ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,619 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום ! אני מחפש רכב משפחתי יפני כמעט חדש בין 2004-2006 רציתי לשמוע קודם כל את המלצתכם. כרגע אני חושב על רכישת מאזדה3 אבל אם 3 אז איזה נפח מנוע?יש הבדלי צריכת דלק גבוהים בין השתיים? והאים נכון שעם השנים הרכב דורש לא מעט טיפולים יחסית לרכב יפני? כל עצה המלצה תתקבל בברכה! דני
הודעה אחרונה מאת נר4, -
- 2 תגובות
- 870 צפיות
שלום רב, אני מבקש המלצה לרכב מנהלים מפנק בתווח המחירים הנ"ל. כמובן אשמח אם תקחו בחשבון את הקרטיונים החשובים כמו אמינות,נוחות וחיסכוניות. בנסוף הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על פורד מונדאו איך הוא מבחינת רכב שיראה הרבה כביש בעיקר נסיעות ארוכות חיפה תל אביב יום יום. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 3 תגובות
- 961 צפיות
שלום לכולם לצערי ולשמחתי הגיעה שעתי להצטרף למועדון הליסינג, אני כנראה אלך על הC4, מניסיונכם מה האיבזור שבא עם רכב כזה מליסינג? (ניו קופל) תודה אורן
הודעה אחרונה מאת aninim, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שתיהן יפניות,שתיהן אמינות,שתיהן בסדר מחירים דומה,שתיהן חדשות בישראל (08) לשתיהן אותו האיבזור בערך,אותו נפח מנוע ואותו כמות הסוסים. מה עדיף לקנות ולמה? תודה תום
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, משפחתי מחפשת בתקופה האחרונה רכב אמין יחסית, זריז, חסכוני בדלק והפרמטר הכי נדיר בארצנו - ידני. התקציב הוא כ-75 אלף תבין ותקילין. בתקופה האחרונה פחות או יותר ננעלנו על הסיאט איביזה ספורט 1.4 הידנית בשל ביקורות מאוד מחמיאות ושילוב בין מכונית זריזה יחסית לבין מכונית שיודעת להשאיר את חשבון הדלק הגיוני. שאלותיי בנושא : 1)מה ההבדל בדיוק בין שלושת הגרסאות שיש לאיביזה ב-1.4 ליטר ידני? הספורט היא היחידה שמספקת 100 כ"ס? יש הבדלים נוספים באבזור ובמפרט או שהמנוע הוא ההבדל היחיד? 2)רכבים נוספים מומלצים העונים על הדרישות? 3)מה ההבדלים בין האיביזה ספורט 1.4 לבין הסיאט ליאון ה"פשוטה" בגרסת 1.6 ידנית? האם שווה לרדת שנתון או שתיים בשביל הסיאט?
הודעה אחרונה מאת FARKOOSH, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, הייתי ררוצה לשמוע מנסיונכם על השני הרכבים הנ"ל דגמי 2008. הרכב ישמש רוב הזמן כרכב ראשון נסיעת כביש ולפעמים נסיעת שטח-חול בעיקר איזה רכב עדיף מבחינת: נוחות-פינוק, ישיבה על הכביש, אמינות, שרות של היבואן ועבירות בשטח חולי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם לאחורנה אני מחפש פונטו ספייס... ומצאתי אחת שנה 2002 גיר טירפטורניק. העם זה הדגם קלאב כמו בשנה 2003 בגלל הגיר? או שזה רכב פחות אמין מהדגם שהמליצו פה שזה הELX? מה יותר טוב 2002 או ה 2003 או שזה אותו דבר רק שנה פחות?
הודעה אחרונה מאת student, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם , אז ככה , חברתי שתזכה לחיים ארוכים מתחילה ללמוד במכללת ספיר (שדרות) ולכן אני מעדיף שהיא תזכה לאיזה רכב פשוט שכזה - מאשר לנסוע באוטובוסים מה אתם חושבים על הרכב הנ"ל פיאט טיפו לנסיעות יומיות של 40-70 ק"מ ביום בין עירוני בעיקר . ו\או רכב אחר בסכום של עד 8000 ש"ח (עשינו חישוב למשך 3 שנות הלימוד\אוטובוסים וזה מה שיצא) כמובן למחיר רכב ללא ביטוח ושאר ירקות . בתודה רוני .
