ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,623 נושאים בפורום הזה
-
מחירון רכב
מאת APeleg- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, ברצוני לקנות רכב 7 מקומות מרווח. חשבתי על יונדאי טרג'ט 2000 דיזל, עקב המלצות רבות שקיבלתי. שאלתי היא לאיזה מחירון להתייחס? לוי יצחק נותן 95000 למודל 2002 מוטוקאר באינטרנט נותן 70000 אני מבין שלוי יצחק הוא ה"מחירון הרשמי" אבל האם הפער הזה הגיוני? יש בכלל טעם להתיחס למחירונים אחרים? תודה, אמיר
הודעה אחרונה מאת APeleg, -
- 0 תגובות
- 798 צפיות
שלום, אני הולך היום או מחר לקחת פונטו לבדיקה. הרכב משנת 98', יד 1 פרטי, נסע 100k ק"מ. הדגם המאובזר (75). הרכב מאוד מושקע ומטופל (רק במוסך מורשה, יש את כל הקבלות). יש טסט לשנה והושקע גם כסף ברמקולים איכותיים ומערכת אזעקה. הרכב עבר תאונה קלה מקדימה שלאחריה החליפו מכסה מנוע (יש את כל הקבלות והערכות שמאי - ירידת ערך של 1.5%). בנוסף, יש דפיקה קלה בדלת האחורית. המחירון הוא 19k ולאחר שיקלול זה יוצא 19,665. המוכר רוצה 22 והוא מוכן להתפשר אבל ממש טיפה לאחר שיהיו תוצאות הבדיקה (בטוח ימצאו משהו אבל לא צפויות הפתעות מרעישות). הוא מדבר על ירידה של עוד כ-1.5%. המוכר נשמע לי אמין (עשיתי המון שיחות לאחרונה וראיתי רכבים אז כבר יש לי מושג). מה אתם אומרים? לשלם יותר? בכמה? תודה!
הודעה אחרונה מאת israel-r, -
- 11 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם. מבקש לקבל פרטים על שני הרכבים הללו משנים 95-96 שני הרכבים עברו כ 130.000 ק"מ ידיים ראשונות שמורות ומטופלות בחברה כולל תיעוד. רציתי לדעת בבקשה: 1. עלות טיפולים ממוצעת 2.זמיות ועלות חלפים 3.האם יש בעיות(מחלות) עם הרכבים הללו (מדוע רכב מפנק לא עולה כל כך "הרבה" יחסית) 4.מה צריכת הדלק 5. כיצד הרכב נסחר מעל המחירון או מתחת והאם יש שוק לרכבים הללו *אני חושב על הרכב מאחר ואנשי הפורום המליצו לי על הרכב כשביקשתי לברר פרטים ל BMW 316 שנת 95 הם אמרו לי שעדיף את הוולוו. בבקשה עזרתכם קצת מבולבל. תודה והמשך יום טוב.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אוקטביה 1.6 (8 שסתומים) 5 דלתות מול רנו מגאן 1.6 4 דלתות . שתיהן ברמת האיבזור הגבוהה , אוקטביה יקרה בכ-10 אלף ש"ח . האם יש הצדקה להפרש , ואם כן - מה ההצדקה ?!? אודה לכל התיחסות לנושא , יואל .
