ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,623 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מעוניין לקבל מידע לגבי הרכב, יש לציין שהוא שנת 90. אם זה צריכת דלק, טיפולים, חלקי חילוף, וכל מה שמסביב, אשמח לשמוע דעות בבקשה. תודה, חג שמח . קובי.
הודעה אחרונה מאת קובי_1, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר שוקל לקנות טויוטה יאריס SOL ( נפח 1.0) וחושש ממחירי חלפים יקרים יותר עקב נדירות הדגם (לעומת ה1.3) האם יש צדק בחשש? וחוות דעת על דגם ה1.0 אם יש.
הודעה אחרונה מאת Hematoma, -
-
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. טוב שיש כאן פורום כזה. אז ככה. אני עומד לקנות רכב ב 30000. שמתי עין רצינית על שתי סוגי מכוניות. 1. מזדה לנטיס 323, שנת 97-98. 2. סובארו אימפרזה גרנד לאון LX, שנת 97-98. בכל מקרה אין לי מושג מה עדיף, ועזבו את המחיר שנוטה לאלף אלפיים לפה אלף אלפיים לשם. מה עדיף מבין השתיים ? אולי יתרונות וחסרונות, אני לא כ"כ מבין בזה. כל המידע שאתם יכולים לתת לי יעזור (מחיר תיקונים, צריכת דלק, יופי, איכות, נוחות וכיוצא בזה). תודה מראש מצפה לתגובות.
הודעה אחרונה מאת איתמררר, -
- 2 תגובות
- 945 צפיות
שלום לכולם! זו ההודעה הראשונה שלי,ואני חדשה פה! לאחרונה אני מתעניינת ברכבים מאחר ויש לי רישיון כבר חצי שנה ובוער לי לקנות רכב, זה התחיל בפיאט פונטו וירד לי,אח"כ עברתי לרובר 216/214 שהי הניראה לי אוטו מציאה רצח,גם זול יחסית לשנה מתקדמת וגם מהמם מבחינה חיצונית-דומה להאצ'בק אחרי זה הבנתי שהאוטו מאוד בעייתי חלפים נורא יקרים וכן האחזקה,ושמרבים לראותו תקוע בצידי הדרך בגלל בעיות מכניות-וכמו כל דבר עשיתי פה חיפוש ויש האומרים שהוא טוב ויש שלא וכניראה שצריך לקנות ולחוות על הבשר וכך לדעת את האמת, אחרי כל ההקדמה הזו...ראיתי את הפולו ונורא אהבתי,היא קומפקטית,צורה יפה,חברה גרמנית--אמינות,חוזק,מנוע קטן-חסכונית ועדיין ראיתי פה כל מיני תגובות על האוטו הזה והייתי רוצה …
הודעה אחרונה מאת שי טובי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום, מחפשים לקנות רכב משפחה, כאשר עיקר השימוש לנסיעות קצרות (איסוף ופיזור ילדים). חשיבות לאמינות ועלות אחזקה (יומי ולאורך זמן). התקציב הוא עד 60,000 ש"ח, והעדיפות לרכב פרטי יד ראשונה. מתלבטים לגבי ניסן אלמרה 1600 או 1800. איזה דגם מומלץ (נפח ושנה)? תודה
הודעה אחרונה מאת idan2002lb, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, סוף סוף התחלתי לעשות קצת כסף והחלטתי לקנות לי פורד סיירה. התקציב שלי יעמוד בערך על 3000 שקל, כידוע הרכב היומיומי שלי הוא הג'אסטי האהוב שלי, ואם משעמם לי אני לוקח את הלאנסר של אמא שלי, ככה שהסיירה תהיה למעשה הרכב השלישי בבית, למרות שיש רק 2 נהגים (עד ינואר שאבא שלי יגיע לארץ ואז הוא כבר יקנה לעצמו אוטו אחר). מן הסתם השיקול הוא לידנית, ואוטומט לא בא בחשבון, אלא אם אני יכול להמיר את הגיר בעלות נמוכה מאוד. הרכב גם יעמוד כמה חודשים טובים בלי נסיעות, כי אני עומד להוציא את כל מה שיש בפנים, לשים הכל חדש ולעשות פחחות. הוא גם לא ישמש לדריפטים, אלא לכיף מדי פעם ולנסיעות עם חברים. שאלותיי הן אלו: 1) עם כל הדלק שהיצור הזה צורך, איזו גרסה …
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב אני יודע שהתקציב מאוד מאוד נמוך אבל זה רכב בשבילי נהג צעיר וזה התקציב שיש לי כרגע אז הייתי מעוניין שתיעצו לי על רכב אמין וחסכוני עד כמה שאפשר.. הרכב יהיה מיועד יותר לנסיעות בעיר .. מי מה שהבנתי מכוניות גרמניות הכי חזקות או שאני טועה תקנו אותי ותנו עצות בבקשה. יאאלה שבוע טוב לכולם וחג שמח.. עריכה:ועוד משהו קטן מה אתם אומרים על דייהו סופר רייסר(93-95).. וסיאט איביזה (91-94)..
