Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחורנה אני מחפש פונטו ספייס... ומצאתי אחת שנה 2002 גיר טירפטורניק.

העם זה הדגם קלאב כמו בשנה 2003 בגלל הגיר?

או שזה רכב פחות אמין מהדגם שהמליצו פה שזה הELX?

מה יותר טוב 2002 או ה 2003 או שזה אותו דבר רק שנה פחות?

פורסם

לא הבנתי מה הכוונה לרמת גימור גיר רציף?

יש איזשהו שוני בין 2002 ל2003 או שזה רק בשנה?

אני כבר חושב שראיתי שיש שוני בפנסים הקדמיים?

והעם אתה יודע מה המחירון של הדגם הזה שנה 2002?

כי לא מצאתי אותו במחירון של לוי יצחק??

ועוד שאלה עד כמה אני אמור להוסיף למחירון עם הוא יד ראשונה והרכב עשה עד כה 55500?

פורסם

הדגמים של 2003 ו 2002 זהים.

לקראת סוף 2003 הגיעו הדגמים שלאחר מתיחת הפנים. הם יחשבו כ2004 כי הרי בארץ משום מה דגמים של השנה הבאה נמכרים כבר השנה :?

הרכב שראית הינו ברמת גימור ELX, שזהה בין 2003 ו 2002. ב2003 התווסך הכינוי Club לרכב, זה הכל.

הגיר שראית הינו הגיר הרציף שמצוי בדגמי ה ELX.

!AWDSOME

פורסם

הבנתי ותחת איזה שם אני מחפש את הדגם הנ"ל במחירון של לוי יצחק?

ושאלתי בהודעה למעלה כמה אני אמור להוסיף למחירון שלו עם האוטו יד ראשונה ועשה 55500?

פורסם

זה דגם 737236 במחירון שלו. את זה אני זוכר.

ככל שתיקח דגם משנה מתקדמת יותר יהיו בו יותר שיפורים קטנים של כל מיני בעיות קטנות שהיצרן גילה במהלך הזמן. אבל מכיוון שמדובר על מכוניות בנות 5-6 שנים אז המצב הפרטי של כל אחת קובע יותר.

מחירון לוי-יצחק בעלות זמן אוויר.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
מקוטלג כ-80 כ"ס, בפועל זה 75. (ע"ע "אין למי שכותב את המחירון מושג מה הוא עושה")

לפונטו ספייס האוטומטית הרציפה יש מנוע 1242 סמ"ק, 16 שסתומים, 80 כ"ס ב- 5000 סל"ד, 11.6 קג"מ מומנט ב- 4000 סל"ד.

בשנים 2001, 2002, 2003 שמדברים על פונטו אוטומטית זה אך ורק הדגם הזה ברמת גימור ELX תמיד. בארץ ב- 2003 קראו לו CLUB ויש לו חישוקים קלים שהם יפים יחסית.

בשנת 2004 עם מתיחת הפנים התווספה גם תיבה רובוטית אבל אך ורק במנוע ה- 60 כ"ס. בגדול, לא היה שינוי במנוע ה- 80 ובתיבה הרציפה.

בפעם האחרונה שראיתי מחירון מודפס היה כתוב לדגם 737236 את הקוד "ELX" ויש שם גם את נתוני המנוע.

למה זה נקרא "S75" ?, לא יודע!.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...