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לאחר חיפושים אחרי רכב בתקציב 50-55 אלף, מצאנו אופל אסטרה CDX 1600, שנת 2002 עם 52 אלף קילומטר (יד ראשונה). המוכר רוצה 54 אלף שח (למרות שהמחירון הוא 52 לטענתו - עדיין לא בדקתי בעצמי). לאחר חיפושים בפורום לגבי הרכב, הבנתי שזה רכב מומלץ אבל הייתי שמח למידע נוסף: - האם שנתון 2002 מומלץ? (ראיתי בפורום הרבה המלצות על 2000-2001, האם 2002 שונה)? - אני אשמח להבהרה איזה גיר בדיוק יש בדגם, לא הבנתי אם גיר אוטומטי רגיל או משהו ממוחשב? - מהם הדגשים שכדאי לי לבדוק לפני שאני לוקח אותו לבדיקה? מעבר לסביב עם האוטו להרגיש שהוא סוחב, נוסע ישר ושהטורים סבירים לא עשיתי יותר מידי. - האם יש מקום מומלץ לבדוק את הרכב בתחום של פתח-תקווה - יהוד? מהם הדגשים שכדאי לי לשים אליהם ל…
הודעה אחרונה מאת 4Rider, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי תקציב בין 50,000 -55,000 לרכישת רכב ואני מאוד מתלבטת אם כדאי לרכוש אופל קורסה שנת 2003 ומעלה- איך הרכב מבחינת סחירות ואמינות? אני חייבת לציין שהופתעתי ממעט ההודעות "למכירה" שמתפרסמות לגביו בכל אתרי המכירה. כמו כן, מה דעתכם על פיג'ו 206? הבנתי מחברים שיש לרכב הזה המון בעיות חשמל. חשוב לציין כי בכל מקרה אני מתכוונת לרכוש רכב אוטומטי. כל המלצות על רכב אחר שעומד בתקציב שכתבתי, יתקבלו בברכה.. תודה מראש, מעין
הודעה אחרונה מאת 4Rider, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני עומד לקבל רכב חדש מהעבודה (דרגה 2) מה עדיף - רנו מגאן או מאזדה 3 (אני חושב שמאזדה 3 היא בקטגוריה של דרגה 2. אם לא אשמח שיתקנו אותי) אני בעל משפחה + 2 נסיעה כל יום מפתח-תקווה לקרית-מלאכי (70 ק"מ דרך כביש 6) וחזרה. אשמח לקבל חוות דעת מבעלי ניסיון. תודה
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- 2 תגובות
- 950 צפיות
המנוע הוא 2000, 3 דלתות. שנת 94, דגם הgsi מחירון הוא 16K את המכונית אני צריך לנסיעות בעיקר בעיר, לפעמים מחוץ לעיר, אבל יהיה שימוש יומיומי במכונית לרוב היום (חוץ מזמן העבודה) מומלץ? מישהו בעל המכונית יכול להמליץ? חלקי חילוף יקרים? ניתן בכלל להשגה חלקי חילוף משומשים? אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
עזרתכם נדרשת, הגיע השעה לקבל רכב ליסינג מהעבודה של האשה. האופציות הן יונדאי גטס ודייהטסו סיריון. 1. סיריון- סה"כ רכב חמוד מאוד שנראה טוב יותר מהגטס. היא גם מרווחת יותר מהגטס אבל מרגישה "פחות אוטו" מבפנים. המושבים של הסיריון שטוחים ופחות מוצלחים. הסיריון חמודה ונותנת הרגשה של סמארט גדולה. 2. גטס- צפופה יותר אבל נסבל והמושבים מוצלחים יותר. סה"כ מרגישה כרכב מכובד יותר אבל לא ברור לי כל כך איזה גירסה מציעים בליסינג (כמה כריות אויר? יש ABS? ריפודים כמו באולם תצוגה?) אין חשיבות לנתונים כמו צריכת דלק, אמינות ועלויות אחזקה. כן יש חשיבות באיזה רכב הכי נוח לגמוע מרחקים. מי יכול להציף פרמטרים נוספים שיכולים להיות חשובים?
