Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת דעות של אנשים (בעלי מקצוע וגם כאלו שיש להם את סוגי הרכבים הללו ) על הרכבים הבאים:

קאיה שומה

קאיה מנטור

דייהו לנוס

דייהו נובירה.

הרעיון מאחורי הרכבים הללו הוא שאני מחפש רכב משפחתי עם שנתון גבוה יחסית (2000 ומעלה) שלא יקרע לי את הכיס.

היפניות והארופאיות באותם מודלים ועם אותם פרמטרים פחות או יותר הם בהפרש משמעותי ביותר במחיר. עכשיו כל אחד ששומע את שמות הרכבים הללו ישר שולל וטוען שאלו הם רכבים גרועים מאוד. לפי דעתי הבעיה היחידה עם רכבים אלו הם לא האמינות שלהם אלא השוק שלהם בזמן מכירה, וזה לא מטריד אותי.

לגבי ביצועים בנהיגה אני לא מחפש רכב מרוץ אלא רכב שישרת אותי ואת אשתי בנסיעות סטנדרטיות ,תא מטען יחסית גדול(בטח יותר מהפולו שלי כרגע) ואמינות סבירה.

אם בעלי רכבים אלו יוכלו להגיב על התרשמותם מהרכב וטיפים לגבי "מחלות" אני אשמח ובעלי מקצוע מהכרות עם הרכבים הללו האם הם שווים את החיפוש וקניה?

תודה מראש לכל העונים

יום טוב

פורסם

אף אחד מהם הוא לא אוטו רע - אבל הקאיה הרבה יותר איכותית מהדייהו - בעוכירה ניתן למנות מחירי חלפים גבוהים (אבל האמת שבד"כ אין צורך בחלפים...)

כל המכוניות הנ"ל הן כלי תחורה בסיסי שהנאה מנהיגה ובטיחות ותכנון מתקדם הוא מהן והלאה...

המכוניות של דייהו מזדקנות פחות בכבוד מאלו של קאיה.

סכום: במחירים שלהן כמשומשות שווה מחשבה שניה - אישית הייתי מעדיף לקנות יפנית זקנה בכמה שנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה מעדיף לרכוש רכב יפני נמוך ב3-4 שנים עם אבזור נחות??

הרכבים הנ"ל מאובזרים יחסית סביר מאוד ומעלה ומגיעים באותו מחיר לשנתונים גבוהים בכמה שנים.

זאת בדיוק השאלה ששאלתי.. מדוע אתה מעדיף זאת הרכבים הנ"ל כאלו גרועים??

פורסם

לגבי האבזור - תרשה לי לחלוק עליך.

הרוב המכריע של רכבי דייהו/קאיה מהשנתונים שאתה מדבר עליהם הם רכבים בגרסת ליסינג עם אבזור נחות.

אם אתה מתעקש לקנות קאיה או דייהו אני הייתי הולך על קאיה משום שבגיל מתקדם היא מתקלקת פחות מהדייהו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דווקא הדייהו לאנוס סחירה ביותר, אנשים מדווחים שביעות רצון ממנה.

כמובן שלא בתחום הדינאמי, כי אם בתחומי האחזקה , האיבזור והסחירות.

שווה לבדוק...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קח בחשבון דבר חשוב שאף אחד לא חושב עליו, רכבים אלו אינם "פופולרים" אצל אחינו מצידה השני של הגדר

כך שיש להם גם יתרונות מסויימים בעיקר אם אתה לא משלם ביטוח מקיף.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

מצטרף ל"המלצות" על דייהו לאנוס .

הרכב הנ"ל ברשותו של בן משפחה ומשרת אותו בנאמנות זה מספר שנים ללא תקלות/בעיות מיוחדות.

יש לציין שמדובר בדגם הסדן ובן משפחתי לא נוסע הרבה במיוחד. (הרכב שנת 2000 עם 82,00 ק"מ כרגע)

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

אישית הייתי יורד שנה או שאפילו לא וקונה איזה יונדאי לנטרה 99 00.

ולא , לא בגלל שיש לי לנטרה אלא בדיוק בגלל נסיון של חברים עם הדייהו והקאיה (ד''א לדעתי דייהו תחזיק יותר מקאיה, הקאיות החדשות הם כבר משו אחר לגמריי).

בהצלחה

206 XS

פורסם

יש לי נסיון עם דייהו נובירה 2001 שעשתה 125.000 ק''מ

רכב די מאובזר, אבל עגלה ולא נוח... גם לא אמין במיוחד (יותר אמין מ-VW אבל).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מצטרף ל"המלצות" על דייהו לאנוס .

הרכב הנ"ל ברשותו של בן משפחה ומשרת אותו בנאמנות זה מספר שנים ללא תקלות/בעיות מיוחדות.

יש לציין שמדובר בדגם הסדן ובן משפחתי לא נוסע הרבה במיוחד. (הרכב שנת 2000 עם 82,00 ק"מ כרגע)

למה ה" בהמלצות?? זה נשמע שבאמת אין תלונות מיוחדות על הרכב..

בכל אופן תודה.

עוד מישהו?

פורסם
יש לי נסיון עם דייהו נובירה 2001 שעשתה 125.000 ק''מ

רכב די מאובזר, אבל עגלה ולא נוח... גם לא אמין במיוחד (יותר אמין מ-VW אבל).

במה מתבטא חוסר האמינות ?? לי יש פולו שאני מאוד מרוצה ממנה גם בנושא האמינות.

פורסם

לאמא שלי יש קאייה ספייה ליאו שנת 98. האוטו שלה משנת 98 והוא יד ראשונה 210,000 k

חוץ מטיפולים טיימינג וצמיגים היא לא החליפה משהו מיוחד ברכב. הוא מאוד נוח ואמין . יש לו מושבים מאוד נוחים.

מבחינת נהיגה האוטו לא משהו ומנוע מאוד חלש אבל תלוי מה הדרישות שלך.

הוא זול אמין ולא זולל דלק ולא יותר מזה. אה שכחתי לציין שלפעמים בזמן הנסיעה איזשהו חלק מהפלסטיקה הפנימית מתפרק עלינו בזמן נסיעה

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

מניסיון אישי שלי עם לאנוס שנהגתי עליה לא מעט קילומטרים האוטו לא ממש נח וגם זולל דלק (גרסת 1500 סמ"ק), אין לי מה להגיד בנושא אמינות, כי לא נתקלתי בבעיות יותר מידי אבל למישהו שעבדת איתי והיה לו את הרכב הזה נתקעה התיבת הילוכים והרכב היה מושבת כמה שבועות (ליסינג).

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

• תוכן חדש...