הודעה אחרונה מאת yanivnavon, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש רכב באזור ה 40- 60 אלף אחרי שעות בחיפושים אחרי מידע, אני עדיין תקוע ולא יודע על איזה רכב לעצור. אני מחפש רכב אמין ובטיחותי (אם אפשר אז גם מהנה), כאשר אין לי דרישות מסוימות מהגיר או המנוע. עברתי על המון מכוניות והחלטתי לעצור על : קורולה 2000-2002 (עשיתי המון טלפונים, והרב נמכרו. נשארתי עם כמה בודדות שאפשר לבדוק) מאזדה לאנטיס2000-2002 ( מעדיף את הF אבל הביטוח שלו גבוה בהרבה מהסדאן) VW גולף ו VW בורה (לא יודע אליהם הרבה) ראיתי גם צרפתיות חמודות אבל כולם מסביבי אומרים שהאמינות על הפנים. נושא הפוקוס גם ירד בגלל התקלות שראיתי שיש במודלים בשנים שאני מחפש (תקנו אותי אם אני טועה), אני אוהב מאוד את הסיוויק אבל הביטוח יקר מאוד, על היונדאים למ…
הודעה אחרונה מאת alexra, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה צריך לדעת לפני שקונים את הרכב הזה ? אשמח לכמה טיפים בנוגע לאוטו הזה שנת 2001? למה דורשים בין 15 ל20 אלף מעל המחירון ?
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 0 תגובות
- 853 צפיות
היי , אני מחפש מוסך/מכון ביהוד שיבדקו לי 106 XS.... אשמח להצעות
הודעה אחרונה מאת dazzler99, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הגיע הזמן לשדרג את ה 940 מונעת גפ"מ שלנו כי השנה צפויות לנו נסיעות רבות - כ35K קילומטר. חשבנו על C5, S80, פאסאט או אולי מיניוואן נוח. מה שחשוב זה קבוצת הרישוי (יהיה רשום על שם חברה), בטיחות, אמינות (אשתי תסע 90% מהזמן עליו) ורק בסוף צריכת דלק (מקסימום נסב לגפ"מ). יש המלצות או דעות? אשמח לשמוע גם המלצה שלא ברשימה
הודעה אחרונה מאת זיו עוד, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם זה נכון שהשנתון רכב מתחלף ממש עכשיו? כלומר, אם אני קונה עכשיו רכב המחירון מתעדכן בעוד כחודש והמחיר ירד? האם יש משמעות לקניית רכב בסוף החודש באופן כללי, שהרי בתחילת כל חודש המחירון מתעדכן? תודה!
הודעה אחרונה מאת idan2002lb, -
-
שלום לכולם, רציתי לקבל חוות דעת לגבי קליאו ספורט שאני רוצה לקנות. מדובר ביד 5, 116000 ק"מ, 48000 ש"ח. טופלה אצל המורשה עד 90000."קצה שילדה" מתחת לפגוש הקידמי.מונמכת, קיט פליטה, מוט מייצב קדמי. מה אתם אומרים, שווה בדיקה?
