Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב בכ- 25-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וחג שמח לכולם!!

אשתי ואני חזרנו זה עתה מלימודים ארוכים (מאד) בחו"ל, ומחפשים רכב.

מכיוון שיש לנו עוד בן משפחה בדרך (היא בהריון למי שלא קלט :wink:) רצוי שיהיה רכב מרווח ככל שניתן, ועם תא מטען גדול.

דרישות נוספות הן גיר אוטומטי, אמינות (מאד מאד חשוב... כמה שפחות הוצאות על תיקונים וכמה שפחות ימים בהם הרכב מושבת), אבזור יחסי, שנתון כמה שיותר גבוה (רצוי 2000 ומעלה)...

הרכב מיועד לנסיעות עירוניות ובין עירוניות כאחד (גרים בעתלית ורוב המשפחה בחיפה... רצוי מאד שיצליח לטפס את הכרמל).

כל זאת... ב-25,000 עד 35,000... קיימת חיה כזו?

מדפדוף אחורה בפורום, קצת הפחידו אותי מרעיונות כמו דייהו (נובירה או לאנוס), קאיה (שומה/קלארוס) ודומיהן.

האם אכן עליי להרתע מדגמים אלה?

המון המון תודה! 8)

פורסם

לו רק יכולנו... 35K זה ממש אחרי מתיחה קשה של התקציב...

תודה על התגובה המהירה, אגב!

רעיונות נוספים?

פורסם

תשמע, בשביל להגיע מנקודה א לנקודה ב. לא יותר מכך. הוצאות רכב סבירות, עלויות מוסך נמוכות ממליץ על כריזמה 98/99 אוטומטית. לא חיה רעה אבל מאוד מרווחת, אמינה באופן כללי ואפשר למצוא כאלו שלא עברו הרבה ידיים, וק"מ נמוך (אני באופן אישי קניתי יד I עם 80000 ק"מ בתור רכב שני) צריכת דלק גם כן לא רעה כשהרגל לא כבדה (1:10-11)

לא הייתי נוגע בקוריאניות.

בהצלחה.

פורסם

כריזמה זה בהחלט כיוון שלא חשבתי עליו, למרות שאני לא ממש מוצא כאלה עם קילומטראז' נורמאלי... ושוב... ניאלץ להתפשר על 98-99.

מה עדיף אגב,לדעתכם, כריזמה או לאנטיס?

הקוריאניות לא אמינות? לא חסכוניות? מהם החסרונות שכ"כ מרתיעים אנשים מהן?

פורסם
כריזמה זה בהחלט כיוון שלא חשבתי עליו, למרות שאני לא ממש מוצא כאלה עם קילומטראז' נורמאלי... ושוב... ניאלץ להתפשר על 98-99.

מה עדיף אגב,לדעתכם, כריזמה או לאנטיס?

הקוריאניות לא אמינות? לא חסכוניות? מהם החסרונות שכ"כ מרתיעים אנשים מהן?

תנהג עליהם ותבין.

רובן לא בטיחותיות ולא נוחות בצורה זוועתית.

בשביל להגיע מנקודה א' לנקודה ב' הן עושות את העבודה, לא יותר מזה.

Back to the original - NC again.

פורסם

אוקיי, מצטער על שאלת התם הבאה אבל באמת שאין לי נסיון כדי לשפוט... (לכן אני פונה אליכם... )

הקוריאניות(2001-2002), לעומת מאזדה לאנטיס או מיצובישי כריזמה (98-99) הן פחות בטיחותיות, פחות נוחות ופחות אמינות? האם יש יוצאים מן הכלל? סונטה? לנטרה? משהו? או שכולן נחותות מהיפניות בכל פרמטר למרות גילן המתקדם (של היפניות)?

שוב תודה לכל המשיבים! אני מאד מעריך את הסבלנות והנכונות לעזור!

• תוכן חדש...