ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,624 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי לכולם אני רוצה לקנות רכב שנת 2001 ולא בטוח מה עדיף: אלנטרה פוקוס או קורולה כשהתקציב שלי הוא 40000-45000. אשמח לקבל חוות דעת מקצועית כשמאוד חשוב ש: 1.אמינות 2.חיסכון בדלק 3.מחירון לא יורד משמעותית 4.נוחות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
-
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני די מתלבט לגבי הפג'ו 306, 1800 שנת 99 ומעלה אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע. חשוב שיהיה: מהיר, זריז, לא "שותה" דלק (חסכוני) ובעל מראה צעיר וספורטיבי תודה לעוזרים!!! צום קל וגמר חתימה טובה לכל בית ישראל
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת דעות של אנשים (בעלי מקצוע וגם כאלו שיש להם את סוגי הרכבים הללו ) על הרכבים הבאים: קאיה שומה קאיה מנטור דייהו לנוס דייהו נובירה. הרעיון מאחורי הרכבים הללו הוא שאני מחפש רכב משפחתי עם שנתון גבוה יחסית (2000 ומעלה) שלא יקרע לי את הכיס. היפניות והארופאיות באותם מודלים ועם אותם פרמטרים פחות או יותר הם בהפרש משמעותי ביותר במחיר. עכשיו כל אחד ששומע את שמות הרכבים הללו ישר שולל וטוען שאלו הם רכבים גרועים מאוד. לפי דעתי הבעיה היחידה עם רכבים אלו הם לא האמינות שלהם אלא השוק שלהם בזמן מכירה, וזה לא מטריד אותי. לגבי ביצועים בנהיגה אני לא מחפש רכב מרוץ אלא רכב שישרת אותי ואת אשתי בנסיעות סטנדרטיות ,תא מטען יחסית גדול(בטח יותר מהפולו שלי כרגע) ו…
הודעה אחרונה מאת mikel77, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו שכבר הזכרתי - אני קונה בקרוב את המונדיאו של אבא שלי מהליסינג. מדובר על רכב בן 3, עם 41,000 ק"מ. הרכב טופל במוסך פורד (ולא במוסך ליסינג). הרכב לא עבר אף טראומה (למעט דפיקות קטנות שכבר תוקנו על ידי הליסינג, ואני משער שבמוסך איכותי במיוחד NOT) בסה"כ אני מכיר את ההיסטוריה של הרכב ויודע שהוא שמור (אבא שלי פדנט. מבפנים האוטו נראה כאילו הוא הגיע מהסוכנות שלשום), ויכול לקבל אותו ב-15% מתחת למחירון (כלומר 83,000). שאלות: א. מישהו יכול לחשוב על סיבה לא ללכת על זה? ב. האם יש דברים ספציפיים שכדאי לי לשים אליהם לב לפני הקניה? ג. האם יש טעם לעשות בדיקה לרכב? (בהנחה שפגיעות שלדה אין, וליקויים קטנים יכללו בהנחה של ה-15% שהליסינג כבר נותנים)
הודעה אחרונה מאת slarti, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חשבתי לקנות אוטו חדש לא יקר משהו רגיל ואחרי כמה חיפושים ננעלתי על 2 מכוניות שעולות זול משתלמות ולא בולעות דלק. יש לי כמה שאלות מה יותר אמין ומה יותר נוח וכיף לנהיגה היונדאי אקסנט או הסוזוקי סוויפט? ועוד שאלה האם המערכות במכוניות האלה מקוריות ולא ניתנות להחלפה בלי לחתוך את הדשבורד או שאפשר להשים איזו מערכת שאני רוצה?