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 918 צפיות
שלום לכולם, בחיפושי אחרי הדגם הנ"ל הגעתי למודעה באתר יד 2 שבו מפורסם הרכב כשנת 94 אבל הצורה נראית לי קצת מוזרה,החזית היא של הדגם הישן ואילו מאחור יש לדגם את הצורה החדשה. אני לא כל כך מבין ב"שיפוץ" תמונות. מישהו יכול לומר באם זה המקרה או שזה באמת הדגם הנ"ל? http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=13&SubModelID=100&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&Order=year&Desc=&Page=14 תומר
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
לפני כחודשיים קניתי פג'ו 205 אחלה אוטו אבל אני רוצה יותר כוח,מהירות ,שקלתי לשפר ואמרו לי לוותר בסדנאות שיפורים. נסעתי על gti התלהבתי והכל אבל אוטו די ישן אז ירדתי מזה גם הידיים שלהם מעל יד 7 . בקיצור אחרי החלטות אני התחלתי לעבוד הרבה בישביל לחסוך לרכב אחר התקציב יהיה 25 גג חשבתי על מיצובישי קולט רכב נחמד אבל קראתי קצת פה וחלק רושמים שזה סתם רכב בלי פוטנציאל לשיפור שוב אני לא מצפה לקבל יגואר אני רוצה אוטו עם מנוע 1.6 שיסע נורמלי ואם אני ירצה בעתיד לשפר השאלה עם יש מצב למצוא מכונית כמו שאני חושב או שזה רק בתקציבים הכפולים תציעו לי רכבים בתקציב... תודה
הודעה אחרונה מאת fleshbone, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, אני שחר. אני מעוניין בעיקר במכונית אמינה וחסכונית. התלבטות שלי אם כן כרגע היא בין הפורד פיאסטה (ששמעתי שהיא מאד אמינה וחסכונית) לפיג'ו 106 (ששמעתי שהיא חסכונית ואפילו דיי חזקה). הבעיה בהחלטה שלי היא ששמעתי שפורד פיאסטה וביצועים אלו שני מושגים שונים. אני לא מצפה כמובן לרכב ספורטיבי, אבל הייתי שמח לרכב שיהיה קצת מהנה לנהיגה. לגבי הביצועים דווקא שמעתי מילים טובות על ה-106, אבל בעניין האמינות והטיפולים שמעתי דברים לא כ"כ טובים. אני אשמח אם תוכלו לסדר לי את התובנות והשמועות לגבי המכוניות האלה, ואולי גם להאיר את עיניי בנושאים שלא ידוע עליהם (כמו איזה מחלה/טיפול נורא יקר שיש לאחת מהמכוניות וכו'). אז מה עושים לדעתכם? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Love_Cars, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום שמי אייל עברתי החודש ל"מבוא ביתר"- ליד ירושלים מקום מקסים אבל די חור בילתי נגיש ואני צריך רכב דחוף חשוב מאוד שיהיה חסכוני בדלק - כל יציאה מהבית היא לפחות 40 ק"מ ואני נוסע .. כמו כן שיהיה אמין - שלא יהרוג אותי במוסך התקציב שלי הוא עד 20 K - הרכב צריך לעלות את עליות ירושלים.... יש לי אופציה לביו דיזל במחיר סביר כך שרכב דיזל אפשרי. תודה מראש אייל שי
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם ב audi a3 מנוע 2.0 fsi שנת 2004, חובה לשים דלק אוקטן 98? האם מישהו פה עם הרכב הזה יכול לתת לי מידע? האם בשנתון של 2003 שהוא בעל מנוע אחר גם צריך דלק אוקטן 98? או 95? תודה.
