ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בדקתי אימפרזה 2004, יד שנייה 41000 ק"מ במכון בבאר שבע (מונדיאל) תוצאות הבדיקה היו: 1. מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה- לא תקין- לנקות מערכת קירור+רדיאטור, קורוזיה בית טרמוסטט 2. מערכת פליטה- תקין 3. סרן קידמי ומערכת היגוי- תקין 4. קפיצים- תקין 5. שלדת מרכב- לא תקין (ליקויים בעלי משמעות נמוכה) תיקון כנף קדמי ימין המחוברת עם ברגים, תיקון דלת אחורית שמטל, תיקון כנף אחורית שמאל. ליקויים בעלי משמעות שולית- פגיעות בפגוש 6. מערכת בלמים- רפידות קדמיות שחוקות 7. צמיגים- צמיגים קדמיים פגומים 8. מערכת תאורה- לתקן החלפת אורות, מדחס רועש, אין אור מספר 9. העברת כח- תקין 10. מחוונים- תקין הערות כלליות: פגיעות פח/לחיצות, לבדוק רצועת תיזמון במוסך, מזגן ל…
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, אני צריך לקבל החלטה דחופה, לכן אני אשמח לקבל את המלצותיכם: האוטו המדובר דייהטסו שרייד קלאסיק שנת 99, מנוע 1500, יד 2, 100,000, מצב מכאני אמור להיות טוב ( עוד לא לקחתי לבדיקה ) , האוטו נצבע לא מזמן ( למרות שלא הייתה תאונה ), צבע כחול. המחיר 29,000 ( מחירון ). מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם האמת שאני מחפש הרבה זמן אוטו ועדיין לא מצאתי את הנכונה! אני סטודנט שמחפש אוטו חסכוני ואמין וכמובן שיסע לפחות פעמיים בשבוע את ב"ש ת"א אז צריך משהו יותר מ80 כוח סוס אני מאוד רוצה פולו אבל לא מוצא 1.4 16V אז אולי אחותה התאומה סיאט? התקציב הוא 45000 עכשיו יש לי שאלה נוספת ראיתי סיאט מדהימה ביופיה 2003 1.6 + סאן רוף אבל עשתה 220 אלף מה שווה לקחת אותה???
הודעה אחרונה מאת eazye15, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אבא שלי מחפש רכב דו שימושי ,שיהיה גם רכב עבודה וגם רכב משפחתי השאלה שלי האם ג'מפי יעמוד במשימה הזאת? ומה אבדל בין מנוע 1.9TDI לבין מנוע 2.0HDI וכמה כ"ס יש לשני מנועים האלה? ואיך הוא מבחינת נוחות נסיעה ובידוד רעשים ,יותר נוח מרנו קנגו? ואיך אמינות ומחירי אחזקה לאומת קנגו חשוב לציין שעכשיו יש לנו קנגו והוא קטן בשבילינו וחלש . בתודה מראש דני
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! ברצוני לרכוש טויוטה סיליקה שנת 1993 גיר ידני מנוע 2000 והשאלה שלי האם קיימת זמינות חלקי חילוף מכאניים לרכב הנ"ל בארץ? האם יש רכבים של טויוטה בארץ שחולקים את אותם החלקים כמו של הסיליקה?( חלקי מנוע,גיר וכ"ד) או שהמצב החלקי חילוף בארץ לרכב הנ"ל קשה ועדיף לוותר ולחפש משהו אחר? תודה מראש לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום חברים. עד לפני שבועיים התלבטתי בין הונדה אקורד לסיויק ( גירסת הסדאן ) לפני כמה ימים נפלה הזדמנות לרכוש הונדה סויוק חמש דלות 1800 ( זאת עם הגיר הרובוטי והמראה היפה ) מודל 2006 בסיבוב ראשוני שעשיתי עליה עושה רושם נחמד,סביבת נהג מפנקת נסיעה שקטה ומרחב פנימי. הגיר הרובוטי קצת 'תוקע' אבל הבנתי שזה עניין של הרגל. לעומת זאת הגיר החצי אוטומטי שמופעל באמצעות המנופים על גלגל ההגה מלהיב. אני לא טיפוס שמחליף כל חצי שנה רכב.הרכב הנוכחי בו אני מחזיק נמצא אצלי שנים לא מעטות. אני מחפש רכב שיחזיק אצלי לפחות שנתיים עד שלוש. השאלה המרכזית היא,האם ההונדה הנ'ל תוכל להתאים לי לתקופה כזו ארוכה ? וכמובן אשמח לשמוע מבעלי נסיון חוות דעת על הדגם הזה. עליי לקבל החלטה ל…
