ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
שלום לחברי הפורום ! יש לי התלבטות קשה ואני מעוניין לשתף אתכם בה. כיום יש לי רכב מסוג דייהטסו אפלאוז שנת 97,יד שלישית,גיר אוטומטי,131000 ק"מ. הרכב נכון להיום במצב מצויין כאשר לפני שנה ושלושה חדשים הוחלף מנוע קומפלט עקב כשל במשאבת השמן שגרם להתפוצצות המנוע ולשני חורים בבלוק,. כמו כן,הוחלף סט אלקטרו-פיילוטים בגיר כדי שההילוכים יעברו טוב כיוון שהיתה בעיה בחלפת ההילוכים בין הילוך שני לשלישי. אבל,כאן מתחילה ההתלבטות העמוקה שלי: הרכב מתחיל להתקרב לגיל 11,ושווה כיום כ-22000 ש"ח ואני חושש שכאשר אהיה מעוניין למכור לא אקבל את המחיר המבוקש (קניתי אותו לפםני 3 שנים כאשר היה שווה 39K ב-36K וכבר ספגתי את ירידת הערך המשמעותית). בנוסף,סוכן הביטוח שלי לא כל כך מתלהב לבטח ל…
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לחברים, אני מוכר רכב של קרובת משפחה. פולסוואגן פולו שנת 99. אוטומאטי (חלונות חשמל קדמיים) ברשיון הרכב רשום שדגם הרכב (קוד) הוא - 0727-0651 אולם לא מצאתי את הדגם הזה במחירון לוי יצחק. ברשיון כתוב שזה 75 כוח סוס ו-1600 סמ"ק , אולם אני זוכר שהמוכר אז אמר לנו שמדובר במנוע חזק יותר מאשר רשום ברשיון - ובגלל זה הדגם של הרכב שונה. אולי מישהו יודע מה מדובר ? אודה לכם אם תוכלו להעביר אלי לסלולארי ב-SMS או כאן באתר מחר בשעות הבוקר (אני הולך עם הרוכש לבדיקה) - את מחיר המחירון של הרכב. או מה הדגם של הרכב הסלולארי שלי הוא - 0547543089 אני מעלה בקובץ המצורף את מה שכן הצלחתי לאתר במחירון - אולם משום מה המחירון פספס את הדגם שלי. תודה למסייעים
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 995 צפיות
שלום לכולם, אחרי אכזבה בת שנתיים מS-80 (בעיות אמינות קשות - מנוע, גיר, טורבו וכל זה לרכב שנסע 120K), הרכב נמכר. כעת יש לבחור רכב מנהלים אחר בתקציב של 130-140 אלף. היות וכל פועל הוכר באופן אישי במוסך, חשבתי בכיוון של טיוטה קאמרי בשנתון של 2005 תגובות, והצעות לרכבי מנהלים אחרים יתקבלו בברכה. חנן
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 19.6 אלף צפיות
הלכתי היום לקנות רכב במגרש בנתניה, המחיר היה משמעותי מתחת למחירון אבל בעל המקום לא הסכים להוציא את הרכב לבדיקה במכונים שאני רציתי - דינמוטסט רעננה/טסט בשרון - כ"ס/מבדק הרצליה הוא טען שאין לו את הכוח אדם כדי שיעלם לו מישהו לשעתיים+ באמת נראה שאין לו הרבה אנשים במקום, והוא הציע לנו לבדוק בכל מכון בדיקה בנתניה כשהוא אמר שיש רק 2 ממוחשבים מוסך גבאי וקומפיו קאר אמרנו קומפיו קאר, ובנסיעה האיש מהסוכנות נכנס למוסך גבאי, אמרתי שאני רוצה לבדוק בשני ועברנו לקומפיו קאר קומפיו קאר כמעט ולא מצאו תקלות ברכב - רכב שנת 2004, 90K קילומטרג' ואני רגיל לקבל בדיקות עם המון המון תקלות - בדקתי פוקוס 2000 90K, איביזה 2002 90K, קורדובה 2002 90K ראיתי בהמשך את הכתבה הזאת: ht…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, מישהו יכול להגיד לי מה צריכת הדלק של סוזוקי בלנו אוטומטית? לפי נסיונכם האישי כמובן.. חיפשתי מידע על כך בפורום אבל לא מצאתי. תודה
