Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דילמה: גולף 1.6 או,2.0, שניהם 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

לחברתי היה פולו 2001 והיתה די מרוצה ממנה עד שהגיע זמנה ,למעבר לרכב פשוט אחר

דחפתי אותה לכיוון הסיוויק 2004 הקניה היתה טובה לשנתון הרכב לא היה לטעמנו בסוף

מכרנו והיא רוצה ללכת על הגולף ג'נרישן משנתון 2001

שמענו ממספר גורמים וגם ממוסך מורשה שהוא מכר שלנו שהרכב ה1.6 מרגיש פשוט עייף

אבל אוהב ללגום דלק והגיר לא אוהב להיות בעולם הזה ,

והמנוע 2.0 פשוט מרגיש חסכוני יותר לעומת ה1.6 חזק יותר ואין בעיה כל שהיא עם הגיר

עכשיו השאלה שלנו האם יש אמת בין שתי הגרסאות שקיבלנו אינפורמציה עליהם?

כל תשובה רלונטית תתקבל בברכה

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

הגיע הזמן לגורמים חדשים. כל מה שספרו לכם, פשוט לא נכון, למעט העובדה שמנוע 1.6 חלש יותר מאחיו הגדול. בכל מקרה גולף 2 ליטר עדיף מגולף 1.6. באופן טבעי גולף 2 ליטר יקר יותר וזו הדילמה היחידה.

פורסם

"הרבה יותר דלק".

ה2.0 ישתה מעט יותר דלק, כי למרות שהמנוע יצרוך יותר, יש פחות צורך ללחוץ על הגז כי הוא חזק יותר.

ההבדלים לא גדולים מדי, מצד שני מנוע ה2.0 של הגולף הוא לא מנוע מוצלח במיוחד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הוא מנוע די מוצלח דווקא. הוא לא עומד בתחרות מול מנועים 2 ליטר מודרניים שבהם ההספק הרבה יותר גבוה, אבל הוא בשרני בעל מומנט טוב וסוחב את האוטו טוב מאוד ובכללי מתאים הרבה יותר לגולף ונותן תחושה עדיפה ממנוע 1600. אכן צורך יותר דלק אבל לא הרבה יותר . כאשר היה לנו במשפחה הממוצע עמד על 9.5 קמ לליטר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

גולף 2.0 ידנית נוסעת יפה מאוד,האמת גם האוטומאטית.

אולי אין את התחושה של טיסה בסל"ד כמו במכונית 2.0 עם מנוע מתקדם יותר אבל אני מעדיף את המנוע המיושן.

אגב,שימו מאזדה 6 עם מנוע 2000 141 כ"ס מול קאוואליר עם 115 ומול גולף עם 115 בתאוצות ביניים.

מובטחת לכם הפתעה!

המאזדה נשארת אחרונה!

חוץ מזה שלדעתי אם הדילמה היא 2.0 אוטומאט מול 1.6 אוטומאט- הפתרון הכי טוב יהיה 1.6 ידני.

וגם החסכון :)

פורסם

מנוע 2 ליטר 8 שסתומים, עליו מדובר, הוא מנוע ותיק ומעולה. 115 כ"ס נשמע לא הרבה למנוע 2 ליטר, כשכל מכונית אחרת בסביבה עם מנוע כזה, מדברת אתך על 140-150 סוסים, מתחת למכסה, אלא שהמומנט במנוע הוא מעולה וחשוב מכל, שיאו מגיע בסיבובי מנוע נמוכים. לכן אף פעם לא תהא תחושה של מחסור בכוח ולכל לחיצה על הדוושה, גם בסיבובים נמוכים, יש תגובת מנוע מצוינת וזה חשוב יותר מכמה סוסים סוחבים אותך.

צריכת הדלק של המנוע הזה דומה מאוד לזו של המנוע הקטן יותר.

פורסם

ה1.6 מרגיש בסדר גמור עם הגיר הידני. היתה לי כזאת ידנית ודיי נהניתי ממנה.

היתה לי צריכת דלק של 1:11 עם ג'נטים מפלצתיים שהכבידו על הרכב, ונהג עם רגל כבדה על הדוושה,

ככה שהצריכת דלק היא לא הבעיה של הרכב הזה.

אם הייתי צריך לקחת אוטומט, סביר להניח שהייתי לוקח את ה2.0.

ההפרשים במחירון לא גבוהים, גם לא בביטוח ובאחזקה וגם לא בצריכת הדלק אז אל תתן לזה להוות שיקול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין בכלל דילמה - 2.0

היה לי בדיוק רכב כזה - אין לו בעיית כוח העניין הוא שהוא עדיין מרגיש כבד ומסורבל במיוחד בתוך העיר.

קח בחשבון שהגיר מעצבן רצח - תמיד השהייה בשילוב בין D ל R.

• תוכן חדש...