Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס או דייהטסו YRV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום לאחר שיטוטים רבים בעמודי הפורום התרשמתי לטובה מהספייס אולם גם ה-YRV נראת אופציה מעניינת ,הרכב שאני מחפש הוא אוט' שנת 2000 +\- מחיר 30 עד 35 ונראה שהרכבים הללו למרות הגודל הפיזי שלהם נותנים הרבה תמורה. פרמטרים החיפוש שלי הם: אמינות,צריכת דלק,נוחות נסיעה .

אם יש לכם העדפות אשמח לשמוע (עם נימוקים בבקשה) או אם יש לכם אופציה אחרת גם מעניין אותי תודה לעונים .

פורסם

הפונטו עולה על הדיהטסו !

הפונטו נוחה יותר.

הפונטו יציבה בהרבה על הכביש, וצפויה להיות בטוחה יותר גם בפן הפאסיבי. דיהטסו מדגם זה מעולם לא נבחנה, ולכן אין בסיס להשוואה.

עלויות שירות וחלפים לפונטו נמוכה יותר מדיהטסו.

אמינות למכונית בגיל 7, תלויה בהסטוריה של המכונית המסוימת שתקנה. אין שום יתרון לתדמית אמינות טובה, שהיא אולי נכונה ב3 - 4 שנים הראשונות, ואחר כך חסרת משמעות.

יפניות בכלל ודיהטסו בפרט נמכרות במחירים גבוהים בהרבה מהתמורה שהן מספקות. באותו מחי, תמצא לרוב אירופאית צעירה יותר ועם פחות קילומטרים, עם כל העדיפות לרכב צעיר.

בהצלחה עם הפונטו,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
אני הייתי ממליץ לך לשמור מרחק מהמלצות של אנשים "חכמים" כמו מר rover turbo.

:mm_yeah::mm_yeah:

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
פיאט מול דייהטסו, זה לא כוחות היפנית לוקחת בכל פרמטר

אל תשכח שהדייהטסו היום היא חברת בת של טויוטה.

באשר לפיאט שמור ממנה מרחק.

אך הבורות....

כפ שנאמר, בהצלחה עם הפונטו.

פורסם

כאחד שנוהג על yrv אשמח לענות על שאלתך.

מבחינת אמינות- בפעם האחרונה שביצענו טיפול כלשהו באוטו הוא היה בגלל פנס אחורי ( אחותי לא מסתדרת עם מראות), וואלה האוטו נמצא כרגע על ה-135,000 ק"מ.

חשוב לציין שהאוטו עושה נסיעות של אשדוד תל אביב בלי בעיה.

נוחות- האוטו נוח אבל לא כמו הפונטו ספייס, בנוסף סביבת הנהג בדייהטסו מרגישה לחוצה ואפרורית. תיקח נסיעת מבחן ותראה עם נוח לשבת בה (מאחורה יותר נוח מקדימה).

מבחינת צריכת דלק- האוטו שותה בסביבות 1-9 לחוץ או 1-12 ברוגע.

מינוס רציני בנוגע לyrv זה שאין לאוטו abs שזה פקטור חשוב ( אנחנו מדברים על אוטו שנת 2003).

מסקנתי היא הyrv אוטו מעולה כאוטו שני, אבל הפיאט הרבה יותר טובה (כמובן אם טופלה נכון).

האוטו נמצא ברשות המשפחה כבר 3 שנים ואנחנו מתכננים להשאר איתו עוד 3-4 שנים בנתיים בלי עין הרע ( טפו...טפו...טפו...) אין בעיות

פורסם
אך הבורות....

כפ שנאמר, בהצלחה עם הפונטו.

בתור מי שעובד במשך כמה שנים בציי רכב אני חושב שראיתי

את המכוניות האלה במצבים קיצוניים.

לא יודע מאיפה אתה שואב את הביטחון שלך אבל הפונטו ספייס היא זבלוזה

מתבסס על יותר מרכב אחד, במשך השנים יצא לי להתקל בכמה מאות.

הYRV אומנם לא בדיוק "הפסגה" אבל עדיין עדיפה ואמינה מהפונטו.

Peugeot 208GTI

פורסם
לא יודע מאיפה אתה שואב את הביטחון שלך אבל הפונטו ספייס היא זבלוזה .

זבלוזה? זהו, עכשיו נתחיל לקחת אותך ברצינות...

וחוץ מזה ברור שבציי רכב - ליסינג/השכרה/חברה וכו' הרכבים מגיעים למצב קיצון בשל תחזוקה ושמוש לקוי.

בשוק הפרטי- פונטו ספייס מחזעקה מעמד בכבוד ומנסיוני על הרכב- אמין מאובזר ומאוד נוח לתחזוקה, שלא נדבר על סחיר ביותר, עובדה שמאפשרת לך לבחור מתוך מבחר גדול של אקזמפלרים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...