הודעה אחרונה מאת may, -
ושוב חבר עובד על חבר 1 2 3
מאת DOCTOR- 30 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום חברי אז שוב זה קרה ושוב הלכו 400 ש"ח על בדיקה. הסיפור בקצרה מתחיל שלחבר טוב שלי שאני עובד איתו ...,יש פאסאט 01 {אני מחפש כזה רכב} הוא מגיע לביתי בלילה {מה לעשות אני עובד כל היום} להראות לי ולאשתי את הרכב. הרכב נראה טוב דרוש קוסמטיקה ,וקבעתי איתו אחרי כמה ימים לבוא למוסך שלי לפני בדיקה ראשית לבדוק מנוע "בקטנה" ולבדוק שאין תאונות שסי. המוסכניק בדק את הרכב אכן אין תאונות שסי ומאחר שלרכב יש ק"מ נמוך וזה של חבר אנחנו ממהרים למכון בדיקה. במכון בדיקה לאחר התשלום ובאמצע הבדיקה אני מגלה לתדהמתי שחברי שאמר במפורש שהוא יד 2 ואני הרי יהיה יד 3 ,יד 3 ואני יהיה יד 4 ,זה חבר לעבודה ולא ראיתי צורך לבדוק את הרשיונות שלו מה עוד שדיברנו שוב ושוב האם בדק שיד 1 לא היה ליסינ…
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
- 1 תגובות
- 852 צפיות
שלום, אני מחפש רכב משפחתי בתקציב של עד 90,000 שקל אני מחפש בראש ובראשונה אמינות וכמו כן גם נוחות וביצועים סבירים הרכב צריך להיות יד ראשונה החל משנת 2004 ולשמש את המשפחה במשך 7 לשנים לערך. כרגע אני מתלבט בין מאזדה 3, הונדה סיוויק וטויוטה קורולה אפשר גם רכבים אחרים אשמח אם תעזרו לי להחליט. תודה!
הודעה אחרונה מאת idan2002lb, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת האם יש הבדלים חיצוניים בדגם הפיג'ו 206 xs בין גרסאת ה 90 כ"ס וה 110 כ"ס שיכולים להעיד לי על איזה דגם מ2 ההספקים הרכב .אני יודע שהרכב שנת 2001 ולכן היה לי קשה לקבוע כי בשנה הזו נמכרו 2 הדגמים במקביל .הוספתי תמונה ,מצטער על האיכות זו היחידה שיש לי . תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני הולך לקנות גיפון ועוד לא החלטתי מה לקנות ראב 4 או ספורטאג'.החישוב שלי הוא כלכלי אני יודע שקאיה שותה 1/7 לעומת ראב 4 שהוא שותה 1/11.מה הייתם קונים?כמובן 5 דלתות.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- 1 תגובות
- 955 צפיות
שלום רב! ההייתי רוצה לדעת קצת על האוטו האם הוא אמין שווה לרכוש את האוטו אני רואה המון רכבים מהדגם הזה על הכביש בכל רחבי הארץ איזה מנוע עדיף לרכוש 1400 1200 האם הקורסה בשנתון 96 עד 2000 בצורה הישנה עדיפה על הצורה החדשה מהשנתון 2001 - 2003 מה עדיף אני באמת לא יודע הכי חשוב לי איך הגיר האם הוא אמין שמעתי שזה גיר חשמלי ולא חסרות בעיות לדוגמא במיצובישי קולט גיר אוטומט אין קולר שמקרר את העניינים אני לא כך מבין גדול אבל בגלל שאין קולר כזה הגיר הולך כל 150 ק"מ מה שמצריך כל חצי שנה הוצאה של 6000- עד 8000 ש"ח עזרתכם