הודעה אחרונה מאת almog12345, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה לקנות לאישה רכב קטן שיעשה בערך 10 עד 20 ק"מ ביום שיהיה ברכב חלונות חשמל נעילה מרכזית צוק אוטומטי והגה כוח ומזגן רכב שלו עולה יקר בהחזקה השוטפת לפני שנה היה לה פיאט אונו שנת 92 מנוע פייר הרכב היה מוצלח עד שהחלטנו להשתדרג בגלל שהרכב היה מנוע 1100 ולא היה מזגן הינו רוצים המלצות של רכב אמין טוב ונוח לבחורה הכסום שעומד לרשותנו היום הוא עד 20 k רכב זה שני במשפחה ולא יבצע נסיעות ארוכות ההיתלבטות היתה בין פיאט פונטו סיאט איביזה ורנו קליאו בי שכולם גיר ידני לא רוצים גיר אוטומטי ויש להתחשב בזה שאנו גרים באזור הררי מאוד הרבה עליות וירידות תודה לכול העוזרים אים אפשר יעוץ ולנמק למה תודה רבה אבי וחגית
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 0 תגובות
- 703 צפיות
שלום. אבקש את עצתכם בנושא רכב עד 60K. בגדול אני מחפש די גדול -406, מונדאו, אקורד, A4, או כל דבר בגודל הזה שיעלה בדעתכם. מנוע 1800-2000-2200 בשנתונים של 1998 עד 2002 (שוב-60K אפשר למשוך עד 65K). כאשר הכיוון כרגע הוא אקורד מנוע 2000, עם סאנרוף וריפודי עור. לציין שהאוטו מתוכנן להיות אצלי לפחות 3 שנים, לכן כמובן שאני אחפש משהו עם יד נמוכה, ק"מ נמוך ומצב טוב. אגב, יש לי מחלה לסאן-רוף, ואני יודע שמונדאו ו-406 נדיר למצוא עם אחד... בכל מקרה, אם יש למישהו עצה בנושא עלויות וכמות תקלות לרכבים הנ"ל בשתונים שוציין וכן הצעות לרכבים אחרים שלא חשבתי עליהם כאשר הדרישה היא לרכב 4 דלתות, מפנק, בעל נסיעה שקטה, ללא העדפה מיוחדת לתיבת הילוכים. תודה.
הודעה אחרונה מאת Yakuza_Dragon, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
חברים עזרו לי לפענח תוצאות של הבדיקה בבקשה תודה מראש!!! מנוע -רעש מערכת תיזמון ושסתומים,תושבות מנוע פגומות,יש צורך לבדוק רצועת טיימינג,קורוזיה,ונזילות מים,לטפל במערכת ההזרקה. סרן קדמי-צמיגים שחוקים רעידות בגלגלים,נקישה בתיבת הגה,נזילת שמן בתיבה ההידראולית,חופש במערכת ההיגוי,חוסר יציבות שילדת מרכב- ליקויים בעלי משמעות נמוכה-מכסה מנוע פורק תיקון פגיעה בחזית ,תיקון כנף שמאלי המחוברת עם ברגים ,פגיעה בכנף ימין מולחם העברת כוח- שמן כהה בלאי דסקיות הילוכים ,גומיות מגן לצריות פגומות ,נזילת שמן תיבת הילוכים,תושבת גיר פגומה,נקישה בשילוב הילוכים יש לציין שהרכב בן 10 שנים... ממתין לתגובתכם תודה.
הודעה אחרונה מאת DOCTOR, -
-
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
את המיאטה נראה לי אני אחפש בסיסוב הבא (כי אין ב60K משהו במצב טוב), בנתיים , אולי אני אטפשר על סתם קבריולט. ראיתי שיש את ה רובר 216 (ונאמר רבות על הבעיתיות של הרכב) והרובר MGF , למרות שלא ראיתי משהו בתקציב . איזה מכוניות מעניינות יש עוד שיכולות להכנס לתקציב ?
הודעה אחרונה מאת BurningIce, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב אמין, עדיף יפני, אוטומט, בתקציב של עד 40K. כרגע חשבתי על מזדה לנטיס או מיצובישי לנסר. ממה שראיתי בתקציב הנוכחי אני יכול לקנות מזדה מ-99, ולנסר מ-2001. מה עדיף? או שאולי בכלל משהו אחר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yonatan7777, -
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מדובר בפז'ו 206 1.6 שנת 2003, יד ראשונה וקילומטרז' 31,000. מחיר המחירון שלה בלוי יצחק הוא 64,000, והמוכר רוצה 70,000. זה סביר? הוא טוען שמוסיפים 10% למחיר, אבל לא הצלחתי למצוא שום נתון באתר של לוי יצחק. אנחנו נפגשים איתו מחר לראות את המכונית, אז מי שיוכל לענות בקרוב - אלף תודות מראש.