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רכב שישמש אותי לצורכי נסיעה לעבודה ולימודים (הרצליה-רמת גן וחזור כל יום בערך). הבנתי שהפונטו נורא חסכונית וגם אני רוצה ידנית כך שזה עוד יותר חסכוני. כמה שאלות: 1.עד כמה הפונטו אמינה ועד כמה היא נוטה "להתקלקל" הקיצר כמה אני אבקר במוסך? 2.עד כמה עלות התיקונים גבוהה?הבנתי שדווקא בפונטו עלות תקונים\חלפים לא גבוהה 3.אני מחפשת משהו באזור ה20 אלף שח.לא יותר. 4.האם שווה לעשות גם ביטוח מקיף או רק חובה וצג ג'?(האם מקיף כולל בתוכו צד ג'?) ומה העלויות בערך?(אני נהגת חדשה,כשנה בערך). 5.האם למשל שנת 99 עם קילומטרז' של 130 אלף זה כזה הרבה?חבר שלי עוזר לי לקנות והוא די שואף לשלמות.מחפשים רק מה שפחות מ100 אלף.מצאנו כמה אבל עם בעיות מנוע שהתבררו בסוף. 6.האם …
הודעה אחרונה מאת edelinaus, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 719 צפיות
איזו מהן עדיפה מבחינה תקציבית לסטודנט ? ברור לי שמנוע ה-1.4 זהה ושמשקל ה-ZX גדול יותר, אך בכל זאת - היתכן והיא תיתן תמורה טובה יותר לכסף ? ועדיין מתלבט לגבי קליאו מדגמים ישנים (92-95) כאלטרנטיבה.. הצילו...
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 1 תגובות
- 686 צפיות
אני מעוניין לקנות ג'יפ ואני בדילמה עם המבחר אני רוצה משהו סביב ה140K הבקשה שלי שהוא יהיה כמה שיותר טוב בכביש ועבירות סבירה בשטח חשבתי על הרודיאו או על הסורנטו אשמח אם תענו לי ותייעצו לי אם יש לכם עוד סוגי ג'יפים שאתם ממליצים תרשמו בבקשה תודה מראש , גיא
הודעה אחרונה מאת guyk31, -
- 8 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום לכולם לקחתי מכונית מזדה 323 שנת 2000 אוטומט לבדיקה והתוצאות שקיבלתי ממש לא עזרו לי להחליט בקשר למכונית אולי מישהו יכול לעזור לי ? מערכת היגוי: נזילת שמן בלמים קדמיים: לפרק גלגלים לבדיקה בלמים אחרויים: לתקן רעש יתר בלוק מנוע: סימני נזילות שמן בין המנוע לגיר החלף תומכים רעש אביזרי מנוע/רצועה/מותחנים וגלגלות ראש מנוע: צריכת שמן מובילי שסתומים מערכת תזמון: רעש שסתומים החלף רצועות זימון לפי הוראות היצרן מערכת דקל והצתה: לתיאום תיבת הילוכים אוטומטית: החלף תומכים בלאי דיסקיות, שמן כהה נקישות יתר נשילת שמן ציריות: לתקן ציריות רעש יתר זה נשמע די לי הרבה או שחלק מהדברים זה סתם שטויות? בכל מקרה תודה על התגובות שלכם.