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הי הלכתי לראות היום כריזמה שנת 98 GLX עשתה 120 אלף קילומטר,קיים ספר טיפולים ממוסך מורשה המוכר מוכן להתחייב על שסי,גיר,מנוע(למעט הליקויים) הוא טוען שהרכב עבר בדיקה והליקויים המשמעותים שנמצאו הם 1- 2 תושבות מנוע,לא תושבת מרכזית(הוחלפה לא מזמן) 2- נזילת שמן מהגיר 3-מתלים\בולמים חלשים המוכר טוען שלגבי התושבות אמרו לו במוסך שאין צורך להחליף ולגבי הנזילה אמרו לו שזה "הזעת גיר" עשיתי סיבוב על הרכב, הרכב נוסע חלק,צמיגים חדשים,אין רעידות מהמנוע אך יש חריקה בלחיצה על ברקס למרות שהוחלפו לא מזמן(חריטה ורפידות) הכפתורים של החלונות חשמל מפורקים(מתנדנים) אך עובדים המוכר מוכן להוריד 2000 מהמחירון אשמח לחוות דעתכם לגבי הליקויים ועלויות לפני שאני לוקח את הרכב…
הודעה אחרונה מאת royban, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ממש מתלבט בין שתי הרכבים , זה יהיה רכב ראשון שאני קונה ולכן אתן לכם את הנתונים עבורם בתקווה שתוכלו לעזור לי לבחור סוברו שנת 95 1600סמ"ק 148000 ק"מ יד שלישית דגם GL המאובזר יותר מחיר נדרש 24000 בגלל בעית מזגן (דליפת גז) וממש מעט תיקוני פחחות סקודה שנת 99 1600סמ"ק 78000 ק"מ יד שלישית דגם GLX מחיר נדרש 15000 קצת יותר מ 1000 שח מעל למחירון אני צריך את הרכב לכול סוגי הנסיעות והוא ישמש בעיקר לנסיעות מחוץ לעיר בסופי שבוע
הודעה אחרונה מאת MCLM, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תעזרו לי בהתלבטות דחופה ! אופציה א' : לנסר 92 אוט' יד 4 עם 240,000 ק"מ - מחירון 13.500 הוא מוכן למכור ב-11.000 - המוכר - מנהל מוסך מיצובישי בנהריה הרכב אצלו רק שנה. אופציה ב': סובארו DL שנת 88 יד 4 עם 200,000 ק"מ והמוכר רוצה 6,500 מחיר גמיש. הרכב אצלו 7 שנים. בהנחה ששני הרכבים במצב טוב. מה ההמלצה ? אני רוצה לחסוך אך האם כדאי לרדת לדגם הישן ?
הודעה אחרונה מאת Bula, -
- 1 תגובות
- 852 צפיות
היי לכולם, מחר אני הולכת לראות 2 פיאסטות, אחת משנת 96 והשניה שנת 97, ההבדל במחירים הוא מזערי בגלל הנתונים של כל אחת, השאלה היא האם מראש כדאי ללכת על ה 97, האם היא נחשבת טובה יותר/אמינה/חסכונית , מה ההבדלים? אמינות וחסכונות חשובים לי מאוד. אשמח לתגובות מהירות.
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני עוד סטודנט עני (כמו כולם ) שמחפש אוטו עד 25k - נסגרתי לא מזמן על פורד פיאסטה 00-01 ומאז אני מחפש בטירוף אחר רכב ה"חלומות" (קילומטראז' סביר, ידנית וכמובן שמורה אם אפשר) אבל הגעתי למסקנה שזה כמעט בלתי אפשרי.. רוב הפיאסטות מאותו שנתון הן מהשכרה לשעבר ועשו קילומטראז'ים מטורפים... כמעט התייאשתי והחלטתי לפנות לאנשי הפורום - איך אני מגשים את חלומי ומשיג פיאסטה משנת 2000? או אולי אני בכלל לא בכיוון וכדאי לי ללכת על רכב אחר לגמרי.. אני יודע שהנושא של "מכוניות עד 25k" נטחן עד דק (בלשון המעטה) אבל אני כבר די נואש.. יש מצב שבסוכנות רכב אני אוכל למצוא את מבוקשי? תודה מראש, גאמי.
