל. כמו כן האם כדאי לקנות רכב מליסינג או השכרה ? - כי יש 15 אחוז הנחה ויש גם חברות שנותנות שנתים אחריות לתיקונים
הודעה אחרונה מאת PorSche-911, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה הייתם עושים במקומי... רוכשים פולו 16V, יד שניה עם145K או סקסו VTR יד ראשונה עם 85K(מסוחר) שני הרכבים עולים 30,000 שקל. יש לי בעיה לשלם על הסקסו 14 מעל מחירון ועוד לסוחר תודה.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מתלבט בין גראנד ויטרה וטוסון חדשות... עשיתי על שתיהן נסיעת מבחן ומאוד התאכזבתי מהכוח של הסוזוקי אך עדיין מתלבט. מספר שאלות: 1. למה כמעט אין על הכביש גראנד ויטרה? 2. מה צריכת הדלק האמיתית של גראנד ויטרה? 3. מה צריכת הדלק האמיתית של טוסון? רוב הנסיעות שלי מחוץ לעיר. תודה
הודעה אחרונה מאת oferm, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לקראת היישורת האחרונה בבחירת רכב ואחד הדברים שחשובים לי היא צריכת דלק אשמח אם מישהו עזור לי בצריכת דלק לרכבים הבאים: קנגו, ברלינגו, פונטו, סיטרואן סקסו, ופיזו 205 כל הדגמים מתייחסים לשנים שבטווח המחירים עד 20k תודה יואב
הודעה אחרונה מאת KoM, -
קניה רכב מEBAY
מאת kfir-d- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום ואם ההודעה לא קשורה לנושא אז בבקשה להעביר בלי לנעול רציתי לדעת איך אפשר לקנות רכב מEBAY כמה הוצאות יש איך אני יודע אם הרכב יכול להגיע לארץ כמה מיסים צריך לשלם קיצור אני אשמח לכל החומר הדרוש נכנסתיגם לאתר של רשות המיסים אבל ולא כל כך הבנתי את המדריך שם
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, בחיפושנו אחר מאזדה לאנטיס 2003, ראינו רכב שהעלה בנו כמה חשדות ורצינו להתייעץ. מדובר ברכב מדגם LX שהמחירון שלו בסביבות ה-60, והמוכר ביקש 57. סה"כ נראה שהרכב במצב טוב, כמובן שאם יהיה רלבנטי ניקח לבדיקה. הבעיה היא כזאת: הרכב נקנה דרך ליסינג מימוני ועדיין רשום על שם הליסינג ברשיון הרכב, עם הערה שיש שעבוד לבנק. המוכר טוען שהרכב נקנה ע"י חבר שלו, והוא קנה אותו מהחבר ושילם את שארית השעבוד. טוען שכשנקנה יבוא איתנו למשרד הרישוי כדי להוציא רשיון חדש עליו לא כתוב שיש שעבוד. למוכר ייפוי כוח מחברת הליסינג על-מנת להעביר בעלות. המוכר בכוונה לא העביר בעלות מהליסינג אליו, כדי לא להוסיף "יד" ברכב, והוא מתכוון להעביר בעלות ישירות לקונים. מה דעתכם? חשוד, או שי…
הודעה אחרונה מאת אבולושיין, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
קניתי ספייס 2001 השכרה לשעבר. ברשיון רכב היה רשום בעלים קודמים 01, אבל זה היה רישיון רכב של בעלים יד שניה. הבעלים יד 3 לא עשה עדיין טסט, לכן הראה לי את הרישיון הזה. אחרי חודשיים הגיע טסט חדש, רשום שם בעלים קודמים 03 אז הפכתי להיות יד רביעית. במודעה בלוח פוקוס הוא רשם שהוא יד שניה, האם שווה לתבוע אותו? מה יצא לי מזה? האם רק כאב ראש וכלום פיצוי, או יכול להיות שאני אקבל משהו? או פשוט להשלים אם העובדה שנדפקתי. (שבוע וחצי אחרי שהרכב היה אצלי הכנסתי אותו לחצי אברול אבל זה לא קשור.)
הודעה אחרונה מאת U.S.A, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אחרי 5 וחצי שנים עם השרייד (רכב ראשון), התחלתי ברצינות לשקול להחליף אותה. האמת היא שאני לא ממהר במיוחד כך שכרגע אני מחפש דגם להתרכז בו ורק לאחר מכן אתחיל לחפש אקזמפלר שמור. מבחינת הדרישות: ידנית, 5 דלתות, בטוחה באופן יחסי (ABS, כריות), לא מתחת לשנת 99, אמינה ונוחה עד כמה שניתן. חשבתי על הפונטו ספייס 2001 (80 כ"ס), בנוסף גם קראתי כאן מספר תגובות חיוביות על הרכב מה שרק חיזק את הרעיון. אשמח לשמוע כמה תגובות על האמינות, בעיות ומחלות משמעותיות (בעיות חשמל אמרו לי?) ואיך מחירי החלפים ביחס למתחרות? מה לגבי הנוחות, בטיחות וצריכת דלק? אשמח לשמוע רעיונות נוספים. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם, חג שמח אני סטודנט שמחפש רכב לכ-25,000 ק"מ ומעלה בשנה, וחשבתי על סיטרואן C3 HDI. מצאתי C3 בנזין בעלת קילומטרז נמוך, וחשבתי עליה - אבל אין לי מושג מה צריכת הדלק שלה (מדובר על ידני כמובן). מישהו יודע? האם כדאי ללכת על דיזל עם כ-120,000 ק"מ, או בנזין 40,000 ק"מ? אשמח לתגובה, תודה.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני סטודנט מחפש אוטו עד 45,000 עכשיו אחרי התלבטיות יש או יפנית או גרמנית צריך שתיהיה חסכונית ולא תבלה במוסך, ותיקונים לא יקרים, בעיקר לנסיעות בין עירוניות של ב"ש ת"א אני חשבתי על 323F שנת 2000 או 99 או אפילו שנתון יותר חדיש, פולו 16V 2001 ואם אפשר אז 2002 ניסן אלמרה 2002 בלבד, ואלי אירופאית נוספת היא פיאסטה 2004 בהזדמנות! מעדיף אוטומטי, אשמח לשמוע עןד הצעות תודה על העזרה
- 3 תגובות
- 865 צפיות
פיאט פונטו שנת 99-00 , כדאי ? אני מתעניינת בצריכת דלק ,בבעיות מכניות שכיחות ברכב, האם נכון שלאחר 120000 ק"מ מתחילות לצוץ הבעיות , כמה מחיר מומלץ ? מדובר בפיאט פונטו שנת 00 יד 2 ,130000 ק"מ, ידני, מנוע 1300 לעומת פיאט פונטו שנת 99 יד 2, 80000 ק"מ, ידני, מנוע 1400 ? מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת dudu g,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 598 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NickName1
- yd b-4
- ארגון החסד העולמי
- Igalz
- RedLabel
- פאר האורה
- gadik6
- Shai.sku
- chaimm
- andor
- פול-טנק
- FuriousLift