הודעה אחרונה מאת tomyon, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני בודק כרגע פיג'ו 206 xs שנת 2001 שאני רוצה לקנות מקרוב משפחה שהוא סוחר מכוניות. עכשיו הסיפור הוא כזה: כרגע יש לי פיג'ו 406 מנוע 2000 שנת 2000 שנמצאת במצב לא טוב בכלל ( יד שלישית ,הייתה רכב ליסינג,עברה כ 215000 ק"מ,ויש לה בעיה קלה בגיר) אבל יש לציין שהיא שרתה את המשפחה מצויין אבל במצב הנוכחי אין סיכוי למכור אותה במחיר שקרוב אפילו למחירון(ניסיתי ללא הצלחה למכור אותה במשך 3 חודשים)ובלי הכסף מהאוטו הזה אני לא יכול לקנות אוטו חדש.עכשיו,הוא מוכן לעשות לי טרייד אין על הרכב בתוספת של סכום סביר של כסף ולתת לי 206 שיש לו,אבל מטרידים אותי כמה דברים באוטו: 1)מכות פח שהיו על הרכב ותוקנו אבל זה פחות מטריד אותי כי דוד שלי פחח והוא יכול לעשות לי פחחות וצבע כמעט בחינם. 2)הגר…
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 2 תגובות
- 911 צפיות
שלום. אחי רוצה לשדרג את עצמו מדייהו אספרו בנפח 1800 ללנטיס בנפח 2000. ידוע לי כי הרכב זהה מכאנית לאחותו הגדולה ה 626. מלבד זאת, אני מעוניין לדעת מס' דברים: האם עלויות הטיפולים יקרות יותר מה 626 (בגלל תא מנוע קטן יחסית) ? האם מפאת המנוע הגדול, קיימות לרכב נקודות תורפה בהעברת הכח - מנוע - גיר - ציריות ? מהי צריכת הדלק של המנוע ? האם המזגן ברכב חזק ?! - בדייהו פשוט מקפיא. אשמח לקבל תשובות, ואם יש לכם מה להוסיף - עוד יותר טוב. המשך יום נעים, אריאל.
הודעה אחרונה מאת אבי 12, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, בעקבות הרישיון אני מחפש מכונית קופה ספורטיבית, בתקציב של עד 35K, והדגש הכי חשוב שאני מבקש שלמכונית תהיה התנהגות כביש טובה ושתהיה מהנה לנהיגה. מה שאני יודע בנתיים שעונה על הדרישות היא המאזדה mx3. האם תוכלו בבקשה לתת לי עוד מכוניות שיענו על הדרישות? בתודה מראש,
הודעה אחרונה מאת אוR, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עד תקציב 45 אלף, עד יד 2 , שנת 2002 או 2003 . אוטו אמין הכי חשוב כמה שפחות תקלות, נסיעה נוחה, עדיף אוטו קטן בגודלו . מה יש לכם להציע ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת amirkadisa, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לפורום המכובד. אני מתלבט בין 2 רכבים מאותו סוג: שניהם סיטרואן קסרה 2001 אוטומט 1600 1) יד ראשונה עם 160K 2) יד שניה (ראשונה כנראה ליסינג בשימיש פרטי) עם 130K שני הרכבים ללא תאונות, ושמורים ומתופלים, באותו מחיר (בערך) האם שיקול של קילומטרז' אמור להיות יותר חזק? תודה מראש על העצות.
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לכל החברים שלום היום לאחר חיפושים של בערך חודש ואני על סף יאוש כי אני ללא רכב... התפתתי והלכתי למגרש קראתי כאן את כל האזהרות אבל היה שם רכב שרציתיתוהיה לי מאוד קשה למצוא הונדה שנת 01 +גג שזה חשוב לי וק"מ נמוך מאוד,שזה מאוד חשוב לי. ראשית בדקתי בעצמי את הרכב וראיתי ממה שאני מבין שיש תאונה מאחורה... עדיין אני לא מוותר כי הק"מ קסם לי. נסיעה קצרה הרכב ממש נראה לי כמובן שזקוק לידיים מלטפות וקוסמטיקה אבל שרק יהיה שלי. הגג לא נפתח, סוכם שהיום בבוקר אני לוקח את הרכב לבדיקה לאן שאני רוצה...ואם יש שסי הוא משלם את הבדיקה החתמתי אותו על זה ! ב 8.00 אני מיתייצב בהונדה ,דיבור פה דיבור שם קומבינה הפקידה בודקת לי הק"מ הנמוך משמעותי אמיתי הולכים למכון בדיקה ראיתי שלק…
הודעה אחרונה מאת N.C, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני פותח עסק גינון ומתלבט בין איסוזו טנדר למיצובישי L 200 מה עדיף ואם דיזל או בנזין
הודעה אחרונה מאת eggi, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לאחר בחינה מדוקדקת של הצרכים, ראיתי שתי מכוניות שאני מתלבט ביניהם. הצרכים הם (כמו שכולם רוצים): שילדה נקייה, חסכוני ואמין, קטן (לא מדי) ידני, סוחב טוב בעליות (יש הרבה באזור שלי). לפחות 1,400. וכמובן שעדיף שתהיה מהנה לנהיגה. תקציב עד 35K נראה לי שהסובארו תעלה פחות (בשורה תחתונה) ומהרנו אהנה יותר (גם להנות מנהיגה כדאי) אם כי אין לי נסיון בכלל עם רנו. קיבלתי את הרושם שאחזקת רנו זה סיפור יקר (טיפולים - חלפים וכו'). אשמח לשמוע מנסיונכם בנושא
הודעה אחרונה מאת beresford, -
רכב שטח/פנאי
מאת usafun- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם אני מחפש רכב שטח/פנאי המקביל ליונדאי טוסון (רכב למשפחה של 5, הנהג גבוה, ילדים שקשה להם כבר ברכב פרטי רגיל) - לאיזה כיוון ללכת?