הודעה אחרונה מאת BIOSPHERE, -
- 1 תגובות
- 746 צפיות
עשיתי חיפושים כאן בפורום וראיתי ש-2 הרכבים הנ"ל מומלצים. עכשיו השאלה מי מהשתיים עדיפה לתקציב של 18k? בסקסו אני יכול לקבל שנתון קצת יותר חדש ונראה לי שצריכת הדלק טובה יותר. מי מהשתיים נחשבת אמינה יותר וזולה יותר לאחזקה? גם השוק של הרכב חשוב שלי: מתכוון להחזיק אותה ל- 2-3 שנים ולא רוצה להפסיד יותר מדי (למרות שבשנים האלה זה לא ממש משמעותי, אולי בכ"ז...). אומרים לי לקחת את זו שמצבה המכני טוב יותר... מה עושים אם שתיהן במצב מצויין? סקסו חדשה יותר או אולי פיאט שעברה פחות ידיים? גם בנוגע לק"מ: סקסו ישנה יותר עם פחות ק"מ וכן להיפך... אגב, עיקר הנסיעה תהיה עירונית, סה"כ כ-10 אלף ק"מ בשנה. תודה!
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מתלבט קשות בין גולף מנוע 2.0 5 דלתות 2004 במחיר 90,000, לבין אוודי a3 מנוע 2.0 fsi שנת 2004 3 דלתות בתקציב 110,000. אשמח לשמוע דעות לפה ולפה. אני נוטה לצד ה a3 כי הוא ליגה אחת מעל, מנוע איכותי יותר, תיבת הילוכים טובה יותר, מערכות בטיחות מתקדמות יותר, צורה יפה יותר, ודור אחד קדימה מהגולף, מנגד יש את המחיר הגבוה ו 3 דלתות לעומת 5 (שאני לא יודע עד כמה זה רע אם בכלל?, כמה זה מפריע להיכנס לאחור?). כמו כן ה a3 בלי גג נפתח. תודה.
הודעה אחרונה מאת jink, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הדרישות מהרכב מן הסתם: חסכוני בדלק (לפחות 1:12 ), בטיחותי, אמין, תא מטען מרווח יחסית. האופציות שעלו עד כה הן סוזוקי באלנו (שדי ירדה מהפרק עקב בעיית בטיחות חריפה) ניסן אלמרה שירדה מאותה הסיבה ופיז'ו 306 (4 דלתות) שהבעיה שלה היא שהיא לא יפנית חשוב לציין שהרכב צריך להיות אוטומטי עם מנוע חזק יחסית (שיסחב עליות מנשר לאוניברסיטת חיפה- אפילו הקורולה 93 שהייתה לנו קודם קרטעה בעליות האלה) איזה רכב עונה על הצרכים הללו בצורה הטובה ביותר (לא רק מהרשימה הנ"ל)? עוד נקודה היא שחשוב שלרכב יהיו חלפים זמינים (הקורולה 5 דלתות הלכה לעולמה בטרם עת עקב מחסור חמור בחלפים)
הודעה אחרונה מאת tonyv82, -
- 4 תגובות
- 936 צפיות
שלום לכולם ברצוני לדעת מה ההבדלים בין 206XS שנת 2001 ל2002? אני יודע שבין 2000 ל 2001 יש הבדל במנוע 90 כוחות סוס 8V לעומת 110 כוחות סוס 16V חבר אמר לי שיש הבדל ב01-02 בכיסאות ספורטיבים יותר ופנסים קידמיים שקופים... זה נכון? ישנם עוד הבדלים בן 01-02 ? תודה מראש חן.
הודעה אחרונה מאת חנרו, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש רכב גדול בתקציב של 15K וחשבתי על אמריקאית מהשנתונים 95-97 , מה דעתכם ואלו אופציות אחרות הייתם נותנים?