הודעה אחרונה מאת gamy, -
-
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם :] בשבועות האחרונים אני חושב על לקנות פיג'ו 106 1.6 דגם הראלי, מהשנתונים 95-97 המעבר (מסיבות אישיות) יהיה ממרצדס E240 שנת 99 (~170 כ"ס ומשקל של טון וחצי) אני רוצה לשמוע את הדעה שלכם, לגבי האם המעבר יהיה לטוב או לרע בדברים הבאים: - כוח זמין (האצה מהמקום \ האצת ביניים) - התנהגות בסיבובים ואחיזה - תחזוקה (אני כמעט בטוח, אבל רוצה לוודא) - אמינות, במידה ושני הרכבים היו מתוחזקים כראוי ומטופלים בזמן תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת BiG_BuG, -
- 1 תגובות
- 705 צפיות
שלום לכולם אני שוקל לבצע התקנת גז.היש בעל ניסיון?חלפים?תקלות?מטען?מומנט?תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 2 תגובות
- 951 צפיות
להלן שאלתי: מיניואן אוטומטי בן 3-4 שנים עבור משפחה עם שתי בוסטרים +כיסא בטיחות, רכב בעיקר לסופי שבוע (6,000 ק"מ בשנה), לתקופה של 3 שנים עפ"י הפרמטרים הבאים לפי סדר עדיפות: 1.בטיחות +ביטול כרית אוויר מלפנים 2.ירידת ערך 3. עלות ביטוח מקיף 4. צריכת דלק 5. עלות טיפולים וחלקי חילוף 6. היכולת להניע גם אחרי שבוע בחנייה (כבוגר סניק זה לא טריויאלי) הדגמים שבאים בחשבון: מזדה 5 2005, MPV 2004, מיצובישי גרנדיס, טויוטה אוונסיס ורסו(?).
הודעה אחרונה מאת ULY, -
- 0 תגובות
- 724 צפיות
שלום לחברי הפורום. ברצוני לדעת מה ההבדל בין 2 דגמי הניסן מקסימה משנתון 99-03 . הכוונה היא לדגם עם מנוע 2 ליטר ל 3. אם אפשר להתייחס לתחזוקה כללית , וצריכת דלק. והאם הרכב הנ"ל מגיע עם גיר טיפטרוניק וכמה הילוכים, 4 או 5? תודה
הודעה אחרונה מאת bruno the blade, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 725 צפיות
אני רוצה לקנות פג"ו 106 אני מיתלבט איזה דגם ואיזה שנה לקנות איזה דגם של ה106 הכי מושלם ????:idea:
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכם פורום יקר ואיכותי, ההורים שלי מתלבטים לאחרונה נמרצות איזה רכב לרכוש,בהתחלה הרכב שהיה לאבא שלי על הכוונת היה היונדאי טוסון 2008,ההינו כבר קרובים לביצוע עסקה כי אנו מודעים לעובדה שמדובר ברכב מעולה,אבל לבסוף מה שהרתיע את אבי היא העובדה שמדובר ברכב עם מנוע 2.8 שטוחן יחסית הרבה דלק(בהשוואה לפרייבט חסכוני)ככה שזה לא אידאלי לנסוע עם רכב ששותה ליטר כל 8ק"מ ומאכסן בתוכו טנק מלא שעולה למעלה מ500ש"ח. לכן התחלנו לחפש רכב פרייבט חסכוני,ושיהיה מרווח וחדשני והכי חשוב שיהיה לו שוק טוב(כי אנחנו מתכננים למכור אותו בעוד 5שנים בערך). על כן הרכב שהתמקדנו בו הוא ה"טויוטה קורולה 2008 החדשה" שנחשבת לאיכותית מאוד(גם מבחינת מרווח ושמירת ערך שוק)הרכב משלב גם תיבת הילוכים רוב…
הודעה אחרונה מאת Indego, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה אתם אומרים על הרכבים הנ"ל ומה יותר מתאים לנהג חדש בתור רכב ראשון אני מסתכל גם על צריכת דלק, אמינות, חלפים וכו' וכו' ... מקווה לקבל עזרה והכוונה ממכם חברי הפורום המלומדים! תודה רבה ואם יש אופציות אחרות בתקציב של עד 30000 אני אשמח לשמוע!!!
