Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ על דגמי האוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לקבל חוות דעת על דגמים מסויימים עם גיר אוטומט - הבנתי שיש דגמי רכבים שאין הרבה הבדל באמינות של הגיר האוטומט לגיר הידני אך יש מכוניות שעדיף לא להתקרב לאוטומט שלהן..

אני רוצה לדעת על האוטומט של השרייד החדשה, הסוויפט (וגם הסדאן אם יש אוטו') ושל המאזדה 121 אם יש.

התקציב לרכב הוא כ 16-17 K.

מהמעט מאוד ששמעתי עד כה הבנתי שהשרייד האוטומט לא מומלצות אך עם הסוויפט אין בעיה.

מישהו יכול לחדש לי או להוסיף תמיכה למה שאני יודעת?

תודה

פורסם
שלום לכולם,

רציתי לקבל חוות דעת על דגמים מסויימים עם גיר אוטומט - הבנתי שיש דגמי רכבים שאין הרבה הבדל באמינות של הגיר האוטומט לגיר הידני אך יש מכוניות שעדיף לא להתקרב לאוטומט שלהן..

אני רוצה לדעת על האוטומט של השרייד החדשה, הסוויפט (וגם הסדאן אם יש אוטו') ושל המאזדה 121 אם יש.

התקציב לרכב הוא כ 16-17 K.

מהמעט מאוד ששמעתי עד כה הבנתי שהשרייד האוטומט לא מומלצות אך עם הסוויפט אין בעיה.

מישהו יכול לחדש לי או להוסיף תמיכה למה שאני יודעת?

תודה

דווקא על השרייד לא שמעתי בעיות מיוחדות בגרסה האוטומטית.

דווקא בסוויפט, הגיר האוטומטי פחות מומלץ, וזאת מכיוון שהוא גיר מיושן בעל 3 יחסי העברה בלבד! המשמעות הישירה היא שבנסיעה במהירות 100 הרכב "זועק לשמיים" והנסיעה בלתי נסבלת! הרכב לכשעצנו טוב לנסיעות עירוניות בעיקר!

בגדול, רכבים עם גיר אוטומטי בשנתונים הנ"ל, יהיו פחות אמינים בכל הדגמים המקבילים הידניים, עקב מורכבות הגיר, לעומת המכלול הפשוט מאד בגיר הידני! בתקציב הנ"ל הייתי מתרכז באופציה הידית, אלא אם אין ברירה אחרת.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...