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי היום פונטיאק גראנד פרי שנת 93 מנוע 3100 ייבוא אישי האוטו נראה חדש בפנים בחוץ דגם מיוחד סאן רוף מגנזיום ריפודי עור אורגנל .הכל חשמלי 160000 ק'מ יד שלישית הגיר והמנוע טובים אבל יש בעיה קטנה האוטו v6 והוא נוסע על 5צילידנר אבל המכונאי שלי אמר לי שב-1000 ש''ח הוא יסדר לי את זה הבן אדם דורש 12000 ש''ח בגלל שהוא קנה רכב חדש וזה עומד לו בחניה רציתי שתיתנו לי חוות דעת על האוטו כמו צריכת דלק בתוך העיר מחוץ לעיר מחלות אם יש והכי חשוב לי זה שאני לא יתקע אם האוטו שאני ירצה למכור מישהו יודע אם הם נימכרות ? למה היה לי פונטיאק סנבירד ולא הצלחתי למכור חצי שנה עד שבסוף מכרתי אותה ב-5000 ש''ח. תודה יצחק
הודעה אחרונה מאת Seven 7, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום, לחברתי היה פולו 2001 והיתה די מרוצה ממנה עד שהגיע זמנה ,למעבר לרכב פשוט אחר דחפתי אותה לכיוון הסיוויק 2004 הקניה היתה טובה לשנתון הרכב לא היה לטעמנו בסוף מכרנו והיא רוצה ללכת על הגולף ג'נרישן משנתון 2001 שמענו ממספר גורמים וגם ממוסך מורשה שהוא מכר שלנו שהרכב ה1.6 מרגיש פשוט עייף אבל אוהב ללגום דלק והגיר לא אוהב להיות בעולם הזה , והמנוע 2.0 פשוט מרגיש חסכוני יותר לעומת ה1.6 חזק יותר ואין בעיה כל שהיא עם הגיר עכשיו השאלה שלנו האם יש אמת בין שתי הגרסאות שקיבלנו אינפורמציה עליהם? כל תשובה רלונטית תתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות פאביה סטיישן 1400, ידנית, 100 כ"ס, בנזין, מודל 2004 ואשמח מאוד לקבל חוות דעת, עדיף מאנשים בעלי ניסיון. תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום! אני רוצה לקנות דיהטסו אפלאוז 97 אוטומט. נפגשתי עם המוכר,הבחור נחמד וגם האוטו.עכשיו נדבר על רכב. שנת 97 דגם GLI ללא תאונות(כך הוא אומר) 155000 ק"מ. טסט ל 11 חודשים. יד4 עכשיו לדברים חשודים: ברדיאטור מים ולא נוזל יעודי... ועל השאלה עם החלפת טיימינג הוא ענה לי שלא,המוסכניק שלו אמר שכאשר תצתרך אתה כבר תרגיש. מהנסיעה הקצרה הרגשתי שהבלימה לא חלקה אלא בפולסים(דיסקים עקומים?) צמיגים חדשים.... עכשיו לשאלתי: איך הרכב הזה בכלל? המנוע?(בהתחשב שבמערכת קירור מים) ולא עשו טיימינג.... תיבת הילוכים אמינה? כמה יעלה לי ליישר קו?בהתחשב בטיפול גדול שמחכה לי.... שווה לקחת את הרכב הזה לבדיקה?(450ש"ח) מחירון שלו 22500ש"ח.יש אלטרנטיבות אחרות במחיר…
הודעה אחרונה מאת leo69, -
-