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב אני גולש באתר כבר כמה ימים בחיפוס אחרי אוטו' "חלומותי" בכול מקרה אני מחפש רכב בתקציב 15K+- דברים שהם MUST 1. רכב חייב להיות חזק (כ"ס,קג"מ)/אם לא חזק אז לפחות עם אפשרות לשיפורים עם מינימום השקעה. 2. רכב מפנק (ה"כ ח"ח נ"מ מזגן)וגם ידני אני יכול לומר שהמכוניות שעומדות על הפרק הם: קורסה GSI ,רנו RSI , רובר216 ,פולו,אלפא 145 ,חשבתי גם על 106 אבל הבנתי שלא ניתן למצוא במצב נורמלי 3. עוד דבר אחרון אך לא פחות חשוב עלות החזקה (דלק,טיפולים וכו') אני יודע שרכב ספורט זה לא בדיוק חיסכון אבל עדיין בהשווא בין רכבים הנ"ל אם תוכלו להסביר מה לבדוק מה לא לקחת(ומדוע) מה הנתונים של הרכב (צריכת דלק/תיקונים/וכו') וכמובן מה לבדוק לפני הקנייה נ.ב אם יש לכם רעיון …
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 4 תגובות
- 965 צפיות
שלום אני סטודנט מחפש רכב... מצאתי אוטו מיצובישי סופר לנסר אוטומט שנת 1997 יד 3 עשתה 156 במחיר 20K האם כדאי? האם הוא צורך הרבה דלק? האם אמין כמו יפניות אחרות? לכל מי שיש לו משהו לספר על הרכב אשמח תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום ,בבקשה המלצות לרכב בתקציב של גג 35אלף ש"ח הצרכים : מראה ספורטיבי קטן זולה לאחזקה לבולעת דלק בטירוף ידני לא אכפת לי העיקר שתהיה זולה נסיעות במרכז : בעיר ות"א- ראשל"צ ללימודים בטוחה ואמינה שלא כל שני חמישי אלך למוסך... חשבתי על : אופל טיגרה 1.6/1.4 ???הגיוני רנו מגאן קופה 1.6 ידני מתאים? האם יש עוד רעיונות או המלצות בתקציב הזה גם לא מראה ספורטיבי...אבל קומפקטי לחניות בת"א תודה
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום וערב טוב לכולם. לא מזמן התחלתי בחיפושי אחרי רכב קטן וספורטיבי אשר מתאים לתקציב שלי,לבסוף הגעתי להחלטה שאני מעוניין באחד מהדגמים הבאים: פיאט פונטו HGT 01-02 פיג'ו 206 01-02 XS שלוש דלתות 1600 ידני 110 כ"ס אבקש חוות דעת [אם אפשר מבעלי נסיון,בעלי רכב בהווה או בעבר] עם דגש על: אמינות. חלקי חילוף ועלות. צריכת דלק. הוצאות שוטפות\אחזקה כלכלית. וכל דבר שיש לכם לספר על כוח,ביצועים,חויית נהיגה וכ"ו. תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת PsyRax, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי 205 מקסימה מודל 94 מנוע 1.4(מת על האוטו שלי) אני מחפש רכב אחר. הבעיה היא שאני מחפש רכב חסכוני בדלק ובנוסף שיהיה עם תא מטען (שיכול להכיל עגלה לתינוק) ההתלבטות היא בין מספר מכוניות: 306 (4 דלתות) 1.4 יונדאי אקסנט 1.5 קאיה ריו 1.5 דיהטסו שרייד קלאסיק 1.5 רנו קליאו קלאסיק 1.5 דיהו לנוס 1.5 שברולט אבהו 1.5 פולקסווגן פולו קלאסיק התקציב הוא 30000 +\- האם ה 306 דומה בהתנהגות ל 205 (אני מניח שהמנוע זהה ) תודה מראש על העזרה איתן
