Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

כמו רבים מאנשי המדינה גם אני מתלבט איזה רכב לקחת בליסינג. הרשימה שלי דומה לרשימה שבוצגה כאן לפני שבועיים אבל עם תוספת של הקורולה 2008 עם התיבה הרובוטית. הרשימה היא:

מאזדה 3 קומפורט

קורולה סאן

סיטרואן C4 SX

מיצובישי לנסר פרימיום

פורד פוקוס TREND X

פיג'ו 307 XR

רנו מגאן ביזנס

יש לציין שכרגע יש ברשותי מאזדה 3 ואני מרוצה מאוד אבל רוצה גיוון.

אחרי לבטים צימצתי את הדילמה ל 3 רכבים : רנו מגאן, C4 וקורולה.

הקורולה החזקה מביניהן אבל גם עם תיבה רובוטית הדורשת הסתגלות ובעלת אבזור נמוך יחסית לשאר (בייחוד בולט המחסור של ה ESP). למגאן יש את היתרון שהיא גדולה ומרווחת יותר ואת הבטיחות של רנו אבל היא אפורה ועושה רושם פחות מהנה לנהיגה (לא נהגתי, אבא שלי נהג ולא נהנה כלל). ה C4 עושה רושם טוב אבל היא החלשה מבין ה 3 (110 כ"ס) וגם עושה רושם קטנה יותר מכולן, האם מתאימה למשפחה ?

עד כמה יתרון העוצמה של הקורולה (124 כ"ס) תורם לשיקול הכללי ומורגש ביחס לאחרות?

אשמח לעזרתכם המנומקת

גמר חתימה טובה

רן

פורסם

הנהיגה גם בC4 וגם במגאן משעממת.

הרכבים מרגישים דיי דומים בנסיעה.

לC4 יש יתרון האבזור ואני חושב שגם אחיזה מעט גבוהה יותר.

למגאן יש את המרווח ונוחות נסיעה מעט טובה יותר.

אני גם לא כ"כ אוהב את פנים הרכב של הC4, גם של המגאן לא מלהיב אבל בהחלט נעים יותר, לי לפחות.

שתיהן מכוניות משפחתיות מעולות ברמת בטיחות מצויינת, לקחת כל אחת מהמועמדות האחרות תהיה פשוט טעות.

פורסם

מנסיון של 5 שנים על ה307 המשפחתית אני יכול להגיד לך שמדובר ברכב מפנק ולמעט התיבה המקוללת הרכב מומלץ ביותר.

נוחות נסיעה גבוהה ואחיזה מצויינת.

אני הייתי מתלבט בינה לבין הC4...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...