הודעה אחרונה מאת דינו, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
ושוב שלום לכולם, אני הולכת היום לראות פז'ו 206, 2002. המוכרת אומרת שהיתה תאונה קלה (מישהו נכנס בה ברמזור מאחורה) שבעקבותיה היו תיקוני פחחות וירידת ערך של 5%. טוענת שלא היתה פגיעה בשלדה. בעקבות החיפוש פה בפורום החכמתי ושאלתי אם אוכל לראות את דו"ח השמאי, והיא הסכימה. אבל - בעיה קטנה - אני לא מבינה כלום במכוניות (אבל לומדת מהר!). הייתי רוצה לבוא מוכנה ולדעת מה לחפש בדו"ח כדי לדעת שבאמת לא היתה פגיעה בשלדה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת pink moon, -
-
- 1 תגובות
- 868 צפיות
שלום לכולם מחפש רכב דו-שימושי.לעסקים ומשפחה ונשיאת ציוד.אני די נעול על הרעיון של פרטי דיזל טורבו עם וו גרירה לעגלה קטנה יש לי 45000 ש"ח לנושא.אין לי עיניין בברלינגו או דומיהם כי אני נוסע גם לפגישות עיסקיות.חשוב לי ככה:חסכון בדלק,מרחב פנימי רב,אמינות,בטיחות לילדים.הציעו לי רכבים רבים.אמרו לי כי יש בתחום הדיזל האוטומטי מספר אפשרויות:סיטרואן קסרה,רנו מגאן,סקודה אוקטביה,אופל אסטרה ועוד.אני אובד עצות.בקנדה הייתי קונה דודג' חדשה לחלוטין ב20000 דולר,אבל כאן זה לא ככה.מה עושים אנשים??? שבוע טוב מרעול צהוב
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
- 1 תגובות
- 561 צפיות
אני רוצה לקנות איביזה שנת 2001 יד ראשונה 48,600 ק"מ הבחורה אמרה לי שהרכב כבר עבר טיימינג. מה זה אומר על האוטו?
הודעה אחרונה מאת adddiaz, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלומות חברים למישהו יש מושג כמה עולה אגרת הטסט לברלינגו שנים 97/98/99 . בכל מקרה האם מישהו יודע מה ההבדל הכספי בין רכב בנזין לרכב דיזל באגרת טסט. תודה יואב.
הודעה אחרונה מאת pazlan1, -
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
מה הייתם מעדיפים רנו מגאן 2001 1600 או פג'ו 206 99 1.4 ? הדרישות מכונית יפה נוחה עם אחזקה נמוכה קטנה לחניות של תל אביב נסיעות קצרות תל אביב והסביבה. האם יש בעיות ידועות שאתם מכירים מחלות אופיניות שמעתי שמועות על בעיות חשמליות ב206 ועל כך שהצרפתיות לא אמינות האם יש אמת בדבר למי מבין השתיים יש ביקוש יותר גדול בתחילת החיפוש שלי הייתי נעול על הסירון ורכבים יפנים ואז הבנתי שאני לא מצליח לקנות את הסיריון כי אני לא מסוגל להשלים עם המראה החיצוני שלה ועם חוסר הנוחות בנסיעה אז עברתי לצרפתיות חג שמח
הודעה אחרונה מאת asimeir, -
קליאו דיזל
מאת bhbtn- 0 תגובות
- 573 צפיות
מישהו מכיר? יודע? אני מתלבט כי דיזל יהיה לי טוב אני חושב מבחינת מחיר דלק, השאלה אם הן אמינות ונוחות לנסיעה מה אמור להיות המחירון של אחת כזאת שנת 99 תודה ניב
הודעה אחרונה מאת bhbtn, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש רכב כבר שבועייים ומתחיל להשתגע (מכרתי כבר את שלי ואני ללא רכב) התקציב = 90000 ש"ח מקסימום !!! אני מחפש בגדול סיאט לאון 2003-2005 (טורבו כמובן), אודי A3 טורבו (אדום) 2002-2003, גולף GTI, מאחר ואני מיואש כבר התחלתי לפזול לכיוונים אחרים... שאלתי- וולבו S60 T5 , שנת 2002, שווה מבט ? אני יודע שהרכב מהיר ואוטומטי אך מה לגבי אחזקתו (בכל זאת, וולבו) ? טיפולים ?, אמינות ?, למישהו בפורום יש ניסיון ממשי איתו ? אם יש לכם הצעות מעניינות אודה אם תצרו איתי קשר - 054-4461764, חגי.
