Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני שוקל לקנות אופל אסטרה משנת 2000 עם מנוע 1800 (אוטומטית).

אני מודאג מהדברים הבאים:

1. צריכת דלק בדרך בינעירונית - האם מנוע 1800 יצרוך יותר ממנוע 1600? מה אם יש עליות בדרך?

2. האם רכב אוטומתי צורך יותר דלק מאוטו ידני בכביש בינעירוני?

3. ק"מ גבוה - 190 אלף - זה יוצא 27 אלף לשנה. הבעלים טוען שרוב הדרך האוטו עשה בכביש. האם זה נכון שבכביש האוטו מתבלה פחות מאשר בעיר לכל קילומטר נסיעה?

4. לבעלי מכונית כזו - יש שם ממש מעט מקום לרגליים באיזור הפדלים. האצבעות שלי נוגעות בתקרה כאשר אני לוחץ על הגז, וזה לא שיש לי מידת נעליים גדולה (43). האם ככה זה גם אצלכם? או שאולי עשו איזשהו שינוי באוטו?

5. מחיר טיפולים וחלפים - שמעתי שהם יקרים באופל, זה נכון?

6. יש בעיות טיפוסיות באופל?

7. הבעלים החליף מצבר, זה אומר שגם האלטרנטור עלול למות?

כללי: האוטו ישמש אותי לנסיעה לעבודה בדרך בינעירונית (כביש 4 ועוד כביש עם עליה די חזקה) ולפנאי (בחיפה). רציתי אוטו ידני 1600 סמ"ק אבל במקרה ראיתי את האופל הזה. הוא קרץ לי בגלל הבטיחות (הוא קיבל 4 כוכבים ב-euro ncap), אבל אני גם צריך לא להתרושש מהטיפולים וצריכת הדלק (המשכורת שלי היא 700 שקל :oops:). מחיר הביטוח לא משנה לי.

תודה :wink:

פורסם

עם משכורת של 700 ש"ח ואל תעלב ידידי,גם אופניים בקושי אתה יכול להחזיק.

הרכב הזה בוודאי שאינו מתאים לך :כבד,מגושם,לא חסכוני:לא בדלק ולא בטיפולים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

700 שקל בחודש מכסים את הדלק, והטיפולים אני יכול לממן מחסכונות ועבודות נוספות.

כמו שאמרתי, חשובה לי הבטיחות לכן אין ברירה אלא לקנות רכב אירופאי. זה שהוא כבד לא כל כך משנה כי אני לא נוסע גז-ברקס-גז-ברקס אלא בעיקר נוסע במהירות קבועה בכביש.

פורסם

גם לפונטו ספייס יש 4 כוכבי בטיחות והיא חסכונית הרבה יותר.

ידנית מאובזרת נוחה לאחזקה וסחירה מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...