Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט במי מהשניים לבחור,

אני צריך להסיע 5 ילדים קטנים (כולם עם בוסטר או מושב בטיחות) ומתכוון להחזיק את האוטו כ-5 שנים.

ברור לי שבשתי האופציות לא יהיה לי יותר מידי תא מטען, אבל 90% מהנסיעות אני אסע לבד ובשאר אסתדר עם גגון.

את הפיקאסו ראיתי ודי התרשמתי, את הSMAX לא ראיתי, האם כדאי להשקיע עוד 20K בשביל הפורד ? אני נוסע הרבה כ-45K בשנה וחשוב לי בטיחות, צריכת דלק, הנאה בנסיעה ואמינות. אשמח לקרוא את דעתכם

פורסם

השתתפתי במבחן הזה ואהבתי מאוד את הסיטרואן.

היא פשוט מובילת נוסעים מצוינת, הן מבחינת הנוחות (למרות הגמלוניות הקלה) והן מבחינת האווירה הנעימה בפנים.

מבין המתחרות במבחן היא המוצלחת ביותר להובלת משפחה מורחבת.

הבעיה שהייתה בזמנו (לפני שלושה חודשים) עם הסיטרואן היא זמינות חלק מהגרסאות במלאי.

לצערי, לא יצא לי לנהוג על הפורד.

דניאל

MCS 2008

פורסם

לא נהגתי ב SMAX אבל מתוך היכרות עם נסיעתה הנהדרת של הפיקסו, המרחב הפנימי והפרקטיות העדיפים משמעותית,

ה SMAX צריכה לספק בנהיגה משהו באמת יוצא דופן בכדי להעדיפה על הפיקסו, במיוחד בהתחשב בתוספת המחיר.

פורסם

ראוי לציין שלפיקאסו ישנם כמה רמות גימור אך ישנו את הגיר הרובוטי שלטעמי ,כרגיל כמו בכל גיר רובוטי נותן את התחושה של כאילו החלפת הילוכים איטית ,או תקראו לזה ההשהייה בזמן ההחלפה, המהווה סבל בדרך כלל בנסיעה עירונית .

בצע נסיעת מבחן ואז תחליט אם אתה יכל לחיות עם זה,ללא קשר ישנה גרסה יקרה יותר המצויידת עם גיר אוטומאטי סטנדרטי.

• תוכן חדש...