- 3 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני מתלבט במי מהשניים לבחור, אני צריך להסיע 5 ילדים קטנים (כולם עם בוסטר או מושב בטיחות) ומתכוון להחזיק את האוטו כ-5 שנים. ברור לי שבשתי האופציות לא יהיה לי יותר מידי תא מטען, אבל 90% מהנסיעות אני אסע לבד ובשאר אסתדר עם גגון. את הפיקאסו ראיתי ודי התרשמתי, את הSMAX לא ראיתי, האם כדאי להשקיע עוד 20K בשביל הפורד ? אני נוסע הרבה כ-45K בשנה וחשוב לי בטיחות, צריכת דלק, הנאה בנסיעה ואמינות. אשמח לקרוא את דעתכם
הודעה אחרונה מאת אבולושיין, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני סטודנט צעיר וחסר מושג בתחום הרכב (אוטו ראשון שלי), אשמח אם תוכלו להעריך את הכדאיות בקניה ואם תוכלו גם להגיד כמה בערך עלות התיקונים הנדרשים אחרי הקנייה הרכב- סוזוקי בלנו שנת 98, עברה 149500 ק"מ, יד שניה. 1מנוע קירור,דלק,הצתה: נזילת שמן מחלק עליון,שאיבות שמן לחלל השריפה,סימני דליפה בין ראש מנוע לבלוק. תושבות מנוע פגומות,ניקוי מערכת הקירור. קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, לטפל במערכת קירור מיד. תצרוכת דלק גבוהה (HC גבוה). [לגבי האחרון הבודק אמר שצריך לשים תוסף וזה נפתר...זה נכון?] 5. מערכת פליטה- תקין. 6. סרן קדמי והיגוי: רעידות בגלגלים, גומיות מגן להגה פגומות, רטיבות שמן מערכת הידראולית, תותבים לזרועות מתלה פגומים. 7. קפיצים: בולמי זעזועים אחור…
הודעה אחרונה מאת Dubi, -
- 1 תגובות
- 889 צפיות
את האשכול הקודם מחקו לי משום מה..אין לי מושג למה. בכל מקרה..
הודעה אחרונה מאת כוח-סוס, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה דעתכם על סובארו אימפרזה שנת 2000 מנוע 1600?
הודעה אחרונה מאת GL-10, -
- 0 תגובות
- 984 צפיות
שבת שלום, יש לי תקציב של 40 אלף שקל, רוצה לקנות רכב רצוי שנת 2000. חיפשתי ביד 2 מקודם וראיתי בעיקר אימפרזות שנת 2000, או מאזדות 323. מה הכי עדיף בתקציב כזה? אין חריגות מהסכום. גיר אוטומט בלבד. תודה, ממתין לתשובה. עמית.
הודעה אחרונה מאת The-Joker18, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מצאתי סיאט לאון 1.8 ללא טורבו ידנית שנת 02 במצב טוב יד שניה שעברה 82K רציתי גולף GTI או אודי A3 אבל בגלל הקושי למצוא אחת כזאת נורמלית נתקלתי במקרה בסיאט הזאת, ואני מתלבט לגביה בעיקר מדאיג אותי המחירון שלה ששמתי לב שלא מחזיק כל כך טוב, וגם הסחירות אחרי זה.. האם כדאי ללכת על הליאון הזאת? ומה בעניין הסחירות והמחירון? ואיך היא ביחס לאחיות מבית פולקסווגן? אולי כדאי לוותר ולחפש את האחיות (גולף , A3)? תודה.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב לנסיעות של +- 30 ק"מ ביום. שיהיה אמין, ועם אחזקה נמוכה ושיצרוך מעט דלק. לא אכפת לי יצרן או דגם. התקציב שלי לרכב כולל יישור קו הוא בערך 9K. בתחילת שנת הלימודים הבאה אני מתכנן לקנות רכב בעלות של 20K. לכן אני מחפש רכב שבעוד שנה אני אוכל למכור, כלומר אם אני אקנה רכב יד שלישית ואני אהיה הרביעית יהיה כמעט בלתי אפשרי למכור את הרכב. כנ"ל ק"מ בסביבות ה200K. לכן אני מחפש משהו עד יד 2 עם ק"מ נמוך. אני יודע שיהיו שיגידו שלקנות רכב במחיר כזה זה מצחיק ועדיף לחסוך את הכסף אבל רכב מבחינתי השנה זה בגדר חובה. בקשר למכירת הרכב שנה הבאה אני יודע שאולי זה קצת מגוחך שאני ארצה למכור רכב כל כך ישן אבל גם 5K-4K זה סכום נכבד שחבל לי לוותר עליו בגלל שאני אקנה היום רכב…