הודעה אחרונה מאת Croc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברה, אנחנו מתלבטים בנוגע לקנייה של מכונית סופר מיני חדשה. הדרישות הן: *זריזות. *אוטומט. *מרחב נוח גם ליושבים מאחור. *תא נוסעים מאובזר ויפה. *מחיר עד 115K. *התנהגות כביש כמה שיותר טובה. התקציב יכול גם לנזול לעוד 10K אבל רצוי כמובן במסגרות האלו, הרי בכל מקרה הסופר מיני הכי יקרה כמעט היום בקושי מגרדת את התקציב הנ"ל. בינתיים חשבנו על: *מאזדה 2. *פיג'ו 207. *טויוטה יאריס. *פולקסווגן פולו. *סיאט איביזה. אשמח לשמוע את דעתכם
הודעה אחרונה מאת נר4, -
-
מחפש רכב קטן ב 45k 1 2
מאת dani33-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי אני מחפש רכב קטן אוטומט ב 45 אלף שח ורציתי שתכוונו אותי על איזה רכב ללכת חשוב לי כאמור שהרכב לא יהיה גדול במיוחד חסכוני ואמין מאוד (יפני ?) , לא בא לי להתקע בכביש כל שני וחמישי . את הסיריון אני שולל כי אני פשוט לא אוהב את הצורה שלה
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
שלום לכולם, יש לי דילמה קשה. אני נדרש לבחור בין שני רכבי ליסינג, שאף אחד מהם לא ממש קורץ לי: מיצובישי לנסר שברולט אופטרה MORE יתרונות האבזור של השברולט ברורים, אך האם הרכב נוח? שקט? מרווח? אמין? ( כן, זה חשוב גם ברכב ליסינג..) המיצובישי מצד שני "נחמדה" ותו לא. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת אלעד הנהג, -
- 4 תגובות
- 927 צפיות
חג שמח לכולם . אחרי כל הכסתחים הרגילים רשוםתחת הסעיף שילדת מרכב : " פגיעה/תיקון/איכול/החלפה דופן פנימית בתא מנוע". מה פרוש הדבר? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת alechik, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 24.3 אלף צפיות
חג שמח לכולם!!! מחר אני הולך לראות פיג'ו CTI 88 ללא טסט שלוש שנים,אם האוטו ימצא חן בעיניי אני קונו אותו, בזכרון דברים,איזה דברים אני צריך לברר לפני שאני קונה את הרכב? צריך עזרה כמה שיותר מהר כי מחר אני הולך לראות את הרכב אני הבנתי שרכב ללא טסט צריך ללכת לשלם במשרד הרישוי חוב,כמה יעלה לשלם לרכב ללא טסט 3 שנים?ומי משלם המוכר\קונה? האם זה נכון שצריך לעשות ביטוח לרכב בשביל להעביר אותו בעלות (כמובן גם טסט)? תודה מראש!!!
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכל ידידיי חובבי המכוניות ! קודם כל הרשו לי לציין שזו הודעתי הראשונה בפורום אז נעים מאוד שמי דוד. אני כבר הרבה זמן מעוניין בקניית וולוו S-40 מנוע 2000 טורבו בין השנים 1999-2003 אני בעיקרון מוכן להתפשר על אחרות אך זו שבתה את ליבי. שמעתי שהביטוח שלה מאוד יקר ובכלל שיקר להחזיק רכב כזה. בבקשה מי שיודע משהו על הרכב הזה הייתי שמח לשמוע את דעתכם. Dave
הודעה אחרונה מאת DOCTOR, -
- 5 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום לכולם. הייתי רוצה בבקשה חוות דעת (מקצועית ככל שניתן) על הונדה סיוויק 2008 (חדשה מהסוכנות). כמה שאפשר לפרט - יותר טוב, לגבי אמינות, ביצועים (מטרת הרכב הוא משפחה אז לא צריך להאיץ ל100 בשניה וחצי), מחירים של ביטוח, חלפים וטיפולים וכן לגבי צריכת הדלק. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת adddiaz, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 30 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
האם יש הצדקה לכך שהמוכר דורש 12,000 ש"ח מעל המחירון עבור רכב ניסן אלמרה 2004, שנסע רק 8000 ק"מ? בדקתי בלוי-יצחק ,המחירון של מודל 2004 הוא 69,000 ש"ח,ואחרי שכלול ק"מ 76,590 ש"ח? האם כדאי לי להתאים את עצמי למוכר ולשלם עוד 5000 ש"ח (לפי דרישתו)? מיותר לציין שהרכב שמור מאוד ובקושי נסע על הכביש. תודה.