הודעה אחרונה מאת usafun, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ערב טוב למומחים היקרים! בעקבות קשרים שיש לי עם חברת ליסינג/השכרה הוצע לי גטס אוטומטית במחיר של ידנית.. אני שדוגל במכוניות ידניות בהתלבטות קשה ..האם כדאי לוותר על הידני , ולהרוויח מביקוש עתידי גדול יותר של האוטומט?? בנוסף לכך נודע לי שבגטס החליפו את המנוע בשנתון של 2006 .האם יש שינוי גדול בצריכת הדלק ?? **יש לציין ששהנחה(של אוטמטת במקום ידני) ניתנת לי רק על שנתונים 2006 דגם אוטומט..** יש לציין גם שהייתי דיי נעול על דגמי 2005 הידניים עד עכשיו.. מבקש את עזרתכם .. בתודה מראש יניב
הודעה אחרונה מאת Bula, -
-
- 3 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לפורום המכובד. איך אפשר לדעת האם בעלים הקודמים של הרכב היתה חברת ליסינג/השכרה ? שמעתי שזה חייב להופוע ברשיון רכב. הענייין שמצאתי רכב יד 2 (פרטי), ובעל הרכב טוען שהבעלים הראשונים של הרכב היה איש פרטי, וגם לא צויין אחרת ברשיון רכב. לקחתי את מספר הרכב, וביקשתי לבדוק את ההיסטוריה של התיפולים במוסך מורשה. קיבלתי תשובה שבשנים ראשונות של הרכב הוא מופיע תחת רישום HERTZ. האם מצב כזה אפשרי? או שבעל הרכב סתם רוצה להסתיר ממני את המידע על הרכב? תודה.
הודעה אחרונה מאת tomyon, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 936 צפיות
שלום לכולם. בהמשך לשרשור שנפתח לפני חודש על רובר 620TI שאני מחפש. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=175341 בפעם האחרונה היה מדובר על רובר 2300 טורבו. (דגם שלא קיים) בסוף התברר שהוא סוחר והרכב אחרי השתלת מנוע... בקיצור עבודה בעניים. עכשיו מצאתי רובר 600TI שנת 99. עכשיו השאלה שלי היא שוב פעם מזה הדגם הזה ומה ההבדל בינו לבין 620TI. התקשרתי לבעל הרכב אומר לי שה600TI מגיע עם 200 כ"ס ה620TI עם 220. לא נראה לי בכלל כי אני יודע שה620TI מגיע עם מנוע 2000 ו197 כ"ס. הרכב נראה בדיוק אותו רכב. עם כל התוספות שב620TI עור סאן רוף. אני ממש לא רואה הבדלים. לא מצאתי מפרט של 600TI אלה רק 620. המנוע הוא אותו מנוע 2000 סמ"ק. אני אשמח אם מישהו יוכ…
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
כידוע לכם אני סטודנט שמחפש רכב ראשון... ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ג'אסטי לסיטרואן AX. אמנם הג'אסטטי מורעפת שבחים לגבי אמינותה אך הרכב מרגיש כל כך.. רע... כמו קופסת שימורים, ועם כל אהבתי לסובארו - קופסאת שימורים מגעילה לכן, אני נוטה יותר לכיוון ה-AX... שאלתי היא האם לא מדובר בהרפתקאה ? על פניו המכונית היא קומפקטית אידאלית - מאובזרת, אירופאית נוחה ומאוד חסכונית בדלק בגלל משקלה - א ב ל - נראה כאילו השוק מלא במכוניות טובות משנים גבוהות ואין להן דרישה... האם יש בכך ממש או שמא רק מדובר בתופעת העדר ? כמו כן - אם מישהו יודע מהן עלויות אחזקת AX ? חלפי ? עבודה ? אם מישהו מכיר את הדגם או אי אילו המלצות לגבי בדיקות ספציפיות בדגם כשאני מחפש אקסמפלר ראוי ? כמו…
הודעה אחרונה מאת pandi, -
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
כדאי ל"הדביק" את השרשור- בטח יש הרבה שעומדים לפני קנייה.