הודעה אחרונה מאת זיו עוד, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם! ההורים של אישתי רוצים לקנות רכב (כדי שיוכלו למכור לנו את הרכב הישן שלהם, שאותו אנחנו מאוד צריכים עקב הולדת הבת). מבחינת תקציב- אין להם בעיה כל כך והם רוצים לקנות רכב חדש מהחנות. הם ראו הרבה רכבים עד שצמצמו את ההתלבטות ל-2 : מאזדה 3 2008 או סוזוקי ליאנה 2008. אשמח מאוד אם כל מי שמבין (אבל רק מי שמבין) יוכל לתת לי ייעוץ- יתרונות/חסרונות של כל רכב, אמינות, דלק, דגמים מומלצים יותר/פחות, נוחות משפחתית וכו'... הם רוצים כבר בסוכות להזמין, אז כמה שיותר תגובות יעזרו להם להחליט. תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת tzvicha, -
-
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדשה כאן בפורום. התקבלתי למקום עבודה חדש, ואני צריכה לבחור רכב בליסינג מבין הרכבים הבאים: טויוטה קורולה רנו מגאן פז'ו 307 סיטרואן C7 יונדאי אלנטרה (לא נראה לי, אז כנראה ירד מהרשימה, אלא אם תשכנעו אותי אחרת..) ראיתי כאן שירשור דומה (בלי המגאן והיונדאי) וקראתי אותו בעיון, אבל לי יש עוד קריטריון חשוב שלא נלקח בחשבון: לבעלי ולי יש 3 ילדים, מתוכם 2 קטנטנים שיושבים בכסאות בטיחות מאחורה, ועוד אחת גדולה יותר שנדחקת בין שניהם וצפוף לה מאוד כיום, בפורד פוקוס המשפחתית שלנו. מעבר לזה, כמובן חשובה לי הבטיחות. ומכיוון שמדובר, כאמור, בליסינג - שיקולים של חלקי חילוף, עלות אחזקה, ביטוח וסחירות - כמובן לא רלוונטיים. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!
הודעה אחרונה מאת tzvicha, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום התלבטות בין 2 הרכבים שבכותרת: אני מחפש משפחתי שיהיה אמין חסכוני בלק ומרווח עד כמה שניתן (זוג+2 כיסאות בטיחות) המחירון של שני הרכבים הנ"ל די דומה. עיקר הנסיעות הם עירוניות ומידי פעם (אחת/2 לשבוע) בין עירונית. מעבר לכך עד כמה שידוע לי השוק של האלמרה חלש הרבה יותר מהפוקוס- האם נכון? תודה מראש על תשובות...
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 1 תגובות
- 639 צפיות
שלום לכולם, רציתי לקבל חוות דעת על דגמים מסויימים עם גיר אוטומט - הבנתי שיש דגמי רכבים שאין הרבה הבדל באמינות של הגיר האוטומט לגיר הידני אך יש מכוניות שעדיף לא להתקרב לאוטומט שלהן.. אני רוצה לדעת על האוטומט של השרייד החדשה, הסוויפט (וגם הסדאן אם יש אוטו') ושל המאזדה 121 אם יש. התקציב לרכב הוא כ 16-17 K. מהמעט מאוד ששמעתי עד כה הבנתי שהשרייד האוטומט לא מומלצות אך עם הסוויפט אין בעיה. מישהו יכול לחדש לי או להוסיף תמיכה למה שאני יודעת? תודה
הודעה אחרונה מאת idan2002lb,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 396 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elad_w
- Yuvalino
- לירון .ה.
- פינדר
- Igalz
- yor2
- itaysamurai
- yoav911gt2
- גולדן191
- Michaelgir
- mikk
- itaimoto