Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בחינה מדוקדקת של הצרכים, ראיתי שתי מכוניות שאני מתלבט ביניהם.

הצרכים הם (כמו שכולם רוצים): שילדה נקייה, חסכוני ואמין, קטן (לא מדי) ידני, סוחב טוב בעליות (יש הרבה באזור שלי). לפחות 1,400. וכמובן שעדיף שתהיה מהנה לנהיגה.

תקציב עד 35K

נראה לי שהסובארו תעלה פחות (בשורה תחתונה) ומהרנו אהנה יותר (גם להנות מנהיגה כדאי) אם כי אין לי נסיון בכלל עם רנו. קיבלתי את הרושם שאחזקת רנו זה סיפור יקר (טיפולים - חלפים וכו').

אשמח לשמוע מנסיונכם בנושא

סיטרואן BX. וקוראים לו מתי. אוטו מתי.

פורסם

הי,

אני בתקציבך הייתי הולך לכיוון הפונטו ספייס ELX 80 כ"ס ידני.

הרכב סחיר מאוגד ומאובזר, אומנם הוא קטן אך הוא חסכוני מאוד ויש מבחר גדול של רכבים.

תקציבך יאפשר לך למצוא דגם 01-02 וזה די משמעותי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חשבתי על זה, אבל כמה רחוק יקח אותי מנוע 1250 סמ"ק? זה לא חלש מדי? אני נוסע כל יום ירושלים, ויש לא מעט עליות בדרך (דרך קצרה של 10 דקות אבל קשה ומאתגרת לרכב)

סיטרואן BX. וקוראים לו מתי. אוטו מתי.

פורסם

שלדה נקייה זה לא פרמטר, זה דבר שזהה בכל רכב.

אני מניח שסובארו 1600 ידנית תהייה די חסכונית, אבל אני לא יכול להוכיח את זה במספרים.

למרות ששלוש שניים בשנתון זה דבר רציני, אני עדיין הייתי מעדיף את הסובארו ולו רק בעקבות האמינות.

מנוע 1600 יסחוב יותר טוב ממנוע 1250 בעליות, מין הסתם.

פורסם

אני גר בחיפה- עליות לא חסר כאן.

הספייס 80 כ"ס היתה זריזה למדי ולא נתקלה בבעיות מיוחדות בעליות.

הרכב ידני וקל משקל וגם עם כל העליות לא עברץי 1:10 בתוך העיר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תעשה סיבוב על הפונטו, אמנם מנוע 1250 אבל בטכנולוגיה עדכנית, והוא לא צריך לסחוב יותר מדי משקל.

הפונטו גם מאוד חסכונית, והחלפים די זולים. היא כנראה תהיה הכי זולה לאחזקה.

לגבי הקליאו - ה-1400 ידנית סוחבת היטב, חסכונית בדלק (יחסית לאימפרזה) ומחיר הביטוח זול מאוד.

מחירי החלפים המקוריים אמנם לא זולים אבל אתה קונה רכב בשנתיים יותר חדש מהאימפרזה, קח בחשבון.

הטיפולים הקטנים לא יקרים, הבעיה היא כשצריך להחליף איזה חלק רציני.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...