Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום !

יש לי התלבטות קשה ואני מעוניין לשתף אתכם בה.

כיום יש לי רכב מסוג דייהטסו אפלאוז שנת 97,יד שלישית,גיר אוטומטי,131000 ק"מ.

הרכב נכון להיום במצב מצויין כאשר לפני שנה ושלושה חדשים הוחלף מנוע קומפלט עקב כשל במשאבת השמן שגרם להתפוצצות המנוע ולשני חורים בבלוק,.

כמו כן,הוחלף סט אלקטרו-פיילוטים בגיר כדי שההילוכים יעברו טוב כיוון שהיתה בעיה בחלפת ההילוכים בין הילוך שני לשלישי.

אבל,כאן מתחילה ההתלבטות העמוקה שלי:

הרכב מתחיל להתקרב לגיל 11,ושווה כיום כ-22000 ש"ח ואני חושש שכאשר אהיה מעוניין למכור לא אקבל את המחיר המבוקש (קניתי אותו לפםני 3 שנים כאשר היה שווה 39K ב-36K וכבר ספגתי את ירידת הערך המשמעותית).

בנוסף,סוכן הביטוח שלי לא כל כך מתלהב לבטח לי את הרכב בביטוח מקיף מעבר לשנה הקרובה (הוא מוכן עד ינואר 2009 וזהו),כי הרכב יהיה כבר בגיל 12.

אני לא מוכן להתפשר,כי כבר ביטחתי שתי מכוניות בביטוח צד ג' ואכלתי אותה עם רכבים שעברו תאונות ולא פוציתי (פעם 1- סוכן שלא היה מספיק אגרסיבי,פעם שניה-אין מה לעשות אני הייתי אשם).

במקרה השני שילמתי 3500 ש"ח תיקוני פפחחות וצבע ואני לא מוכן לקחת יותר סיכונים.

וכאן השאלה: האם הייתם מוכרים את הרכב בקיץ הקרוב שיבוא עלינו לטובה ומשדרגים את הרכב (יש לי להוסיף עוד 15-20K

חוץ מערך הרכב כך שהתקציב שלי יהיה בין 35-40 אלף ש"ח.

מצד אחד,הראש אומר- לשדרג כי הרכב ישן וניתן עכשיו לקבל את התמורה המלאה כמעט עב ור הרכב אך מצד שני אני חושש שלא אמצא רכב במצב המכני שבו נמצא הרכב שלי (שלא לדבר על הנוכלויות שרצות עם רכבי יד שניה,שאין לי כח וחשק להתעסק איתן)

אני מצטער על אורך השרשור מראש,ההתלבטות קשה עלי ואודה לתשובות מקצועיות וענייניות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הבעיה היא שרוב סוכני הביטוח ברגע ששוי הרכב יורד מתחת ל-20,000 טוענים שלא משתלם להם ויהיה לי מאוד קשה למצוא סוכן כזה או שאם אמצא אשלם על מקיף הרבה יותר מהיום -2300 ש"ח

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא רואה סיבה להחליף את הרכב, כל רכב חדש ויקר יותר שתקנה, בסופו של דבר יעלה לך יותר.

גם בירידת ערך (10 אחוז מ40 אלף הם פי 2 מ10 אחוז מ20 אלף אחרי הכל).

בסופו של דבר אם תשדרג, אז בטוח "תפסיד" 4000-5000 ש"ח בשנה (הפרש ירידת ערך + ביטוח מקיף).

זה נראה לי סיכון סביר לעומת המצב שאם תקרה לך תאונה חלילה או גניבה ותפסיד 20000 אלף.

מה גם שלרוב מכוניות חדשות יותר גם יקרות יותר באחזקה ותיקונים (אלקטרוניקה וכו').

• תוכן חדש...