הודעה אחרונה מאת Bula, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בוקר טוב, כמו רבים מאנשי המדינה גם אני מתלבט איזה רכב לקחת בליסינג. הרשימה שלי דומה לרשימה שבוצגה כאן לפני שבועיים אבל עם תוספת של הקורולה 2008 עם התיבה הרובוטית. הרשימה היא: מאזדה 3 קומפורט קורולה סאן סיטרואן C4 SX מיצובישי לנסר פרימיום פורד פוקוס TREND X פיג'ו 307 XR רנו מגאן ביזנס יש לציין שכרגע יש ברשותי מאזדה 3 ואני מרוצה מאוד אבל רוצה גיוון. אחרי לבטים צימצתי את הדילמה ל 3 רכבים : רנו מגאן, C4 וקורולה. הקורולה החזקה מביניהן אבל גם עם תיבה רובוטית הדורשת הסתגלות ובעלת אבזור נמוך יחסית לשאר (בייחוד בולט המחסור של ה ESP). למגאן יש את היתרון שהיא גדולה ומרווחת יותר ואת הבטיחות של רנו אבל היא אפורה ועושה רושם פחות מהנה לנהיגה (לא נהגתי, אבא שלי…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
התקציב שלי היה עד 15 ולא יכלתי למצוא רכב שיהיה ראוי לצרכים שלי בתקציב הזה.. הוצעה לי הקאיה הזאת שנראית טוב מאוד, קילומטר 135000 יד שניה פרטית, שאלתי את המוסכניק שלי שעוזר לי למצוא רכב בשבועים האחרונום ולאחר שהזהיר אותי מקנייה של מספר רכבים על הרכב הזה הוא המליץ לי גם בטענה שרוב חלקי הרכב הזה הם של מאזדה.. אותי מענינים כמובן כמה דברים, הרכב הזה הוא אוטומט ואני די חושש מזה כי אני לא רוצה שתיהיה תצרוכת דלק גבוהה משהו כמו 1 ליטר ל -11 מקובל עלי, גם האמינות חשובה לי, מבחינת הנסיעה נסעתי עליו 10 דקות אי אפשר ללמוד מזה הרבה אבל בהחלט אהבתי את הנסיעה שלו.. צריך עצה מקצועית וטובה לדגם הזה של הרכב ולא תגובות כמו קאיה גרועים או מצוינם.. תודה רבה לכולם מחכה בקוצר רוח לחוות דע…
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני שבוע מכרתי את הרכב שלי - פיאט פונטו 2005. אני מחפש כרגע רכב בתקציב הנ"ל, (+/- 5000 ש"ח) דרישות מהרכב: רכב קטן (האצ'בק). חסכוני בדלק (אני עושה 25000 - 30000 ק"מ בשנה) רכב אמין, וחלקים זולים. רכב ש"יושב" טוב על הכביש, נוח לנסיעה. הנדסת אנוש טובה. בטיחותי (עד כמה שאפשר במחיר הזה) שנתון גבוה, עד כמה שניתן. זהו אני חושב, יש לי כיוון על כמה חברות, ואשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים. סיטרואן C3. דייהטסו סיריון. סיטרואן סקסו. סיאט איביזה. פולסואגן פולו/גולף. מאזדה 323. אם יש לכם דגמים נוספים, אשמח לקרוא. תודה לכל העוזרים, זה באמת חשוב לי, כי אני מתכוון לקנות רכב בשבוע-שבועיים הקרובים. גמר חתימה טובה לכולם.
הודעה אחרונה מאת johny_c, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש פולו שנת 2000 ואני לא יודע אם כדאי לקחת יותר 1.6 על פני 1.4 . לפי מה שזה נשמע,זה אמור להיות עם יותר כ"ס. מישהו יודע מה ההבדל? תודה!
הודעה אחרונה מאת Hematoma, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש רכב דיזל ואשמח לשמוע את דעתכם. הרכב אמור לנסוע כ-30 אלף ק"מ ומעלה בשנה, רובם בנסיעות ארוכות. כמו-כן אשמח עם הרכב לא יהיה "עגלה", למרות שברור לי שדיזל לא יהיה מהיר כמו בנזין (למעט TDI, שאינני אם קיים במחיר כזה). בקטגוריית המחיר הזו מה אני יכול למצוא, שיתן אמינות גבוהה (כמה שפחות תקלות), ביצועים סבירים ובעל שם טוב בשוק המשומשות? אם אתם יודעים כמה צריכים לעלות ביטוח ואגרת רישוי לשנה על אותו רכב, בבקשה פרטו.
הודעה אחרונה מאת Chen_av, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה , אני כבר מזיל ריר על ה mx5 כבר שנים , אבל לא ממש ראיתי משהו נורמאלי במחיר הזה . האם יש רודסטרים אחרים מעניינים ששוה להסתכל עליהם ? (שיכנסו לתקציב שלי ?)
