Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לקחתי מכונית מזדה 323 שנת 2000 אוטומט לבדיקה והתוצאות שקיבלתי ממש לא עזרו לי להחליט בקשר למכונית אולי מישהו יכול לעזור לי ?

מערכת היגוי: נזילת שמן

בלמים קדמיים: לפרק גלגלים לבדיקה

בלמים אחרויים: לתקן רעש יתר

בלוק מנוע: סימני נזילות שמן בין המנוע לגיר החלף תומכים רעש אביזרי מנוע/רצועה/מותחנים וגלגלות

ראש מנוע: צריכת שמן מובילי שסתומים

מערכת תזמון: רעש שסתומים החלף רצועות זימון לפי הוראות היצרן

מערכת דקל והצתה: לתיאום

תיבת הילוכים אוטומטית: החלף תומכים בלאי דיסקיות, שמן כהה נקישות יתר נשילת שמן

ציריות: לתקן ציריות רעש יתר

זה נשמע די לי הרבה או שחלק מהדברים זה סתם שטויות? בכל מקרה תודה על התגובות שלכם.

פורסם

חלק מהדברים בהחלט נשמעים כמו כסת"חים רגילים.

בלמים קידמיים, בלאי דיסקיות ושמן כהה בתיבת ההילוכים, רעש שסתומים ומערכת תיזמון, מערכת הצתה "לתיאום" ועוד כמה.

את הנזילות כדאי לבדוק לעומק. גם את הרעש מהציריות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקשר לציריות - אם אתה לא שומע שום רעש בהפניה מלאה של ההגה בנסיעה אתה יכול להיות רגוע (שגם כך זה לא סיפור)

כל מה שציינו פה (כמו שאמר קודמי - חוץ מנזילות שמן) נשמע כסת"ח - שמעת דפיקה מהגיר? לא? סע לשלום :mm_wink:

הבוחנים חייבים לבטח את עצמם למקרה שיהיה כשל ויבואו אליהם בטענות

רוצה להיות בטוח? קח אחרי הבדיקה לבדיקה נוספת במוסך מורשה של החברה

בהצלחה ותתחדש!

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לחבר שלום

גש עם רכבך למוסכניק אשר אתה סומך עליו או מוסך יבואן ,קבל הערכה והצעת מחיר לתיקונים ,ואל תסתמך על מסמך הכתוב בכתב רש"י.

יגאל

פורסם

יש לי שאלה:

סעיף מרכב ושילדה, מה הליקויים בסעיף זה?

ואיך יצאו תוצאות הקומפרסיה?

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...