Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ראיתי מיצובישי קולט 1600 משנתונים 2001-2003 ורציתי לדעת מה הדעות לגביה האם היא חסכונית בדלק אמינה וכמובן זולה להאחזקה, לא מבחינת ביטוח!

אגב אוטומטית

אני סטודנט ואלו דברים חשובים לי

אשמח לשמוע דעות לפני הקניה אם בכלל

פורסם

מכונית אמינה למדי ,כולל גיר חכם INVEX2 ללא כל תקלות ,קניתי כזו לאחותי לפני כשנתיים וחצי ,הופיע על מד האוץ 70000 ק"מ ,היום המכונית גמעה כ 110000 ק"מ .כמובן שאני דואג לטפל בזמן ברכב ואחותי להוסיף כמה ק"מ לרכב .

ממוצע צריכת הדלק ביום יום הכולל נסיעה בעיר ומחוץ לעיר עומד על כ 9 עד 10 ק"מ.

נסיעה רצופה מחוץ לעיר (אילת ,חיפה) הגיע הרכב לצריכה של 11 ק"מ/ליטר.

כל מכונית אחרת בנפח כזה תצרוכת הדלק תהיה זהה או שתהיה שונה בהפרשים זניחים .

שוב פעם זה גם תלוי כמה ק"מ את נוסע בשנה .

פרט לטיפולים השוטפים בשנתיים וחצי האחרונות לא היו כל תקלות או קריסה של המערכות ברכב .

טיפול מבצעים כל 15000 ק"מ או שנה הקודם מביניהם כאשר ממוצע עלות הטיפול הוא 450 ש"ח

הטיפול הגדול אות ביצעתי היה ב 90000 ק"מ ,הכלל החלפת רצועת טיימינג ,עלות של 1600 ש"ח.

ראוי לציין כי לא החלפתי בלמים לרכב (במוסך ציינו שזה סביר לדגם הזה ,הופתעתי.).

אני מטפל במוסך מורשה (ככה אני מאמין) בת"א אוטובנץ,אני מאמין שאם תטפל במוסך לא מורשה יבואן ,הטיפולים יוזלו במקצת .

כמובן שרצוי לבחור רכב שביצע טיפולים בזמן ולבצע בדיקה מקיפה לפני הקניה , בהצלחה .

פורסם

1:11 בבינעירוני זה גבוה.

כל משפחתומטית 1.6 ואפילו מכוניות "מנהלים" עם מנועי 2 ליטר יעשו 1:12-13 בבינעירוני ארוך.

אני לא מכיר את הקולט הזאת, אבל סביר להניח שחוץ מאמינה אין לה שום יתרון, ובטח בעיקר חסרונות מול כל סופר מיני אירופאית או יפנית שתוכל לקנות בסכום כזה.

אוטו טוב אם אתה רוצה פוזה. אם אתה רוצה אוטו טוב יש אופציות עדיפות בהרבה.

פורסם

תודה לכולם על התגובות

יש לי כמה אופציות אחרות שראיתי כמו פולו 2001 1400 אני מאוד רוצה 16V אוטו אני לא מוצא!

יש כל מיני אופציות כמו איביזה או פיאסטה

יש לכם הצאות אחרות, חשוב לי גם הלוק מבחוץ אבל יותר חשוב הכיס כמובן

• תוכן חדש...