הודעה אחרונה מאת BurningIce, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני ואישתי מחפשים סופ סוף לקנות רכב שיחליף את הסוברו ג'סטי החמודה שלנו, הג'סטי 92 שלנו עשתה ועדיין עושה את העבודה, אבל אנחנו באמת רוצים להתקדם התקציב הוא כאמור 40K-45K ומה שחשוב לנו זה שיהיה אוטומט, אמינות, חסכונית, בטיחות ובעקבות העובדה שאנחנו גרים במרכז, גם קומפקטיות, אבל לא משהו בגודל של קופסת גפרורים, כמו-כן, בגלל שההורים גרים רחוק, רכב שיעמוד גם בנסיעה קצת יותר מהבית לסופר מידי פעם. חשבנו לקנות רכב בשנתון מתקדם 2000-2001 ועד כה נתקלנו באינספור דעות שונות ומשונות. חשבנו על דייהטסו סיריון 1300 אבל אין כאלו בנמצא ואנחנו לא רוצים לחכות חצי שנה... ראינו את האופל קורסה 1200 שנת 2001 (צורה חדשה) ואהבנו, רכב יציב, חסכוני ובטיחותי (4 כריות אוויר) אבל…
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 859 צפיות
ברשותי סובארו DL אוטומטית שנת 88 שאני מוכר. אני רוצה לקנות מכונית קטנה יותר, נוחה יותר באותו תווך מחירים משהו עד 10K. חשבתי על לקנות רנו קליאו, ראיתי רכבים כאלה משנתון 94 במחיר שאני רוצה. מה אתם אומרים? או אם יש לכם הצעות אחרות אז הדרישות הן: גיר אוטומט חסכוני כמה שניתן רכב לא גדול מזגן חובה כמו כן ראיתי פונטו שנת 95 אוטומטית במחיר, מה עדיף? תודה.
הודעה אחרונה מאת kobibm13, -
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
אני חובב רכב היו בעברי כמה מכוניות ספורט (944,mr2 turbo ) רכב ספורט גרמני\יפני לפי הנסיון שלי צורך יחסית מעט תשומת לב ואפשר לנסוע בו (וגם להתעלל...) כמה שרוצים ומבלי להיות החבר הכי טוב של המוסכניק שלך מעולם אף אחת מן המכוניות הללו לא אכזבה אותי על הכביש...(חוץ מפעם אחת שהייתה תקלה באימובולייזר של ה944) אני מעוניין לרכוש אלפא ספיידר מסוף שנות ה80....(88-90) באיזור ה50k האם רכב זה יכול לשמש אותי לנסיעות יום יומיות לעבודה ובחזרה...(20 ק"מ במומצע יומי)? או שמא כל נסיעה זה אירוע בפניי עצמו שקורה אחת ל... תודה על העזרה...
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני חדש בפורום, וזו ההודעה הראשונה שאני מפרסם. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי פה.. אנחנו רוצים להחליף את האוטו שלנו, וההתלבטות היא בין הסובארו B4 למזדה 6. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם מבחינת אמינות, איכות, נוחות, ביצועים, וכו'.. בשנתון 2005 המנוע של ה B4 יותר חלש אם אני לא טועה (138 כ"ס) והמזדה 6 טוב יותר (147 כ"ס), מה גם שהגיר של המזדה טוב יותר, בעל 5 הילוכים לעומת זה של הסובארו עם 4 הילוכים. זה ממש חשוב לי וגם די דחוף... תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת GoRide, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בנזין, אוטומט, משומשת. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה - תהיה בכל מרכזי הליסינג מציגים לך טופס בדיקה. אני יודע שתמיד אומרים שצריך לקחת לבדיקה אבל אם הטופס יוצא הכל תקין חוץ מפחחות משמעות נמוכה (שתוקנה) בשביל מה לקחת לבדיקה ? הרי אם יתברר שמשהו היה לא תקין יש גם למכון הבדיקה אחריות וגם לחברת הליסינג.
