Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב לסוחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כ-3 חודשים. מכרתי את רכבי לסוחר רכבים ללא העברת בעלות. בתוך זכרון דברים התעקשתי שנוסיף סעיף המחייב אותו תוך חודש להעביר בעלות. אבל אתם יכולים לנחש, לאחר 3 חודשים הרכב רשום עדיין על שמי. יצרתי קשר עם הסוחר מספר פעמים וכל פעם הוא מבטיח הבטחות שווא.

רציתי להתייעץ איתכם לגבי הצעדים שאני יכול לנקוט ע"מ למנוע אי נעימויות ולהחזיר לי שקט נפשי.

תודה מראש.

פורסם

אם מכירת הרכב מיתבצעת אצל סוחר מורשה,אזי מיתבצעת העברת בעלות סמוייה.

הרכב כבר לא על שמך יותר,מצד אחד,אבל לא נוספת יד ברישיון מצד שני.

כפי שרז כתב,העברת הבעלות היא אינטרס ברור של המוכר,ופתח לא מבוטל לצרות עתידיות-דוחות חנייה,עבירות תנועה מצולמות וכו'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קיבלת את הכסף ?

תוריד את הרכב מהכביש (אחרי אולטימטום קל)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה על התשובות:

רז, האם מכתב מטעמי יעשה את העבודה? ומה השלב הבא אחרי המכתב? האם יש עילה להגיש תלונה במשטרה?

חן, תודה. אני מבין את ההשלכות. השאלה היא איך אני יכול כרגע למנוע את זה? האם מכתב רשמי למשרד ממשתי כשהו יכול לעשות את העבודה?

gsi16v, קיבלתי את הכסף. אבל אם אני מוריד אותו מהכביש אז אני זה שמפר את החוזה, נכון?

פורסם

למה הוא לא רשם על תו סוחר?

יש המון חאפרים

תעבוד עם סוחרים רשומים !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

gsi16v, קיבלתי את הכסף. אבל אם אני מוריד אותו מהכביש אז אני זה שמפר את החוזה, נכון?

לא בדיוק, משום שהוא התחייב בחוזה להעביר בעלות תוך חודש, ומשלא עשה כן הרי הוא זה שהפר את החוזה בצורה יסודית.

אם תיתן לו התראה וזמן סביר לתקן את הפרתו ועדין הוא לא יתקנה, הרי שאם תוריד את הרכב מהכביש לא תפר חוזה משום שנקטתה בכל האמצעים הסבירים להימנע מכך.

התחל ממכתב מעו"ד...

ומה קשורה המשטרה??

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא בדיוק, משום שהוא התחייב בחוזה להעביר בעלות תוך חודש, ומשלא עשה כן הרי הוא זה שהפר את החוזה בצורה יסודית.

זו לא הפרה יסודית לשום דבר וענין! זו הפרה רגילה.

לא מובן לי העניין בו פלוני מוכר את רכבו ולא מבצע העברת בעלות באותו המעמד! למה?

אתה יכול לבקש הקפאת רשיונות אבל כדאי לזכור שהמרשם המצוי במשרד הרישוי לא מהווה אסמכתא קניינית. ז"א שלמרות שהרכב רשום על שמך, הוא קניינית כבר לא שיך לך. לכן אתה גם עשוי להיות חשוף לתביעה מהצד השני.

ההמלצה שלי היא תמיד להעביר בעלות.

ובמצב כמו שלך, העזר באיש מקצוע לגבי ההיבטים המשפטיים של העניין. אל תפעל על דעת עצמך בלי להבין את המשמעויות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...