הודעה אחרונה מאת EndlessWave, -
306-אוטומט
מאת royban- 3 תגובות
- 834 צפיות
הי רציתי לדעת את ההבדלים בין ה-306 סדן ל-5 דלתות בשנתונים 98-2001 איך אמינות הגיר האוטומט בשני הדגמים? ראיתי שדגם הסדן קיים ב-1600ו- 1800 5 דלתות רק 1800 אשמח לחוות דעת על הרכב הנ''ל, מאיזה דגם\שנה כדאי להתרחק בגדסת האוטומט תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת royban, -
- 3 תגובות
- 829 צפיות
היי חברים, שמעתי שפה האנשים הכי חכמים ומבינים מעולם המכונית ... אני מחפשת אוטו עד 22 אלף, עדיף ידני, מנוע 1.4 או 1.6, כמה שיותר אמין,חסכוני וקטן... מבחינת נסיעות - כל יום יהיו בעיקר נסיעות עירונית וגם בין עירוניות קצרות, אבל בעיקר שימוש עירוני עם מאט פקקים פה ושם... חשבתי על פג'ו 106, 206 (הקצרות), אופל קורסה, רנו קליאו, פורד פיאסטה, דיהטסו שרייד וכו... מה עדיף? מה יותר אמין? מה יותר זול לתקן? קיצר, כל עצה, כל דעה, כל מחשבה, כל חוויה מוטורית תתקבל בשמחה רבה רבה... אז תעיפו אליי את כל הידע שיש לכם, יעזור לי מאוד עוד דבר, אם יש לכם טיפים לגבי לוחות רכב, דברים לחפש במודעות, ממה לברוח... אז גם, אני ממש ממש אשמח
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום ראיתי אודי A4 98 ורציתי לדעת אם התחזוקה שלה באמת יקרה כמו שאומרים ואם היא זללנית דלק המנוע הוא 1800 אוטומטית כמו כן ראיתי גם A3 גם היא אוטומטית 98 1800 אני סטודנט וחשוב לדעת עלויות של אוטו כזה תודה
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם ולילה טוב קודם כל אני רוצה להציג את עצמי,שמי אמיר ואני עוד מעט בן 19 כרגע סטודנט. בעוד חודש בעזרת ה' תיגמר לי תקופת המלווה ואני מחפש רכב,בגלל זה אני פונה אליכם,אנשים שמבינים עניין. אני מחפש רכב בגלל שהרכב היחיד שיש בבית הוא של אבא שלי והוא משתמש בו לצרכי עבודה,הרכב הוא רנו 19. אני מחפש רכב שישרת אותי לחיי היום יום במחיר של מקסימום 16-17 אלף (לא כולל טיפולים ראשוניים וכו'..). תאמינו לי שחרשתי את כל הפורום לפני שפתחתי את האשכול הזה אבל ככל שחיפשתי יותר נהייתי יותר מבולבל אני מחפש רכב שהוא אמין ולא עושה הרבה בעיות,רכב שהוא די חסכן בדלק ורכב עם פוזה נחמדה (בכל זאת אני צעיר ובגיל הזה איכפת לי מהפוזה ).. אני חושב כבר כמה זמן על רכבים שונים אבל אני מ…