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב ראיתי מיצובישי קולט 1600 משנתונים 2001-2003 ורציתי לדעת מה הדעות לגביה האם היא חסכונית בדלק אמינה וכמובן זולה להאחזקה, לא מבחינת ביטוח! אגב אוטומטית אני סטודנט ואלו דברים חשובים לי אשמח לשמוע דעות לפני הקניה אם בכלל
הודעה אחרונה מאת eazye15, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש פונטו 2003 מדגם ELX ונכון לעכשיו ראיתי רק דגם FUN או YUNG זה כולל בELX או שזה דגם שונה ? זאת אומרת ה-ELX יכולה להיות FUN או YUNG שזה דגם שונה ? תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת KoF-sHeLeG, -
-
- 12 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום לאחר שיטוטים רבים בעמודי הפורום התרשמתי לטובה מהספייס אולם גם ה-YRV נראת אופציה מעניינת ,הרכב שאני מחפש הוא אוט' שנת 2000 +\- מחיר 30 עד 35 ונראה שהרכבים הללו למרות הגודל הפיזי שלהם נותנים הרבה תמורה. פרמטרים החיפוש שלי הם: אמינות,צריכת דלק,נוחות נסיעה . אם יש לכם העדפות אשמח לשמוע (עם נימוקים בבקשה) או אם יש לכם אופציה אחרת גם מעניין אותי תודה לעונים .
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות ניסאן סאני גיר רגיל מודל 1994. אני רוצה לדעת בבקשה מה צריכת הדלק שלה עירוני ובין עירוני?
הודעה אחרונה מאת איתמר כהן, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לא מבינה כל כך ברכבים אבל הגיע הזמן לקנות אחד. הסכום שעומד על הפרק הוא מקסימום 32000 ש"ח הדרישות: אני גרה באמצע המדבר אז... נסיעות ארוכות (כל הנסיעות מעל 30 ק"מ) שהמזגן יהיה חזק שיהיה זול להחזיק אותו דלק, בדיקות ותיקונים ושיהיה מקום לעגלת תינוק (התינוק בדרך) אבא שלי המליץ לנו על ניסן אלמרה אבל אני לא מוצאת כזה עם קילומטרז' נמוך. מצאתנו יד רביעית עם 110000 ק"מ אבל הוא רוצה 40000ש"ח - מישהו יודע כמה צריך לשלם על יד רביעית (מודל 2000) תודה וחג שמח מאיה
הודעה אחרונה מאת Robert, -
-
רכב עם מנוע 2.0 ל' שנת 2008 ב-150K 1 2
מאת Guest anakonda-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו כחודש לפני רכישת רכב חדש שיחליף את הפונטו המצוקמקת שלנו ברכב מכובד עם סכום לא רע ביד.. התחלתי לברר על מספר מכוניות ובטרם תיאום נסיעות מבחן אולי תוכלו לומר לי מאיזה רכב מומלץ לוותר מראש חשוב במיוחד היא אמינות ושמירה על הערך..זמן החזקת הרכב יהיה 3 וחצי שנים שתהיה כמה שיותר מרווחת(לאדם נכה-אבא)ואולי אפילו מעט מהירה(בשבילי)חובה אוטומט!!להלן כמה רכבים נחמדים שאנחנו מתלבטים מאזדה 6(שהולכת להחילף צורה בקרוב?) פורד פוקוס שמעתי שמעט איטית רנו מגאן 4 דלתות פגו 407 Sr איבזור דל לעומת המחיר סיטרואן C4 -לא ממש אהבתי את התאוצה נסעתי בסיטרואן עם מנוע 1.6 והרגישה חלשה סובארו B4 תאמת שאבא שלי ממש התלהב ממנה נראה אחלה אופציה חשוב חשוב חשוב שהרכב יהי…
הודעה אחרונה מאת bar72, -