הודעה אחרונה מאת paul1, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. אני שוקל לקנות אופל אסטרה משנת 2000 עם מנוע 1800 (אוטומטית). אני מודאג מהדברים הבאים: 1. צריכת דלק בדרך בינעירונית - האם מנוע 1800 יצרוך יותר ממנוע 1600? מה אם יש עליות בדרך? 2. האם רכב אוטומתי צורך יותר דלק מאוטו ידני בכביש בינעירוני? 3. ק"מ גבוה - 190 אלף - זה יוצא 27 אלף לשנה. הבעלים טוען שרוב הדרך האוטו עשה בכביש. האם זה נכון שבכביש האוטו מתבלה פחות מאשר בעיר לכל קילומטר נסיעה? 4. לבעלי מכונית כזו - יש שם ממש מעט מקום לרגליים באיזור הפדלים. האצבעות שלי נוגעות בתקרה כאשר אני לוחץ על הגז, וזה לא שיש לי מידת נעליים גדולה (43). האם ככה זה גם אצלכם? או שאולי עשו איזשהו שינוי באוטו? 5. מחיר טיפולים וחלפים - שמעתי שהם יקרים באופל, זה נכון? 6. יש בעיות טי…
הודעה אחרונה מאת edanj, -
רכב היברידי
מאת טוביה- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני מתכוון לרכוש רכב היברדי מטעמי חסכון בעלויות ואיכות סביבה. אשמח לקבל מידע מבעלי רכב היברדי בנושאים הבאים: 1. צריכת דלק. 2.עלויות טיפולים. 3.נוחות נסיעה. 4.תקלות במערכת ההיברדית. 5.האם משהו ניסה למכור את הרכב? והאם ניתן לקבל מחיר מחירון. תודה על שיתוף הפעולה.
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 852 צפיות
שלום לכולם שמי יאיר שפירא. לאחר שצד שלישי לא זהיר ריסק את הגרנד ליאונה 1994 הנאמנה שלי אני נאלץ לרכוש רכב חדש. היעד הוא רכב יפני משפחתי (סיוויק, אימפרזה, קורולה) 1600 שנתון 2003 עד 2005. הפרמטרים החשובים לי הם אמינות ונוחות. עלויות אחזקה וביצועים במקום שני. אשמח לקבל ייעוץ. יש על הכוונת הונדה סיוויק 2004 עם 111000 ק"מ מ ליסינג שהיתה אצל חבר שלי בשנה האחרונה. תודה לכולם מראש יאיר.
הודעה אחרונה מאת יאיר שפירא, -
- 1 תגובות
- 861 צפיות
שמעתי מי חבר שלי לאחר שהיתעיצתי איתו בנוגע לרכב הראשון שלי, הוא אמר שקליאו זה רכב זוועה מתקלקל כול יום משו אחר אומנם לרוב תקלות קטנות אבל עדיין מעצבן אומנם הוא ציין שאם הרכב מטופל כראויי כול שנות חייו אין בעיה אך נישארו מעט מאוד כאלה אל הכביש האם זה נכון? ואני מתכוון לקליאו עד שנת 97
הודעה אחרונה מאת OriOri,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 349 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- David32
- אהרן ג
- gadik6
- SlowRide
- גולדן191
- amlh
- הרקוליטו
- mottis
- yovel673
- Tal7
- Night Driver
- itzik123