הודעה אחרונה מאת Amir I, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טוב אז ככה, אני בהתלבטות להחלפת רכב והמניע העיקרי שלי הוא אחזקה יקרה של אופל אסטרה דיזל שברשותי היום (וסיבה למסיבה לחזור לבנזין). (הרכב לאשתי ולשימוש בסיסי בלבד - לא מחפש רכב עם ביצועים או מרגש מידי) אז ככה, אני מחפש רכב שיהיה זול מבחינת אחזקה (חלקים זולים יחסית/חלקים תחליפיים זמינים -בניגוד לאסטרה שחייבת מחשב מנוע על כל פיפס ושפולי שנשבר עולה 2000 ש"ח לא כולל עבודה ושמותחן רצועת הגה לא עולה 1900 ש"ח בלי עבודה וכו!) בקיצור, לאחר סקר שוק קצרצר אלה הרכבים שכרגע אני מעוניין בהם: פורד פוקוס רנו מגאן II אולי גם פג'ו 307? וזאת בעיקר לאור הזמינות של השלושה בחברות טרייד אין למיניהם (אני איש קבע ואין לי ממש זמן לסחבת של מכירת רכב) קראתי בפורום רבות על האמינות ו…
הודעה אחרונה מאת glassneryo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני בן 17 וחצי בכיתה י"ב אני רוצה לקנות את הפיאט אונו עוד כמה חודשים אני חוסך בינתיים ורציתי לשאול את החברים של הפורום מה דעתם על זה? האם מומלץ לי לרכוש את הרכב הזה וכמה תעלה לי האחזקה השוטפת שלו? שמתי לב שבלוח יד 2 יש הרבה פיאט אונו שכתוב שהן מתוחזקות כמו שצריך ועברו את הטיפולים הקריטיים כמו ראש מנוע איך אני אדע אם זה באמת נכון?כי באתר לפחות זה נראה נכון לא כולם רושמים את זה בלוח של פיאט אונו בנוסף לכך,הייתם ממליצים לי לקנות את האוטו מסוכנות רכב?קראתי שבסוכנויות רכב מתחזקים את הרכב כמו שצריך בניגוד לפרטיים שזה לא תמיד ככה. עוד שאלה:אבא שלי קנה פורד פוקוס 2003 באלבר ונתנו לו אחריות לשנה על הטיפולים והוא מכיר את המוכר שם האם הם מחזיקים שם באלבר או בחברות ה…
הודעה אחרונה מאת INTEGRA1800, -
-
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מחפש אוטו עד 45k, משפחתית קטנה, בטיחותי, רצוי ESC או לפחות ABS. יש לי התלבטות: האם לחפש מנוע 1600 או גם 1800? אם אני משתדל לנסוע חסכוני, צריכת הדלק בשניהם תהיה דומה? למשל ראיתי אופל אסטרה 1800 שאני יכול להרשות לעצמי, אבל אני רוצה לחסוך בדלק... אשמח גם לקבל המלצות לרכבים ספציפיים. תודה.
הודעה אחרונה מאת grigorius, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, מה אתם חושבים על הרכב הזה שנת 2001? חושב לקנות אותו.
הודעה אחרונה מאת 4Rider, -
- 4 תגובות
- 894 צפיות
תעזרו לי בבקשה , אני סטודנט עם תקציב של 16000 ש"ח , אני רוצה משהו קטן חסכוני ואמין, שלא יראה הרבה מוסך(אם בכלל) , לא ישן מדי (97-98). אמרו לי אולי פולו אולי פיאסטה, הכל נשמע מצוין עד שמישהו אחר מבלבל אותך ואומר לך משפט כמו אל תגע בכלל ברכב הזה החלפים שלו יקרים או משהו בסגנון. אני יודע שאני "חופר" קצת אני פשוט מבולבל ולא מבין במכוניות כלל. תודה
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 349 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- David32
- אהרן ג
- gadik6
- SlowRide
- גולדן191
- amlh
- הרקוליטו
- mottis
- yovel673
- Tal7
- Night Driver
- itzik123