הודעה אחרונה מאת idan2002lb, -
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
ראיתי שיש פה קצת למטה נושא בערך באותו תקציב. אני מחפש רכב אמין שלא עושה הרבה בעיות. מנוע חזק-1400 לפחות. ושואף לדגם קטן ולא משפחתי. אני מחפש אוטומט ולא לבן!!! רציתי פיג'ו 206 אבל אמרו לי שזה אוטו עם הרבה בעיות והאוטומט אפילו יותר בעייתי. איך הסיאט איביזה 2002-2003 ככה פולו? אני שוקל גם את המאזדה לאנטיס שנת 2000 אתן יכולים להמליץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת ASAF103, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב וחג שמח לכולם!! אשתי ואני חזרנו זה עתה מלימודים ארוכים (מאד) בחו"ל, ומחפשים רכב. מכיוון שיש לנו עוד בן משפחה בדרך (היא בהריון למי שלא קלט ) רצוי שיהיה רכב מרווח ככל שניתן, ועם תא מטען גדול. דרישות נוספות הן גיר אוטומטי, אמינות (מאד מאד חשוב... כמה שפחות הוצאות על תיקונים וכמה שפחות ימים בהם הרכב מושבת), אבזור יחסי, שנתון כמה שיותר גבוה (רצוי 2000 ומעלה)... הרכב מיועד לנסיעות עירוניות ובין עירוניות כאחד (גרים בעתלית ורוב המשפחה בחיפה... רצוי מאד שיצליח לטפס את הכרמל). כל זאת... ב-25,000 עד 35,000... קיימת חיה כזו? מדפדוף אחורה בפורום, קצת הפחידו אותי מרעיונות כמו דייהו (נובירה או לאנוס), קאיה (שומה/קלארוס) ודומיהן. האם אכן עליי להרתע מדגמים אלה? המו…
הודעה אחרונה מאת Doc, -
- 1 תגובות
- 972 צפיות
הי אני מחפש רכב אוטומט משפחתי בתקציב של 20-30 אלף(יותר לכיוון של 25) שישרת אותי כ30 ק''מ ביום. כמו רוב העם חשוב לי אוטו אמין,חסכוני,זול לאחזקה וקצת נוחות בנסיעה\ישיבה(לא קרש על גלגלים). הכיוונים שהלכתי עליהם: 1- 323 סדאן שנת 97 2-אלמרה 96-7 3-לאנטיס 96-8 4-כריזמה-לאנסר 98-200 ברובם הקילומטרז'ים גבוהים(מעל ה-150K), כשאני חושב על זה אז עוד כשנתיים+ הקילומטרז ידגדג את ה-200K. 1.בהנחה שאחד הרכבים מהרשימה טופל כיאות,מה אורך חיי המנוע\גיר מבחינת קילומטראז'(האם זה השלב שמתחילות הצרות)? 2.האם עדיף לחפש דגם עם שנתון יותר גבוהה\קילומטראז נמוך ולרדת באיכות\אמינות(לאנוס )? או אולי קסרה שנת 2000? תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום כולם ותודה שנכנסתם לאשכול אנחנו רוצים לקנות אוטו חדש לא יקר מידי יש לנו אופל קורסה המליצו לנו למכור את המכונית לבד ולא בטיד אין ולהשתמש במימון בUMI המליצו לנו על שברולט OPTRA או שברולט AVEO (היותר זולים שם) במבצע מימון מאוד מפתה השאלה שלי היא על מה מומלץ האם שווה להשקיע קצת יותר וללכת על הOPTRA האם בכלל כדאי ללכת ולבדוק מעוד חברות על רכבים אחרים מומלצים יותר? כמו מה? האם זה נכון שמחיר השוק ירד מאוד ולא שווה לקנות את הדגמים האלו? תודה רבה על העזרה כל תגובה תתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
שלום חברים, אחרי התלבטויות החלטתי שאני הולך על ניסם אלמרה. ראיתי היום אלמרה 2003 יד ראשונה ליסניג מחברת אלבר נהג יחיד -כך הבעלים אומר. יד שנייה פרטית. 100,000 ק,מ. עברה טיפול גדול לא מזמן. המחירון המשוקלל 0שלוקח בחשבון את הליסינג) עפ"י לוי יצחק נותן לאוטו מחיר של 54,000. הבעלים לא מוכן לרדת מ-55,000 ש"ח. השאלה היא -במידה והבדיקה יוצאת תקינה וטובה האם שווה לקחת את האוטו למרות שהוא גבוה מהמחירון. אודה על תשובות.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 0 תגובות
- 883 צפיות
אני מחפש באתר על הדגם כבר שעתיים 98 אחוז מהתוצאות הם על פיאט בראבו 1600 אז החלטתי לפתוח נושא כי התשובה גם ממש ממש לחוצה לי יש לי אופצי של פיאט בראבו יד שניה 115 אלף קילומטר שנת 97 ידנית מנוע 1400 הבן אדם רוצה 16 אלף על הרכב.. לפי החיפוש שהרצתי עד עכשיו הבנתי שאם זה היה 1600 הייתי צריך לחטוף אותה אחרי בדיקה טובה מכיוון שלא מצאתי פה תגובות משמעותיות על ה1400 אני מבקש בדחיפות ... אני צריך לדעת אם הדגם מוצלח אמין חסכוני?