הודעה אחרונה מאת GL-10, -
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
שלום לכולם לאחרונה אני מחפש פיאט פונטו שנים 02,03 ומצאתי אחת 03 יד ראשונה עם 10000 שהיא כולה 4 שנים על הכביש! טאסט נגמר עוד חודשיים וחצי בערך,האוטו נראה במצב טוב מאוד!!.. הדגם זה ELX גיר טפטרוניק כמובן!!!.. עכשיו ראיתי שהמחירון שלו 45 כמה אני יוכל להוריד? כמובן האוטו עדין לא עבר בדיקה .. ועל מה מורידים בדרך כלל לאחר בדיקה? ועל מה בדיוק?
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- עוקב אחד
- 30 תגובות
- 10 אלף צפיות
אני מחפש מאזדה 3 מנוע 2.0 כבר הרבה זמן, לשמחתי מצאתי אחת, לצערי במגרש מכוניות. האוטו יד 1, 39,000 ק"מ שנת 2005. דורש מחיר מחירון. האם יש משהו מיוחד שאני צריך לבדוק חוץ מהבדיקה במכון? האם אני יכול לבדוק הסטוריית טיפולים במוסך המורשה על ידי התקשרות למוסך ולתת מספר רישוי? תודה.
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מצאתי בצ'ק פוסט בחיפה בסוכנות אופרייט ליס רכב שאני רוצה, נראה מעולה, קלומטרז' טוב בשבילי, ישירות מליסינג האוטו ממש שמור והמחיר נוח בשבילי ובכ8 אלף מתחת למחירון. עוד לא לקחתי לבדיקה אבל אני מקווה שלא יהיה משהו חריג, מה גם שהאוטו עבר השבוע טיפול גדול. והם הוציאו לי ישירות מהמחשב היסטוריית טיפולים, קבלות של כל הטיפולים, רשום מחירים חלקים הכל. ועוד אחריות לחצי שנה על הכל ברכב ותנאי תשלום נוחים. בקיצור לפואנטה, אפשר לסמוך על המקום הזה? זה לא מגרש של סוחרים נכון? למישהו יש ניסיון איתם? קראתי בחיפוש על בחור אחד שקנה משם קליאו והניסיון שלו לא ממש טוב, יש מישהו שיכול לעודד אותי ולהגיד שזה מקרה יוצא דופן ובד"כ הם טובים?
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בכלליות מי עדיפה לקנייה בתקציב של כ-18500 שקלים ? מה מבחינת אמינות ומגוון חלפים ? או אולי מגאן בכלל ? אשמח לתשובה, אני מנסה לצמצם אפשרויות...
הודעה אחרונה מאת KoM, -
-
מכירת רכב לסוחר
מאת dunno-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, לפני כ-3 חודשים. מכרתי את רכבי לסוחר רכבים ללא העברת בעלות. בתוך זכרון דברים התעקשתי שנוסיף סעיף המחייב אותו תוך חודש להעביר בעלות. אבל אתם יכולים לנחש, לאחר 3 חודשים הרכב רשום עדיין על שמי. יצרתי קשר עם הסוחר מספר פעמים וכל פעם הוא מבטיח הבטחות שווא. רציתי להתייעץ איתכם לגבי הצעדים שאני יכול לנקוט ע"מ למנוע אי נעימויות ולהחזיר לי שקט נפשי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
שלום אני צריכה עזרה דחופה בחוות הדעת שלכם לפני קניה סקודה סטיישן 98 וואן + (פליסה ) האם יש איתה בעיות מכניקה ? התחממות ? האם שווה לקנות אותה
הודעה אחרונה מאת avivitka1, -
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ההתלבטות היא בנוגע לסיטרואן סקסו: מודל 98 עם ק"מ מאוד נמוך (90k) או מודל חדש יותר (99-00) עם 150K ק"מ. אותו דבר לגבי ידיים: 98- יד 2 99- יד 4. תודה!
הודעה אחרונה מאת o20n, -
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם מישהו מכיר או יודע אם יש Z3 עם נפחים יותר גדולים מ-1900 עם גיר רגיל?? והאם כדי להחליף Z3 2.8 לS2000??? (ומה יותר טוב)
הודעה אחרונה מאת gsi16v,