הודעה אחרונה מאת lee120, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים, שמעתי שפה האנשים הכי חכמים ומבינים מעולם המכונית ... אני מחפשת אוטו עד 22 אלף, עדיף ידני, מנוע 1.4 או 1.6, כמה שיותר אמין,חסכוני וקטן... מבחינת נסיעות - כל יום יהיו בעיקר נסיעות עירונית וגם בין עירוניות קצרות, אבל בעיקר שימוש עירוני עם מאט פקקים פה ושם... חשבתי על פג'ו 106, 206 (הקצרות), אופל קורסה, רנו קליאו, פורד פיאסטה, דיהטסו שרייד וכו... מה עדיף? מה יותר אמין? מה יותר זול לתקן? קיצר, כל עצה, כל דעה, כל מחשבה, כל חוויה מוטורית תתקבל בשמחה רבה רבה... אז תעיפו אליי את כל הידע שיש לכם, יעזור לי מאוד עוד דבר, אם יש לכם טיפים לגבי לוחות רכב, דברים לחפש במודעות, ממה לברוח... אז גם, אני ממש ממש אשמח
הודעה אחרונה מאת blavie, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי דילמה אני מתקשה להחליט בין שתי הגרמניות הללו אולי אתם תוכלו לעזור לי... מצד אחת יש את האודי אשר בנויה ומורכבת היטב מה שאומר שאיכות החלקים באחת משנת 96 97 תהיה טובה כמובן שהיא בעלת מנוע לא רע בכלל אשר מספק את הביצועים (1.8t) 150 כוחוס סוס זה מספיק לי כרגע וכמובן ההיתרון הגדול שלה על פני ה ב.מ.וו הוא כמו שנאמר שאודי זה סמל סטטוס לצנועים (לא שצנועים צריכים סמל סטטוס) מה שאומר שאפשר למצוא אחת במצב טוב אשר שימשה איזה רופא שינים או איש היי טק מה שמביא אותי לנקודה הבאה הבימר: כמובן שדבר ראשון הסמל שלה הולך לפניה לדעתי היא מעוצבת בצורה יותר מעניינת מהאודי והיא כמובן הנעה אחורית ובעלת מנוע אגדי ה6 טורי שמספק הספק זהה לזה של האודי אבל היא כנראה תהיה יותר מהנה …
הודעה אחרונה מאת פורוצ, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם משתלם באמת לרכוש לנצ'ה דלתא ולהפוך אותה לרכב לנסיעות קבועות? ז"א שהאוטו יהיה בשימוש קבוע. האם זוהי בעיה למצוא חלקים לרכב? מחיר שבעלי לנצ'ה מציעים על הרכב? אני בדיוק סיימתי תקופת מלווה. חסכתי מספיק כסף(שנער לפחות יכול לחסוך) עכשיו למה אני מעוניין באוטו כי אבא שלי דאג לספר לי על האוטו מגיל 10 בערך, וזה היה החלום שלו אז אני רוצה להפתיע אותו לעשות איתו פרוייקט על לנצ'ה דלתא
הודעה אחרונה מאת Uno Turbo, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 893 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- borsood
- shaymolcho
- amosbmw
- teyal
- axSupreme
- נולד לליסינג
- nisim91
- David32
- Matan1515
- mcshmupi
- doodg
- 318i